اولین جمله ای که به مسئول پذیرش هتل گفتم این بود : "چقدر هتلتون خوشگله ؟" و جوابی که شنیدم این بود " آقا اینجا هتل نیست ، اینجا خونه شماست ! "
واقعا هم طی اقامتمون همین حسو داشتیم . هتل زیبای رژی اتومان در منطقه توریستی سیرکه چی واقع شده و ما اوایل اسفند سال 95 رو در این هتل گذروندیم .
پرسنل هتل بسیار مودب و مهربونن . همچنین به زبان انگلیسی کاملا مسلط هستن . به لحاظ دسترسی هتل در حالت ایده آلی قرارداره . فاصله هتل تا تراموای سیرکه چی و تونل مارمارای کمتر از 3 دقیقه س .
از اسکله امین اونو 5-6 و از میدون سلطان احمد 10 -12 دقیقه فاصله داره . با اینکه صبح به استانبول رسیده بودیم و قانونا باید تا 2 بعد از ظهر صبر می کردیم ولی همینکه رسیدیم اتاق رو بهمون تحویل دادن و یه ظرف بزرگ سالاد میوه با چند مدل باقلوا مهمونمون کردن .
شما می دونید همین چیزای ساده چه حس خوبی به آدم میده . اتاق های هتل بزرگ و بی اندازه زیبا طراحی شدن . ترکیب آجر و رنگ ضمن ایجاد زیبایی بصری ، اصالت و وقار خاصی به فضای داخلی اتاق داده .
البته هتل یکسری اتاق زیرشیروانی ( attic ) هم داره که نسبت به سایر اتاقها ارزونترن . اتاقهای Attic حال و هوای خودشونو دارن اما طبیعتا به بزرگی بقیه اتاقها نیستن و از این نظر محدودیت هایی دارن .
خلاصه اتاقتون رو با دقت انتخاب کنین . داخل اتاق، کمد دیواری بزرگ ، سیف باکس ، یخچال ، چایساز ، سشوار و هرچیزی که برای اقامت لازم داشته باشید وجود داره .
مثل اغلب هتل های منطقه سیرکه چی دم صبح ها داخل اتاق کمی صدای اذان شنیده میشه اما نه اونقدری که اذیتتون کنه . بلحاظ تمیزی باید بگم تمیز ترین هتلی که رفتید رو ضربدر ده کنید میشه تمیزی هتل رژی .
انقدر همه چیز تمیز و مرتبه . صبحانه هتل بسیار متنوع و دلچسبه . چه گیاهخوار باشید چه مثل من جاروبرقی قطعا از صبحانه هتل راضی خواهید بود . سرعت اینترنت هتل رویاییه واقعا .
تا می تونید دانلود و آپلود کنید اما زیاده روی نکنید . ما از امکانات تفریحی هتل مثل وسایل ورزشی و استخر و ماساژ استفاده نکردیم و نمی دونم در چه حدیه . هزینه اقامت در هتل الان نسبتا بالاست ولی زمانی که ما رفتیم قیمتش خیلی خوب بود .
بجز موقعیت مکانی مناسب ، تمیز بودن و زیبایی هتل ، ویژگی برجسته دیگه رژی اتومان قطعا برخورد گرم و صمیمانه پرسنل هتله . صمیمیتی که فرای روابط حرفه ای هتلدار و مسافره .
آقای گوکهان مسئول هتل بقدری صمیمانه با شما رفتار می کنن که جو مثبت هتل هم به جاذبه های سفرتون اضافه میشه و از اینکه داخل هتل وقت بگذرونید هم لذت می برید . روز آخر سفر مون از طرف هتل به ما یه یادگاری ( چشم نظر ) هم دادن تا حس خوب اقامتمون در این هتل زیبا رو تکمیل کرده باشن .
رزروش کن ، همین الان