سلام .من و همسرم اردیبهشت ۱۴۰۱ به کلاب سارا رفتیم و هیچ شناختی هم نداشتیم
اما یکی از بهترین سفر ها و بهترین هتل ها را تجربه کردیم ....
بی نظیر و فوق العاده تمیز و با برنامه
کارمندان و پرسنل بسیار مهربون
اسنک بار در کنار استخر ها
و چندین تریا و رستوران رایگان
و صبح هانه و ناهار و شام هم که بی نظیر و بسیار متنوع و تمیز
خلاصه که بی نظیر بود و سفر فوق العاده ای و تجربه کردیم
یکی از بهترین هتل های لارا
این هتل در ابتدای منطقه لارا و نزدیک به شهر است با ساحل اختصاصی. ما همراه خانواده نوروز 98 این هتل اقامت داشتیم و شاید تابستان امسال هم مجدد به هین هتل سفر کنم. هتلی زیبا با آینه کاری و لوستر های مجلل انواع آب میوه ها و کوکتل های محشر غذا فوق العاده تمیزی و سرویس دهی عالی برنامه های متنوع شبانه...
فقط متاسفانه انگلیسی رسپشن و پرسنل خیلی ضعیف
در کل هتلی زیبا با معماری قدیمی عثمانی با امکانات عالی.
با سلام
من اردیبهشت ۹۸ به مدت ۱هفته همراه همسرم در این هتل اقامت داشتم،این هتل بسیار زیبا دارای ۳ استخر روباز و دو سرسره ی آبی بسیار کوچک،رستوران و بارهای مختلف با کیفیت غذایی خوب، اتاقهای تمییز و مرتب ،فضای سبز و باغهای بزرگ و مشجر و پرسنل حرفه ای و مودب میباشد،دقیقا روبروی در هتل ایستگاه اتوبوس هست که با اتوبوسهای خط ۰۸و۰۹ میتونین به مراکز خرید اصلی شهر و منطقه ی دیدنی و توریستی کالایچی برین
کیفیت غذاها و نوشیدنی ها خوبه و البته میتونه بهتر هم باشه ،هتل دارای سه ساختمان اقامتی شامل ساختمان پارک،ساختمان الگانس و ساختمان کلاب میباشد که در این بین ساختمان الگانس از همه بزرگ تر و لوکس تر بوده که البته بیشتر تورهای ایرانی همون اتاقهای ساختمان الگانس رو رزرو دارن
در کل هتل خوبیه ،قطعا هتلهای با کیفیت تر و لوکس تری در آنتالیا هست اما با توجه به هزینه ای که پرداخت میکنیم باید توقع خدمات داشته باشیم و این هتل با مبلغ نسبتا مناسب خدمات خوبی ارائه میده
وعده های غذایی متنوع میباشد.
صبحانه از ساعت ۷ تا ۱۰:۳۰ سرو میشد
ناهار از ۱۲ تا ۱۴:۳۰
شام ۱۸ تا ۲۱
فقط سوپ ۲۴ تا ۱
اسنک و پیتزا هم وسط وعده ها سرو میشد
لابی هتل از ساعت ۹ صبح تا ۱ شب انواع نوشیدنی هارو عرضه میکنند
سه تا استخر داره با ساحل اختصاصی و بسیار تمیز و زیبا
کارکنان هتل آموزش دیده و بسیار خوش رفتار هستند.
یک خانوم ایرانی هم رسپشن هتل هستند که با روی باز راهنماییتون میکنند
روبروی هتل یک ایستگاه اتوبوس هست و راحت میتونین به ترا سیتی که یک مرکز خرید خوب و بزرگ در آنتالیا هست برید.
در کل همه چی عالی بود.
من به اتفاق همسرم برای تعطیلات نوروز به این هتل رفتیم هتل بسیار زیبا و بزرگ و نزدیک به مرکز شهر در منطقه لارا بود . از دوقسمت کلاب و الگانس تشکیل شده است که لابی اصلی آن بسیار بزرگ با نقاشی ها و گچبریهای قدیمی تزین شده است و از طریق یک راهرو می توان وارد فضای بیرو و فروشهای داخلی هتل و از آن طریق واحد لابی قسمت کلاب شد در کنار ساختمان کافی شاپ آن چندین استخر و فروشگاه و نمایشگاه جواهرات قرار دارد همچنین بوفه های کنار استخر و ساحل نیز به تعداد زیاد دیده می شود که انواع فست فود و کباب ترکی و کباب مرغ و ماهی در آن سرو می شود که البته در زمان عید نوروز کاملا فعال نیستند ولی فست فود ها و بارها و برنامه های مفرح گروه انیمیشن بطور کامل وجود دارد و شما کاملا درگیر آنها خواهید شد و نیازی به خروج از هتل ندارید . انواع ورزشها مانند ایروبیک و رقص های شاد ، مسابقات مختلف و تنیس روی میز از جمله این تفریحات می باشند.
