هتل رامادا ریسورت کوش آداسی دارای 6 استخر روباز همراه با سرسره آبی می باشد علاوه بر آن یک استخر سرپوشیده داخل هتل موجود است که دارای مرکزی برای ماساژ ، یک سونا و حمام بخار و ساحل شنی اختصاصی است. این هتل دارای زمین گلف و تنیس می باشد.اینترنت Wi-Fi به صورت رایگان در تمام محوطه هتل در دسترس است. اتاق های هتل رامادا دارای بالکن اختصاصی رو به دریای اژه می باشد که تمامی آنها مجهز به سیستم تهویه هوا ، تلویزیون و ماهواره و مینی بار هستند. این هتل تا مرکز شهر کوش آداسی 1 کیلومتر فاصله دارد و فرودگاه عدنان مندرس ازمیر در فاصله 80 کیلومتری هتل قرار دارد و امکان ترنسفر از هتل به فرودگاه وجود دارد که هزینه آن باید به صورت جداگانه پرداخت شود.
این هتل با فضای دلنشین جنب دریا و کوه همچنین داشتن محیطی گرم و شاد و خانوادگی منجمله سرسره آبی و استخر لحظات مهیجی برای مسافران دارد از برنامه های دیگر هتل شو تایم و دی جی شبانه و داشتن کمدین های معروف و گذراندن اوقات خوش در کنار سایر مسافران کشورهای اروپایی به همراه دارد تنوع برنامه های غذایی و دسترسی آسان به شهر از مزیت های هتل به شمار می رود امیدوارم به تمامی مسافران جدید خوش بگذرد ان شا الله..
با سلام عزيزان من در تير ٩٧ سفري به شهر زيباي كوش آداسي در تركيه به هتل رامادا ريزورت داشتم. بسيار سفر رضايت بخشي بود. تمامي اتاقها منظره اي رو به دريا داشتند. كادر مجرب و مهربان و با كيفيت غذاي بسيار عالي. نكته اي كه نظرم را جلب كرد اين بود داخل هتل واحدهايي هم براي اجاره بلند مدت و هم براي خريد با قيمت مناسب حتي قسطي بود به طوري كه در صورت خريد يا اجاره از تمامي امكانات هتل به غير از غذا بصورت نامحدود ميتوان استفاده نمود. حتما اين هتل را پيشنهاد ميكنم #تايسيز
سلام.
بنظر من اگه تجربه هتلهای ۵ ستاره رو در کوش آداسی داشته باشین به جرات میتونم بگم که محوطه و سرگرمی های این هتل در حد سه ستاره تاپ هستش و من اصلا این هتل رو به هم وطنهای خودم توصیه نمیکنم چون پول هتل ۵ ستاره رو میگیرن و خدمات و تفریحات و فضا در حد هتل ۴ستاره هستش
مزایا:
رفتار خوب پرسنل.تمیزی اتاق ها
معایب:
کوچک بودن محوطه هتل.غذاهای تکراری . نبودن تفریحات کافی تنها تفریح استخر هاله.تیم انیمیشن ضعیف
باسلام. من و همسرم هفته آخر تیر ۹۷ رفتیم این هتل. از نظر برخورد کارکنان چه کارکنان نظافتچی و رستوران و چه رسپشن, همه در حد عالی بودن. صبح ساعت نه رسیدیم و لیدر گفت تا ساعت دو ظهر اتاق نمی دن و این چندساعت می تونید استراحت کنید. ولی من گوشم بدهکار نبود و واسه همین رفتم رسپشن و گفتم اتاق ما چی شد؟ خانوم جوانی که اونجا بود گفت برو ساعت ۱۰ بیا. ما هم رفتیم صبحونه خوردیم و قبل ساعت ۱۰ جلو رسپشن حاضر. درضمن به خانومه گفتم می شه اتاق seeview بدین؟ اونم گفت بله. به همین راحتی قبل از ساعت ۲ ما اتاق دار شدیم!!!
یکی دیگه از مزایای هتل حضور تعداد پرشمار خانوادههای اروپایی بود. کلاً این هتل خوراک خانوادههای هست که بچه کوچیک دارن. کیفیت غذا خوبه و تمیزی و نظافتش عالی.
ما امروز از این سفر برگشتیم چون من و همسرم خیلی نقدها و نظرات سایر دوستان رو مطالعه کرده بودیم منم خواستم نظرم رو در خصوص این هتل برای دوستان بزارم.
