هتل رامادا ریسورت کوش آداسی دارای 6 استخر روباز همراه با سرسره آبی می باشد علاوه بر آن یک استخر سرپوشیده داخل هتل موجود است که دارای مرکزی برای ماساژ ، یک سونا و حمام بخار و ساحل شنی اختصاصی است. این هتل دارای زمین گلف و تنیس می باشد.اینترنت Wi-Fi به صورت رایگان در تمام محوطه هتل در دسترس است. اتاق های هتل رامادا دارای بالکن اختصاصی رو به دریای اژه می باشد که تمامی آنها مجهز به سیستم تهویه هوا ، تلویزیون و ماهواره و مینی بار هستند. این هتل تا مرکز شهر کوش آداسی 1 کیلومتر فاصله دارد و فرودگاه عدنان مندرس ازمیر در فاصله 80 کیلومتری هتل قرار دارد و امکان ترنسفر از هتل به فرودگاه وجود دارد که هزینه آن باید به صورت جداگانه پرداخت شود.
با سلام و عرض ادب
بطور خلاصه و تیتر وار تجربیات خود را در طول یک هفته اقامت در هتل خدممتان مینویسم :
هتل نزدیک مرکز شهر و بسیار تمیز بود ، برخورد پرسنل هتل بسیار خوب و صمیمی ،استخر های هتل متعدد و تمیز .سرسره های آبی به تعداد معقول .تیم انیمیشن در حد متوسط .برنامه های سرگرم کننده در حد متوسط .
ساعت پروازتان هر ساعتی باشد تحویل اتاق راس ساعت قوانین هتل انجام میشود . ما حدود 5 صبح به هتل رسیدیم ولی تا ساعت 2 ظهر در لابی و محوطه هتل سرگردان بودیم .در صورتیکه خیلی از هتل ها با توجه به شرایط خانواده (همراه داشتن فرزند کوچک ) و ساعت ورود ، اتاق را تحویل میدهند .متاسفانه در این هتل حتی با گفتگوی دوستانه و استفاده از زبان ترکیش و انگلیش این موضوع فایده ای نداشت .
و اما غذاااااااااا، تنوع غذا بسیار زیاد ولی در روزهای مختلف تکراری و به مزاج ما ایرانی ها خیلی سازگار نبود . طعم غذاهاشون و من و خانوادم شخصا نمیپسندیدیم .
سفر به رامادا سفری پر از هیجان و تجربه های خوب بود. پرسنل همه بسیار خوش برخورد و مودب بودند. اکثراً به زبان انگلیسی آشنا بودند که این مسئله خیلی مفید و کمک کننده بود. صبحانه هایی بی نظیر داشت. ناهار و شام غذاهای متنوعی داشت ولی خیلی ایرانی پسند نبود. پیش غذا ها و دسرها عالی بودند. یامی اسنک را از دست ندهید. اتاف ها کاملاً جادار و اکثراً با ویوی مناسب هستند و کاملاً برای ریلکسینگ مناسبند. می توانید اتاق دلخواه را به رسپشن توضیح دهید اگر موجود باشد حتماً با شما همکاری می کنند. روم سرویس در کوتاه ترین زمان خدمات را انجام می دهند. اتاق ها و فضای هتل کاملاً پاکیزه هستند. من چون در تابستان سفر کردم از استخرهای روباز استفاده کردم که خیلی خوب بود 5 سرسره در هتل هست که صبح تا غروب می توانید استفاده کنید و مهیج هستند. در فضای هتل می توانید قدم بزنید و از هوا لذت ببرید. از درب آسانسور هتل می توانید خارج شوید و با یک پیاده روی کوتاه به ساحل صخره ای زیبا و هیجان انگیز برسید و از تماشای غروب آفتاب لذت ببرید. دسترسی هتل به مرکز شهر و نقاط مختلف بسیار آسان است. با دلموش 1 به مرکز شهر میرسید. کاپتان های دلموش به زبان انگلیسی آشنا هستند و راهنمایی می کنند. اگر مثل ما اهل ماجراجویی هستید از تورها استفاده نکنید و خودتان تمام نقاط را بگردید. هتل هرشب برنامه های جذاب و شادی دارد و نیاز به رفتن دیسکو ایرانی نیست. آدالند فضای بزرگی دارد ولی خیلی جذاب نیست. سرسره های جذابش صف های بسیار طولانی دارد. از تک تک لحظاتتان در هتل لذت خواهید برد.
