این هتل 5 ستاره با امکانات کامل، در ساحلی خصوصی در سلچوک قرار گرفته و استخری متسط به همراه باغات سبز و خرم دارد. جاذبه ی باستانی ایفیسوس نیز 15 دقیقه با آن فاصله دارد.برخی اتاق ها در اینجا دارای بالکن خصوصی می باشند و با تمام امکانات آسایشی تجهیز شده اند ازجمله تلویزیون، ماهواره و یخچال. برخی از اتاق ها حتی منظره ای رو به دریای اژه دارند. این هتل دارای 6 رستوران مختلف است که رستوران آگورا تاویرن با موسیقی زنده ترکیه ای و پیسکاترو با غذاهای دریایی از همه محبوب تر می باشند. 4 کافی شاپ هم برای هتل تدارک دیده شده . جهت استراحت نیز سونا، حمام ترکیه ای و ماساژ تعبیه شده است. ورزش های آبی متفاوتی را نیز می توانید در ساحل خصوصی این هتل انجام دهید مانند قایقرانی، موج سواری و شیرجه در آب های نیلگون از امکانات اختصاصی خوب این هتل داشتن قایق پایی و پارویی رایگان در ساحل و امکان غواصی اما با هزینه. زمین تنیس چمن و زمین فوتبال چمن اشاره کرد. اسنک بار در کنار ساخل دو عدد و در کنار سرسره آبی یک عدد با دلموش تا مرکز کوش آداسی حدود 20 دقیقه دارای گیم نت , بیلیارد و فوتبال دستی پولی و پینگ پنگ رایگان سالن آمفی تئاتر پوشیده و سرباز بصورت جداگانه که در سربازش غروبها برنامه برای خردسالان وشبها برای بزرگسالان شو دارن
درتاریخ ۳ خرداد با پرواز قشم ایر مسافر هتل لابراندا بودیم.بصورت کوتاه و مختصر توضیحات رو ارائه میدم.هتل در ضلع شمالی شهر کوش آداسی واقع شده.فاصله ۱۵ دقیقه ای تا مرکز شهر با دولموش شماره ۱ با ۱۵ لیر که ایستگاه هم روبروی هتل هست و ساعات حرکتشون از ۷ صبح هست تا ۱۱ شب.درباره خود هتل،اتاقهای ویلایی به ایرانی ها میدن که ساختمان قدیمی ولی بازسازی شده هستش که ۳ تا تخت دارن،حمام توالت تمیز تشکهای تازه و نو.شرایط رستوران از نظر سرو غذا عالی جز هتلهای خوب ترکیه هستش.استخر بزرگ و تمیز که آب استخر روزانه تمیز میشد،انیمیشن عالی که جز نقاط قوت هتل بوده و برنانه های مفرحی شبانه اجرا میشد.بابی و کارلوس و آردا و چند نفر دیگه بودن که برنامه ها رو عالی اجرا میکردن.نقطه ضعف هتل لابی اش بودش و خود ساختمان اصلی که قدیمی هستش طوری که روز اول تصمیم به ترک هتل و رفتن به هتل لیبرتی گرفتم ولی به دلیل ضرر و زیان بالا،خدا رو شکر عوض نکردم و در هتل ماندگار شدم.درباره ویو هتل هم جز بهترین ویو های هتلهای کوش آداسی رو داره طبقه ۸ هتل که لابی هتل بود ویو بسیار عالی از کوه و دریا و استخر هتل رو داره.در کل با توجه به هزینه ای که میکنید خدمات بسیار خوبی بهتون میده و پشیمون نخواهید شد.نکته آخر اینکه هم وطن های ایرانی در هتل کم بودن که نقطه قوت هر هتلی میتونه باشه،البته روز آخر دوتا زوج ایرانی اومدن که با دیوانه بازیشون،گارد امنیت هتل باهاشون برخورد کردن که باعث سرشکستگی ماها بودش.
هتل 5 ستاره لابرندا واقع در گوش آداسی فاصله هتل تا مرکز شهر حدود 10 الی 15 دقیقه هستش که هزینه ون ها تا هتل 4 لیره
ورودی هتل خیلی شیک و سربزه که همون اول مهمون های خودشو جذب میکنه
نکته قابل توجه در مورد این هتل اینه که تو دامنه کوه ساخته شده و به دوقسمت بالا و پایین تقسیم میشه
قسمت بالای هتل شامل ویلاها و زمین تنیس و پاک آبی هتل میشه بعد میرسی به قسمت همکف یا پذیرش هتل و از اونجا به سمت پایین برای دسترسی به استخر اصلی هتل ، اتاق ها ، رستوران ، ساحل و بقیه تفریحات و امکانات هتل
دواقع قسمت اصلی هتل و اتاق و رستوران برخلاف اکثر هتل که که طبقات بالای لابی قرار دارند اینجا طبقات پایینی هستن و بخش ویلاها کلا یه سمت دیگه و بالاتر از همه قسمت ها
برخورد کارکنای هتل عالی خیلی صمیمی و گرم بود تنوع غذاها بخصوص کیفیت و طعمشون خیلی خوب بود
اتاقا خیلی تمیز و مرتب بودن
پارک آبی یا بهتر بگیم بخش سرسره های آبی کوچی بود ولی همونم بد نبود پارک آبی از استخر اصلی مجزا بود
هتل سه تا استخر داشت یه استخر اصلی یکی برا کودکان و یکی هم بخش سرسره ها
به غیر از فودکورت و کافه های موجود در کنار ساحل و لابی از دو رستوران اصلی در محیط داخلی و محیط بیرون و یک رستوران برای رزروهای کشورها وجودداشت
برنامه های تفریحی هتل خیلی خوب و سرگرم کننده بود از مسابقه دارت و شنا تا برنامه های موسیقی زنده شبانه برنامه برای کودکان و ...
