کاتماندو برگر رستورانی در بافت تاریخی کاتماندو و محله تامیل است. در اولین تجربه غذای نپالی کمی محتاط بودیم و این محل را انتخاب کردیم. منو شامل منوی کافه و غذا شامل برگر و ساندویچ در دو مدل نان باگت و رول است و نسبتا متنوع و به انگلیسی است. سفارش ما ساندویچ رول مرغ و تخم مرغ و ساندویچ سالامی بود. تاکید کردیم که تند نباشد. سرویس دهی خوب بود و غذا سریع اماده شد و محل اماده سازی غذا در معرض دید است. هر دو ساندویچ خیلی خیلی خوشمزه بود و سس عالی داشت میزان تندی هم معمولی بود. پس اگر در نپال بدنبال تنوع و خوردن ساندویچ بودید این محل را از دست ندهید. در کنار غذا لاسی که نوشیدنی محلی نپال است را هم سفارش دادم که به دوصورت شور وشیرین و همچنین میوه ای وجود دارد و شبیه دوغ ماستی است.
فضای رستوران مانند سایر رستورانهای نپال ساده است و دارای یک سالن کوچک و تراس است. مجموع سفارش ما 780 روپیه (معادل 150هزار تومان) شد.