هتل رامادا از گزینه های بسیار خوب برای سفر به کوش آداسی می باشد. این هتل با امکانات تفریحی مناسب بیشتر برای خانواده و کودکان و زوجهای جوان است و البته مجردها هم می توانند از امکانات ورزشی و تفریحات سالم هتل استفاده ببرند. نکاتی که در جهت انتخاب هتل به نظرم مفید آمد ذکر می کنم:
1. تمامی اتاقهای هتل بالکن دارد که اکثرا منظره دریا و کوه دارد که بسیار جالب است
2. نظافت و تمیزی هتل از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار است و در مدت یک هفته اقامت در هتل حتی یک مورد مشکل در خدمات و تاسیسات مشاهده نشد
3. کیفیت و تنوع غذا صبحانه و ناهار و شام و نوشیدنی ها بسیار خوب است
4. هتل دو استخر بزرگ روباز دارد که اوقات بسیار خوبی را میتوان در آنها گذرانید
5. استخر سرپوشیده و سونا و ماساژ دارای هزینه اضافی است
6. بازیهایی مثل بیلیارد و فوتبال دستی و پینگ پنگ ساعتی و دارای هزینه است
7. داخل مجموعه گروهی بنام انیمیشن حدود 15 نفر مستقر هستند که انواع تفریحات و ورزشها و حرکتهای موزون و موزیکهای شاد و مسابقات را مدیریت می کنند و به انحاء مختلف باعث شادی و ورزش و تحرک بدنی بیشتر مهمانان می شوند
8. هر شب برنامه های تفریحی متنوعی مخصوص کودکان و بزرگسالان در محوطه روباز برگزار می شود که البته همگی خانوادگی است
9 به همراه بردن عینک آفتابی، کرم ضد آفتاب، دمپایی مناسب، کلاه آفتابی لبه دار، لباس ورزشی تابستانی و مایو توصیه می شود
10. فاصله هتل تا دریا خیلی کم است و در واقع هتل چسبیده به دریا می باشد ولی ساحل شنی ندارد و از طریق اسکله میتوان وارد آب شد که بد نیست ولی عالی هم نیست.
11. زمینهای والیبال ساحلی، بسکتبال، فوتبال گل کوچک، ... واقعا سرگرم کننده است
12. پارک آبی برای سن زیر 16 سال می باشد که برای کودکان و نوجوانان فوق العاده است
13.فضای هتل دلباز و سرگرم کننده است بنحوی که ما بیشتر دوست داشتیم در هتل بمانیم تا به گشت و گذار شهر برویم.
14. برخورد پرسنل هتل خوب و کاملا مودبانه است
15. در محوطه روباز هتل چندین اسنک بار وجود دارد که در ساعات روز تا 12 شب غذا و اسنک ارائه می نمایند
16. در اتاقها حوله و دمپایی پارچه ای و شامپوی سر و شامپو بدن و نرم کننده ارائه می شود، الباقی وسایل را بایستی به همراه خود ببرید یا خرید نمایید.
17. به همراه بردن عینک آفتابی، کرم ضد آفتاب، دمپایی مناسب، کلاه آفتابی لبه دار، لباس ورزشی تابستانی و مایو توصیه می شود
سلام متأسفانه سفرمون تموم شد و ناچارا برگشتیم خونه و به قول کلاه قرمزی دوباره هزار و یک بدبختی ...
طبق قولی که به خودم دادم میخوام تجربیاتم رو از اقامت در هتل رامادا بنویسم تا شاید به دوستانی که قصد سفر به کوش آداسی دارن کمکی کرده باشم . در مورد اتاق باید بگم واقعا چیزی کمتر از عکس های تبلیغاتی هتل نداشت بسیار تمیز با متراژ مناسب که با توجه به اینکه پسر ما 4 سالش بود به ما اتاقی دادن که یه کاناپه تخت خواب شوی نه چندان راحت داشت . صندوق امانت اتاق پولی بود و برای اون باید شبی 7 لیر پرداخت بکنید . مینی بار اتاق یکبار مجانی بود که عملا وقتی میاید تو اتاق جای یه عدس هم ندارید . اینترنت بصورت رایگان در تمام نقاط هتل با سرعت قابل قبول در دسترس بود. غذاهای هتل بنظر من خیلی متنوع بود. در بدترین حالت اگر هیچکدوم رو دوست نداشته باشید که خیلی بعیده مطمئنم از خوردن هر روز پیتزای هتل سیر نخواهید شد . بارهای هتل هم با انواع نوشیدنی های سرد و گرم از صبح تا آخر شب در حال سرویس دادن به ملت هستند.