ساحل اصلی هتل صخره ای بود استفاده از تفریحات آبی رایگان نبود به غیر از قایق پارویی و پدالی که روزانه 4 ساعت رایگان بود
شرایط هتل چون طوری بود که تو دامنه کوه بود پله زیاد داشت که اگه خودت بخوای از هتل بری سمت ساحل برای کسایی که سن بالایی دارند یا کمر درد و پا درد اذیت کننده بود در حالی که زیبایی خودشو داشت ولی تراکتوری بود که هر 15 دقیقه کل هتل رومیگشت و از بالاترین نقطه هتل که ویلاها بودن به سمت ساحل حرکت میکرد و برعکس که اگه نخوتای از پله ها بیای میتونستی با اون بری بیای
بزرگترین ضعف هتل اینترنتش بود که غیر از لابی جاهای دیگه یا کلا آنتن نبودیا اگه بود قطعو وصل میشد و سرعن خیلی خوبیم نداشت که این مشکل روخودشوم میدونستن ولی گفن مسئله یه که نمیتونن حل کنن حالا علتش چی بود نمیدونم
در کل با توجه به قیمت هتل و امکاناتش هتل خیلی خوبی بود هیچ چیزی کم نداشت تمام مواردی که یه هتل 5 ستاره باید داشته باشه حالا در حد نرمال داشت تنها ضعفش فقط اینترنتش بود
اگه قرار باشه این هتل رو به کسی معرفی کنم حتما پیشنهاد میکنم این هتل رو
من و همسرم به همراه پسر و عروس دو نوه 3 و 5/1 ساله در 28 تیرماه 1398 به مدت یک هفته در هتل کوش اداسی هتل پرنسس افسوس اقامت داشتیم.
این هتل را خیلی تحقیق کرده بودم که پارک ابی داشته باشه برای خودمون بچه ها و اینکه منظره دریا از اتاق های هتل داشته باشه ، اما متاسفانه به کلاهبرداری علیرغم تاکید بر اقامت در ساختمان اصلی به ما کلاب روم (خانه های ویلایی اطراف هتل که ارزونتر از اتاق های هتل هست )دادند که یه سربالایی زیادی داشت و سه بار در روز به مدت یک ربع برای تردد از اتاق به ساختمان اصلی میبایستی وقت می گذاشتیم که با دو تا بچه ها هلاک شدیم و اینکه اصلا به ایرانی ها توجه ندارند غذاهاش معمولی و در حد یک هتل پنج ستاره نبود. برنامه انیمیشن هم در حد پایین . فاصله هتل تا دریا خیلی زیاد بود که ماشین بود هر نیم ساعت می برد وگرنه میبایستی صد تا پله را بالا پایین می رفتی. مهمتر که استخر سرسره دار برای بزرگسالان و بچه ها با فاصله زیادی از هتل بود که تو عکسهای هتل اینطوری نشون نمی ده. با توجه به پنج ستاره بودن و هزینش که کم نیست نمی ارزه که با بچه کوچک در این هتل اقامت کنید.
با سلام خدمت خوانندگان و سفر کنندگان محترم لست سکند
.سال 96 تصمیم گرفتیم اولین سفر خارجی خودمونو انجام بدیم.بعد از تحقیق فراوان کوش آداسی رو به دلیل اینکه همه ابعاد سفر مورد نظر ما رو داشت انتخاب کردیم.بعد از انتخاب سخت و نفسگیر مقصد نوبت به انتخاب سخت بعدی ینی هتل رسید.ما سقف هزینه تور رو برای خودمون مشخص کردیم و شروع به مطالعه نظرات در همین سایت وزین و البته بوکینگ و تریپ ادوازیر کردیم و البته استفاده از نظرات کارشناس آژانس زیماسفر جناب آقای منصوری که جا داره از زحمات خالصانه ایشون قدردانی کنم.بین هتل های انتخابی، نهایتا هتل افسوس رو انتخاب کردیم.
سایت هتل،هتل رو اینگونه معرفی کرده: LABRANDA Ephesus Princess در تپه ای با منظره فوق العاده از دریای فیروزه ای اژه و دسترسی مستقیم به ساحل واقع شده است، و محل مناسب برای استراحت و جذب فرهنگ جذاب ترکیه است. هتل با مناظر سبز سرسبز از درختان کاج و نخل احاطه شده است. همچنین دارای منظره ای شگفت انگیز از ساحل Pamucak و آسمان آبی تقریبا بی پایان در فصل های تعطیلات گرم است.وقتی ترانسفر مسافران رو برای هر هتل پیاده میکرد یه استرس خفیفی داشتیم که هتل ما در مقایسه با هتل هایی که دیدیم چطوره.و خوشبختانه در حد انتظاری که داشتیم این هتل بود.
