سلام بنده از تاریخ ۲۱ به ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در این هتل اقامت داشتم از لحاظ سرگرمی گروه انیمیشن واقعا عالی بود شب ها حتما اهنگ ایرانی جزو اهنگ ها بود که اجرا میکردن از لحاظ غذا ۸۰ درصد من اوکی بودم اصلا توی این هتل ادم حوصلش سر نمیره تازه وقتم کم میاره فضای هتل هم خیلی سر سبز و قشنگه راستی پاشا رستوران که ظهر ها تا ساعت ۴ نهار میده رو حتما تست کنین و رستورانی که ما انتخاب کردیم برای غذا که ۱ بار رایگان بود ترکیش بود که واقعا خوشمزه بود کنافه هاشم عالی بود
سفر به آستریا کرملین پالاس در تاریخ 17/02/1401
تشکر از آژانس خوب مهر پرواز که خیلی خوب همکاری کردن.
من و همسرم با پرواز پگاسوس رفتیم به آنتالیا. بدترین ایرلاین ممکن، جوری که حتی یک لیوان آب هم رایگان بهمون نداد!
وقتی رسیدیم شرکت کارگزار به خوبی استقبال کرد و مارو سوار یه ماشین ون کرد و به هتل برد(حدود 20 دقیقه فاصله داشت). توی هتل هم یه لیدر فارسی زبان بنام خانم پریا بود که واقعا ازش راضی بودیم و تمام کارهای ابتدایی رو خودش انجام داد و تقریبا ساعت 2 ظهر به ما اتاق دادن. به جرأت یکی از بهترین هتل های آنتالیا همین هتل هست. از همه نظر فوق العاده س.
بهترین استخر، بهترین رستوران و بهترین بارها...
نسبت به هتل های wind of lara و Ramada resort Lara سر و گردنی بالاتره.
روز اول با 10 دقیقه پیاده روی رسیدیم به سلطان بازار و دوتا آنتیالیا کارت یکبار مصرف گرفتیم به قیمت هرکدوم 30 لیر که خیلی گرون بود. ولی با اون کارتها سوار اتوبوس خط LC07 شدیم و رفتیم سمت مرکز خرید تراسیتی و اونجا از باجه مخصوص کنار ایستگاه کارت قابل شارژ خریدیم و دیگه هرچقدر دوست داشتیم شارژش میکردیم(از طریق همون باجه). هربار سوار شدن در هر خطی با این کارت حدود 7 لیر برای هرکدوممون خرج داشت که عالی بود. زدن ماسک توی اتوبوس اجباریه.
از اینجا به بعد رو تیتر وار میگم که بیشتر استفاده کنید:
خرید:
بهترین جا برای خرید، در مرکز شهر و سمت منطقه جمهوری و برج ساعت هست که قیمتها خیلی خوبه. بعد از اون فروشگاه های تراسیتی و آنتالیا مارکت که بیشتر برند دارن که البته برند LC Waikiki ارزون تر از همشون بود.
تفریح:
بهترین تور تفریحی پکیج رافتینگ هست که اگه از تور لیدر ایرانی خود هتل بگیرید چون همه ایرانی هستن خیلی بیشتر خوش میگذره بهتون. بعدش رفتن به پرگ و خانه آتاتورک و ...
نمایشگاه شنی هم داره که ورودیش گرون!
در مجموع ولی بهترین تفریحات در خود هتل هستن(استخر اصلی، پارک آبی، ساحل، نمایش ها و همه سرگرمی های گروه اینترتیمنت) که هم بسیار سرگرم کننده اند و هم البته رایگان!
خوراک:
سرتاسر هتل پر از رستوران و ساندویچ و .... جوری که ما نهار نمیرفتیم رستوران اصلی و فقط از بارهای کنار استخر که از ساعت 12 تا 5 بعدظهر باز بودن، همبرگر، هات داگ، سالاد، میوه، آب میوه و سیب زمینی میخوردیم.
تنوع غذایی بسیار عالی. حتی برنج و کباب و جوجه هم میدادن. کیفیت غذا هم عالی بود. محدودیت هم نداره، هرکس خودش هرچیزی میخواد برمیداره.
شب ها یکم باد سرد میومد ولی قابل تحمل بود.
اتاق ها کولر خوبی داشتن.
برخورد کارکنان خیلی خوب بود و واقعا مهربون بودن و البته خیلی هم زحمتکش. ولی انگلیسی کمی بلدن و برای فهموندنشون باید ایما و اشاره هم بلد باشید!