گروه انیماتور هتل هم دائم در تلاشن که اوقات خوشی رو براتون رقم بزنن که در بعضی مواقع موفق و بعضی مواقع هم ای ... ولی نکته خیلی مهم برنامه شب ایرانیشون بودکه اتفاقا بخاطر استقبال مردم همیشه در صحنه دو شب برگزار شد . هتل ساحل صخره ای و هر یک ساعت سرویس به ساحل شنی داشت که ما به خاطر استخرهای متنوع و خیلی خوب هتل فرصت رفتن به آنها رونکردیم . هتل رامادا به شهر کوش آداسی خیلی نزدیکه و شما میتونید با یک دلموش و نفری دو لیر براحتی به مرکز شهر رفت و آمد کنید که من پیشنهاد میکنم حتما یه روز عصر یه چرخ تو شهر بزنید . نکته ای که برای خودم خیلی مهم بود و نتونسته بودم قبل از سفر در موردش اطلاعات کسب کنم رفتن به شهر ازمیر بود .
پرواز ما قشم ایر بود و بخاطر ساعت پرواز که البته ساعت مناسبی بود گشت ازمیر نداشت . برای رفتن به شهر ازمیر از درب سمت استخرهای هتل با دلموش شماره یک به مرکز شهر برید و از راننده بخواهید روبروی دفتر فروش بلیط اتوبوس های pamukkale یا kamil koc پیاده تون کنه . از یکی از این دفاتر بلیطتونو تهیه کنید(من از kamil koc بلیط تهیه کردم و واقعا راضی بودم) . این دفاتر از ترمینال اتوبوس ها فاصله داره و برای رفتن به ترمینال سرویس رایگان از همونجا شمارو تا دم در اتوبوس خواهد برد که بهتره فقط زمان آمدن سرویس رو از مسئول فروش بلیط بپرسین .
بعد از اینکه به ترمینال شهر ازمیر رسیدین هم سرویس رایگان شمارو به مرکز شهر ازمیر خواهد برد . ما چون قصدمون مرکز خرید فروم بورنووای ازمیر بود ازراننده سرویس خواستیم جلوی مرکز خرید پیاده مون کنه . اگر محصولات ایکیا براتون جذابیت داره پیشنهاد میکنم یه سر اونجا بزنید . آخر شب هم با تاکسی به ترمینال اتوبوس رفتیم و بلیط اتوبوس گرفتیم و به کوش آداسی برگشتیم . یک اتفاق خوب این بود که اتوبوس دقیقا از جلوی درب هتل رامادا میگدشت و ما از قبل از راننده خواستیم مارو اونجا پیاده کنه . بهتون پیشنهاد میکنم تمام مراحل رو اول با مسئول فروش بلیط و بعد با راننده ها طی کنید تا خیالتون راحت باشه . در پایان باید بگم من تمام هتلهای کوش آداسی رو ندیدم ولی مطمئنم هتل رامادا یکی از بهترین هتل های اونجاست و امتیاز بالایی که در سایتهای معتبر گرفته بی حکمت نبوده . به قول یکی از هم توری های ما : حلالشون باشه پولی که گرفتند .
من به همراه همسر و دختر 8 ساله ام همراه با یکی از دوستان که آنها هم مثل ما بودند آخر بهار 96 به این هتل رفتیم.
