بهمن ۱۴۰۲ این هتل اقامت داشتم.
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم
اتاق به شدت تنگ و کوچک بود
شب اول اتاق یخ زده بود سیستم گرمایش معمولی بود چند ساعت زمان برد تا اتاق گرم شد.
دستشویی بوی بدی میداد و حتما میباست در دستشویی رو ببنیدم که اذیت نشیم.
مسواک و خمیر دندان ندارن.
صبحانه به شدت مختصر واصلا در حد هتل ۴ ستاره نیست.
لابی هتل بسیار تاریک و دلگیره و در بدو ورود ادم شوکه میشه.
اسانسور قدیمی و کند پر سر وصدا
نصف شب کاملا صدای بالا پایین شدن اسانسور میاد.
در بدو ورود ۵۰ دلار دیپازیت میگیرن که موقع تحویل اتاق پس میدن.
رسپشن خوش برخوردی داره.
هرروز اتاق تمیز میشد و حتی لباس و وسایل رو خودشون مرتب میکنن و میچینن تو چمدون (هرروز)
با این قیمت هتل های بسیار بهتری توهمون منطقه تکسیم هست و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم
سلام وقت بخیر
بنده 4 شب تو این هتل مستقر بودم
عین واقعیته مطالب
مزایا
نزدیکی به میدان تقسیم و مترو در حد 5 دقیقه بدون سربالایی تمیزی و برق زدن هتل صبحانه خوب و کافی کادر خوب
معایب
اتاق ما سیستم گرمایش شب اول اصلا خوب نبود و یخ زدیم اومدن کولر رو سرویس کردن ک ی مقداری بهتر شد
اتاق کوچیک ک تخت خواب کلشو گرفته بود
نمیدونم بقیه هتلا چجوری ان
چند نفر از دوستان هم هتلای مطرح بودن ک ی تعدادی ازونا هم گله داشتن
ولی جاش خیلی خوبه و من راضی بودم از دسترسی خوبش
اتاقا کوچیک ک ظاهرا اکثر هتلای استانبول همینه
در شهریور ماه 1400 به مدت 5 شب در این هتل اقامت داشتیم. هتلی کوچک که بیشتر شبیه هتل آپارتمان است و در یکی از خیابان های نزدیک به میدان تکسیم واقع شده است. رسپشن و کارکنان هتل انگلیسی بلد نیستند که البته موضوع جدیدی نیست و عادت می کنید تا با کمی دست و پاشکسته ترکی صحبت کردن و یا ایما و اشاره منظور خود را برسانید. اتاق ما در طبقه آخر بود دقیقا کنار اتاقک آسانسور! صدای آسانسور داخل اتاق شنیده می شد که البته برای ما موضوع مهمی نبود چون رفت و آمد زیادی نبود. اتاق کوچک و بسیار تمیز با یک تخت دو نفره و یک تخت یک نفره سیستم خنک کننده بسیار قوی، گاوصندوق و کتری برقی در اتاق بود و حمام و دستشویی بزرگی داشت که بسیار هم تمیز بود. کارکنان هتل به محض اینکه فهمیدن تلویزیون کار نمی کند دست به کار شدن و یک تعمیرکار برای حل مشکل تلویزیون آمد و مشکل حل شد. صد البته که ما یکبار هم از تلویزیون استفاده نکردیم ولی حرکت حرفه ای و خوبی از طرف کارکنان هتل بود. ویو اتاق در طول روز فوق العاده بود و می توانستید. شهر زیبای استانبول را که زیر تلالو آفتاب شهریور ماه می درخشید به تماشا بنشینید. اما شب ها با توجه به نزدیکی هتل به رستوران های عربی صدای موزیک نه چندان دلچسب تا حدود ساعت 4 صبح شنیده می شد. که البته اگر پنجره ها را می بستید. هیچ صدایی از خیابان به گوش نمی رسید. یکی از ایرادات عجیب هتل این بود که آسانسور تا طبقه 7 می رفت! و کسانی مثل ما که در طبقه 8 اقامت داشتیم باید یک بالا یا پایین می رفتیم. در این هتل همواره کارکنان هتل را مشغول نظافت می بینید و هتل تقریبا همیشه از تمیزی برق می زند. صبحانه هتل قابل قبول بود هم صبحانه گرم و هم صبحانه سرد با تنوع نسبتا خوبی وجود داشت. فضای صبحانه خوردن خیلی کوچک بود و در ساعات صبحانه شلوغ و پر سر و صدا که البته شما را برای پرسه زدن در شهر پرهیاهوی استانبول در طول روز آماده می کرد. ضمنا در بازه ای که ما در هتل اقامت داشتیم ما تنها ایرانی های هتل بودیم و مابقی مسافران اعرابی بودند که از کشورهای مختلف آمده بودند و بسیار هم مودب و گرم و مهربان بودند. اینترنت هتل در دو روز اول خیلی قطع و وصل می شد ولی در روزهای بعد پر سرعت و بدون قطعی کار می کرد. در مجموع برای ما که فقط برای دوش گرفتن و خواب به هتل مراجعه می کردیم بسیار مناسب بود و راحت بودیم.