ما آبان ماه برای ۷ شب این هتل رو گرفتیم خیلی هتل خوبی بود یک هتل به سبک معماری عثمانی والا من که دلم نمیخواست از هتل برم بیرون همه امکانات رو داشت یک استخر سر پوشیده سه تا استخر رو باز با همه امکانات از ساحلش نگم که عالیییی بود سالی ورزشی با همه دستگاه ها ماساژ ،سالن های بیلیارد بزرگ ،سالن بولینگ ،موسیقی زنده شبانه که هر شب برنامه زنده داشتن ، این هتل یوال بود همه خوردنی ها رایگان بود یه شب هم رستوران ترکی رایگان رفتیم کلا همه چی عالی بود بهتون پیشنهاد میکنم . #تایسیز
سلام.
من و دوستم شهریور 96 یک سفر به آنتالیا داشتیم که این هتلو انتخاب کردیم.
معماری هتل بسیار زیبا و چشم نواز هست. هر چند که به ما اتاق الگانس ندادن با این حال ما از اتاق و چشم انداز رو به دریا راضی بودیم.
اتاق ها هر روز مرتب میشد ولی صابون و شامپوی جدید جایگزین نمیکردن که روزای آخر من درخواست دادم و برامون آوردن.
متاسفانه توی اتاق ها اینترنت رایگان وجود نداره و برای استفاده از اینترنت در اتاق باید هزینه ای پرداخت کنین. اما در لابی اینترنت رایگان در اختیارتون هست.
کارکنان در قسمت پذیرش به انگلیسی مسلط هستن ولی بقیه کارکنان در قسمت های دیگه زیاد انگلیسی نمی دونستن. پرسنل همگی خوش برخورد بودن و در اون یک هفته هیچ مشکلی از این جهت برای ما ایجاد نشد.
کیفیت و تنوع غذا، پیش غذا و دسر خوب و قابل قبول هست.
بعضی شب ها هم در هتل عروسی برگزار میشه که دیدنش خالی از لطف نیست.
هتل دارای استخر، ساحل اختصاصی و برنامه های شبانه هست.
اطراف هتل سوپرمارکت ، ایستگاه اتوبوس و دو آژانس گردشگری فارسی زبان وجود داره.
همچنین اگه نخواین از ساحل اختصاصی هتل استفاده کنین میتونین در عرض 5 دقیقه به ساحل لارا که بهترین ساحل آنتالیا هست دسترسی پیدا کنید.
من در کل از این هتل راضی بودم و به شما هم پیشنهادش میکنم.
ما در ابتدای ورودمون اتاقمون تو ساختمان الگانس گرفتیم از لحاظ برخورد پرسنل بسیار خوب بود از لحاظ نظافت هر روز به صورت مرتب انجام میشود شارژ مینی بار به صورت رایگان هر روز انجام میشد از لحاظ غذایی هر سه وعده بسیار مفصل بوده اما کمی با طبع ما فرق دارد اما شامهایش بسیار مفصل تر بوده که در فضای باز سرو میگردد از لحاظ تفریحی این هتل داری 3 استخر بوده که همگی بسیار عالی بوده از لحاظ میان وعده بصورت مفصل در زمان مختلف از فست فود گرفته تا بستنی,هندوانه,چای کیک,گوزلمه و... که سرو میشود شبها برنامه های سرگرم کننده همچون گروه های مختلف رقصنده تا خواننده با اجرای زنده ترکی می باشد در کل این هتل به دوستانی که قصد سفر دارم پیشنهاد میکنم
سلام به همه لست سکندی های عزیز. من و همسرم شهریور ٩٥ به مدت ١ هفته در این هتل اقامت داشتیم.لابی هتل بسیار شیک و زیبا بود. دسترسی هتل به مرکز شهر توسط اتوبوس بسیار عالی بود.
اتاق بسیار تمیز و بزرگ بود. استخرهای متنوع و ساحل اختصاصی داشت. که بغل هر استخر امکال دوش گرفتن و رختکن برای تعویض لباس وجود داشت.در وسط باغ فضاهای عالی برای عکس گرفتن وجود داشت و جایی بود که محوطه بازی لاک پشت ها بود. صبحانه نهار شام بسیار مفصل بود. و برای کسانی که در استخر بودند جای جداگانه برای سرو غذا وجود داشت. برخورد پرسنل بسیار عالی بود فقط به انگلیسی به صورت کامل مسلط نبودند به جز رسپشن.
