هتل پنج ستاره sunway putra در سال 1994، در روبروی مرکز تجارت جهانی پوترا (PWTC)، در فاصله 6 کیلومتری برجهای دوقلوی پتروناس (واقع در سیتی سنتر) و 65 کیلومتری فرودگاه شهر کوالالامپور واقع شده است. همچنین فاصله این هتل با مراکز خرید واقع در خیابان بوکیت بینتانگ، نظیر مرکز خرید پاویلیون، تقریبا 5/4 کیلومتر می باشد. ساختمان این هتل 33 طبقه و دارای 620 اتاق می باشد. خدمات حمل و نقل شهری به آسودگی در دسترس می باشد و تنها 2 دقیقه پیاده روی تا ایستگاه متروی PWTC LRT فاصله دارد. تمامی اتاقهای این هتل مجلل بوده، به زیبایی مبله شده اند و دارای خدمات 24 ساعته می باشند. همچنین برای راحتی میهمانان، اینترنت وایرلس در اتاقها مهیا می باشد. خانواده های پرجمعیت نیز می توانند از سوئیت آپارتمانهای سه خوابه در این هتل استفاده کنند. علاوه بر موارد فوق، میهمانان این هتل می توانند از استخر زیبا به همراه سونا و جکوزی، مرکز تناسب اندام، با دو زمین اسکواش و استخر کودکان که ارائه دهنده تفریح و سرگرمی سالم و بی خطر برای خانواده است، استفاده کنند.
با سلام
بهمن ماه سال 96 به مدت 4 شب به همراه همسرم تو این هتل 4 ستاره اقامت داشتیم.
نقاط قوت: برخورد کارکنان خیلی خوبه. مخصوصا که ما بیشتر رفت و آمدامون با مترو و اتوبوس بود و هر بار قصد خروج از هتلو داشتیم به ما نقشه میدادن و با دقت مسیری که باید طی میکردیم برامون توضیح میدادن. اتاق بسیار بزرگ و مرتب بود.
نظافت هر روز انجام میشد و تمام ملحفه ها و حوله ها عوض میشد. صبحانه بسیار عالی بود و میزهای مختلف برای صبحانه ملیت های مختلف در نظر گرفته شده بود.
زیر هتل یه مرکز خرید بسیار بزرگ قرار داره که اتفاقا قیمت ها به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسبه(البته باز هم خرید خیلی اقتصادی نیست) و تعدادی رستوران تو اون مرکز خرید قرار داره.
تو اتاق چای ساز و اتو هست .و چای و نسکافه و آب معدنی هر روز شارژ میشه.
نقاط ضعف:
علیرغم اینکه این هتل درست روبروی یه ایستگاه مترو قرار گرفته اما دسترسیش اصلا خوب نیست.
یعنی به ایستگاه های مرکزی مثل کی ال سنترال یا جاهای دیدنی و برج های دوقلو خیلی دوره و باید زمان زیادیرو توی مترو باشید یا با تاکسی برید که هزینه هاش نسبتا بالاست(مثلا تاکسی از هتل تا برج های پتروناس 20 رینگت)
در مجموع اگر بخواهید از تاکسی های اینترنتی استفاده کنید این هتلو پیشنهاد میکنم.
سلام به دوستان لست سکندی که مثل من دوست دار سفرند، امیدوارم باتوضیحاتی که خدمتتون ارائه میکنم بتونید انتخاب خوب و مناسبی داشته باشید،
من برای سومین بار تصمیم گرفتم به مالزی سفر کنم و این بار با توجه به اینکه هتل سان وی پوترا ۵ستاره بود و قیمت مناسبی ام داشت این هتل رو انتخاب کردم ،باید بگم از انتخابم راضی بودم هتل خوبی هستش امکانات خوبی داره
اتاقهای بزرگ دارای ماکرویو و اتو و دیگر لوازم روتینگ موجود در هتلهای پنج ستاره ، صبحانه ی هتل عالی و کامل هستش تنوع زیادی داره و طی هفت روز اقامتمون تقریبا"غذاهای اصلی رو برای هر روز تغییر میدادندو یک غذا رو دوروز پشت هم نمیدیدی ؛درهر صورت راضی خواهید شدمهمانان هتل هم اغلب هندی و الباقی از همه ملل ها سیاه و سفید،شرق و غرب هستند؛
روبروی هتل هم خط ریل ایستگاه pwtcهست که از پل هوایی جلوی در هتل گذر کنید به ایستگاه خواهید رسید ،ایستگاه قطار putraهم نزدیک هستش ولیکن هر یکساعت یکبار قطار میاد که زیاد مناسب نیست مگر اینکه ساعتهاشو از قبل okکنید.پ
یشنهاد میکنم که وقتی از هتل خارج شدید دست راست نرید که اصلا منظره ی خوشایندی نداره بافت فرسوده و کثیفی که باورتون نمیشه اینطرف چهارراه با اونطرف زمین تاآسمون فرق داره حتی kfc اون سمت روهم پیشنهاد نمیکنم
مورد بعدی اینکه کلی هزینه ایاب و ذهاب بابت دور بودن از مراکز خرید و برجهای پتروناس پرداخت کردیم البته اگر برنامه تون رو طوری تنظیم کنید که با شاتل هتل به برجهای دوقلو و مراکز خرید برید و برگردیدمطمئنا"هزینه تون مدیریت میشه ، یه مرکز خریدم کنار هتل هست که از سوپر مارکت ، فست فود و... همه چیز داره که نیازها تونو برآورده میکنه که ایشااله تشریف بردید از امکانات هتل استفاده کنیدوخوش بگذرونید.