من تنها به نقد دوستان در اینجا اکتفا نکردم و در سایت های معتبر بین المللی نیز بررسی کردم. یا توجه به این موارد و تجربه های سالهای قبل به جرعت میتونم بگم با قیمتی بسیار مناسب میتوانید یکی از بهترین، جدیدترین و تمیزترین هتل های کوش آداسی را انتخاب کنید. (هنوزم نمیفهمم چرا قیمتش به نسبت اینقدر خوبه)
برای خرید از این هتل با خط 1 دلموش میشه به مرکز شهر رفت ولی اگر بیشتر بخواهید از مرکز شهر خط 7 رو سوار بشید تا کوش آداسی آومه ( AVM مخفف مرکز خرید به ترکی) برید. همچنین از مرکز شهر با خط 5 میتونید به لیدیز بیچ هم برید و گشتی در آنجا بزنید از کافه های خوشگلش استفاده کنید.
تورهای شیرینجه و افس و سوکه بنظرم اتلاف وقت و پول و محرومیت از برنامه های شاد هتل هست.
ولی پارک آبی آدلند بنظرم برنامه خوبیه که از مرکز شهر میشه با 20 دلار بلیطش رو خرید. برنامه غواصی در آبهای شفاف اژه هم خوبه به شرطی که شما رو به سایت های مرجانی ببرن نه سواحل سنگی. تور جیپ سافاری رو هم پارسال رفتم که خوبه ولی مواضب باشید سرما نخورید. اگر فرد وقت شناسی هستید، تاکید میشود برنامه ها رو از لیدر های ایرانی نخرید چون هم قیمت دو برابر میدهید و هم امکانات کمتر (همراه تاخیرات زیاد بخاطر بد قولی هموطنان) نصیبتان خواهد شد . ضمن آنکه آشنایی و معاشرت با سایر ملل، خود از تجربه های جذاب سفر هست.
تمامی برنامه های روزانه هتل رو روی برد نصب میکنند و همچنین ساعات کار رستوران ها و دیگر امکانات هتل بسیار مهم هستند که توصیه میکنم تا جای ممکن در برنامه ها شرکت کنید.
در زمان اقامت ما حدود 30 درصد مسافران ایرانی، 20 درصد ترک و 50 درصد اروپایی بودند. همچنین تمام مسافران خانواده بودند و بچه ها کلی با امکانات هتل حال میکردند. این هتل به دوستان مجرد توصیه نمیشه.
در پایان توصیه میشود در کنترل و دریافت بیمه مسافرتی دقت فراوان انجام دهید و اگر خدایی ناخواسته هر مشکلی برایتان پیش آمد (مخصوصا برای کودکان) با بیمه نامه و پاسپورت به دکتر هتل مراجعه نمایید تا بهترین خدمات را در مراکز درمانی کوش آداسی مجانی دریافت کنید.
این هتل در ابتدای جاده ی ورودی شهر کوش آداسی قرار داره بطوریکه هنگام عزیمت از فرودگاه ازمیر با هر وسیله ای که تشریف بیارین از جلوی این هتل رد خواهید شد و دم دست هست. از در پشتی این هتل هم جاده ای هست که دولموش ها به داخل شهر میرن.فاصله هتل تا مرکز شهر (قلعه کبوتر) حدود چهار کیلومتر هستش که با فاصله زمانی حدود هر 5 دقیقه دولموش هست.هزینه دولموش به ازای هر نفر 3 لیر هستش.
در ابتدای ورود به هتل چهار بلوک به چشم میخوره که تعداد 485 اتاق رو در خود جای دادن.با کمک نگهبانی درب هتل به Reception راهنمایی میشین که به سه زبان ترکی استانبولی، انگلیسی و آلمانی پذیرای شما هستند.
طراحی بلوک ها و ساختمان هتل بگونه ای هست که تمامی اتاقها یه منظره رو به دریا از بالکن رو دارن.اتاقهای دو نفره معمولی متراژی حدوداً 35 الی 40 متر مربعی دارن که یک تخت دونفره ویا دو تخت یک نفره در اختیارتون قرار میگیره.در بعضی از اتاقها تخت مخصوص کودک و یک کاناپه تخت شو نیز قرار داره و بعضی از اتاقها نیز بجای این موارد یک میز و صندلی دارن.دو تا صندلی به همرا یک میز و البته زیر سیگاری برای افراد سیگاری بدلیل اینکه اتاقها None Smoking هستند در بالکن هم قرار داره که خوردن یک چای دبش در کنار همراه محترمتون با منظره غروب خورشید دل انگیزه.