لوکیشن عالی
هتل بسیار اتاق های کوچک دارد و سرو صدا بسیار دارد
بوی رنگ می داد شدید اتاق و بسیار سرد بود
صبحانه بد نبود و در حد متوسط بود
از ۷ صبح شروع به نظافت میکنن و اصلا فرصت استراحت نمیدن
هنگامی که وارد هتل می شوید یک بوی عطر تند خاص به مشام میزنه که جالب به نظر نمیرسه
برخورد پرسنل خوبه
اب معدنی بزرگ و دمپایی یکبار در اختیار دادین بعدش دیگه خبری نبست
تلویزیون به شکل خطرناکی به برق متصل بود که عکسشو میزعرم براتون
ما روز 7 مهر تا 12 مهر 1400 مهمون هتل نواپلازا پارک بودیم .
این هتل از طرف میتراگشت به ما پیشنهاد شد .اول اینکه توی استانبول چهارتا نواپلازا وجود داره .اونی که عکساش توی گوگل میاد شاید چهارستاره باشه اما هتلی که مارفتیم نهایت سه ستاره بود .
نه استخر داشت نه اسپا وسالن ورزش وغیره.حتی توالت توی لابی هم نداشت.
ما دوتا خانم رفتیم وصدبار گفتیم تخت تویین میخواهیم .وقتی رسیدیم اونجا یه تخت دونفره کوچیک بهمون دادن وهر چی اصرارکردیم گفتن از تهران براتون تخت اینجوری رزرو شده و نمیشه تغییر داد.
با زحمت فراوان یه پتو اضافه تونستم بگیرم اونم شب دوم .البته من ترکی استانبولی میتونم صحبت کنم .میفهمیدن چی میگم اما پتوی اضافه نداشتن بدن .یخچال خالی خالی بود .یک بطری آب داشت ویک چای ساز وتمام .
اما هتل تمیز بود هرروز هم میومدن واتاقهارو مرتب میکردن .پرسنل خیلی مهربون ومودب بودن .
صبحانه هم باز درحد هتل دو ستاره بود .یه نون بیات لقمه ای با پنیر وتخم مرغ وکالباس نا مرغوب .اما میوه هاش تازه وخوب بود .
وقتی خواستید به این هتل برید حتما آدرسش رو بپرسید وسرچ کنید کدوم هتلشه ؟
البته دسترسی هتل ما به تکسیم وخیابون استقلال خیلی خوب بود .درکل مزایای هتل پرسنل مودب و جای خوب هتل بود .ومعایبش همه چی غیر این دوتا .
آبان 98 بمدت 5 شب بهمراه همسرم در این هتل اقامت داشتم و چون نقد های خوبی درباره این هتل دیده بودم نواپلازا پارک را انتخاب کردم . اما چیزی که در عکس دیدم با واقعیت تفاوت زیاد داشت و برای همین تصمیم گرفتم واقعیت هتل را در این نقد بنویسم تا دیگران با چشم باز این هتل را انتخاب کنند. البته باید بگم در استانبول هتل ها کیفیت پایینی دارنند و هتل 4 ستاره در حد 3 ستاره است اما این هتل در حد 2 ستاره میباشد. همچنین بنظر من در استانبول از هتل فقط بابت استراحت شب باید استفاده کرد، چون حیفه بجای گشتو گذار در شهری به این زیبایی وقت را در هتل گذراند.