مینی بار اتاق رو هر روز پر میکردن و اتاق رو هم اگه درخواست میکردید هر روز مرتب میکردن.
فروشگاه های بزرگ و مرکز شهر همه با لیر کار میکنن ولی تورهای شهری مثل رافتینگ، دلار میخوان. یه مقدار دلار ببرید ولی بیشتر لیر باهاتون باشه.
تاکسی خیلی خیلی گرون.
دمپایی و ضد آفتاب حتما باهاتون باشه.
یه بسته اینترنت رومینگ ایرانسل 200 مگی برای داخل شهر داشته باشید.
همه جای هتل، حتی توی ساحل، وایفای رایگان و خوبی موجوده.
روز اول رستوران الا کارتا و تست pcr رو با لیدر رزرو کنید.
از نقشه گوگل مپ خیلی استفاده کنید، تمام اطلاعات رو بسیار دقیق بهتون میده.
برای پگاسوس بار چمدون هر نفر 25 کیلو بود و البته حدود 6-7 کیلو هم میتونستی با خودت ببری داخل کابین.
سلام
امیدوارم با نوشتن این کامنت تو انتخاب هتل بهتون کمک کرده باشم.
چون خودم از اطلاعات شما کاربران برا انتخاب خیلی کمک میگیرم وظیفه میدونستم بعد سفر حتما مشاهدات خودمو با شما با اشتراک بگذارم.
بعد از تصمیم خیلی سریع به فاصله یک هفته تا تاریخ مورد نظر اردیبهشت 1401 به آنتالیا و به گیشنهاد تور در یک خرید لحظه آخری هتل آستارا کرملین رو انتخاب کردیم. اردیبهشت امسال واقعا هوا بی نطر بود و کمال همکاری رو با ما داشت هم خنک به اندازه نسیم لذت بخش و هم معتدل که بشه از تفریحات آبی استفاده کرد.
سعی میکنم خلاصه و تایتل گونه بنویسم که زمان کمتری از شما بگیره
غذا خیلی خدب هم تنوع و هم. کیفیت
فضای هتل: شیک، تمیز، بزرگ، دلباز، معماری خاص و کافه ها و رستوران
اتاق ها:معمولی اما خوب و راحت که میتونید کاملااستراحت کنید با نظافت و شارژ قابل قبول (اتاق های وی ای پی که استخر اختصاص گی داشتند نظر بنده رو خیلی جلب کرد)
پرسنل:مهربان، مهمون نواز، خوش برخورد،با کمال احترام و ادب
تفریحات: 4تا زمین تنیس واقعا خوب، 8تا زمین والیبال ساحلی عالی، زمین چمن فوتبال معرکه، دوتا استخر روباز، یک استخر سرپوشیده، 4 سرسره آبی بزگ، کتابخونه کوچک
برنامه های سرگرمی :تو روز تیم انیمیشن ساعت 11 کنار استخر یک مسابقه اجرا میکرد، شب ساعت 9نمایش تا 10 که تقریبا تمام برنامه به زبان ترکی یا انگلیسی برگزار شد. شاید بشه گفت بیشترین قسمتی که مدیریت هتل باید به فکر تقویت باشه همینه.
ساحل: اختصاصی، نزدیکترین حالت ممکن به اتاق ها، تمیز، آروم و دردسترس
دسترسی:تا مرکز آنتالیا و کالیچی یک ساعت و بیست دقیقه با اتوبوسی ک ایستگاه آن دقیقا روبروی درب ورودی هتل
برا خرید فقط مارک آنتالیا رو انتخاب کنید
درضمن لحظه ورود به هتل کارت اتاق شمارو چک میکنن و دیگه نیازی به دستبند دربن هتل نیس که حس خوبیه
جمع بندی:یک هفته خوب و آروم و به یادماندنی ثبت شد در خاطرات.