ویژگی های هتل:جاده های ساحل سلچوک بالاتر از سطح دریا هستندو ساختمان هتل بر روی یک تپه ساخته شده که بالاترین طبقه (طبقه 8) رسپشن هتل هست و اتاق های استاندارد از طبقه 7 شروع میشه و به نظر من طبقات بالایی آرامش بهتر و دید دلپذیرتری دارند.همه اتاق های ساختمان اصلی هم دید دریا دارند. از اتاق ما که در ضلع شرقی ساختمان هتل قرار داشت هتل آکوافانتزی و پالم وینگز هم دیده میشد.اتاقی که به ما اختصاص دادند با رایزنی های فراوان من طبقه 7 بود و موقعیش عااالی که البته ساعت 2 تحویل شد.اتاق کاملا مشابه عکس های اینترنت بود.و برای خانواده سه نفری ما مناسب.اتاق نظافت روزانه داشت و مینی بار هر روز شارژ میشد.سیف باکس هم پولی بود.(ناگفته نمونه که ما وقتی مشغول گشت وگذار توی هتل بودیم اتاق های کلاب رو هم دیدیم که او اتاق ها هم به نظر من دلنشین بودند و البته برای خانواده های پر جمعیت تر مناسب.
طبقه هم کف رستوران اصلی هتل با دید بسیار زیبای ساحل سلچوک و استخر اصلی هتل و رستوران آلاکارته لبنانی(که ما در طول مدت اقامت از این رستوران استفاده کردیم) قرار داشت.
لب دریا هم اسنک بار و رستوران دریایی و بار بود که ما فرصت استفاده پیدا نکردیم.
تیم انیمیشن خیلی خوب بود و هر شب یه برنامه جدید داشت و البته قبلش هم برای بچه ها برنامه سرگرم کننده.
اکثر مهمانان هتل در زمان اقامت ما ترک ها، بلغارها و انگلیسی ها بودند.
غذا:وعده اصلی هتل شام بود که هر شب با یک تم مخصوص سرو میشد(ترکی، چینی و ...).کیفیت غذا خوب بود و ما میتونستیم تجربه های جدید داشته باشیم.برای بچه ها هم چیزی پیدا میشد که بتونن بخورن و سیر بشن.دسرها و شیرینی هاش فوووووق عالیییی بود.
صبحانه هم تقریبا تکراری ولی متنوع بود.ناهار هم ما اکثرا در هتل نبودیم ولی نسبت به شام معمولی تر بود.
منطقه هتل:همونطور که قبلا گفتم هتل در ساحل سلچوک قرار داشت که ریزورت های عالی کوش آداسی مثل آکوا و پاین بی و پالم وینگز در این منطقه بودند.با دلموش شماره یک خیلی راحت میشد تا مرکز شهر رفت.پارک آبی آدالند هم بسیار نزدیکه که میشه حتی پیاده رفت.افسوس پرنسس 9 کیلومتر تا کوش آداسی فاصله دارد و فاصله آن با مکان مهم فرهنگی از جمله خرابه های قدیمی افسس (11 کیلومتر) و خانه مریم مقدس (19 کیلومتر) است. و در 75 کیلومتری فرودگاه بین المللی ازمیر عدنان مندرز واقع شده.
در نهایت به نظر من هتل افسوس جرو هتل های عالی کوش هست که با توجه به هزینه ای که میکنید پشیمون نمیشید یه ریزورت همه جانبه با رستوران ها و بارهای متنوع که میتونه بچه ها وبزرگسالان رو سرگرم کنه و هر سلیقه ای رو راضی حتی اگه از هتل بیرون نیان.با کارمندان مودب و پیگیر وبسیار بسیار با مسئولیت.(نمونش اینکه ما برای انیمیش رفته بودیم پایین و دخترم خواب بود توی اتاق .گویا بیدار میشه و میبینه ما نیستیم وحشت زده با تلفن شماره میگیره.رسپشن که متوجه میشه بچه ای پشت تلفن گریه میکنه یکی از کارمندان نگهبانی رو میفرسته توی اتاق که تا زمانی که ما برگشتیم ایشون اونجا حضور داشت.)
این سایت برای انتخاب هتل و آژانس خیلی به ما کمک کرد امیدوارم نظرات ما هم بتونه به دوستان کمک کنه.
