این هتل به شدت پیشنهاد میشه چون اول اینکه تو شلوغی و سر و صدای نزدیک بنگلا رود نیست و از طرف دیگه پیاده تا مرکزیت شهر و بنگلا رود شاید 15 دقیقه راه باشد ، این هتل هم ارامش سفر را به همراه دارد هم دسترسی سریع به ساحل دنج پتونگ و هم دسترسی راحت به مرکز شهر، از زیبایی هم که دقیقا رو به روی یک ساحل دنج و خلوت است، رستوران هتل با ویو دریا می باشد ، صبحانه خیلی خوبی داشت و تقریبا هر چیزی که برای صبحانه بخواید میل کنید تو این هتل وجود داشت ، بعد از ظهر های موسیقی زنده تو رستوران هتل وجود داشت، دارای یک استخر رو باز خیلی بزرگ بود که دور تا دورش رو درخت های نخل فراگرفته بود و شنا در این مکان بسیار لذت بخش بود ، از تفریحات هتل هم باید بگم چیز به خصوصی نداشت چون تایلند و به خصوص پوکت جوریه که شما بیشتر تفریحات (چه تفریحات آبی و چه رفتن به مکان ها و جزیره های دیدنی) رو باید بیرون از هتل انجام بدین و از هتل برای ریلکس کردن و استراحت استفاده کنید و این هتل بعد از یک روز شلوغ و پر هیاهو بهترین گزینه است تا بتونید روز بعدیتون رو هم با انرژی قبل شروع کنید
من و همسرم برای ماه عسل به این هتل رفتیم و با استقبال و خوش رویی بی نظیر کارکنان هتل رو به رو شدیم که در بدو ورود بسیار لذت بخش بود و اگر بار دیگر هم بخوام به پوکت سفر کنم حتما و بدون شک همین هتل رو انتخاب خواهم کرد.