برنامه های شاد و مهیج شبانه وجود داشت.و بطور کلی هتل به صورت All هستش ولی ساعت ١ نصفه شب که همه جا بسته بود یه جا فقط سوپ سرو میکرند.
در کل این هتل را به شما پیشنهاد میکنم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
ابتدا به عرض میرسانم من به اتفاق خانواده هفته آخر شهریور 96 از این هتل استفاده کردم
مواردی به شرح ذیل جهت انتخاب هتل های انتالیا خالی از لطف نیست:
اول. این هتل ALL میباشد که متاسفانه آژانس های ایرانی به صورت U ALL ارایه میکنند که به نسبت مابه التفاوت آن ارزش ندارد.
دوم .کارکنان هتل غیر از بخش پذیرش از نظر زبان انگلیسی بسیار ضعیف هستند.
سوم .تنوع غذایی بسیار کم بود
چهارم .کارکنان هتل بسیار ضعیف و کم تجربه و بی حوصله و کم تعداد بودند
پنجم .ساعت 16 تو تابستان کافه و بار کنار دریا و استخر تعطیل میشد و ساعت شروع کارشون از ساعت 12 ال 16 بود
ششم .روز آخر به جهت اینکه پروازمون نیمه شب از اسپارتا بود میبایست ساعت 8 شب هتل را ترک میکردیم حد فاصل ساعت 2 الی 8 شب از ارایه حتی آب هم امتناع میکردند و با بی ادبی و گستاخی تمام با مسافران رفتار میکردند ، به نوعی که یکی از دوستان برای شام مراجعه کرده بودند رفتار بسیار توهین آمیزی را داشتند ، البته آژانس ایرانی میگفت تا لحظه خروج از هتل مشکلی ندارید که عملا اینطور نبود،
مصداق مثل هر چی پول بدین آش میخوریه
اما پول هم خوب گرفتند اما بی ادبی و بی احترامی شان فراموش نمیشود.
کلا این هتل را به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم.
هتل های منطقه بلک انتالیا با ارزش و قابل پیشنهاد میباشد
خدمت هم وطنهای عزیز اطلاعاتی رو که در طول سفرمون داشتیم خدمتتون عرض میکنم امیدوارم مورد استفاده شما باشه
بنده به همراه جمعی از افراد خانواده به تعداد ۱۰ نفر تو شهریور ۹۶ اونجا بودیم
هتل واقعا شیک و با امکانات بود و نظافت اتاقها و محوطه هم خیلی خوب بود ولی گروه سرگرمی خیلی ضعیفی داشت و برنامه های تفریحی اصلا خوب نبود وبرای بچه ها هم اصلا مورد پسند نبود و همش دنبال فروش تیشرت رنگ شده به بچه ها و تفریحات پولی برای کوچکترها بودن و امفی تاتر رو هم چهار شب برای عروسی داده بودن وباید از دور میشستی و اونا رو نگاه میکردی و از نظر غذا و خوردو خوراک هم اصلا کیفیت نداشت واکثرا غذاهای شب رو تو نهار میدادن و همش تکراری و تایمهای نامناسب و بلافاصله همه چی جمع میشد و دیگه هیچی گیر نمیومد برای خوردن تواتقها هم زورکی دوتا اب میذاشتن واگه تموم میشد و تو تامهای سرویس نبود باید میرفتی از خیابان تهیه میکردی کلا نسبت به جاهای دیگه ای که ما دیدیم مناسب نبود و خوش نگذشت.
ضمنا پروازهای ایرانی با بویینگهای شبیه اتوبوس انجام میشه و تو ذوق ادم میخوره.
سلام
تمام انتخاب های شما از این هتل بهتر است
تمام چیزها یو آل است ولی ما تا 12 بیشتر ندیدیم
تایم بستنی و اسنک بار . غذا و وووو همه با اختلاف نیم ساعت بودن و به علت خوردن غذا دیگه جا برای بستنی و اسنک و هیچی نداشتیم و وقتی گرسنه بودیم تایم همه اینها تمام میشد
بعد از شام ساعت 9 دیگه هیچی نبود تا ساعت 12 سوپ
فقط دریا به هتل نزدیک بود همین
اینترنت فقط تو لابی هیچ جا انتن نمیداد ولی در هتل های دیگه سر تختشون تو اتاق نت داشتن
واقعا پول بدبد برید جای بهتر
شب پرواز ما بود ساعت 12 ظهر اتاق رو گرفتن ناهار دادن دیگه آب هم نمیدادن چه برسه شام ولی همه جا استفاده کردن تا دقیقه آخر
تو یخچال هم دو تا آبمعدنی و یه سودا و یه اب پرتغال افتضاح میزاشتن
غذا هم هیچ جا راضی نبودن چون به ذایقه ما ها نمیخوره
من به همراه همسرم و دو فرزندم مرداد ٩٦به مدت ٦شب در هتل کلاب سرا اقامت داشتیم .هتل در ابتدای لارا قرار دارد .در ابتدای ورودمون لابی بسیار شیک ومجلل هتل نظر مارا جلب کرد .اتاق رو ساعت ١٢به ما تحویل دادند که بسیار تمیز وخوش منظره بود .هتل دارای چندین رستوران و اسنک بار هست که می تونین در ساعات مشخص ازش استفاده کنین.صبحانه خیلی عالی و ناهار هم خوب و شام هم که خیلی لذیذ وعالی هست که در رستوران سرباز و فضایی خیلی رمانتیک وزیبا سرو میشه .باغ و فضای باز هتل هم که بی نظیر هست .برنامه های شبانه هم خوبن.در کل در طول یک هفته مسافرت بسیار خوبی داشتیم و از انتخاب این هتل خیلی راضی بودیم البته ما هتل رو ٢١٠٠گرفتیم که نسبت به قیمتش بسیار عالی بود .