1- خیابان دسترسی:
یکی از بهترین خیابان های اطراف تکسیم که پر از هتل ، کافه ، رستوران ، سوپر و البته عرب . خیابان سنگ فرش و بدون شیب . فاصله تا میدان تکسیم 3 دقیقه مغازه های موجود در خیابان بسیار گران فروش هستن بطور مثال: قیمت میوه 5 برابر قیمت در یکی از خیابان های پولدار نشین استانبول است که البته در اطراف تکسیم بعلت توریستی بودن منطقه چیز طبیعیست. صرافی های داخل خیابان کمسیون کمتری (حدود 12 لیر در 100 دلار)نصبت به خیابان استقلال (حدود 28 لیر در 100 دلار) میگیرند ولی در کل کمسیون بالایی نصبت به منطقه آسیایی استانبول(حدود 6 لیر در 100 دلار) میگیرند.
2- ورودی ، لابی و مشاعات هتل:
ورودی ساده با درب چوبی کوچک دارد با 3 پله در ورودی بدون رمپ بابت حمل چمدان که باید چمدان ها را بادست به داخل حمل کرد . لابی کوچکی دارد که بیشتر آن به قسمت رستوران هتل اختصاص داده شده است.یک دستگاه آسانسور(در بهترین حالت 4 نفره
) در پاگرد میانی پله واقع شده است که برای رسیدن به آن باید 7-8 پله را بپیمایید و درزمان شلوغی جوابگو نیست. راهرو دسترسی به اتاق ها بسیارک کوچک و تاریک است
3- اتاق و سرویس:
اتاق بسیار کوچک بصورتی که با گذاشتن چمدان در اتاق مسیری برای عبور وجود نداشت. مساحت اتاق حدود 10 متر مربع. عرض تخت 140 سانت که ما بخاطر این موضوع اعتراض کریدم ولی گفته شد تمام تخت های دونفره همین ابعاد را دارد. ویو اتاق خیلی خوب بود و کل خیابان روبروی هتل قابل دید بود. یخچال هتل خالی و خراب بود و با پیگیری ما سرویس کار آمد ولی درست نشد. سرویس و حمام کوچک ولی تمیز بود. در کل اتاق و سرویس تمیز بود.
رستوران و صبحانه :
رستوران قسمتی از لابی بود و پنجره و ویو خواصی نداشت . صبحانه بسیار ضعیف که اصلا شباهتی به عکس ها نداشت و خودتون در عکس های پیوست مشاهده نمایید.
در کل هتلی ساده ،کوچک و تمیز بود.
مهر 1398 به مدت 5 شب در این هتل اقامت داشتیم، موقعیت هتل عالی، فاصله تا میدان تکسیم 5 دقیقه، صبحانه خوب، نظافت خوب ولی اتاق بسیار کوچک
موقعیت از این نظر عالی بود که در کوچه ای مسطح (بدون شیب) که تعداد زیادی رستوران های شیک داخلش هست قرار داره و تقریبا ماشین رو نیست (بغیر از ترانسفرهای هتلها) و فاصله خیلی کم با میدان تکسیم و مترو ، در ضمن سوپرمارکت هم نزدیک هتل هست
تنها ضعف این هتل بعنوان یک هتل چهار ستاره، سایز کوچک اتاق هاشه
اطلاعات و بررسی من از هتل مربوط به تاریخ 6شهریور98( آگوست 2019 )می باشد. فاصله هتل تا میدان معروف تکسیم و مترو پیاده 1دقیقه است.تقریبا روبروی هتل سوپرمارکت وجود دارد که اگر هر لحظه نیازمند چیزی بودیم در دسترس بود.هتل(هتل آپارتمان ) با اینکه فصل پرمسافری بود خلوت بنظر میرسید و اکثر مسافران اروپایی بودند. صبحانه هتل همانطور که در عکسهایش گذاشته شامل خوراکی های گرم و سرد و خوش طعم بودند.همچنین وای فای رایگان هتل پرسرعت بود.در کل هتل مطلوب با پرسنلی خوش برخورد و نسبت به قیمتش خوب و تمیز بود و به نظر من تمام نیاز یک نفر از هتلی در استانبول را برآورده میکند.