با سلام من در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۷به همراه همسر و دختر ۱۰ ساله ام این هتل بودم و از خدماتشون و غذا و ویوی بینظیر این هتل بینهایت راضی بودم شما هرساعتی که برسید تا ساعت ۳ اتاق رو بهتون تحویل نمیدن اتاق ما طبقه ی ۵ اتاقی روبه دریا بسیار بزرگ و تمیز با ویویی افسانه ای و رویایی بود که اشراف کامل بر دریای اژه و استخرهای هتل داشت با آرامشی بینهایت ...آژانسی که خدمات ارائه میداد آزانس آجون بود که ما تور ترکیبی شهر افسوس و آدالند رو ازشون خریداری کردیم برای سه نفرمون با تخفیف ۸۰۰ لیر شد و بسیار عالی بود و بینهایت خوش گذشت من این هتل و این سفر خاطره انگیز رو به همه ی عزیزان پیشنهاد میکنم البته تورما تور ترکیبی بود ۴ شب کوشی آداسی و ۲ شب ازمیر که باعث شد نهایت استفاده ولذت رو از هردومنطقه ببریم
اصلا پیشنهاد. نمیکنم تمام امکانات به صورت پراکنده هست استخر سرسره ابی بزرگ و بچه ها بالای یه سربالایی هست و با دریا فاصله زیاد. هست به تمامی ایرانی ها کلاب روم خونه های ویلایی دور هتل رو میدن که برای بچه دار. خیلی سخته کولر. فقط شب تا سه صبح روشنه کلا ایرانی هارو محل نمیدن در. طول یک هفته یک بار اتاقو تمیز کردن اونم خودمون گفتیم هتل فقط خیلی خوشگله اتاق های خوب و رو به دریا فقط برای روسها و المانیا
من و همسرم به همراه دو فرزند کوچکم در 18 خرداد ماه 1397 به کوش اداسی هتل پرنسس افسوس رفتیم.
این هتل را خیلی تحقیق کرده بودم که پارک ابی داشته باشه برای خودمون بچه ها و اینکه منظره دریا از اتاق های هتل داشته باشه ، اما متاسفانه به ما کلاب روم (خانه های ویلایی اطراف هتل که ارزونتر از اتاق های هتل هست ) یه جور تبعیدگاه دادند که یه سربالایی زیادی داشت که با دو تا بچه ها هلاک شدیم در ساعات اوج گرما کولر خاموش بود و اینکه اصلا به ایرانی ها توجه ندارند غذاهاش معمولی و بسیار چرب بود. برنامه انیمیشن هم در حد پایین . فاصله هتل تا دریا خیلی زیاد بود که ماشین بود هر نیم ساعت می برد ولی باید همون ساعت می رفتی. مهمتر که استخر سرسره دار برای بزرگسالان و بچه ها با فاصله زیادی از هتل بود که تو عکسهای هتل اینطوری نشون نمی ده. با توجه به پنج ستاره بودن و هزینش که کمم نیست نمی ارزه. تو فاصله یک هفته فقط یک بار ملحفه اتاق ها را عوض کردند و تمیز کردن . فقط صبح ها نوشابه می اورند که مثلا ما خیلی اکتیو هستیم.
من به همراه همسرم در مهر ماه 96 به مدت یک هفته در این هتل اقامت داشتیم. اول از همه بگم که بهتره مهرماه به کوشی اداسی نرید چون آب سرده و از استخرو آب دریا نمیتونید استفاده کنید. البته این هتل یک استخر بسیار کوچیک سرپوشیده داشت که گرم بود. ما در خانه های بیرون هتل (club) اقامت داشتیم که فضای زیبایی داشت ولی خیلی پله زیاد بود تا به ساختمان اصلی برسید اگر نمیخواهید پله زیاد بروید برایتان مناسب نیست. اتاقها خیلی تمیز در حد هتل 5 ستاده نبود یه روزهایی هم حتی اصلا تمیز نمیشد ما از روز اول شامپو در اتاقمون نبود و بعد از 4 روز گفتن پرش کردن و کلا کارکنان و حتی رسپشن شب انگلیسی بلد نبودند و این برای یک هتل با این تعداد توریست خیلی بد بود. صبحانه اصلا تنوع نداشت و غذاهاش کلا خیلی خوشمزه نبود ولی رستوران کنار دریا که تا ساعت 6 بعد از ظهر پیتزا و ... میداد که خوب بود. کلا توی هتل هیچ وقت گرسنه نمیمونید همیشه چیزی برای خوردن هست. ما رستوران لبنانی رو نتونستیم رزرو کنیم ساعت 10 صبح پر شده بود ولی رستوران ایتالیاییش رو که رفتیم خوب نبود و همه پا شدند رفتن بیرون( هتل سه رستوران اختصاصی دارد که حتما باید روز قبل رزرو کنید ولی از بقیه رستوران ها بدون رزرو میتوانید استفاده کنید)
از مزایای هتل میشه به محیطو فضای قشنگش اشاره کرد و ساحل اختصاصیش که قایق پدالی رایگان هم برای استفاده وجود داشت. و همچنین نزدیکی به پارک های آبی و شهر تاریخی افسوس. از این هتل با یک دولموش( ون) با هزینه 3 لیر میتونستید به راحتی طی زمان 20 دقیقه برید کوشی اداسی( ایستگاه اول خط 1)
کلا هتل بدی نبود و لی امکانات داخل اتاقهاش در حد 5 ستاده نبود