کتری برقی به همراه چند عدد چای کیسه ای و نسکافه، یک عدد بطری آب که هر روز تجدید میشه ، آب میوه و نوشابه محتویات مینی بار هست که رایگان هم هستش.گاو صندوقی هم که در داخل اتاق قرار داره پولی هست (به ازای هر روز 3 لیر) که البته مبلغ رو به هنگام تحوبل اتاق عودت میدن.دسترسی به اینترنت هم علاوه بر اتاق در کل محوطه هتل نیز قابل دسترس می باشد.
تلویزیون کابلی به همراه سیستم گرمایش و سرمایش رایگان از دیگر امکانات رفاهی اتاق میباشد.
حمام و دستشویی هم به اندازه کافی بزرگ و لوکس هست. شامپوبدن، شامپو سر و روغن برای موها و خمیردندان از جمله وسایلی موجود در حمام علاوه بر حوله های موجود می باشد.تمییز و مرتب کردن اتاق و تعویض حوله های دست و صورت و حمام نیز در صورت درخواست شما هر روز انجام میگیره.
و اما رستوران:
برایی دوستانی که شاید اولین سفرشون به کوش آداسی و یا این هتل باشه تجربه ام میگه که بیاد ماندنی ترین سفرشون خواهد بود. صبحانه هتل از ساعت 7 صبح شروع و تا ساعت 10 ادامه داره. ناهار از ساعت 12:30 الی 14:30 و شام هم از ساعت 19:00 الی 21:00 سرو میشه .
البته مابین این زمانها برای دوستانی که به هر دلیل نتونستن به وعده های اصلی برسن بارهای متنوع با غذاها و اسنک های خوشمزه پذیرایی میکنن.
تنها ایرادی که بنده حقیر برای این هتل داشتم فقط برای رستوران بود دلیلشم هم اینه که با وجود اینکه تنوع غذایی بسیاری در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام وجود داشت ولی هتل همه داشته ها و منوی غذایی خودش رو یکجا بر روی میز قرارداده و با گذشت یک یا دو روز غذای جدیدی نمی بینین هرچند تنوع غذایی همونطوری که عرض کردم زیاد بود و ذائقه اش هم به مذاق ما ایرانیها نزدیک.
از محوطه داخلی هتل که بیرون میاییم شش تا استخر روباز دیده میشه که البته بخاطر تو در تو بودن دوتا به نظر میرسه.استخرها به اندازه کافی بزرگ و آبشون تمیز هست که با وجود شلوغی هتل اصلاً به چشم نمیاد.در گوشه ای نیز پنج تا سرسره آبی وجود داره که هرچند در مقایسه با پارک آبی آدالند و آکوافانتسی کوچک هستن ولی باز هم بهتر از نبودنش هست و چند ساعتی رو میشه مشغول شد و لذت برد.
ساحل اختصاصی کنار هتل صخره ای هست که موقع شنا کردن باید حواستون به تیزی صخره ها باشه چراکه خیلی تیز هستن و در بعضی مواقع باعث زخمی شدن دست و پا میشن.هتل ساحل اختصاصی شنی هم داره که از محوطه هتل دوره اما با سرویس هایی که هر یک ساعت حرکت میکنن میتونین از این ساحل شنی هم استفاده کنین هرچند این دوری ساحل از هتل باعث تنبلی در رفتن میشه و من خودم استفاده نکردم.
برنامه های شبانه هتل هم از ساعت 9:30 شب شروع میشه ولی در مقایسه با برنامه های سایر هتل ها که دیدم چنگی به دل نزد و بنده از شش شبی که در هتل بودم فقط دوشب برای دیدن این برنامه ها رفتم.برنامه ها هم شامل رقص با آهنگ های کودکانه همراه با کودکان ، آتش بازی و انواع رقص ها بود البته برنامه آتش بازی که داشتن به سرپا وایستادن و دیدنش می ارزید.
