یه رستوران ایتالیایی با پته های فوق العاده، البته یه کم شلوغه ولی این چیزی از ارزشهای غذای خوشمزه ای که داره کم نمیکنه.
دفعات زيادي بود كه خواستيم بريم سنسو ولي انقدررررر صف بود پشيمون شديم
اينبار زنگ زديم رزرو كرديم كه كمتر معطل شيم با اين حال يك ساعتي طول كشيد تا نوبتمون شه
نون سير، سالاد سزار، فيله سوخاري و پيتزا سفارش داديم
حجم غذاها خيليييي زياد بود.
هر سالاد تقريبا براي ٤ نفر كافيه سالاد خيلي تازه و با كيفيت بود اما يه سس خوب كم داشت
غذاها كلا خوب بودن و سرويس دهي رستوران هم خوب بود.
رستورانی به سبک ایتالیایی ، دارای ۳ سالن که حتما قبل از رفتن از طریق تلفن باید رزرو کنید در غیر این صورت حدودا ۱ تا ۲ ساعت زمان میبره تا نوبتتون شه، حجم غذا ها معمولا زیاد و به صورت ۲ نفرس، برخورد پرسنل عالی ، از نظر قیمت نسبت به کیفیت مناسب هستش، غذاهای محبوب: سالاد سراز به همراه فیله سوخاری، بشقاب مخصوص، بشقاب فیله استیک و نوشیدنی مخصوص سنسو (موهیتو)
رستوران سنسو یا حس خوب کیفیت غذایی عالی داره که درمقایسه با قیمتش حجم بالایی غذا در اختیار مشتری میگذاره..سالاد سزار با فیله سوخاری بینظیری داره که قیمتش 49 تومنه و برای 3 الی 4 نفر کافیه..سرویس دهی شونم خوبه ولی چون اغلب شلوغه برای رزرو زود اقدام کنید
رستوران ایتالیایی سنسو یکی از اولین تجربه هام تو زمینه خوردن غذای ایتالیایی بود سالاد و استیکش که انقد خوشمزس نیازی به تعریف نیست یه شب به یاد موندنی با خانواده داشتیم پیتزا و نوشیدنی موهیتو لیمو نعنا حرف نداشت واقعا عالی بود
رستوران سنسو و سالاد سزار معروفش?
رستوران شلوغی هست و اگر میرید باید روی نیم ساعت در نوبت بودن حساب کنید. ولی سرعت سرو غذاشون بالاست. تقریبا تمام میزها سالاد سزارشون رو سفارش میدن. خوشمزه بود. مخصوصا فیله هاش. ولی انقدر از سالاد اینجا تعریف شده بود که من انتظار یه سالاد خیلی متفاوت رو داشتم. البته شایدم دلیل اینکه متفاوت نبود اینه که رستورانهای دیگه بعد از اینجا به این سبک سالاد رو آوردن و ما دیر رفتیم??
جدا از سالاد پیتزا خیلی خوب بود. بیکن هاش تازه و واقعی(کلمه بهتری پیدا نکردم?)بود. ژامبون نبود و این خیلی مهمه. در کل یه سالاد و یه پیتزا رو برای دو وعده حساب کنید. چون حجم سالاد خیلی زیاده و کامل سیر میکنه دو نفر رو. مگر اینکه سه یا چهار نفر باشید که بتونید در کنارش غذاتونم بخورید
فاکتور در ادامه عکس ها?
آدرس: بلوار فردوس شرق. رامین جنوبی
بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین پاستا و سالاد سزار رو در رستوران ایتالیایی «سنسو» خوردیم. حدود ۸۰ هزار تومان صورتحسابمون شد. این رستوران در تهران، بلوار فردوس شرق خیابان رامین جنوبی واقع شده. سرویس دهی و فضای رستوران هم خوبه، فقط جای پارک کمی سخت پیدا شد.