این هتل بسیار عالی میباشد از هر نظر اول اینکه کاملا مناسب خانواده و سفری همراه با ارامش . دوم اینکه دسترسی بسیار راحت چه با تاکسی چه با اتوبوس به مراکز خرید و حتی پیاده به فروشگاه میگروس . سوم . کیفیت بسایر عالی غذا و نوشیدنی . چهارم تنوع خوب بارها و اسنک بارها و استخر های اب شیرین و شور . پنجم محوطه سازی و فضاهای بسیار عالییییی . کلا خیلی بیشتر از پولی که میدید سرویس و خدمات بهتون میدن . تمیزی و نظافت اتاق ها و سرویس ها به موقع و عالی . دارا بودن چندین کافه رمانتیک و متنوع . خلاصه حتما بهتون پیشنهاد میکنم مخصوصا الگانس روم هاشو ????
من و همسرم در تیرماه سال 96 سفری به انتالیا داشتیم و در منطقه لارا هتل کلاب سرا رو انتخاب کردیم . این هتل بسیار معماری زیبایی داره بطوریکه جون میده برای عکاسی . ساختمان های هتل به دو دسته الگانس روم و کلاب روم تقسیم میشه. اتاق های ساختمان الگانس بزرگتر و نمای بیرونش قشنگ تر هستش ولی خب هزینشم از کلاب روم بیشتر هستش .
یه ایستگاه اتوبوس جلو هتل هست که با خط 08 میشه به تراسیتی و مارک انتالیا و حتی منطقه کلایچی رفت و برگشت .اطراف هتل هم شرکت های گردشگری هست که با قیمت خیلی خوب میشه ازشون تور رافتینگ و کشتی و ... گرفت . قیمت تور این شرکت ها خیلی از قیمت تور لیدرها کمتر هستش .نگران زبان هم نباشد تو همه این شرکت ها واسه فروش تور یه فارسی زبان گذاشتن .
تو این هتل اصلا گرسنه نمی مونید همیشه تو ساعات مختلف یه گوشه از هتل چیزی برای خوردن هستش . منتها تنوع غذای کبابیش خیلی کم هستش در حد مرغ و ماهی کبابی و بیشتر انواع دلمه و فست فود و ماکارانی هستش ولی شیرینی های خیلی خوبی داره .
استفاده از اینترنت توی لابی رایگان و داخل اتاق ها دارای هزینه هستش ولی سرعت خوبی داره .
5 تا رستوران الاکارته داره که از یکی از اون ها میشه بطور رایگان استفاده کرد ولی باید از قبل رزرو کنیدش که ما رستوران ایتالیایی رو رزرو کردیم که غذاش افتضاح بود و همسرم معده درد گرفتش شاید چون به ذائقه ما جور در نمی اومدش .
برنامه انیمیشن که اصلا نداره ولی از ساعت 10 تا 12 شب برنامه live music داره که خوانندش فقط یه اهنگ ایرانی بلد بودش و فقط ترکی می خوندش .از ساعت 12 تا 2 نصف شب هم برنامه disco داره .
این هتل واقعا یه هتل زیبا و خیلی مجلل میباشد ما یه سفر هفت نفری به این هتل در تابستان 93 داشتیم سبک معماری این هتل عثمانی بوده و از نظر فضا خیلی سرسبز و لوکس و مجلل میباشد از نظر تنوع غذایی هم عالی بود... این هتل در اول منطقه لارا میباشد ساحلش ماسه ایی و بی نظیره ....تنها و تنها ایراد این هتل نبود امکانات ابی از قبیل استخر بزرگ و خوب و سرسره و پارک ابی میباشد....