سلام خواستم تجربیات یک هفته اقامت در هتل آستریا کرملین رو در اختیارتون بزارم شاید بدرد مسافران بخوره.(البته یکم پراکنده میگم ولی بدردبخوره)
ما تور یک هفته ای با پرواز ترک پگاسوس گرفتیم این پرواز ظاهرا خوبه اما با ایرانیا مشکل دارن، یعنی نه رفت نه برگشت هیچی ندادن که بخوریم و پذیرایی نداشتن، صد رحمت به پرواز های ایران حتی بدترینهاشون از آدم پذیرایی میکنن ،یه سریا گفتن واسه کروناس یسریا هم گفتن واسه ایرانیا این مدلی هستن البته پذیرایی پولی دارن به یورو هستش، پرواز رفت از فروشگاه امام خمینی حدود 2 ساعت تاخیر داشت و تو هواپیما نشسته بودیم خیلی اذیت شدیم اول رفت آدنا نشست بنزین زد نیم ساعتی توقف داشت بعد راه افتاد سمت فرودگاه انتالیا.برگشت هم همینطور اول رفت آدنا بعد اومد فرودگاه امام خمینی ولی اینسری تاخیر نداشت خداروشکر.
وقتی رسیدیم آنتالیا اول تو فرودگاه تو صف بودیم تا پاسپورت ها چک بشه کار زیادی هم ندارن فقط یکم تحویل چمدون طول کشید.در جریان باشید عمدتا اونجا خیلی سخت انگلیسی متوجه میشن باید یا ترکی بلد باشین یا با ایماو اشاره کارو راه بندازین یا اینکه شانستون بزنه طرف یکم انگلیسی بلد باشه .
تو همون فرودگاه از در که رفتیم بیرون مسئول ترنسفر تور مارو سوار ون کرد همونجا گفت که پولامونو تو فروشگاه چنج کنیم نه صرافی هتل و اینکه ساعت هامونو با ساعت ترکیه ست کردیم که دقیقا یک ساعت و نیم از ساعت ایران عقبه.
وقتی رسیدیم با لیدر تور که مقیم هتل هست ارتباط گرفتیم تا کارای رجیستر اتاق هتل رو انجام بده و یکسری موارد .ما بعد از تایم صبحانه به هتل رسیدیم و هیچی نخورده بودیم ولی خوشبختانه یکی از بهترین مواردی که تو هتل کرملین هست هیچوقت گرسنه نمیمونین. وقتی رسیدیم یه عطر خیلی خوب تو لابی بود. همون اول که نشستیم اسنک بار باز شد و کلی دسر و ساندویچ های سرد یا کلوچه و کوکی های داغ و تازه آماده کردند با انواع آب میوهها که خودمون میتونستیم انتخاب کنیم و حالت سروسرویس داشت.از نوشیدنی های گرم بارهای هتل میشه به چای ترکی، قهوه ترکی، نسکافه، هاتچاکلت، کاپوچینو،امریکانو،اسپرسو اشاره کرد.
کلا موارد هتل به دو بخش فری یا همون رایگان و اکسترا یا همون شامل هزینه تقسیم میشه که 80 درصد فری هستند.زمان تحویل اتاق یا چک این راس ساعت 2 ظهر هست مگر اینکه زودتر حالی داشته باشن و لیدر هماهنگیشو بکنه که تا اون موقع کلا استفاده از همه موارد هتل واسه شما آزاده.خوشبختانه ساعت12 اتاق ما اوکی شد تو این فاصله یکم با فضا و محیط اشنا شدیم که به شدت زیبا و معماری روسی فوق العاده ای داره شاید ندونین ولی صاحبان هتل دو خانم روس هستن.در تایمی که ما بودیم حدود 70درصد ایرانی بودن20 درصد روس و مابقی المانی،عرب یا ترک بودن.
انواع از نوشابه و ابمیوه گرفته میشه رایگان گرفت.که روزانه هم یخچال اتاق رو پر میکنن از آب معدنی و اب گازدار
بار های اسنک که تو تایم های مشخص از انواع ساندویچ های گرم مثل هات داگ و استیک و ساندویچ مرغ و سیب زمینی سره کرده و ... سرو میکنن.
اتاق ها تمیز هستن و امکانات خوبی دارن مثل تلویزیون، سشوار، کلی شامپو وان حمام بالکن باهال واسه سیگاریا البته هر چی طبقه بالاتر باشه جذاب تر میشه.
یه موردی که هست توالت فرنگیه که شیلنگ هم نداره. این مدل تو کل ترکیه هست حتی فرودگاه . البته درسته شیلنگ نداره ولی اون کنار یه شیر داره که وقتی باز میکنی به اندازه مورد نیاز تو این مورد کار آدمو راه میندازه.