من بهمراه دو نفر از دوستانم در تیر سال ۹۵ در این هتل اقامت داشتیم .خلاصه اگر بخوام بگم این هتل به لحاظ مسافت ۲۰ دقیقه تا کوش آداسی فاصله داشت . نکات مثبت زیبایی بی نظیر ویوی تراس تمام اتاقهای این هتل است که همه رو به دریاست ولی دو طبقه اول دید چندانی به دریا ندارند. .وتنوع غذا عالی بود ولی چون کلیه در های رستوران برای رفت و آمد مسافرین باز بود مگس زیاد روی غذا دیده میشد که خب از طرفی نمیشد هم کاری کرد . رستوران کنار دریا و ماهی که سرو میکردند بی نظیر بود و فوق العاده خوشمزه .رستوران های آلاکارته حتما باید رور اول ورودتون رزرو بشن والا جای خالی ندارند .دو تا آسانسور هتل جوابگوی رفت و آمد مسافرین ساختمان اصلی به استخر که پایین بود نبودند و ما گاهی تا ۱۰ دقیقه منتظر آسانسور بودیم و بیشتر افراد حتی تا ط ۴ با پله میرفتند .از فضای استخر ها تا دریا باید نزدیک ۱۰۰ تا پله شایدم بیشتر پایین بریم که میشه هم هر ۲۰ دقیقه از لابی با شاتل رفت دریا که ما اینو روز آخر فهمیدیم ????????????????????. اتاقهای ساختمان اصلی که اون موقع ۱۰۰ تومن به پول ما گرونتر از آلاچیق بودند فقط تراس رو به دریا داشتند و آلاچیقها ویو درختان محوطه رو داشتند که کاقعا اون ۱۰۰ تومن که اضافه دادیم میارزید چرا که هرروز صب به شوق دیدن منظره دریا پاشدیم از خواب و واقعا رویایی بود .برخورد کارکنان خوب .تیم انیمیشن وجود خارجی نداشت .اتاقها و سرویس فوق العاده تمیز و در کل چون سخت گیر نبودیم راضی بودیم .فقط صبحها به نظر آب استخرها کثیف میومد از بالا که نگاه میکردیم .چون نسبت به جمعیت فضای استخرها کم بود
سلام
ویو هتل عالی بود
اما هتل قدیمی و تا حدودی معمولی
از نظر غذا نسبتا اوکی بود اما تنوع غذا زیاد نیست و از روز دوم سوم غذا تکراریه
رستوران اصلی حدودا بزرگ که غذاهای اصلی رو سرو می کنه . اسنک بار نزدیکه ساحل داره که اسپاگتی و پیتزا میده که کیفیتش خوب بود اما از ساعت 12 شروع می شد تا 5 عصر .
اما ساحل هتل پایین هتل واقع شده . که باید حدودا 100 تا پله رو طی کرد تا به ساحل رسید .برای برگشتن به هتل واقعا خسته کننده بود . ولی یه دونه شاتل از ساعت 10 صبح تا 6 عصر هر نیم ساعت رفت و امد می کرد که مشکل رو تقریبا حل می کرد . ساعت 6 عصر ساحل به دلیل نبود شاتل تعطیل می شد . (منظور از شاتل یه دونه تراکتور بود که یه وسیله ای مثله کالسکه نیمکتی که چند ردیف داشت بهش وصل بود )
یه چند تا سورسوره هتل داشت که ما نرفتیم
دو تا استخر کوچک که یکیشون واقعا خوب بود وتیم انیمیشن همیشه اونجابرنامه اجرا می کرد و همه تا دمه غروب سرگرم بودن
لابی هتل همیشه گرم بود و چیزی به عنوان تهویه مطبوع نداشت
اتاقا کلا سونا خشک بود در شبانه روز کلا 4 ساعت اتاق کمی خنک می شد طی روز اتاق از گرما قابل استفاده نبود و شب تا صبح هم از گرما کسی خواب نمی رفت
برخورد کارکنان هتل عالی بود
اتاق ما کلاب بود اما رسپشن بدون دریافت هزینه به ما اتاق مین داد
اتاق کلاب کلا به درد نخور بود چون واقعا فاصله داشت از هتل و میباست کوه نوردی کرد تا به هتل برسی
کلا خدمات هتل های کوش اداسی نسبت آنتالیا ضعیفه
با سلام هم اکنون روز اخر اقامت من تو هتل هست میخوام تجربه هام از این هتل براتون بگم.
1-هتل تو 10 کیلومتری کوش اداسی هستش و با دلموش میتونید نفری 3 لیر با خط شماره 1 برید کوش اداسی و برگردید. ولی اگه برای خرید میخواید برید حتما به مرکز خرید نوادا برید چون قیمتهاش outlet هستش و نسبت به مرکز خرید فلورا و خود کوش اداسی یک سومه
2-هتل اول از همه به مهمونهای ترک و المانی اهمیت میده من متوجه شدم بهترین اتاقها رو ابتدا به اونها میدن بعد به بقیه کشورها بررسی که کردم فهمیدم مدیر هتل المانیه . هتل هم پر از المانیه و تعداد ایرانی خیلی کمه
3- اتاقها ساختمون مرکزی از ساعت 12 تا 5 کولرهاشو خاموش میکنن البته بعضی از اتاقهای کلاب هم کولرهاش چون اسپیلته دست خودمونه که روشن کنیم ولی اتاق ما که روشنم میکردی در حد فن بود و کلی اعتراض هم فایده نداشت در کل از بابت گرما خیلی اذیت شدیم ولی اتاق دیگه ما که کلاب بود کولر خوبی داشت در کل شانسی هستش. بابت safe box هم شبی 1 یورو میخوان البته پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنین چون از همراهان ما تو اتاق دیگه که safe box نداشتن 100 دلار دزدیده شد.