با سلام
من به همراه همسرم 21 تیر 97 به کوالا رفتیم و این هتل رو برای سفرمون انتخاب کردیم. از دلایلمون هم قیمت مناسب و 5 ستاره بودنش بود و هم اینکه نمره های بالا و خوبی تو سایت لست سکند، بوکینگ و تریپ ادوایزر داشت.
این هتل درون شهر اما در مرکز شهر نیست، به همین دلیل در عین اینکه 5 ستاره هست قیمتش هم مناسبه. تا بوکیت حدود 15 دقیقه با ماشین راه هست. ساختمان هتل شامل دو بخشه که 8 طبقه مرکز خرید و 23 طبقه هم هتل. لابی در طبقه نهم، استخر روباز و باشگاه بدنسازی که هر دو بسیار تمیز و شیک هستند در طبقه 11 هتل قرار دارن و مابقی اتاق های هتل هستند. اتاق ها کاملا تمیز همینطور هم حمام و سرویس های بهداشتی. پرسنل کاملا حرفه ای: مسلط به زبان، مسئولت پذیر و خوش برخورد هستند. اولش به درخواست خودم اتاقمون رو در طبقات بالا (28) دادند که بعد از دو روز چون انتهای راهرو بود و ویو مناسبی هم نداشت درخواست تعویض اتاق دادم که سریعا یک اتاق دیگه (18) بهمون تحویل دادند. پرسنلشون اومد و چمدان های ما رو هم انتقال دادند. صبحانه هتل بسیار کامل و متنوع بود و هر ذائقه ای رو جواب میداد. رفت و آمد در اتاقها و آسانسور هم فقط با کارت مخصوص اتاق ها امکان پذیر بود. من هیچ نکته منفی در هتل ندیدم و کاملا هم راضی بودیم.
با سلام
چون بنده خودم برای مسافرت هام از این سایت کمک می گیرم و تا حالا خیلی کمکم کرده و هتل های خوبی با نظرات کاربرها پیدا کرده ام بنده هم نظر خود را در مورد این هتل و سفر به مالزی براتون می نویسم امیدوارم که مفید باشد
بنده به همراه خانواده خودم و یکی از بستگان جمعا ۶نفر در بازده زمانی ۲۰ تیر تا ۲۸ تیر در این هتل اقامت داشتیم اتاق ما ۴ تخته و فوق العاده عالی با تراس ونمای شهر و استخر و وان بزرگ و دستشویی حمام بزرگ هر روز اتاق ها نظافت وآب معدنی به تعداد نفرات داده می شد و اگر آب معدنی بیشتر هم می خواستیم به ما با احترام داده می شد رفتار پرسنل عالی و عالی بود اینترنت عالی بود حتی در اتاق ها کیفت صبحانه با تنوع بالا و خیلی عالی هرروز هتل سرویس رفت و برگشت صبح و بعدازظهر به مرکز خرید و برج دارد لابی هتل در طبقه ۹ است وزیر هتل مراکز خرید و رستورانهای متعدد می باشد تعداد بالای آسانسورها برای هتل به این بزرگی واقعا عالی بود که پشت سر هم مسافران را جابجا می کرد هتل در محله مناسبی نیست ولی در کنار هتل ایستگاه مترو هست ولی پیشنهاد بنده برای رفتن به شهر استفاده از سرویس خود هتل یا خودروهای اینترنتی که قیمت مناسبی دارند است .قیمت ها در مالزی خیلی بالا و هزینه نهار و شام خیلی زیاد است و تقریبا باید قید خرید ارزان را نسبت به ترکیه و تایلند را بزنید و فقط به فکر گشت و گذار باشید تور های خود آژانس هر چند که قیمت بالایی داشت ولی خیلی خوش گذشت .هتل داری استخر مناسبی بود البته نه به اندازه هتل های ترکیه ولی کاملا به جا و قابل استفاده در مواقع لزوم بود و در مجموع مالزی رابرای گشت و گذار و نه برای خرید به شما پیشنهاد می کنم .
من و همسرم از تاریخ 6 تیر 97 تا 15 تیر 97 در طبقه 17 ام این هتل اقامت داشتیم. در بدو ورود به ازا هر شب 10 دلار مالیات گرفتند. اما دیپوزیت دریافت نشد.
تمیزی و زیبایی هتل:
در بدو ورود ساختمان بزرگ و زیبای هتل نظر شما را جلب می کند. این هتل یک هتل 33 طبقه است که 8 طبقه اول آن پاساژ، طبقه 9 لابی و از طبقه 10 به بعد هتل است. لابی هتل خیلی زیباست و وسط آن قسمتی با سقف شیشه ای وجود دارد که منتظره زیبایی به وجود آورده است.
