رستوران سی و سه پل در طبقهی پایین و جنب ورودی هتل ((سوییت پارسیان)) اصفهان واقع شده و از فضای شیک و قشنگی برخورداره. فاصلهی رستوران تا زایندهرود و سی و سه پل چند قدمه و اگر پشت شیشه بشینید پل کاملا مشخصه!
این رستوران منوی متنوعی داره و انواع کباب و خوراک رو شامل میشه اما من ((بریون با آبگوشت)) رو انتخاب کردم! از اونجایی که آدم بد غذا و بد ادایی هستم موقع سفارش تاکید کردم برای من کنار بریون، شش و دنبه (جگر سفید) نزارن و روی آبگوشتش هم کشک نریزن! بعد از زمان منطقی غذا طبق سفارشم اومد و نتیجه عالی بود. جاتون خالی بریون طعم بهشت میداد و واقعا با کیفیت و خوشمزه بود. از آبگوشتش هم نگم که بینظیر بود، بینظیر! حجم بریون خوب و کافی بود اما آبگوش واقعا کم بود. انگار دو قاشق آبگوشت رو تو کاسه ریخته بودن، نون سنگک هم خودشون توش تریت کرده بودن که من نمیدونم این رسم رستورانای اصفهانه یا ابتکار اینجا بود؟!
اخلاق و رفتار کارکنان خیلی خوب بود و خود هتل و رستوران هم پارکینگ اختصاصی دارن، پارکینگ عمومی هم در اطراف هتل چند تایی هست! قیمت بریون با آبگوشت ۱۰۵ هزار تومن بود که مناسب به نظر میاد.