4- تنوع غذایی کمی داشت البته نسبت به هتلهای قبلی که من بودم مثل کاروانسرای بدروم و گرین نیچر مارماریس.
5-پارک ابی ادالند نزدیک هتله میتونید پیاده برید بلیط هم نفری 100 لیره البته خود هتل دو سه تا سرسره داره 6- گروه انیمشن هم فعاله و برنامه های متنوعی هر شب داره
منو همسرم شهریور سال نود و پنج در این هتل اقامت داشتیم.
این هتل از همه لحاظ عالی بود دسترسی، کیفیت و تنوع غذا ، برخورد پرسنل و هممممه چی فقط تنها ضعفش گروه انیمیشن بود که امیدوارم امسال بهتر شده باشه.
بهترین مزیت این هتل اینه که تمام اتاق ها رو به دریای زیبای اژه هستن و منظره فوق العاده ای دارن اتاق ما با وویو relax pool و دریای بیکران بود که صبح ها فقط به عشق دیدن این منظره زیبا بیدار میشدیم.
غذاهای هتل عالی و با کیفیت و با تنوع زیاد بودند و اکثرشون تازه پخته میشدند و هرروز سعی میکردند تنوع غذایی بگذازند.
اسنک بار در کنار ساحل هتل دائما مشغول به کار بود و پیتزا و اسپاگتی و همبرکر و سیب زمینی های با کیفیت سرو میکرد.
یک اسنک بار هم کنار استخر بود که ساندویچ کباب تابه ای میداد که همسرم عاشقش بود.
استخر اصلی هتل بزرگ و تمیز بود و آهنگ های خوب کنارش پخش میشد.
استخر آرام هتل هم 2 طبقه بود و بسیار سبک جالبی داشت،پارک آبی خوبی هم در بالاترین قسمت مجموعه بود که برای سرگرمی خوب بود.
در این هتل چندین رستوران alacarte سرویس دهی میکردند که استفاذه از همشون با رزرو قبلی برای 1 بار امکان پذیر بود که ما فقط لبنانی و ایتالیایی رو امتحان کردیم که هردو عالی بودن مخصوصا لبنانی که با رقص عربی مسافرهارو سرگرم میکردند.
برنامه های شبانه هتل خیلی متنوع بود تقریبا یک شب در میان بعد از شام کنار استخر موسیقی زنده با یک بند حرفه ای که صداشون فوق العاده بود اجرا میشد و 1 شب در میان هم در آمفی تئاتر مسابقات و برنامه های سرگرمی اجرا میشد ساعت 11 شب هم کلاب شبانه شروع به کار میکرد که کمی از کلاب های بیرون نداشت و همیشه شلوغ و پر انرژی بود.
برنامه های خوب دیگه ای هم که داشت والیبال ساحلی و پینگ پنگ و مسابقه دارت بود همچنین 1 روز در هفته کنار ساحل کف پارتی بود که فووووق العاده باحال بود.
خوراکی های هتل هم خوب بود و کنار تمام بار هاش یک دستگاه قهوه ساز بود.هرروز هم بستنی کاکائویی کنار استخر به مسافرها میدادن.
راه دسترسی هتل به شهر خیلی عالی بود و با یک دلموش و کرایه 3 لیر به شهر میرسیذیم 10 دقیقه مسافتش بود. پارک آبی آدالند هم پیاده 5 دقیقه با هتل فاصله داشت البته راهش خطرناک بود پیشنهاد میدم با دلموش برین.
خیابان کنار هتل مسیر رفت به شهر باستانی افس بود که میتونین با تاکسی برین.
درکل من 100%این هتل رو پیشنهاد میدم امیدوارم اوقات خوشی رو در این هتل سپری کنین.
به همراه همسرم در این هتل أقامت داشتیم. رفتار کأرکنان هتل بسیار خوب ، اتاق ها تمیز، غذاها بسیار خوب ، إمکانات هتل هم عالی بود
تنها إیرادی که میتوانم بگیرم نداشتن اینترنت در داخل اتاق ها بود
در ضمن تیّم انیمیشن و برنامه های سرگرم کننده خیلی خوبی داشت.