راهرو ها و آسانسورها بسیاز تمیز و پر سرعت است. و اتاق ها کاملا مرتب و بدون حشره است (با توجه به اینکه در مالزی حشره زیاد وجود دارد امتیاز خوبی است) . در صورت درخواست اتاق هر روز تمیز و شارژ می شود.
منطقه و دسترسی:
این هتل در فاصله 15 دقیقه ای از مرکز شهر قرار دارد به همین دلیل قیمت آن از سایر هتل ها مناسب تر است. اما وجود ایستگاه مترو pwtc دقیقا در کنار هتل و ایستگاه putra از خط ktm در پشت هتل رفت و آمد را راحت کرده است. همچنین مسیر هتل تا خیابان بوکیت بینتاگ اصلا ترافیک ندارد و با نرم افزار گرب حدودا 8 رینگت هزینه دارد. در طبقه زیرین هتل هایپر مارکت بزرگ و داروخانه وجود دارد که شما را از خروج از هتل بی نیاز می کند . همچنین در طبقه منفی 1 و 8 هتل دو فود کورت با برند های معروف کینگ برگر، ساب وی و .. قرار دارد.
امکانات:
در هر اتاق علاوه بر وای فای رایگان، یک عدد موبایل با اینترنت نا محدود و تماس نامحدود بین المللی (با کشور های هند، چین، سنگاپور) وجود دارد، که شما در زمان اقامتتان حتی خارج از هتل هم می توانید از آن استفاده کنید. امکاناتی نظیر چای ساز همراه با چای و نسکافه، سشوار، اتو و میز اتو، سیف باکس، شامپو، شامپو بدن، نرم کننده، مسواک، خمیر دندان، گوش پاک کن، کلاه حمام و دمپایی وجود دارد. در ابتدا حوله وجود نداشت که ما درخواست کردیم و بلافاصله برایمان آوردند. البته در هتل ها بنا به مسائل بهداشتی دمپایی حمام ممنوع است.
دستشویی اتاق شیر آب دارد ولی در حمام وان وجود نداشت (که البته ما راضی بودیم.) . فشار و دمای آب عالی بود و مشکلی وجود نداشت.
استخر:
زمان کاری استخر از 8 صبح تا 8 شب است . استخر به نسبت بزرگ و منتظره خوبی دارد اما جکوزی آب گرم ندارد و باید درخواست دهید که برایتان با آب سرد روشن کنند! رخت کن و دوش های استخر بزرگ و تمیز است.
صبحانه:
برای ایرانی ها مسئله مهم صبحانه است! در این مورد هتل بسیار خوب عمل می کند! صبحانه شامل میز صبحانه سرد شامل انواع سالاد، شیرینی، کیک، نان، شکلات، میوه، ماست ، ژامبون، سبزیجات، کورن فلکس ها و .. می باشد. 5 مدل آبمیوه شامل (آب پرتقال، آب سیب، آب انبه و ...) سرو می شود. شیر گرم و سرد و چای و نسکافه به وفور وجود دارد. صبحانه مالایی و چینی هم چندین مدل وجود دارد که ما استفاده نکردیم. در قسمت آسیایی هم تخم مرغ آب پز، نیمرو، املت استیشن، سوسیس گرم، پاستا، مرغ (هر روز یک مدل طبخ میشود.) و سیب زمینی وجود دارد.
پرسنل:
پرسنل هتل کاملا انگلیسی مسلط هستند و برخورد بسیار دوستانه و گرمی دارند.
پاساژ:
در طبقات اول تا 8 م هتل پاساژ بزرگی وجود دارد که طبقه منفی 1 آن هایپر مارکت ، داروخانه و میوه فروشی است. در طبقات بالایی مارک های معروفی مثل مانگو، کوتون، اسکچرز و ... است که ما خرید خوبی از این پاساژ کردیم. یک صرافی هم در طبقه زیرین پاساژ وجود دارد که نرم تبدیل آن خیلی پایین است.
نقاط مثبت: در کل تمیزی هتل ، دسترسی به مترو ، صبحانه مفصل ، پاساژ خوب از نکات برجسته این هتل می باشد .
نقاط منفی: دور بودن از مرکز شهر (البته برای ما نکته منفی محسوب نمیشد.)، جکوزی با آب سرد و عوض کردن دو آسانسور برای رسیدن به اتاق ها از معایب این هتل است.
با سلام به دوستداران لست سکند
من به همراه خانواده ام در پاییز سال 96 سفری یک هفته ای به مالزی داشتم و تجربه هتل خوب سانوی پوترا سفرمان را زیباتر کرد. ما برای انتخاب هتل به لیست تورها و هتل هایشان در سایت لست سکند نگاه کردیم و بسیار برایمان جالب بود که در لیست تورها، این هتل 5 ستاره هم قیمت هتلهای 4 ستاره هست. بخاطر همین مساله مشتاق شدیم تا بیشتر در مورد این هتل تحقیق کنیم و نظرات دوستان در سایت لست سکند و بوکینک را خواندیم. در مجموع تجربه اکثر افراد خوب بود و همینطور نمره خوب بالای 8 از سایت بوکینگ دریافت کرده بود. اینطور شد که ما این هتل را انتخاب کردیم و واقعا از این هتل رضایت کامل داشتیم.