از لابی هتل بخوام شروع کنم به شدت تمیز ، خوشبو و شیک هستش، کارمندان این هتل واقعا همش در حال نظافت هستن و هیچ کس از زیر کار در نمیره، بشدت خوش برخورد و مهربون هستند.بالای لابی که با پله برقی و آسانسور راه داره رستوران هتل هست که بسیار بزرگ، تمیز و شیکه که تو تایم صبحانه، نهار شام و یه تایم آخر شب بصورت سلف سرویس انواع و اقسام غذاهای گوشتی ، مرغی،ماهی، نونی، سرخ کردنی ،سالادی و سبزی جاتی، شیرینی جات و دسری ها، میوه ها، آب میوه ها فری(رایگان) سرو میشه. اینجا هم نیروهای هتل دائما در حال تمیز کردن و خدمت رسانی هستند.
همون اول تور لیدر چندین مورد تفریحی به شما پیشهاد میده که پولی هستش ما دو موردش رو استفاده کردیم که میگم ولی مثلا تور خرید نفری 10 دلار ، پارک آبی تو یه هتل 7 ستاره نفری 60 دلار بود که ما نرفتیم.ولی ازین پارک آبیش تعریف میکردن.
ما روز اول رفتیم برنامه رافتینگ که تو آب های مواج با قایق بادی دو ساعتی پارو میزنیم کلی آبتنی که خیلی هیجانی هستش و حال میده بستگی به روحیه طرف داره مثلا یه دختر روس باما بود ترسیده بود کلی گریه کرد بنده خدا بستگی به لیدر این بخش هم داره که واسه ما خیلی خوب بود.هزینه این مورد نفری 30 دلار بود.
روز سومش هم تور کشتی گرفتیم نفری60دلار که راضی نبودیم چون دو ساعت از هتل تا کشتی فاصله بود، آب میوههای کشتی هزینه داشت ولی نهار رایگان بود، باد میومدو سرد بود چون درو پیکری نداشت هم کشتی لول پایینی بود. کشتی های استانبول و تایلند از کیفیت خیلی خیلی بهتری دارند.
روز دوم خودمون آنتالیا کارت از یکی از دوستان گرفته بودیم که میتونین از لیدر هم تهیه کنید حدود 20 لیر هستش روبروی هتل ایستگاه اتوبوس داره، از قبل روی گوگل مپ ست کنید کجا میخواین برین گوگل میگه کدوم خط اتوبوس رو سوار بشین و په ساعتی میاد . واقعا تو این مورد دقبق هستن و سر ساعت اتوبوس تو ایستگاهه.هزینه سفر نفری حدود 7 لیر هستش که میشه با خودپرداز ها که پول نقد میگیرن کارتتونو شارژ کنین.
مسافرینی که یک هفته اقامت در هتل داشته باشن به انتخاب خودشون میتونن از رستوران ایتالیایی یا مکزیکی که هزینه داره بصورت رایگان استفاده کنن که باید حتما یک شب رو برای این مورد با رسپشن (آیلین خانم) هماهنگ کنن.
بعد از برنامه شام هر شب به برنامه خاصی ساعت 9تا 10 برنامه شاد و مفرخ تقریبا بچه گانه که بزرگا بیشتر شرکت میکنن تو مکانی به اسم کلوزیوم برگزار میشه که یجورایی آمفی تئاتره که خیلی جالبه بعد ازون مراسم تو فضای باز شروع میشه که انواع موزیک رو میزان دیجی ها فرق میکنن ولی موزیک ها تقریبا یکی هستن. برنامه های تفریحی هم هر روز روی برد تو مسیر رستوران میزنن که امروز چه برنامه هایی اجرا میشه. برنامه های تفریحی هم در طول روز مثل واترپلو و پینگ پنگ و تنیسو انواع بازی های دیگه که کنار استخر سرباز اجرا میشه همیشه برقراره و مسئولینش سرساعت میانو کلی انرژی میدن.
در مجموع هتل بشدت عالی هستش و میتونین از بخش های عمده امکاناتش استفاده کنین و با خانواده حالشو ببرین .قبل از رفتن هوارو چک کنین که برای لذت بیشتر و آفتاب گرفتن تو ساحل اختصاصیش به مشکل بارونو سرما نخورین معمولا دما بالای 20 درجه باشه اوکیه.درضمن تو هتل اینترنت وای فای رایگانه
امیدوارم که برای مسافرین اولیه آنتالیا این تجربه کمک خوبی بهتون بکنه فقط اونایی که تاحالا آنتالا یا هتل 5 ستاره نرفتن بدونن که دیگه دوس ندارن برگردن خونه
من در اواسط فروردین ۱۴۰۱ به مدت ۷ روز در این هتل اقامت داشتم.