من بار اول بود که به آنتالیا می رفتم ولی هتل از هر حیث بسیار عالی بود
دم هتل ایستگاه اتوبوس هست که به مرکز شهر و جاهای دیگه می بره و دقیقا روبروی هتل فروشگاه بزرگ میگروس شعبه داره همچنین اتوبوس برای فروشگاه تراسیتی ایستگاه داره و ده دقیقه به فروشگاه می رسید
فضای هتل بسیار زیبا و دکوراسیون داخل اتاقها بسیار شیک بود
دارای چهار استخر ( یکی داخل هتل است که در فصل سرد باز می شود)
به نظرم جز هتل های بسیار خوب طبقه بندی می شود
در تعطیلات نوروز 94 فرصتی دست داد تا بتوانم به همراه همسرم،سفری به شهر آنتالیا داشته باشم.محل اقامت ما در این سفر هتل کلاب سرا نام داشت.هتلی زیبا و لذتبخش که باعث شد خاطراتی خوش و ماندگار برایمان رقم بخورد.مسابقه نقد و بررسی هتل فرصتی شد تا نظرات خود را در مورد این هتل بیان کنم با این امید که مورد استفاده مسافران و گردشگران پارسی گوی قرار گیرد.سعی کرده ام از ارائه اطلاعات عمومی که به راحتی در اینترنت و در سایت هتل،در دسترس است خودداری کنم و مطالبی را ارائه کنم که برای مسافران مفید بوده و در عین حال در جائی بیان نشده باشد.به دلیل مفصل بودن نقد و بررسی،آن را در بخشهای چند گانه تنظیم کرده ام تا مفید تر بوده و برای مراجعات بعدی خوانندگان،آدرس دهی شده باشد.
موقعیت مکانی،حمل و نقل :
هتل ساحلی کلاب سرا در شهر آنتالیا کشور ترکیه و در منطقه لارا قرار دارد.چنانچه شهر آنتالیا را به سه بخش کلی تقسیم نمائیم،کرانه غربی آن به نام کونیا آلتی نام دارد.بخش مرکزی به نام مراد پاشا و کالجی نامیده میشود و ساحل شرقی نیز به منطقه لارا شهرت دارد.هتل کلاب سرا در منتهی الیه ساحل شرقی منطقه لارا و در ابتدای خطی ساحلی قرار دارد که زنجیره ای از هتلهای پنج ستاره معروف شهر آنتالیا در آن قرار دارد.برخی از این هتلها عبارتند از میراکل،تایتانیک،دلفین پالاس،کنکورد،کروانسرای و رویال وینگز. این هتل از تمام هتلهای منطقه لارا و کوندو،به مرکز شهر آنتالیا نزدیکتر است و این خود برای مسافرینی که مراجعه پرشمار به مرکز شهر دارند و هدفشان خرید و گردش شهری است،نکته ای مهم است.
برای جابجائی از هتل به مرکز شهر،دو وسیله وجود دارد. تاکسی که گران است و برای انتقال به مرکز شهر حداقل 20 دلارآمریکا یا 40 لیر ترکیه نیاز دارد .وسیله بعدی اتوبوسهای عمومی است.اتوبوسهای خطوط شماره FL09 ، FL08و FL10 از ایستگاهی در فاصله 20 متری جلوی درب هتل عبور میکنند و مقصد همگی آنها نیز مرکز شهر و میدان جمهوریت است.هر بار سوار شدن به این اتوبوسها 2 لیر ترک هزینه دارد و سفر از هتل به مرکز شهر،بسته به ترافیک،20 تا 30 دقیقه زمان میبرد.
برای برگشت توسط اتوبوس نیز کافی است خودرا به ایستگاه اتوبوس جلوی مرکز خرید مارک آنتالیا برسانید و هر کدام از اتوبوسهای خطوط فوق الذکر را سوار شوید.سفر برگشت طولانیتر بوده و 40 دقیقه زمان میبرد.
در اطراف هتل نیز رستورانها و مغازه هائی وجود دارد که بتوان بدون رفتن به مرکز شهر از آنها خرید کرد.
برای مسافرانی که نزدیکی به شهر و مراکز خرید اولویت داشته باشد،هتل کلاب سرا میتواند انتخاب اول در هتلهای 5 ستاره لوکس ناحیه لارا باشد.
غذا و خوراک:
هتل کلاب سرا به مهمانان خدمات All Inclusive ارائه میکند که به معنای تمام وعده های غذائی،میان وعده ها و آب میوه ها و نوشابه ها در تمام روز است.وعده های اصلی در رستوران مرکزی واقع در طبقه سوم ساختمان اصلی سرو میشود.همچنین شام و ناهار دیروقت که معمولا شامل سوپ و شیرینیجات است ، در این رستوران ارائه میشود. در فصول گرم و حتی در روزهای آفتابی فصول کم مسافر نیز در رستورانهای کنار استخر و کنار ساحل غذاهای فست فودی همچون همبرگر،پیتزا و انواع خوشمزه ای از سالاد میوه جات ارائه میگردد.