از ابتدای ورود به این هتل کاملا حس میکنید که وارد یک هتل 5 ستاره شده اید چراکه ورودی هتل تعداد زیادی از کارکنان از شما استقبال میکنند و همینطور در قسمت لابی اولیه هتل تزیینات بسیار زیبایی از گل های طبیعی میبینید. بعد از ورود به این قسمت از انجایی که ساختمان هتل به گونه ای هست که از طبقه نهم لابی اصلی و اتاق ها شروع میشوند می بایست وارد اسانسور شوید تا به لابی اصلی برسید. 6 اسانسور با سرعت خوب وجود دارد. قسمت زیباتر این هتل از جایی شروع می شود که وارد لابی اصلی آن می شوید،لابی بزرگ و تمیز که بارنگ های گرم نارنجی و قهوه ای و بسیار زیبا تزیین شده.
هنگام ورود کارکنان هتل بسیار خوش برخورد هستند و سرحوصله کارهای شما را می رسند. و شما را به اتاقتان هدایت میکنند البته تا دم در اتاق هتل نمی آیند.
در این هتل در بدو ورود و حین چک این از ما مالیات گرفتند که برای هر اتاق حدود 70 رینگت بود.
در لابی هتل سالنی هست که معمولا در آن سمینار و جشنهایی مثل جشن فارغ التحصیلی برگزار میشود و در این مدت که انجا بودیم همیشه این قسمت مراسمی در حال اجرا بود. گاهی اوقات در لابی نوازنده ای پیانو مینوازد که بسیار زیباست و میتوانید لذت فروانی تجربه کنید.
همینطور در لابی هتلُ سرویس بهداشتی بزرگ با تعداد زیاد و فوق العاده تمیز هست که میتوانید از ان استفاده کنید.
پس از چک این ما را راهنمایی کردند و گفتند که آسانسور صرفا با کارتهای اتاق در طبقه مورد نظر می ایستد پس حتما حواستان باشد برای رفتن به اتاقتان بدون کارت ورود اتاق، سوار اسانسور نشوید.
ما اتاقمان در طبقه هجدهم هتل و با منظره ای به سمت برج های دوقلوی پتروناس و همچنین استخر هتل بود که زیبا و خوب بود. رنگ فضای اتاقمان مانند پرده ها و موکت آبی بود و با تابلویی از امواج دریا تزیین شده بود که در مجموع حس ارامبخش داشت.
اتاق های هتل کاملا تمیز بودند و دارای امکاناتی نظیر تلویزیون، میز مطالعه، چای سایز، سیفتی باکس، کمد لبای و کمد چمدان ُ ترازو و یخچال بود. داخل یخچال به عنوان فری بار چیزی وجود نداشت ولی هر روز دو عدد اب معدنی داخل اتاق قرار میدادند. قهوه و چای هم هر روز شارژ میکردند.
داخل حمام و سرویس بهداشتی شامپوی سرو بدن، صابون و خمیردندان و مسواک بود که هر روز شارژ میشد. حمام هتل هم به صورت ایستاده و دوش بود و در کنار توالت فرنگی شلنگ وجود داشت. در مجموع پاکیزگی اتاق بسیار عالی بود.
سرو صدا اصلا از بیرون به داخل اتاق نمی آمد.
اینترنت در اتاق سرعت معمولی داشت و خیلی سرعت بالا نبود و البته در کل ساختمان هتل اینترنت وجود داشت.
از اتاق که بگذریم به قسمت خوشمزه صبحانه میرسیم که باید بگویم از میان سفرهایی که رفتیم صبحانه این هتل به عنوان یکی از بهترین ها بود. چراکه فضای سرو صبحانه بسیار بزرگ بود و غذاها بر اساس قومیتهای مختلف دسته بندی شده بودند مثلا در یک راستا غذاهای هندی بود در جای دیگر چینی، قسمتی مالایی، مدیترانه ای و همینطور غذاهای رایج دیگری که در تمام هتل های به صورت معمول سرو می شود. در این هتل از هر سلیقه غذایی که باشید قطعا غذایی برای خوردن پیدا میکنید. انواع سوپ ها، برنج ها، شیرینی جات، سوسیس، کالباس، نوشیدنی ها، میوه های استوایی، آب میوه، انواع قهوه ها و... را انجا تجربه میکنید. املت بار هم در رستوران هتل بود و نکته خوب دیگر اینکه چندین دستگاه قهوه ساز بود و لازم نبود برا ی گرفتن قهوه در صف بایستید. ساعت سرو صبحانه 7 الی 10 صبح بود.
موقع صبحانه معمولا میشود سنجید که قومیت اکثر مهمانان هتل چیست و باید بگویم از همه نوع قومیتی مخصوصا هندی و چینی در این هتل زیاد میبینید.
از امکانات هتل میتوانم به استخر و باشگاه هتل اشاره کنم. استخر هتل در طبقه یازدهم و روباز بود که در کنارش جکوزی بود. حین ورود به شما حوله و کمد میدهند و در کنار استخر باشگاه بدنسازی کوچکی هست که رو به استخر هست.
این هتل شاتل رایگان به مقصد برج پتروناس یا همان کی ال سی سی و خیابان بوکیت بینتانگ دارد که حدودا از 9 صبح تا 4 بعداز ظهر کار میکنند و بصورت رفت و برگشت هست.