سلام? بهمن سال گذشته به مناسبت تولدم با همسر پسرم که اون موقع ۷ ماهه بود قرارشد برای شام بریم به رستوران ایتالیایی سنسو در فردوس غرب.تولد من یک روز قبل از ولنتاینه و خوب همیشه باید برای جا رزرو کنیم یکی از نقاط ضعف این رستوران اینه که رزرو تلفنی ندارن و خوب ما مجبور شدیم کلی تو صف نوبت بمونیمکه بابچه سخته واقعا.یکی دیگه از چیزایی که واقعا منو ناراحت کرده بود و شاید هیچ وقت یادم نره اینه که صندلی کودک فقط یک عدد اونحا بود که معلومه که پر بود و ما مجبور شدیم کالسکه رو بیاریم تا پسرم توش بشینه.برای رستورانی با این همه ادعا و این قیمت های بالا واقعا یک عدد صندلی اونم تو هردو سالن خیلی بده به نظرم، بگذریم.غذایی که من سفارش دادم بشقاب مخصوص سنسو بود که شامل یک فیله سالمون گریل،یک استیک گوشت و یک استسک مرغ بود با دورچین سبزیجات.برای نوشیدنی هم یک موهیتو سفارش دادم.همسر جان هم یک پیتزای پپرونی و کوکا.برای پیش غذا هم نون سیر.کیفیت و حجم غذا انصافا خیلی خوب بود.غذای من برای سه نفر بود و من فقط تونستم از هر کدوم کمی بچشم و باقیشو بردم.نون سیر عالی بود و توش ژانبون هم بود.طعم پیتزا هم قابل قبول بود.موهیتو هم که طعم بهشت میداد.در نهایت باید بگم که قیمت هاشون اون موقع خیلی عالی بود نسبت به حجم و کیفیت.ولی سرویس دهی واقعا ضعیف بود.ما چند ماهه بعد در شهریوری که گذشت به این رستوران برگشتیم که باز هم مشکل صندلی غذا داشتیم و من واقعا تحمل نکردم چون رفتار گارسون ها واقعا بد بود و قیمت ها هم خیلی بالا رفته بود پس اونجارو ترک کردیم.برای یکبار تجربه به نظرم خوب بود.
سنسو رستورانیه که به سالاد سزار با فیله مرغش معروفه. اخیرا با افزایش قیمتی که رو کل منو داشتند به نظرم اون جذابیت سابق رو نداره. در هر صورت واسه کسی که تا به جال نرفته پیشنهاد میشه که حداقل یه بار سالاد سزار اونجا رو امتحان کنه. رستوران های دیگه که شبیه این سالد رو دارند ولی انصافا سالاد سنسو بهترینشونه.
یکی از رستوران ایتالیایی خوب چند سال اخیر رستوران سنسو بود
چند روز پیش که رفتم هم قیمتا خیلی گرون شده بود هم به نظرم کیفیت پایین اومده بود بعد از پرس و جوها شنیدم که صاحبش عوض شده و همینطور آشپزش
قبلا هم کیفیت عالی بود و هم قیمت
الان استیک شده ۹۵ سالاد مرغ ۵۳ نان سیر ۲۲
یکی از ایراد های این رستوران سقف کوتاهش در دو شعبه کنار همه که خیلی شلوغه و در آرامش نمیشه غذا خور
كيفيت غذاها مناسبه اما جديدا افزايش قيمت شديد داشتن واقعا يه سالاد نمي ارزه ٦٠ بدي !
بقيه غذاها خوبه
قبلا صف خيلي اذيت ميكرد اما الان ديگه به شدت قبل مشتري ندارن راحت ميشه رفت
دليوري هم گذاشتن امروز اما با همون قيمت هاي سالن !
من عاشق غذا و بخصوص سالادم و بیشتر رستورانهای تهران سلادهاشونو امتحان کردم . به جرات می تونم بگم حس تازگی و طعم بی نظیر سس سالاد سنسو رو تا حالا هیچ کجا نچشیدم . سالادی استثنایی ، که یه غذای کامل برای دو نفره . در کنار بشقاب مخصوص و پیتزاهای خوبش و البته پنه لذیذش ، این رستوران با فاصله حرف اول رو تو تهران می زنه و شاید تنها نکته منفی شلوغی این رستورانه که با وجود افزایش سه سالن باز گاها انتظار شما به چند ساعت می رسه.
رستوران سنسو جز رستوران های خوبی بود که من با دوستانم رفتم ،کیفیت غذا و رسیدگی پرسنل خوب بود و از لحاظ قیمتی هم به نظرم به صرفه بود فقط اینکه خیلی شرایط پذیرایی آدم بچه دار رو نداشتن از لحاظ امکانات صندلی بچه که تعدادش کم بود واقعا!
#تایسیز
بهترین رستوران به نظر من اینجاست..با اینکه کمی قیمتاش بالا رفته ولی همچنان یکی از بهتریناست
طعم خوب مقدار غذا زیاد و عالی قیمت خوب سرویس دهی عالی ولی کمی شلوغ که این ایراد نیست حسن غذای خوبه۱?