1- ما ساعت 4 صبح رسیدیم هتل با پرواز بسیار عالی ایران ایر و ساعت 9 صبح اتاق رو تحویل گرفتیم هتلی بسیار زیبا و تمیز
نظافت اتاق ها هر روز انجام می شد این هتل دارای غذاهایی با تنوع بسیار می باشد که با هر ذائقه ای جور است
پارک ابی مخصوص کودکان و کلاب کودکان در این هتل هست
برنامه های انیمیشن هر شب با تنوع خوب برگزار شد
بازی های ابی هر روز در هتل انجام شد
یک وعده غذا در رستوران بین الملل سرو شد
در مجموع من این هتل رو 100 درصد پیشنهاد می کنم
با سلام خدمت دوستان
بنده با اکثر نظرهای مثبت دوستان موافقم . فقط دو نکته حائز اهمیت که باید خدمتون عرض کنم اول اینکه برنامه ها ( انمیشن تیم و نمایش های شبانه )و خدمات هتل ها در زمان های پیک یا همون "های سیزن" بسیار متفاوت است . مثلا ما به همراه خانواده ام در اواخر شهریور 96 به این هتل اقامت داشتیم ، برنامه انیمیشن و حتی سرویس دهی نسبت به امسال ( اردیبهشت 97) خیلی خیلی بهتر بود . نکته دوم و خیلی خیلی مهم اینکه متاسفانه دفاتر مسافرتی اکثر اوغات هنگام فروش به شما وعده بهترین اتاق با بهترین ویو (که در این هتل طبقات 5 به بالاست با نمای استخراست )را میدهند ولی هیچی در وچر شما نمیزنند و این سبب مشکل واسه هموطن های عزیزمان میشود.حتما حتما در زمان عقد قرارداد قید کنید که در وچر حتما همان اتاقی را که به شما وعده دادن ذکر کنند. غیر از این باور کنید هیچ فرقی نمیکند که شما در اژانس مسافرتی چه نوع اتاقی و با چه هزینه ای رزرو میکنید . تنها کسانی حرفشان پیش است که در وچر هتل دققیقا مشخصات و منظره اتاق قید شده باشد. فقط کمی هوا در زمان اردیبشهت تا قبل از ظهر واسه استخر مخصوصا کودکان سرد است
سلام به همه هموطنان عزیزم
تو انتخاب این هتل شک نکنید واقعاً هتل خوب و تمیزبه فقط این چند مورد توجه کنید
1-چون ساعت های پرواز جوری هستش که معمولا نصف شب می رسید هتل 50 دلار برای اون شب میگیره اتاق تحویل میده(بنظر من یه جور کج سلیقگی مدیر هتل هستش چون تو اون یک هفته بقدری از امکانات هتل استفاده میکنید که 50 دلار به چشم نمیاد)
2-گرفتن صندوق الکترونیکی هزینه داره اونم 60 لیره اما ارزش داره برای مدارک و پول هاتون
3-هتل از صبح صبحانه تا 24 شب همه ساعته غذا داره بگردید پیدا میکنید از اسنک بار تو محوطه استفاده کنید
4-به هیچ عنوان از لیدر، تور مختلف نگیرید برید تو شهر با کلی تخفیف تور کشتی و... تهیه کنید نگران پول تاکسی و رفت ااااامد نباشید میان دنبالتون و برتون میگردونن
5-برای رفتن شهر از دولموش استفاده کنید نفری 3لیر تا 24 شب هستشن
نکته: بنظر من بهترین مزیت این هتل محیط و جو خانوادگی عالی اون هست که کاملا مناسب سفر خانوادگی شماست.
برای خرید از مرکز شهر با دلموش 6 یا 7 به مرکز خرید Avm برید وقت خودتونو تو سوکه یا ازمیر تلف نکنید فقط از فروشگاه برند خرید کنید
بدترین قسمت سفر لیدرها هستند متاسفانه چون اصلا کارشون رو بلد نیستن ما از یک رستوران هتل نتونستیم استفاده کنیم بخاطر عدم اطلاع رسانی لیدر تورها فقط دنبال پول هستن
من اگه باز هم به کوش آداسی سفر کنم صد درصد همین هتل رو انتخاب میکنم.