از مزیت های دیگر این هتل میتوانم به پاساژی که در زیر این هتل هست اشاره کنم. شاید برای شما جالب باشد که ما اکثر پاساژهای خیابان بوکیت بینتانگ را رفتیم اما از خریدهایی که در پاساژ این هتل کردیم رضایت بیشتری داشتیم. در این پاساژ انواع برندها مثل نایک وجود دارند. در طبقه زیرین پاساژ فود کورت و هایپر مارکت هست و پیشنهاد میکنم حتما از رستوران شوسی کینگ استفاده کنید. و همینطور اگر میوه هایی استوایی میخواهید بخرید در همینجا میتوانید تهیه کنید.
از منظر کیفیت نسبت به هزینه ای که میکنید باید بگویم در این هتل واقعا 5 ستاره بودن را حس میکنید و نسبت به هزینه ای که میکنید کاملا خوب است.
از دیگر مزیت های این هتل نزدیکی به مترو هست که تنها چند قدم تا ایستگاه مترو فاصله دارد و نام ایستگاهش pwtc هست.
خب از مزیتهای این هتل گفتیم و حالا نوبت به معایبش هم میرسد. هرچند معابیش قابل اغماض هست ولی به هر حال باید گفته بشود:
از معایب اینکه این هتل در فاصله حدودا ده دقیقه ای با ماشین از شهر قرار دارد و پیاده نمیتوانید به مرکز شهر بروید.
همونطور که قبلا گفتم این هتل مالیات از شما میگیرد.
در لابی هتل با اینکه بسیار بزرگ هست صندلی برای نشستن کم هست.
و اینکه در حمام استند خشک کن برای لباس های خیس وجود ندارد.
من در نوروز۹۷ در این هتل به مدت سه شب اقامت داشتم بعد سه شب به پنانگ رفتم در اونجا متوجه شدم شارژرم جا مونده پس از بازگشت مجدد به هتل مراجعه کردم و گفتن چنین چیزی جا نمونده در جالی که مطمن بودم جا مونده .
در ابتدای اقامت متوجه شدم حوله حمام و حوله دست وصورت که کوچکتر هست فقط یکی گذاشتن درخواست کردم یکی دیگه هم اوردن . صبحانش علیرغم اینکه متنوع بود به ذاءقه ما نزدیک نبود فقط شیر و تخم مرغش رو خوردم نون هم بود جالب اینکه هیچ نوعی پنیری نداشت ولی کره مربا بود . در مجاورت هتل مال سان وی پوترا قرار داره که تقریبا هر چی نیاز داشتیم تونستیم ازش تهیه کنیم از سیمکارت و ماساژ و پوشاک و غذاخوری و .... کمی جلوتر از در ورودی مال یک میز راهنما هست که معمولا شما را راهنمایی میکنه
من و خانواده ام در اوایل سال 97 به مدت 8 روز در هتل سانوی پوترا اقامت داشتیم، هم برای کار و هم برای تفریح که انصافاً اقامت خوب و خاطره انگیزی بود.
نکات قابل توجه:
پرواز و چک-این:
پرواز ما ماهان بود که پرواز خوب و به صرفه ای هستش برای این مسیر با قیمتی در حدود 1750 هزار تومن برای هر نفر. در فرودگاه با توجه به اینکه با تور رفته بودیم و ترانسفر داشتیم بعد از طی حدود یک ساعت از نشستن پرواز به سمت هتل حرکت کردیم و حدود یک ساعت طول کشید تا به هتل رسیدیم. اولین نکته خوبش این بود که ما اتاق سوپریور رزرو کرده بودیم و من موقع چک-این با توجه به تجربه های قبلی خودم در سفرهای دیگه از مامور پذیرش هتل (آقای عزیزخان) خواستم که در صورت امکان اتاقی با ویوی مناسب و در طبقات بالا به من بده که ایشون هم یادداشت کرد و گفت فعلا اتاقی آماده نداریم و باید تا ساعت 3 عصر صبر کنید برای تحویل اتاق و بعد از چند ساعت که اتاق آماده شد به من یه اتاق دولوکس دادند و در واقع بصورت رایگان نوع اتاق من را ارتقا دادند.
تنها نکته منفی البته فاصله رسیدن ما به هتل تا آماده شدن اتاق بود که حدودا سه ساعت طول کشید که اگه برای شما هم این اتفاق افتاد میتونید این سه ساعت رو در مرکز خرید پایین هتل بگذرونید.
موقعیت هتل و دسترسی:
موقعیت هتل برای کار و تفریح عالیه! موقعیت هتل خارج از مرکز شهر هستش و نزدیک به مرکز نمایشگاه های تجاری. شاید به همین دلیل قیمت این هتل پنج ستاره در سطح هتلهای چهار ستاره مرکز شهره که به نظر من نقطه قوت این هتل حساب میشه چون شما هم اگه مثل من هم برای کار و هم برای تفریح به این هتل اومده باشید میتونید با مونوریل که ایستگاه اون درست کنار هتل هست و یا با تاکسی معمولی یا سرویس گراب (همون اسنپ خودمون) به هرجای شهر با هزینه کمی سفر کنید.