هتل از لحاظ معماری و بنا بسیار زیبا و باشکوهه و پر از تابلو های نقاشی زیبا هست و شبیه کاخ کرملین روسیه است.
فضای خیلی بزرگی داره ،لابی هتل خیلی زیبا و بزرگه که شامل چندتا فروشگاه هست.
فضای بیرونی هتل شامل باغ سرسبز و استخرهای روباز و سرسره های آبی هست(ک سرسره ها در این فصل تعطیل بود)
اتاق های هتل در محوطه بیرونی هتل و در ساختمان های مجزا قرار داره که اندازه استاندارد دارن و زیبا و تمیز هستند.(هرروز نظافت انجام میشد و مینی بار یخچال که شامل آب و نوشابه و آبمیوه مالت بود شارژ مجدد میشد)
در کل همه جای هتل از لحاظ بهداشت و نظافت در سطح بالایی قرار داره.
رستوران هتل در طبقه بالای لابی قرار داره ک فضای بزرگ و زیبایی داره و از لحاظ تنوع و کیفیت،غذاهای خوبی داره و با هر نوع سلیقه ای سازگاره
هتل یک استخر سرپوشیده داره ک خیلی بزرگ نیست ولی خیلی تمیز و مرتبه
استخرهای بیرونی هتل هم آب گرم نیستن و آبشون سرد بود ولی ظهر ها میشد کمی شنا کرد ک هوا گرمتر بود. و در کنارشون هم پر از تخت بود برای آفتاب گرفتن و همچنین یه فضای کوچیکی هست برای انجام حرکات ورزشی و … که با توجه به اینکه همیشه آهنگ در محوطه پخش میشد معمولا افراد ازین محوطه استفاده مفید میکردند!
قسمت انتهایی باغ هتل به ساحل ختم میشه ک اونجا فضا و تخت هست برای ریلکس و آفتاب گرفتن
درضمن پرسنل هتل هم بسیار باشخصیت و مودب هستند و خدمات خوبی ارائه میکنن
خلاصه اینکه از اقامت در هتل کرملین راضی بودم و به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم
سلام دوستان من ۱ فروردین ۹۸ تا ۸ فروردین در هتل کرملین بودم و نکته خیلی خوبی که وجود داشت در این زمان مراسم های زیادی برای ایرانی ها تدارک دیده شده بود که باعث میشد همیشه سرگرم باشیم که برای اعضای هتل رایگان بود و مراسم های دیگه ای هم بود دو شب کنسرتی با چند خواننده دیگر داشت و تئاتر آقای ژوله و امیرفضلی هم برگزار شد اما در مورد خود هتل باید بگم که کمی قدیمی شده و نیاز به بازسازی دارد ولی از لحاظ کیفیت غذایی خیلی خوب هستش و اسنک بار بسیار خوبی هم دارد اما برای دوستان قلیونی بگم که هر بار قلین کشیدن در هتل ۱۲۰ لیر هست که اصلا به صرفه نیست و بهتره بیرون از هتل دنبالش برید اما در کل این هتل رو پیشنهاد میکنم به دوستان
درسال 95 هنوز نام هتل تغییر نکرده بود.2تا هتل که صاحبشون 2خواهر اهل روسیه بودن و کنار هم ساخته شده بودن
ومیدون سرخ و کاخ کرملن مسکو کاملا داخل محوطه شبیه سازی شده و ساختمان اصلی هردو هست که شما با اقامت در هر کدام از هتل ها میتونستی از تمام امکانات هتل دیگر هم استفاده کنی
( یک درب کوچک داخل محوطه بین 2هتل بود که رفت وآمد آزاد بود به این صورت ما 7روز اتاق داشتیم با 10تا استخر و 2 تا مجموعه پارک آبی و 15 تا رستوران و از هرچیزی کلی بود خلاصه :)
پیشنهاد میکنم 100درصد خوب بود از همه لحاظ
