صدف اسم هتلی چهار ستاره در کیش است که با فضایی لذت بخش و پرسنلی حرفهای، شرایط اقامتی راحت و خاطرهانگیز را برایتان فراهم میکند.
مهمترین ویژگی این هتل پذیرایی عالی و داشتن اتاقهای متنوع است. به طوری که شما برای هرتعداد جمعیت و هر نوع سلیقهای میتوانید اتاق مناسبی پیدا کنید.
هتل صدف امکاناتی که برای یک اقامت بیدردسر لازم دارید را در اختیارتان قرار میدهد. مثلاً اینترنت، صندوق امانات، رستوران و کافی شاپ، پارکینگ و ترانسفر از فرودگاه برخی از این امکانات هستند.
اقامت من و همسرم از 6 آبان 1402 در هتل خوب صدف آغاز شد...
اتاق به موقع تحول داده شد
قسمت گردشگری هتل نیز جهت راهنمایی مکان های تفریحی مشاوره دادن
نظافت اتاق ها خوب بود
صبحانه هتل عالی بود هرچیزی ک فکر میکنید و هوس میکنید صبحانه بخورید پیدا میشد
موقعیت هتل هم از فاصله با مراکز مهم شهر نسبتا خوب بود
ما تا تاریخ 8آبان در این هتل اقامت داشتیم
رستوران کوه نور کنار هتل هستش ک میتونید غذاهای با کیفیت نیز اونجا میل کنید
در دی ماه 1400 فرصتی شد تا چهار شب در سوییت دوخوابه لوکس هتل صدف اقامت داشته باشیم.
نکته بارز این هتل از نظر من آرامش و سکوت اون هست. ما در طبقه همکف ساکن بودیم و باتوجه به اینکه هتل محوطه یا حیات بزرگی نداشت به راحتی در کمتر از یک دقیقه میتونستیم از هتل خارج بشیم یا وارد اتاق مون بشیم. سوییت دوخوابه لوکس بسیار مرتب و تمیز و همچنین جادار بود. فشار آب حمام و همچنین گرمای آن بسیار عالی بود. اقلام بهداشتی در صورت درخواست شارژ میشد. قیمت خوراکی های داخل مینی بار منصفانه بود. (تقریبا با بیرون یکی بود). برخورد پرسنل خوب و حرفه ای بود. لوکیشن هتل نه عالی بود و نه بد. جنب رستوران کوه نور و در فاصله پنج دقیقه ای تا اسکله تفریحی (با ماشین). ضمنا در طبقه ما ویوی خاصی هم دیده نمیشد که طبیعیه. نکته دیگه اینکه پنجره های اتاق چندان تمیز نبود. آسانسور هتل در هنگام صبحونه جوابگوی مهمان ها نبود و ما ترجیح میدادیم از پله ها استفاده کنیم.
اما نکته تاریک هتل قطعا صبحونه اون بود. اگر از مختصر بودن موارد صبحونه هم بشه گذشت از بد طعمی چایی به هیچ وجه نمیشه گذشت. من آدم چایی خوری هستم و در ضمن سختگیر هم نیستم. اما انصافا چایی این هتل خیلی بد بود واکثر مواقع جوشیده بود.
در کل با توجه به هزینه معقولی که برای این هتل پرداخت کردیم از اقامتم در هتل صدف راضی ام.
اتاق ما به فاصله چند پله با لابی فاصله داشت و اول راهرو بود. ولی با این حال سر و صدایی رو نمیشنیدیم. اطاق ما طبق گفته پرسنل هتل نسبت به اطاق استاندارد بزرگتر بود. دمای اطاق توسط اسپیلت خنک میشد و پنجره ها به دلیل اینکه طبقه اول بود بسته شده بودند و نمیشد برای تغییر هوا اونها رو باز کرد. دو آب معدنی رایگان کوچک و ۴ عدد چای کیسه ای در اطاق بود و ما برای روزهای بعد مجبور شدیم آب و چای بخریم. رفتار پرسنل خوب و محترمانه بود و برایمان سریع تاکسی میگرفتن دستشویی هواکش نداشت. اینترنت هتل خیلی ضعیف بود حتی اینترنت همراه اول هم مشکل داشت. ولی در کل راضی بودیم.