اتاق و امکاناتش:
اتاق ما همونطوری که خواسته بودم دولوکس بود. بسیار بزرگ (حدود 60-70 متر) و با چشم اندازی خوب به برج مخابراتی و برجهای دوقلو!
تمیزی اتاق واقعا خوب بود فقط موکتها بدلیل تردد مهمانها با کفش کمی کثیف بود که اون هم طبیعیه. امکانات اتاق کامل بود مثل مبل، میز و صندلی مطالعه، اتو، کتری برقی، گاوصندوق و... به طوری که من چیزی کم نداشتم و تنها چیزی که درخواست کردم جانماز بود که مامور خانه داری برام آورد.
تنها نکات منفی شاید عدم تنوع کانالهای تلویزیون بود و نداشتن وان در حمام!
امکانات رفاهی هتل:
لابی هتل بزرگ هست و دو سالن هم برای برگزاری جلسات کاری داره. البته برای جلسات کاری هم شما میتونید علاوه بر امکانات هتل از کافی شاپ های مرکز خرید زیر هتل هم استفاده کنید مثل استارباکس. دو رستوران و دو کافی شاپ در هتل وجود داره که قیمتاش یه خورده بالاتر از بیرون هست. البته با توجه وجود Sunway Putra Mall در زیر هتل شما انتخاب های متنوعی در فودکورت و سایر رستورانهای این مرکز خرید دارید مثل برگرکینگ که انتخاب همیشگی من هستش. استخر هتل هم خوب بود اما برای من راضی کننده نبود چون جکوزی آب گرم نداشت و سونا هم در دست تعمیر بود.
در کل من این هتل رو به همه پیشنهاد میکنم البته اگر کمی بیشتر خرج کنید میتونید به سایر هتلهای پنج ستاره در مرکز شهر برید که به نظر من ضرورتی نداره و شما میتونید اون هزینه رو نگه دارید و باهاش در مالزی بیشتر بگردید. امیدوارم بهتون خوش بگذره!
من از اول آذرماه امسال به مدت یک هفته در این هتل بودم.
مزایا:
اینترنت عالی و با سرعت بالا
تنوع صبحانه
تمیزی و نظم
پرسنل خوش اخلاق
فضای خوب و مرتب اطاق و سرویس بهداشتی و حمام
مجاور بودن با مرکز خرید
فقط آب معدنیها را داخل یخچال قرار نمی دادند.
دمپایی هم نداشت.
سیستم خنک کننده مناسب
سرعت بالای آسانسور
نزدیکی به مونوریل
چون من با تور بودم از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نکردم
100% پیشنهاد به کاربران
قبل از سفر به هر کشوری معمولا در سایت لست سکند نقد هتل ها و قیمت آنها در تورهای مختلف را مورد بررسی قرار می دهم. در سفر به مالزی هتل سانوی پوترا نه تنها امتیاز خوبی در لست سکند و سایت بوکینگ(8.6) داشت و پنج ستاره بوده بلکه قیمتی مشابه با هتل های چهار ستاره داشت و اینطور شد که من و همسرم این هتل را برای سفر به مالزی در آبان 96 انتخاب کردیم. تجربه این هتل برای ما بسیار راضی کننده بود و در این نقد سعی می کنم به تفکیک قسمت های مختلف این هتل را بررسی کنم:
1- ساختمان هتل: ساختمان کلی هتل به این صورت هست که تا طبقه نهم این هتل پاساژ و پارکینگ اختصاصی هست و از طبقه نهم که لابی هتل هست هتل شروع میشه و تا طبقه سی و سه اتاق های هتل هست. پاساژ زیر هتل بسیار خوب هست و میتونید خرید خوبی اونجا داشته باشید و از رستوران های انجا مانند سوشی کینگ استفاده کنید.
2- فاصله تا مرکز شهر و شاتل های رایگان: فاصله این هتل تا مرکز شهر حدود ده دقیقه تا برج پتروناس هست و شاید یکی از دلایل ارزانتر بودن این هتل نسبت به هتل های 5 ستاره دیگر در مالزی همین دورتر بودن نسبت به مرکز شهر هست. البته در این هتل شاتل های رایگان برای کی ال سی سی(برج پتروناس) و بوکیت بینتانگ(مراکز خرید) دارد.
3- دسترسی به مترو: هتل دقیقا کنار ایستگاه مترو هست و فاصله بسیار کوتاهی به اندازه دو دقیقه ای تا مترو دارد.
4- رفتار کارکنان: در این هتل رفتار کارکنان بسیار عالی هست و همیشه با لبخند و حالت دوستانه پاسخگوی شما هستند. فقط برای چک این در این هتل به دلیل حجم بالای مسافران ممکن هست کمی معطلی در حد یک ریع یا کمی بیشتر داشته باشید تا کارهایتان انجام شود.
5- لابی هتل: لابی هتل فوق العاده بزرگ و تمیز هست و گاها گروهی در آن پیانو می نوازند و در مجموع فضای زیبایی دارد. تعداد صندلی لابی نسبت به تعداد بالای مهمانان هتل کم است.
6- ویو اتاق: اگر اتاق شما به سمت مرکز شهر و قسمت پشت هتل باشد دید بسیار جالبی به برج پتروناس دارد.