#تایسیز
دو نفره سالاد سزار متوسط و نان سیرشو ب همراه بیکن انتخاب کردیم که واقعا هم گشنه بودیم ولی خیلی زیاد بود یه نفر دیگه راحت سیر میشد با غذاش ولی واقعا فیله های سالادش خوشمزه هست نان سیرشم خوب بود یبار رو باید امتحان کرد بنظرم.ولی گرونه #تایسیز
اين رستوران يكي از رستورانهايي هست كه هميشه جز انتخابام بوده.كيفيت غذاها عالي و سالاد سزار اين رستوران از محبوبيت خاصي برخورداره.تنها ايراد اصلي اينجا صف و شلوغي و معطلي بيش از حد هست كه با وجوديكه ما هميشه از قبل به صورت تلفني رزرو ميكنيم بازم حدود نيم ساعت دم در معطل ميشيم و اين مشكل حتي با افتتاح شعبه جديد نيز حل نشد.يه مدت كيفيت غذاها افت كرد اما الان بهتر شده.در كل اگه آدم بي حوصله اي هستين به اين رستوران نريد چون معطلي زياد داره. اما اگه ميخوايد يه سالاد سزار خوشمزه رو امتحان كنيد حتما سري به اينجا بزنيد. #تايسيز
سلام
خوب اولین نقد رستوران خودم با نام خدا شروع کنیم :
من نهار پنجشنبه اینجا اوندم که از ایستادن زیاد در امان باشم که موثر هم واقع شد در بدو ورود به این رستوران میفهمید که ا مدید یه جای پر سر و صدا و نرمال اصلا فکر نکنید برای مراسم خاصی خوبه با دوستان میتونید بیاید حسابی شلوغ کنید چون کلا صدا به دلیل جمعیت زیاده .
صندلی های واقعا بدی داره کمر درد میگیره بخوای تکیه بدی مثله کافه ها یجوریه که زود پاشی بری .
کارد و چنگالش دو مدل متفاوته بود برای من برای میز کناری نه و ظروفش لب پر بود برای ما اینو برای این گفتم که فکر نکنید چون وقت باید بگیری بری شبا جای خفنی داری میری یه رستوران معمولیه .
یکم تخصصی تر بریم جلو نی برای نوشابه با لیوان شیشه ای میدن که خوب یا نی بدین یا لیوان چرا جفتش شاید لیوانش کثیفه :)) برای آب معدنی هم لیوان نمیدن اگه تمیزم باشه باید با نی بخوری یا درخواست کنی .
برسیم به اصلی ترین چیزی که این رستوران رو معروف کرده سالاد سزار عظیمالجصه:
سالادش قاتل خاموش هستش جلوتر میگم نوشته بود سزار با فیله سوخاری که فیله هاش توش هم پر پنیر بود اما سزار جدا از مرغ پنیر پارمزان و زیتون هم داره اما این سالاد (اندازه متوسطش)یه ظرف بزرگ بود با سه فیله به اصطلاح که سوخاری بود داخلش پنیر مقدار زیادی کاهو و سس سزار نسبتا خوب اماااا چرا قاتل خواموش بود چون انقدر زیاد هست که شما دونفره هم که بخوای تمومش کنی سیر میشی و دیگه مزه غذای اصلی رو متوجه نمیشی دلتم نمیاد نخوری چون معمولا باب نیست سالاد رو ببری و قیمتشم کم نیست بگی ولش کن :)) به این دلیل قاتل خاموش بهش گفتم از ۱۰۰ به سالادش ۸۰ میدم اما حتما چهار نفره متوسطش رو بخورید اگه نرماله اشتهاتون .
بریم سراغ غذا :
من پیتزا مخصوص سنسو رو سفارش دادم ظاهرش خوب بود اما این پیتزا ترکیب مرغ . گوشت . ژامبون هست فلفل و ادویه تکه های مرغش زیاد بود و روی طعم کلی پیتزا قالب بود اگه تند خور نیستید یه پیتزا دیگه سفارش بدید تعداد محدودی هم قارچ و زیتون داشت البته ایتالیایی بود پیتزا میدونم نباید خیلی مخلفات داشته باشه اما بازهم قارچش کمتر از حد نرمال بود پیتزاش اگه تند نبود و ادویه کاری استفاده نمیکرد خیلی بهتر بود نمیشد طعم تک تک اجزای پیتزا رو فهمید من از ۱۰۰ بهش ۵۰ میدم البته این مدل پیتزاش بقیه رو نخوردم .
سرویس دهی نرمال بود بدی ندیدم قیمت هم تو عکس ها گذاشتم نمیگم کم بود یا زیاد جای پارک هم شبها معمولا سخت گیر میاد اونجا
در آخر اگه بازهم من برم اینجا اولا که چهار نفره میرم دوما یه پیتزای دیگه تست میکنم .
مرسی از مطالعتون .