موقعیت هتل هم خیلی خوب بود فضای باز و خنک و با دلموش به راحتی میتران به شهر دسترسی داشت
در کل بسیار راضی بودیم آز هتل و اگر دوباره به کوش اداسی سفر کنم دوباره به همین هتل خواهم رفت
هتل افسوس پرینسس
با سلام
من درتاریخ ۲۹ اردیبهشت ۹۶ به همراه همسر و دختر ۷ ساله ام به مدت یک هفته در این هتل اقامت داشتم.و میخام نقطه نظراتم رو با دوستاتی که قصد سفر به این هتل دارن در میون بزارم.راجع به امکانات و موقعیت هتل توضیحات کامل و جامعی توسط دوستان دیگه بیان شده.پرواز من پرواز قشم ایر با ایرباش A300 بدون تاخیر انجام شد.پرواز خوب بود.درباره پرواز حتما توجه داشته باشید که ساعت تحویل گرفتن اتاق ۱۴ و تحویل دادن اتاق ساعت ۱۲ هست.این تو همه جای دنیا قانونه که اصطلاحا بهش چک این و چک اوت میگن.شما وقتی پروازت ساعت ۲۳ از تهران هست با توجه به اختلاف ۱/۵ ساعت ترکیه و ایران شما باید ساعت ۲ بامداد به وقت تهران و ۳۰ دقیقه به وقت ترکیه برسید فرودگاه.از اونجا هم نیم ساعت معطلی تحویل چمدون و ترانسفر دارید.و یک ساعتم تا کوش اداسی راه دارید یعنی ساعت ۲ به وقت ترکیه میرسید هتل.اونوقت باید تا ساعت ۱۴ صبر کنید که اتاق بهتون بدن.و اگه بچه کوچیک داشته باشید ۱۲ ساعت باید تولابی منتظر باشید.که اکه بچه کوچیک داشته باشید سخت تر هم میشه.این قصه موقع تحویل هتل هم هست یعنی شما باید ۱۲ اتاق رو تحویل بدید و تا موقع پرواز تو لابی منتظر باشین.اما راجع به خود هتل.اگه شما مثل من تجربه سفر به هتلهای ۵ ستاره جاهای دیگه مثلا انتالیا رو داشته باشید به محض ورود به هتل به شدت افسرده میشین.به هیچ وجه انتظار لابی شیک و مجلل نداشته باشید.حتی ساختمان هتل هم میزنه تو ذوقتون.این فقط مخصوص هتل افسوس پرینسس نیست و در کل شهر افسوس نسبت به انتالیا از موقعیت پاییتتری برخورداره.اما بعد از یکی دو روز جو هتل خوب میشه.برنامه غذایی اینجور هتلها همه مثل همه .صبحانه تقریبا خوبه.ناهار از باقیمانده شام روز قبل یه سری غذا ها درست میکنن.ولی اصل شامه که اون هم قویه.مخصوصا دیزاینش و البته دسرهاش.تمان هتلها دسرشون عالیه.
اما یه چیزی که تو کوش اداسی خوبه شهررخود کوش اداسیه.شهر قشنگی داره.اگه خواستین از باز محلی شهر به اسم کالیجی هم میتونین خرید کنین.با قیمتای مناسب.حتما هم تخفیف بگیرین در حد ۵۰ درصد.و حتما از این بستنی فروشیا هم بستنی بخرین که با روش بستنی تحویل دادن خیلی بامزس.خود بافت بازارش هم خیلی جالبه حتی اگه نخواین خرید بکنین هم دیدنش تماشاییه.اما اگه اولین تحربه سفرتونه خیلی بهتون خوش میگذره.اطراف هتل خیلی جاهای طبیعی داره.برای عکاسی قشنگه هتل تا پارک ابی آدالند ۳۰۰ متر.و با پارک ابیه هتل اکوا فانتازی ۱۰۰ متر فاصله داره.در کل هتل خوبیه ولی انتظار هتل های انتالیا مثل اورنج کانتی و کلیکیا رو نداشته باشبن.در ضمن ساحلش سخره ایه.
با پرواز قشم که هم رفتن هم برگشت تاخیر داشت ساعت 6 صبح رسیدیم ابتدا دستیند هتل گرفتیم که از امکانات هتل استفاده کنیم .هتل به شدت بی نظم و رفتار پرسنل خیلی بد مخصوصا با ایرانی ها به اکثر ایرانیها اتاق ساعت 3 بعد از ظهر دادن .جالب اینجاست که اتاق ها رو در هتل اصلی نمیدن بیرون از هتل در فاصله دور و جنگلی و شیب خیلی سخت مخصوصا افراد سالمند که دیگه به شدت شاکی شده بودند وبرای ساحل که باید200پله بری پایین تا به دریا برسی بالا آمدن این پله ها هم که بماند .هتل all هست یعنی تا ساعت 12 شب خدمات میدهد.تنها مزیتی که میتوانم نام ببرم قایق پدالی که رایگان بود.توصیه میکنم تورهای که لیدرها معرفی میکنند تحقیق کنید من خودم چون به ترکی آشنایی دارم مثلا تور افسوس رفتم 10لیر هزینه رفت و برگشت با دلموش و ورودی 40 لیر اما با تور هزینه 50 دلار حساب میشد حالا خودتون دیگه حساب کنید .غذاهای هتل اکثرا مانده دیروز و آب پز شده کار من که فقط خوردن سیب زمینی بود .رفتار پرسنل تعریفی نداشت/استخر و پارک آبی معمولی تیم سرگرمی معمولی .