سلام .من به همراه همسرم اواخر فروردین به این هتل رفتیم خب قبل از اینکه بریم اشنایان خیلی تعریف کردن اما دوستان هتل مدیریتش عوض شده و امکاناتش افت کرده .این هتل وهتل توکاپی قبلا با هم یکی بودند و از خدمات دو هتل مسافران میتوانستند استفاده کنند اما الان راه بین دو هتل بسته شده .لابی هتل بسیار شیک و بزرگ است و استخر محوطه بزرگ و بسیار تمیز است.اما استخر سر پوشیده کوچک و تهویه خوب ندارد و اب جکوزی گرم نیست, سالن بدنسازی ضعیفی دارد,ماساژ و حمام ترکی پولی است که 200 لیر است.ولی رستوران هتل عظمت خاصی دارد و بسیار شیک است انواع غدا,دسر,نان,نوشیدنی موجود است و یک اسنک بار کنار ساحل ظهر ها فست فود میدهد.ساحل و اسکله هتل را در زمان سفر ما خراب کرده بودند تا کامل از ساحل هتل توکاپی جدا کنند.دیسکو هتل هم خیلی خلوت بود و اصلا اهنگ ایرانی نمیزاره فقط انگلیسی .روسی و ترکی .نظافت هتل خیلی خوبه هرروز اتاقا نظافت میشه و حوله و مینی بار شارژ میشه که مینی بارش هم فقط نوشابه هست.کاخ کرملین در اصل فقط جای رستوران های پولی است و گفتند تنها یک شب رستوران ترکی رایگان است اما وقتی خواستیم رزرو کنیم گفتند تا اخر هفته پر است.پارک ابی کوچک است اما رفتار کارکنانش خیلی خوب است و با مسابقه و این حرفا سعی میکنند به مسافر خوش بگذرد.
سفره خانه در محوطه است که پولی است هر قلیان 50 لیر ولی ارزش دارد و واقعا خوب است . هتل مانند کمپ ورزشی است و پر از ورزشکار روس و ترک و زمان ما بسیار شلوغ بود. بیلیارد در محوطه بازی قرار که نیم ساعت اول پولی نیست و دستگاهای بازیش 5 بازی 20 لیر است ولی واقعا جایزه میدهد ما که یک هدفون برنده شدیم.در یک هفته یک شب کنسرت برگزار شد که خواننده ترک بود و اینکه دیدم در امکانات هتل خشکشویی و تنیس مینویسند اینها پولی هستند و همه مسافرا خودشان لباسهایشان میشستند و از بالکن اویزان میکردند.یک چیز جالب کف دستشویی آبراه ندارد مراقب باشید که اب جمع بشه تا نظافت کاری از دست ادم بر نمیاد این مشکل سر چند مسافر پیش اومده بود.دسترسی هتل یکم ضعیف است و انتهای لارا قرار دارد ولی ایستگاه اتوبوس رو به رو ی هتل است و خط 07 برای رفتن به شهر است .در ضمن به هیچ وجه پول دو سفر ندهید راننده به شما میگوید 15 لیر رفت و برگشت ولی کارت را شارژ نمیکند و برگشت مجبور میشوید پول بدهید بازم.ما به راننده میگفتیم پول یک سفر رو حساب کن و این بهترین راهه.
در کل هتلی با ظاهری قدیمی ولی پر شور است.
من به همراه همسرم به هتل کرملین رفتیم و راضی بودیم
بیشتر جمعیت هتل روس بودن و ورزشکار که برای تمرین میومدن و ما فقط ٤ نفر ایرانی دیگه دیدیم
از نظر نظافت و سرویس دهی خدمه ی هتل خیلی فعال و خوب بودن
غذا ها خیلی متنوع و زیبا سرو میشد اما هر وعده دو سه تاش با ذائقه ی ما سازگار بود
استخر هتل بزرگ بود و تمیز استخر اب گرم خوبی داشت اما آب جکوزی خیلی گرم نبود و معمولی بود
برنامه شبانه داشت اما اکثرا خیلی خلوت بود و هتل برنامه های شاد دیگه ای نداشت
زمانی که ما رفتیم ساحل اختصاصی رو داشتن بازسازی میکردن که ما زیاد نتونستیم استفاده کنیم
هتل از هتل توپکاپی جدا شده و دیگه نمیشه از امکانات دو هتل استفاده کرد
کیفیت خوردنی های کافی شاپ قابل قبول بود و اسنک بار خوبی داشت اما فقط همبرگر و سیب زمینی سرو میکرد
سرسره های آبی تعدادش خیلی کم بود اما خوب بود
اتاق ها در حد هتل ٥ ستاره نبود اما مرتب بود .
در کل هتل خوبی بود و به ما خیلی خوش گذشت .