کیفیت غذاهای رستوران مرکزی مطلوب اما تنوع آن کم است.به ویژه های در انتخاب غذاهای کبابی در وعده های ناهار و شام،میهمانان محدود به مرغ سرخ شده به سبک هندی ویک نوع ماهی و گاهی گوشت گاو میباشند.میز غذاهای سرد شامل سالادها،شیرینیجات ،میوه ها و دسرها بسیار متنوع و چشمگیر است. رستورانهای فضای باز یک دسر میوه ای بسیار خوشمزه نیز ارائه میکردند.
نوشیدنیهای گرم و سرد هتل تنوع زیاد و کیفیت مطلوبی دارند و لابی مرکزی هتل در تمام 24 ساعت شبانه روز خدمات کافب شاپ را ارائه میکند.
تنها باید بهای آن را بپردازید آبمیوه تازه است که به طور مثال،هر لیوان آب پرتغال یک یورو هزینه دارد.
همچنین مهمانانی که بیش از 6 شب در هتل اقامت دارند میتوانند یکبار رستوران ویژه که اصطلاحا A la carte نامیده میشود را به رایگان رزرو کنند.
این رستورانها غذاهای بین المللی و خدمات پنج ستاره مانند موزیک زنده ارائه میکنند.و منوی غذا را در سه بخش پیش غذا،غذای اصلی و دسر ارائه میکنند که شما در ابتدا آن را سفارش میدهید.
هتل کلاب سرا 5 رستوران A la carte دارد : رستورانهای ایتالیائی،مکزیکی،مغولی،سوشی و چینی که در زمان اقامت ما تنها رستوران ایتالیائی فعال بود. غذای اصلی را پیتزای مدیترانه ای انتخاب کردیم که بسیار عالی بود و منحصر به فرد بود.
سرگرمیها:
هتل کلاب سرا هتلی مفرح است.امکانات ورزشی هتل گوناگون و دارای استانداردهای مطلوبی است.سالن ورزش آن به انواع دستگاههای بدنسازی مجهز است و چیزی از یک باشگاه حرفه ای کم ندارد.ضمن اینکه حوله و آب معدنی در باشگاه موجود است. استخر سرپوشیده هتل سایز مناسب و آب سبک و اصطلاحا خوش شنائی دارد.حمام ترکی،سونای خشک و بخار و جکوزی نیز با مجموعه ورزشی یکپارچه است و تمام این خدمات از ساعت 8 صبح تا غروب در اختیار مهمانان هتل است.استفاده از دلاک در حمام ترکی یا ماساژور هزینه اضافه خواهد داشت که بسته به نوع و طول زمان خدمات ،هزینه متفاوت است.استخرهای روباز نیز گرچه در نوروز فعال نبودند اما اندازه و سرسره های آن،خبر از شنا و آب بازی مفرح در فصل گرما میدادند.
میز پینگ پنگ،زمین تنیس،محوطه والیبال نیز از سایر امکانات ورزشی فضای باز هتل بود.
این هتل یک اطاق بازی بسیار لوکس و مجلل نیز دارد که در آن مسافران با پرداخت هزینه ای معادل 10 یورو در ساعت میتوانند بازیهای ویدئویی،بیلیارد و بولینگ را امتحان کنند.
هر شب دو گروه موزیک نیز به سرگرم کردم مهمانان هتل میپردازند.یک گروه در لابی اصلی هتل و گروه دیگر در لابی ساختمان الگانت.
در فصل پر مسافر نیز بازیها و مسابقات آبی از جمله واترپلو،والیبال ساحلی،دارت و نمایشهای شبانه در آمفی تئاتر روباز هتل اجرا میشود.
هتل کلاب سرا یک سرگرمی ویژه هم دارد و آن هم عکاسی در این هتل است.این هتل از معدود هتلهای آنتالیاست که در آن محوطه سازی و مجسمه سازی به منظور ایجاد عکسهای هرچه زیباتر برای مسافرین انجام شده است. علاوه بر ظرافت بسیار در دکوراسیون داخلی، محوطه سازی شگفت انگیزی در باغ و کنار ساحل انجام گرفته است ،مجسمه ها و نمادهائی نصب شده است که در میان یا کنار آنها بایستید و عکسی به یادگار بردارید. ،ستونهای رومی،دروازه ها و طاقهای یونانی و گلکاریهای چشم نواز، با پس زمینه دریا و آسمان آبی،باعث میشود هتل کلاب سرا ،سایر هتلهای معروف آنتالیا را نیز از لحاظ عکاسی پشت سر بگذارد.
