این رستوران با دکوراسیون سبزرنگش در ابتدای خیابان ارکل قرار دارد و حتما در سفر به تفلیس ان را خواهید دید. رستوران دارای تعدادی میز و صندلی در فضای باز است و نسبتا افتابگیر است. منو تنوع خوبی دارد و قیمتها نیز مناسب است. سفارش ما یک خاچاپوری اجارولی و سالاد بود. خاچاپوری غذای سنتی گرجستان برپایه نان و پنیر است و در مدل اجارولی یک تخم مرغ خام نیز در وسط ان قرار دارد که باید انرا در داخل پنیر هم بزنید تا پخته شود سپس با تکه های نان قایقی شکل میل کنید. سایز خاچاپوری در این رستوران خیلی بزرگ نبود اما برای ما دو نفر در کنار سالاد کافی بود. در کل غذای خوشمزه اما سنگین و نسبتا شوری است و به نظر من یک عدد کامل ان برای یک نفر زیاد است. سالاد هم نسبتا تازه و خوب بود و قبل غذای اصلی اورده شد. سرویس دهی و برخورد پرسنل هم خوب و صمیمی بود. مجموع فاکتور ما 35 لاری شد.