این درفاصله یک کیلومتری شهر گوش آداسی قرار داره به لحاظ موقعیت بسیار فوق العادست به طوری که از هتل تا مرکز شهر گوش آداسی پیاده یه ربع راهه همچنین از در پشتی هتل یعنی در سمت دریا با ون که اسمشون دولموش هست هر دو سه دقیقه یبار از جلو هتل رد میشن و با کرایه نفری 3 لیر به مرکز شهر میبرن و از اونجا با دولموشهای دیگه به هر نقطه از شهر که خواستین میتونید برین.هتل خیلی بزرگی هست با 4 تا بلوک که همشون بالکن دارن که اگه از اتاقهای رو به دریا بهتون بدن منظره فوق العاده زیبایی داره غذاهای متنوع و خیلی خوبی داره که با ذائقه ایرانی ها هم سازگاره تنوعش هم خوبه به لحاظ خوردو خوراک همیشه یه چیزی برای خوردن هست وچیزی از یه هتل uall کم نداره و خوردنی به وفور پیدا میشه
شبها برنامه هایی اجرا میکنن که خوب بعضی شبهاش برنامه هاش جالبه ، استخرهاش به قدر کافی بزرگ و تمیز هستن که با وجود شلوغی به چشم نیاد بار های کنار استخرها هم یکسره درحال سرویس دهی انواع نوشیدنی بستنی و پیتزا هستن یه پارک آبی هم داره خیلی مجهز نیست ولی بد هم نیست در کل هتل خوب تمیز و بزرگی هست که امکانات خوبی داره تنها ایرادش اینه که ساحل اختصاصیش از هتل دوره و با اینکه هر یک ساعت سرویس رایگان میبره میاره ولی این فاصله باعث تنبلی میشه هرچند ساحل هم خیلی جذاب نیست و خیل هم اختصاصی نیست از جاهای دیگه هم میومدن که بزرکترین نقطه ضعفش همین بود فقط به مهمانهای رامادا نوشیدنی رایگان میدادن به بقیه پولی ولی درمجموع این هتل رو پیشنهاد میکنم
هتل در جایی مناسب و آرام قرار داره و اتاقهای بزرگ اون همگی دارای تراس هستند. فضای بیرونی هتل نیز بسیار زیباست. تنوع غذایی آن همانند دیگر هتلهای پنج ستاره است. از در پشتی هتل, یک ون با سه لیر به مرکز شهر, بازارهای برند و نمادهای جزیره میبرد و از در جلویی هتل, یک وَن که روی آن نوشته سلجوق, با سه لیر به نزدیکی شهر باستانی اِفِسوس میبرد و اگر بخواهیم به روستای توریستی شیرینجه برویم با همین وَن, در پایانه شهر سلجوق پیاده و سوار وَن شیرینجه میشویم با شش لیر که بنده پیشنهاد میکنم حتما به آنجا سری بزنید.این هتل سرگرمیهای شبانه نیز دارد گاهی نمایش, گاهی آتش بازی با موسیقی و...
هتل رامادا, از جاییکه هتلی با خدمات All است چند بار دارد که از صبح تا ۱۲ شب, سرویس رایگان دارند,
در اتاقها, صابون.شامپوسر , شامپو بدن,دمپایی حوله ای, پاشنه کش, چای ساز و سشوار موجود است و روزانه دو تی بگ, دمنوش گیاهی, نسکافه, سون آپ, آب و نوشابه برای اتاق شارژ میشد, اما شامپو نرم کننده نداشت!
در کل هتل آرام و خوبی بود اما از جایی که ما در ایام نوروز آنجا بودیم, نتوانستیم به خاطر سردی هوا از استخرهای هتل استفاده کنیم.
سه نکته مثبت دیگر از هتل در پایان:
۱.با وجود خدمات رسانیAll, واقعا تفاوتی با خدمات UAllحس نکردیم بجز اینکه خوراکی رایگان در رستوران فقط تا ساعت ۱۲ شب بود
۲. اگر به ناهار هتل که تا ساعت۲ظهر هست, نرسید, رستوران ایتالیایی هتل, از ۲تا۴ عصر خدمات میدهد فقط سفارش میدهید و برایتان سرو میکنند.
۳. در تمام فضاهای گسترده داخلی(اتاق و رستوران)و بیرونی(حیاط) هتل, اینترنت وایفا موجود است.
یک نکته منفی: عملکرد کارکنان آن چه در پذیرش چه در خدمات,تا حدودی ضعیف بود و در شان هتل پنج ستاره نبود.