نکات قوت:
آرامش و سکوت و تمیزی اتاق ها خیلی خوب بود و اتاق ها تهویه مطبوعی داشت
اتاق دو تخته استاندارد ما دلباز و بزرگ و چشم انداز رو به باغ خوبی داشت من از مساحت اتاقمون راضی بودم واقعا
رفتار پرسنل و رسیدگی به خواسته مسافرین عالی بود
نقاط ضعف:
صبحانه اصلا مورد انتظارم نبود و تنوع صبحانه گرم برای یک هتل 4 ستاره بسیار کم بود از این مورد اصلا راضی نبودم مثلا هیچ نوع املتی در منو گنجانده نشده بود
کابین دوش حمام ما هیچ حفاظی نداشت نه پرده نه درهای شیشه ای
بنظرم برای یک اتاق دو نفره وجود دو عدد مبل یا صندلی و یک میز کوچک بینشان لازمه ولی فقط یک صندلی مربوط به میز آرایش وجود داشت و مثلا اگر دو نفر قصد داشته باشن چای بخورن فقط یک نفر جای نشستن داره، با توجه به وجود کتری برقی، فنجان و چای در اتاق، بنظرم بهتره فکری هم به حال چگونگی چای خوردن همزمان دو نفر صورت بگیره
کیش یک شهر زیبا و فوق العاده است که هرکس باید برای یکبار هم که شده به این جزیره سفر کند. هتل صدف یکی از هتل های خوب این شهر است که امکانات مناسب جهت اقامت در این هتل را داراست.
من پیشنهاد می کنم اگر به قصد سفر به جزیره کیش را دارید حتما این هتل را برای اقامت خود انتخاب کنید. چراکه از برخورد مناسب کارکان و همچنین کیفیت غذاها و امکاناتی که این هتل در اختیار شما قرار می دهد بسیار راضی خواهید بود و سفری به یادماندنی را تجربه خواهید کرد.
سلام.من و همسرم مرداد امسال به مدت سه شب در این هتل بودیم.از طریق سایت ایران هتل با تخفیف شبی دویست تومن یک اتاق دوتخته کرفتیم.اتاق بسیار تمیز و خوش بو بود.با اینکه أوج گرمای کیش بود ولی کولر خوب کار میکرد و اصلاً مشکلی نداشتیم.اتاق اگر میخواستیم هر روز تمیز میشد.برخورد پرسنل خیلی خیلی خوب بود(برعکس هتلهای داریوش و شایان)(عالی مثل هتلهای مریم و شایگان).صبحانه خوب و قابل قبول بود.موقعیت هتل خیلی به چشمم نیومد چون ما همیشه ماشین رنت میکنیم و اصلاً متوجه نزدیکی یا دوری هتل نمیشم.یه چیزه خیلی خوب این بود که قیمت اتاق دوتخته هتل رو زده بودن حدوده سیصد و خورده ای.روز آخر چون پروازمون ساعت هشت شب بود از پذیرش خواستم که تا شش عصر نیم شارژ باهامون حساب کنن و چون فهمیدن از سایت با دویست تومن رزرو کردیم اون نیم شارژ رو ازمون صد تومن گرفتن و مطابق با نرخ خودشون حساب نکردن.و از این بابت خیلی از کارشون خوشمون اومد چون تو هتل شایگان این اتفاق نیوفتاد و نیم شارژ رو مطابق با قیمت خودشون حساب کردن.در کل هتل مناسبیه و مطمئن باشین پشیمون نمیشین.به نظرم اول سورینت مریم بعدم صدف و شایگان.شایان و داریوش اصلاً و ابداً پیشنهاد نمیکنم با اون پذیرشهای بداخلاقشون.مارینارو هم هنوز نرفتیم.خوش باشین.
این اولین بار بود که به همراه همسرم به کیش رفتیم و اطلاعی از سایر هتل های کیش ندارم.ولی این هتل از نظر زیبایی، برخورد کارمندان، تنوع غذایی و کیفیت غذا و دسترسی وآرامش بسیار خوب بود. البته امکانات خاصی بجز کافی شاپ در هتل موجود نبود. تنها یک بن تخفیف برای استفاده در رستوران کوه نور که در کنار هتل می باشد در روز اول به ما داده شد که رستوران مذکور نیز رستوران بسیار زیبا به همراه موسیقی زنده(تک نوازی پیانو) بود.
سال 87 به اتفاق دوستانمان به هتل صدف کیش رفتیم.
هتل تمیز و مرتبی بود و یک رستوران خیلی خوب هم داشت که به شکل غار بود. غذای رستوران خیلی خوشمزه بود. اتاق ها هم تمیز و مرتب بود. کمی فاصله تا مراکز خرید داشت که حتما باید تاکسی سوار میشدیم البته مگر همه کیش چقدر مسافت دارد؟ در ازای قیمت هتل امکاناتش خوب بود. با اینکه 5* بود اما قیمتش نسبت به هتل های دیگر منطقی تر بود. در کل به نظر من هتل خوبی بود. جمع و جور و مناسب.