این هتل زیاد جالب نبود هرشب برای بچه ها فقط برنامه داشتند که تمام اجراهاش تکراری و کسل کننده بود شام ها تنوع نداشت تنها تنوع یه شب درمیون کباب ترکی میدادن که خوشمزه هم نبود اتاق خیلییی تمیز نبود دیسکوهاش بی کفیت بود وخیلی سرد بود دید اتاق ما رو به پارک ابیه گوش اداسی بود
سلام من درتیر95 به آن هتل سفر کردم دو ایراد بزرگ آن یکی اینکه برنامه شبانه برای بزرگسال ندارد دوم اینکه کولرها ساعت 2 بعد ازظهردراوج گرما تا ساعت 5 خاموش و همچنین ساعت 3 شب تا 6 صبح خاموش هستند و خواب در این هتل تعطیل است .سیف باکس آن نیز پولی است
هیچ چیز کم نداره
اتاق ما رو به دریا و استخر و در طبقه ششم بود
چندین رستوران و کافه و بار با غذاها رایگان و متنوع و خوب در مکان های مختلف هتل داشت
مینی دیسکو و کافی شاپ با کیفیت خوب
استخر همیشه شفاف و تمیز
تیم انیمیشن خوب
تمیزی اتاق خوب
آژانس هواپیمایی خوب بود
پارک آبی آدالند در کنار این هتل قرار دارد و میتوان پیاده رفت
سلام. دو روزه از سفر به کوش اداسی و این هتل برگشتم.
نکات:
ساختار هتل به شکلی هست که کلیه اتاق های ساختمان اصلی به سمت دریا هست. اتاقها بسیار نو (بازسازی شده) تمیز و همگی دارای تراس رو به دریا و استخر. درب اتاقها کارتی و دارای تلویزیون فلت و یخچال به همراه مینی بار
مینی بار هر روز شارژ شده و رایگان
گاوصندوق هر روز 1 یورو
3 عدد رستورانهای ALa carte همگی رایگان هستن و باید روز قبل رزرو کنین
هتل دارای 1 استخر بزرگ اصلی 1 استخر کوچیک جانبی 1 استخر سرپوشیده 1 استخر به همراه وسایل بازی برای کودکان و 1 استخر به همراه 3 سرسره نسبتا خوب برای بزرگسالان می باشد.
هتل دارای دو نوع ساحل جهت شنا میباشد: شنی (کم عمق) و صخره ای (عمیق)
بازی های آبی موجود هست. قایق پدالی و پارویی رایگان و جت اسکی و شاتل و... پولی هست.
اتاقهای طبقه 7و 6 بهترین ویو را دارند.
اینترنت بی سیم رایگان در فضاهای عمومی وجود داره . (و به سختی در تراس ها)
در ساحل دو بار جهت انواع خوراکی و پیتزا و همبرگر و... وجود دارد
یک رستوران اصلی جهت ناهار و شام و صبحانه با غذا های نسبتا قابل قبول و دسرهای عالی با سه سالن جهت صرف غذا.
از هتل تا ساحل تعداد پله ها زیاد هست که هر نیم ساعت از لابی به ساحل و بر عکس جا به جا میکنن.
از ساعت 1 شب به بعد فقط انواع قهوه و چایی در لابی وجود داشت برای صرف کردن و همه بارها و رستورانها بسته می شدند.
هتل خوبی بود و تقریبا نیاز نبود که شما برنامه ای غیر از هتل برای روزاتون داشته باشید.
مطمئنم تمام کسانی که از این هتل نقد کرده اند نتوانسته اند حتی 30درصد امکانات اون رو ببینن یا استفاده کنن. چون حالت یک شهر داره که گشت و گذار در محیطش هم انرژی زیاد می خواد و هم علاقه و پشتکار. هر روز بنده یه گوشه از این مجموعه یک مکان جدید می دیدم. از صبح برات برنامه شاد دارن تا شب. همین که آلمانیها و انگلیسیها پامیشن این همه راه میان اونجا(همه با کلاس) مشخص می کنه که اونجا چجوره. واقعا لذت بردم و فکر نکنم دیگه هیچ هتل(مجموعه ای) به این راحتیها به دلم بچسبه. 110 گیگ فیلم و عکس دارم از اونجا. اگر نتونید از امکاناتش استفاده کنید مطمئنا لذت نخواهید برد. ولی همه چی داره و در کل یک مجموعه فوق العادست و میشه گفت به همراه هتل Pine Bay (این هتل رو نشدیم هنوز تجربه نکردم)تاپ ترین مجموعه کوش آداسی با خدمات UALL محسوب میشه. البته شاید معایب ریزی هم داشته باشه که اصلا در برابر اونهمه خوبی و سرویس دهی و طبیعت ارزش بیان نداره. مطمئم اگر کسی حال و حوصله استفاده از امکاناتش رو داشته باشه به هیچ وجه پشیمون نمیشه. با خط 1 دولموش هم هر 5 دقیقه با 3 لیر میبرن شهر کوش آداسی(کمتر از 15 دقیقه تو راه هستید همه جا سرسبز و زیبا). یادتون باشه از هتل Surmeli خیلی بهتره. اصلا از نظر ساخت و مکان جغرافیای(در دامنه کوه تماما سرسبز مشرف به دریا ) با هتلهای اون اطراف اقبل قیاس نیست. بنده متر به متر اونجا و تمام امکاناتش رو دیدم. اگر کسی سوالی داشت در خدمتم.