7- پاکیزگی: این هتل واقعا از نظر پاکیزگی زبانزد هست. هم فضای داخل هتل و هم اتاق ها هر روز تمیز میشه و هر زمان که اتاق نیاز به پاکیزگی داشته باشه در صورت درخواست مجددا تمیز می کنند.
8- امکانات اتاق: در اتاق دو عدد پاتختی، چای ساز، یخچال، تلویزیون، میز تحریر، سیفتی باکس، ترازو، دمپایی، سشوار، حوله، مسواک، صابون، شامپو سر و بدن، نرم کننده مو و... هست. کنار توالت فرنگی شلنگ هست. فقط تنها نکته منفی نداشتن خشک کن برای لباس در حمام بود.
9- سکوت اتاق: اتاق ها کاملا ساکت بود و صدا منتقل نمیشد
10- اینترنت هتل: در تمام قسمت های هتل اینترنت وای فای رایگان وجود دارد و سرعت اینترنت در حد معمول هست و در ساعات پر مصرف در شب حدود ساعت ده شب سرعت کمتر هست.
11- صبحانه هتل: صبحانه این هتل واقعا متنوع و عالی است و برای هر سلیقه ای راضی کننده هست. صبحانه شامل چند قسمت مالایی، چینی، هندی، مدیترانه ای و صبحانه معمول همه کشورها مثل انواع میوه، شیرینی، قهوه، سالادها، سوسیس، ژامبون و ... هست. فضای سرو رستوران واقعا بزرگ هست و با اینکه مهمانان هتل زیاد هستند ولی جا برای همه مهمانان هست و میشه سر فرصت صبحانه میل کنید. ساعت سرو از ساعت 7 الی 10 صبح بود.
12- مهمانان هتل: مهمانان هتل تنوع قومی بسیاری دارند هندی، چینی، اروپایی و... و تعداد ایرانی های هتل هم در حد کمتر از معمول بود.
13- استخر و امکانات ورزشی هتل: استخر این هتل در طبقه یازدهم هتل و رو باز هست و از اتاق هایی که به سمت مرکز شهر هست قابل روئت هست و تا ساعت نه شب باز هست یک جکوزی هم کنار استخر است. باشگاه هتل هم دقیقا کنار استخر هست و ویو رو به استخر دارد. برای استفاده استخر به شما حوله و کمد می دهند. حین باریدن باران هم رفتن به اسخر ممنوع هست.
14- آسانسور: آسانسور سرعت بسیار خوبی دارد و اینکه تنها با کارت اتاق می توان به طبقات دسترسی پیدا کرد
این هتل یکی از هتل های 5 ستاره مالزی است اما ما امکانات این هتل رو بیشتر در حد سه ستاره دیدیم.در بدو ورود به رسپشن هتل اعلام کردم که دو اتاق کنار هم در یک طبقه به ما بدهند چون مادر خودم و همسرم نیز همراهمان بودند اما متاسفانه با برخورد بد پذیرشگر روبرو شدیم و مادران ما رو که انگلیسی نمی دونستند رو به طبقه 29 فرستادند و مارو هم یک اتاق در طبقه 12 دادند.اتاق در حد سه ستاره بیشتر نبود و بوی بد سیگار نیز بسیار در اتاق بود.روز بعد از پذیرشگر خواستیم که مجددا اتاق رو عوض کنند اما فایده ای نداشت.جالب بدونید توی لابی این هتل بیشتر از 6 صندلی نیست و ما نمیتونستیم بشینینم .بیشتر به خنده شباهت داشت.برخورد پرسنل خوب نبود.نکته مثبت این هتل صبحانه فوق العادش بود.کلا بهتون این هتل رو توصیه نمیکنم
هتل سانوی پوترا با موقعیت نسبتا خوب در منطقه PWTCواقع شده برخورد پرسنل هتل در حد سه ستاره بیشتر نیست به نیاز هاتون خیلی توجهی نمیشه اما صبحانه بسیار عالی و مفصلی در این هتل در انتظارتون میباشد از نظر نظافت و تمیزی کاملاً معمولیه لابی هتل بزرگ اما کارآمد نیست تعداد صندلی برا مهمان در نظر گرفته شده بسیار کم میباشد در نزدیکی هتل سر خیابان KFC قرار دارد زیر هتل یه مرکز خرید خوبیه که بعضا میتونید با یه گردش وسایل خوبی برا سوغاتی پیدا کنید استخر هتل و باشگاه خوبی در طبقه یازدهم قرار دارد در فاصله پنج دقیقه هتل مترو قرار گرفته
من به همراه خانواده تیر ماه امسال ٨ روز در این هتل اقامت داشتیم.واقعا هتل شیکی هست . از رسیدگی کردن به خواسته هاتون تا نظافت و نوع برخورد پرسنل عالی هست. صبحانه کامل و مفصل از ٦ تا ١٠ سرو میشه. از ٨تا٨ هم میتونید از استخر در طبقه ١١ که دید خوبی به برج های دوقلو و برج مخابرات داره استفاده کنید. باشگاه بدنسازی هم ٢٤ ساعته باز هست.اتاق ما دید خوبی روی شهر داشت. کلا همه اتاق های هتل از طبقه ١٠ شروع میشه و دید خوبی دارن. وای فای رایگان همه جا تو هتل هست.خیلی هم از مرکز شهر دور نیست و میتونید از مونوریل یا اپلیکیشن درخواست تاکسی مثل همین برنامه ها که خودمون داریم استفاده کنید . از تاکسی ها خیلی ارزان تر هستن. پاساژ بزرگ و بسیار. لوکس که همه برند های معروف رو داره دقیقا کنار هتل هست از در که خارج میشین ١ دقیقه راهه . ما همه خریدها رو همینجا انجام دادیم.
