اقامتگاه بومگردی باباطاهر در شهر ماکو ایتدای جاده کوسج و در فاصله ی کوتاهی از مرز بازرگان قرار دارد.این اقامتگاه شامل پنج اتاق بزرگ هرکدام به ظرفیت ۶نفر ،رستوران ،کافه،نانوایی و در فصل تابستان چادرهای عشایری است .کلیه غذاها از دام و سبزیجات پرورش یافته در اقامتگاه تهیه میشود غذاها قیمت بسیار مناسب و کیفیت خیلی بالایی دارند .صبحانه اقامتگاه رایگان و شامل نیمرو ،عسل،سررشیر؛کره،پنیر،چای و خرما است .شبها موسیقی زنده ورقس محلی برگزار میشود جو بسیار خوب و فضای دلنشینی دارد .تختهای کافه روبه آرارات بسیار با صفاست .صاحب اقامتگاه آقای طاهریان بسیار مهمان نواز و خوش برخورد هستند .سرویس خواب بصورت کف خواب و بسیار نو و با ملافه های سفید و تازه به تعداد کافی در اتاقها موجود است.اقامت در باباطاهر بهترین تجربه اقامت من در اقامتگاه های بومگردی بود .
ماکو شمالی ترین مرکز شهری ایران و دارای ترکیب جمعیتی ترک و کرد است. اقامتگاه بوم گردی باباطاهر در پنج کیلومتری خروجی شهر ماکو به سمت بازرگان قرار گرفته است. اگر از داخل شهر ماکو رد شده اید و بسوی اقامتگاه میرید باید از انتهای بلوار آیت الله رفسنجانی دور بزنید. اقامتگاه در ابتدای جاده روستای درویش کندی قرار دارد. ساختمان تازه ساخت است و هنوز کمتر از یکسال از افتتاح آن میگذرد. تم و حال وهوای اقامتگاه به سبک زندگی عشایر کرد شمالغرب است. آقای طاهریان مدیریت اقامتگاه براستی شخصیتی فوق العاده مهربان و دوست داشتنی دارند و خدمات از هر لحاظ عااااالی بود. ما دو شب اینجا اقامت داشتیم. از موزیک زنده دلنشین با غذاهای خیلی خوب و اتاق ها و سوییت های خیلی خوب و تمیز گرفته تا منظره کوه های اطراف مخصوصا آرارت افسانه ای براستی اقامتگاه خوب و مناسبی است. سرویس بهداشتی و حمام در هر سوییت وجود دارد و هز سوییت برای 4 نفر ایده آل و برای تا 5 نفر مناسب است. لحاف و تشک و ملافه ها همه سفید و خیلی تمیز بودند. قیمت هر شب اقامت با صبحانه برای ما که گروهی 15 نفره بودیم 50 هزار تومان برای هر نفر بود که واقعا مناسب بود. تقریبا فعلا بهترین اقامتگاه بوم گردی هستش که اقامت داشتیم. خلاصه آقای طاهری بحدی آدم خوبی بودند که نمیشه از هیچی ایراد گرفت. شدیدا پیشنهاد میشه.