اطاقها و خدمات :
هتل از سه ساختمان اقامتی مجزا تشکیل شده است.ساختمان اصلی که دارای لابی اصلی در همکف، است،شامل 9 طبقه اقامتی است که اطاقهای این ساختمان همه امکانات معمول هتل پنج ستاره را دارد و اطاقهای آن با دکوراسیون معمولی،بزرگ و نزدیک به 30 متر است.
ساختمان دیگر که در پشت این ساختمان قرار دارد ساختمان الگانت نام دارد.یک ساختمان دیگر نیز در گوشه هتل قرار داشت که سوئیتهای خانوادگی در آن قرار گرفته بودند و کوچکترین ساختمان اقامتی هتل است.اطاق محل اقامت ما در ساختمان الگانت قرار داشت که اطاقهای آن نسبت به ساختمان اصلی کوچکتر است اما دکوراسیون و آینه کاری بسیار مجلل و چشم گیری دارد . حجم آینه کاری و منبت کاری داخلی آن حیرت آور بود.امکانات اطاق شامل گاوصندوق ایمنی رمز دار،یخچال به همراه آب که هرروز شارژ مجدد میشود،تلویویزیون ال ای دی،تلفن و حمام است.تنها ضعفی که میتوانم در اطاق به آن اشاره کنم این است که حمام آن فاقد وان بود و بالکن اطاق نیز جز در طبقات همکف کوجک است.
اینترنت هتل نیز تنها در ساختمان اصلی در دسترس است و استفاده از اینترنت در اطاقها ساعتی 3 یورو هزینه دارد.سرعت اینترنت لابی نیز مناسب است و نیازهای نرم افزارهای ارتباطی چون وایبر را تامین میکند.
پرسنل هتل بسیار خوشرو،مودب ،آموزش دیده و حرفه ای هستند.در طول اقامت یک هفته ای حتی یک برخورد سرد یا توهین آمیز از پرسنل هتل مشاهده نکردیم.
در لابی اصلی هتل میز ارتباط با مهمانان در کنار درب اصلی ورودی هتل قرار دارد که در آنجا انواع بروشورها،نقشه های شهری و راهنمائی برای جابجائی در خارج هتل، به مسافرین هتل ارائه میگردد.همچنین مهمانان برای رزرو رستوران ویژه یا الاکارته باید به این قسمت مراجعه و بلیط تهیه نمایند.
هتل دارای یک مرکز خرید کوچک است و همچنین خدمات ماساژ و سلامت نیز با دریافت هزینه در آن ارائه میشود.
نتیجه گیری :
کلاب سرا هتلی لوکس و مجلل است که با قیمت مناسب،شمارا تحت تاثیر قرار میدهد.مهمترین مزیت آن ارائه خدمات 5 ستاره ساحلی در نزدیکترین محل به مرکز شهر است.حجم آینه کاری و دکوراسیون این هتل شگفت آور است و برای درک ظرافتهای به کاررفته در هتل در تمام گوشه های آن باید دقیق نگاه کرد. در جای جای هتل،دکورهای گران قیمت،تابلوهای زیبا،مبلمان لوکس و طراحی چشم نواز،جلب توجه میکند.فقط کافی است کمی به جزئیات دقت کنید تا از این همه هنر و زحمت به کار رفته در ساختمان هتل،شگفت زده شوید.آینه ها و لوسترهای مجلل،فضای شاهانه را در هتل به وجود آورده اند.در هرجائی از هتل،آینه های بزرگ با قابهای مجلل به چشم میخورد.برخورد کارکنان گرم و حرفه ای است و مطمئن باشید از حیث سرگرمی در این هتل ناامید نمیشوید.به ویژه اگر در فصل پرمسافر یعنی از خرداد تا شهریور به آن سفر کنید بابت پولی که پرداخت میکنید تجربه ای لوکس را به دست می آورید و پشیمانی در کار نخواهد بود.اگر هتلهای معروف شهر آنتالیا در کلیات و نماهای باز،شمارا تحت تاثیر قرار میدهند،اما هتل کلاب سرا نه در نمای کلی از هتل،که در جزئیات و ظرافتهایی که در گوشه ها و اطاقها به کار برده است،شما را به شعف می آورد.در این هتل حتما زمانی را برای عکاسی و استفاده از دکورها و نماها که برای عکاسی نصب شده اند،اختصاص دهید.