با سلام
من و شوهرم اوایل اردیبهشت ماه امسال سفری یک هفته ای به کوالالامپور داشتیم و در این هتل اقامت کردیم.
هتل سانوی پوترا هتلی تمیز ، آرام و ساکت ، پرسنلی مودب و صمیمی با امکانات خوب است.
بهداشت کل هتل در حد عالی بود . هم محیط و هم اتاق ها . در صورت تماس شما به سرعت رسیدگی میشد .
کل هتل به استثنای لابی (به خاطر رفت و آمد مسافرها) ساکت و آرام بود . صدای اتاق های مجاور و راهرو شنیده نمیشد.
پرسنل خیلی مهربان ، خوش برخورد و صمیمی که برای راهنمایی ما نزدیک به نیم ساعت وقت گذاشتند . بخصوص نیروهای بنگلادشی هتل
امکانات هتل در حد قابل قبولی بود . برای آسانسور اصلا معطل نمیشدیم .
امنیت داخلی هتل خوب بود . بدون کارت اتاق ،آسانسور عمل نمیکرد و اتاق ها مجهز به گاوصندوق های مخصوص بود.
یک مرکز خرید بزرگ با تخفیف های جالب زیر هتل واقع شده . مک دونالد و KFC در خیابان هتل و یک رستوران با غذاهای خوب سر نبش زیر هتل هست. مطمئنا شما غذاهای بومی مالزی را نمیتوانید میل کنید این موارد برای ذائقه ایرانی مناسب تر هست . (حتما نان با خود ببرید )
دقیقا کنار هتل ایستگاه مترو هست و شما به راحتی میتوانید با کمترین هزینه تمام شهر را بگردید . گزینه بهتر اتوبوسی توریستی است که از سر خیابان هتل (5دقیقه ای هتل) هر یک ساعت عبور میکند و از تمام نقاط دیدنی *داخل شهر* ایستگاه دارد و شما میتوانید بلیط را از هتل تهیه کنید . تا 24 ساعت اعتبار دارد .
در کل هتل مناسبی است
فقط دو مورد
یکی اینکه رستوران ایرانی نزدیک هتل نیست . و دیگر اینکه چون ما از پرواز ایرآسیا استفاده کردیم اتاقمان کوچک بود ترجیحا از پرواز ماهان استفاده کنید .
هتلی بسیار تمیز و زیبا، اطاق هایی زیبا و بزرگ که به دلیل واقع شدن مرکز خرید 5 طبقه در پایین هتل عملا برای گشتن در بازارهای شهر نیاز به رفت آمد به مراکز خرید ندارید و صرفا میتونید به گشت و گذار بپردازید. شاتل رایگان به مرکز شهر داره و استخر هتل طبقه 11. اطاق ما دید فوق العاده به شهر داشت که در یک سمت برج مخابراتی و در سمت دیگه پتروناس بود.
سان وی پوترا هتل خوبیه
جای خوبی واقع شده و به رغم اینکه یه مرکز خرید خوب با قیمتهای مناسب و آف های جالب و یه مک دونالد ، درست زیر هتل قرار داره ، خیلی راحت میشه با یه هزینه کم به مراکز خرید دیگه تو مرکز شهر رفت
اتاقها خیلی ویژه و خاص نیستن اما تمیزن و هر روز هم نظافت میشن .. یه روز ملافه تخت ما کثیف بود که تماس گرفتیم و بلافاصله اومدن عوضش کردن . خدمه هتل مودبن اما یه مقدار خشک و رسمی هستن . اتاق اون امکاناتی که باید داشته باشه ، مثل یخچال و صندوق و تلویزیون با یه تعداد شبکه ماهواره ایی خوب رو داره .. لابی هتل بوی خاصی داره که من دوست داشتم اما همسرم نه :)
صبحانه هتل فوق العاده س .. تقریبا در این هفت روزی که ما اقامت داشتیم همیشه چیزهای جدیدی به بوفه صبحانه اضافه میشد و املت استیشن بی نظیر هم همیشه بود ...
در کل از اقامتمون راضی بودیم ، البته با توجه به اینکه صبحها از هتل بیرون می رفتیم و تقریبا شب برمیگشتیم .. هر روز برای برنامه های گشت شهری که ثبت نام کرده بودیم ، صبح ها از هتل خارج میشدیم که واقعا این گشتها خوب و دوست داشتنی بودن .. من توصیه میکنم حتما ازشون استفاده کنین .. امیدوارم شما هم مثل ما از سفر به کوالالامپور زیبا لذت ببرین
پی نوشت : باغ ژاپنی ها ، بازار چینی ها و گنتینگ رو از دست ندین :)