در نوروز 1392 به همراه دوتن از دوستانمان عازم آنتالیا شدیم. تور از آژانس امیدان پراز گرفته شد که یکی از آزانس های بسیار خوب کشور می باشد. مسئول تور در آزانس امیدان پرواز، به طرز جذابی از شرایط هتل کلاب سرا تعریف کرد. با پرواز شرکت ماهان عازم شدیم. هواپیما در فرودگاه شهر اسپارتا نشست. لیدرهای تور با برخوردی بسیار خوب به استقبال ما آمدند و در طول مسیر از جاذبه های شهر آنتالیا صحبت کردند. با اتوبوس از فرودگاه تا هتل سه ساعت راه بود.
هتل کلاب سرا در منطقه لارا قرار گرفته است که حدودا 10 دقیقه با وسیله نقلیه با مرکز شهر فاصله دارد. از لحاظ منطقه ای موقعیت مکانی این هتل بسیار عالی است. نمای ورودی هتل چندان جذاب نمی باشد اما معماری ساختمان های داخلی هتل که از معماری دوره سلجوقی الگو گرفته شده است، بسیار زیبا و گیرا است. لابی هتل دارای یک سالن بزرگ همراه با کافی شاپ و پیانو می باشد. هر شب نوازنده ای زبر دست پیانو می نوازد که محیطی آرام و دلنشین را جهت گفتگوهای شبانه فراهم می کند. لوسترهای بزرگ طلایی از سقف آویزان شده است. نمای سقف با نور پردازی با رنگ های متفاوت که مدام در حال تغییر است جلوه سالن را دوچندان می کند.
در لابی هتل پله های بزرگ با نرده های طلایی که انسان را به یاد خانه های اشرافی می اندازد، شما را به سمت رستوران هتل سوق می دهد. رستوران هتل شامل دو سالن بزرگ است. میز و صندلی سفید همراه با رو میزی قرمز رنگ، همزمان با تغییر رنگ های سقف، لذا صرف غذا را افزایش می دهد. تنوع غذایی در این هتل در مقایسه با دیگر هتل ها در سطح خوب قرار دارد. منوی غذایی این هتل شامل اواع پیش غذاها مانند سوپ، انواع غذاهای گرم و سرد و همچنین دسرها و شیرینی های بسیار متنوع و خوشمزه می باشد. میز شیرینی این هتل واقعا رویایی است.
در طبقات بالاتر اتاق ها قرار دارند. بعضی اتاق ها رو به دریا است ولی بعضی دیگر نمای زیبایی ندارند. راه روی منتهی به اتاق ها مملو از آینه های بزرگ با قاب طلایی و بسیار شیک می باشد. رنگ زمینه داخل اتاق طلایی می باشد که احساس یک اتاق سلطنتی را به مهمان می دهد. اتاق بسیار تمیز است و به صورت منظم نظافت صورت می گیرد. اتاق ها دارای تراسی می باشند که در آن ها میز و صندلی تعبیه شده است. همچنین حمام اتاق دارای وان بسیار بزرگ و تمیز می باشد.
استخر سر پوشیده هتل در داخل هتل قرار دارد که چندان بزرگ نیست اما استخر های روباز هتل که شامل سه استخر می شود در محوطه بسیار وسیع هتل قرار دارند. هتل کلاب سرا درای فضای و باغ بسیار بزرگی در مقایسه با دیگر هتل ها می باشد که در نهایت منتهی به ساحل می شود. البته در زمان عید بخش عظیمی از این فضا به علت کمبود مهمان، تعطیل می باشد.
ساحل هتل بسیار وسیع و دارای امکانات تفریحی و ورزشی است. در بخشی از مسیر ساحل، سازه های سنگی زیبایی ساخته شده است. در نزدیکی ساحل و در کنار یکی از استخرهای هتل، در ساعات خاصی از روز، فست فود سرو می شود.
کارکنان هتل خوش برخورد و مهربان هستند در حدی که بعد از گذشت دو سال، هنوز با تعدادی از آنها در ارتباط هستیم. اکثر کارکنان هتل به زبان انگلیسی مسلط می باشند. در طول روز کارکنان هتل بازی ها و ورزش هایی جهت سرگرم کردن مهمان ها فراهم می کنند.
این هتل دارای موزه جواهرات می باشد!
در کل بودن در این هتل، حس بودن در یک هتل بسیار لوکس را برای مسافران ایجاد می کند. به طوری که اگر کسی چند روز مهمان این هتل باشد، از آن پس، بودن در هر هتلی برای او لذت بخش نخواهد بود.
البته از معایب هتل می توان از نبودن برنامه های سرگرم کننده در ساعات قبل از نیمه شب یاد کرد. همچنین تعطیلی بخش عظیمی از سالن های موجود در محوطه هتل و تعطیلی سره سره های آبی از دیگر معایب این هتل در ایام عید می باشد.
به نظر می رسد اقامت در این هتل، در ایام تابستان، بسیار لذت بخش باشد.