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت تمام لست سکندی های عزیز
تازه از سفر به کوش اداسی میام و این سفر دومم به این شهر زیبا بود خواستم تجربم رو به اشتراک بزارم باهاتون
به مدت یک هفته در هتل زیبای رامادا بودیم نقاط قوت و ضعف به شرح ذیل میباشد
نقاط قوت.:
۱.دسترسی راحت به اکثر مناطق توریستی مثل شرینجه افسوس خانه حضرت مریم و غیره
۲.فاصله کم تا مرکز شهر
۳. تمیزی و رفتار خوب کارکنان
نقاط ضعف
۱.شهر در نوروز به حالت نیمه تعطیله و اکثر تفریحات به ویژه پارک ابی ها تعطیل میباشد
۲.ساحل اختصاصی از هتل جدا می باشد این مورد در نوروز زیاد تاثیر خواستی نداره ولی در تابستان خیلی مهمه
۴.تیم انیمیشن ضعیف به نسبت هتل قبلی که رفته بودم توصیه میشه زیاد رو هتل و لیدرتون حساب باز نکنید خودتون دست به کار شید
۵.اکثر خوراکی ها در کافی شاپ اکسترا(شامل هزینه) بود
گیم رومش هم بغییر از تنیس رو میز شامل هزینه میشد
فکر ماساژ رو از سرتون بیرون کنید تو این هتل
فوق العاده بد ماساژ میدن که دردش بعد سفر هم باهاتون
جمع بندی:
هتل خوبیه فقط موقع نوروز
با سلام در این سفر با توجه به سفرهای قبلی به کوش آداسی این هتل در ورودی شهر کوش آداسی قرار گرفته که برای رفت و آمد به شهر هیچ مشکلی نداشتیم از درب پایین با دولموش شماره ۱ که هر پنج دقیقه جلوی درب هتل رد میشد رفت و آمد میسر بود . هتل تمیز و اتاق ها تمامی ویو دریا رو دارن و مشکلی برای دریافت با ویو دریا وجود نداشت اتاقهایی بزرگ و تمیز با امکانات کامل هر روز آب معدنی شارژ میشد و چای و نسکافه هم همچنین لابی و بارهای هتل بسیار تمیز و عالی که خدمات به مسافرها عالی بود . رستوران از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ باز بود برای صبحانه اگر هم دیر می رسیدیم اسنک بار تا ساعت ۱۱ صبح صبحانه سرور میکرد . استخرهای تمیز که حتی در دل استخر اصلی یک استخر کوچک آب گرم هم بود . استخر داخلی هم خوب و حمام ترکی بزرگ داشت . وعده های نهار و شام عالی دسر عالی نبود ولی خوب بود . بستنی هر روز از ساعت ۱ تا ۴ بعد ظهر سرو میشد استخر سرسره ها عالی بود و مجزا. زمین تنیس . تیراندازی با تفنگ بادی و گروه انیمیشن خوب بود استخر کودک عالی بود و بار کنار استخر عالی بود . این هتل از دوبخش تشکیل میشد ساحل اختصاصی ولی سنگی بود که میشد شنا کرد و یک ساحل شنی که با سرویس هتل از ساعت ۱۱ به فواصل هر نیم ساعت از درب پایین هتل حرکت میکرد . ود در ساحل شنی هم خدمات بار برای مسافران هتل وجود داشت . هتلی عالی برای تعطیلات عالی و به یاد ماندنی .
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز لست سکندی بنده بعد از دو سفری که در سالهای اخیر به شهر آنتالیا داشتم و تصمیم گرفتم که برای امسال از بین شهرهای مارماریس و کوش آداسی و بدروم یکی رو انتخاب کنم گزینه بدورم در مرحله اول از گزینه های ما حذف شد و تصمیم ما برای سفر شهر مارماریس بود که متاسفانه هتل مد نظر ما پر شد و سریعاً برنامه سفر به کوش آداسی که انتخاب دوم ما بود به جریان افتاد(البته در حین سفر و پایان سفر از انتخاب کوش آداسی بسیار راضی و خشنود بودم) مرحله دوم انتخاب هتل بود و از اونجایی که با این حقیقت آشنا بودم که صنعت هتلداری در کوش آداسی مثل آنتالیا رونق نداره و هتلهای کوش آداسی از استانداردهای ایده آل و بین المللی که در آنتالیا بیشتر به چشم میخوره دور هستند(بنده اردیبهشت ۹۵ در هتل تایتانیک دِلوکس و تایتانیک لارا اقامت داشتم ) لذا به دنبال ایده آل ترین و تمیز ترین هتل کوش آداسی بودم که با راهنمایی دوستان آژانس آمیتیس بال پارس و عزیزانی که نقد و بررسی های اونها رو توی سایت دوست داشتنی لست سکند خوندم انتخاب اول آخر ما هتل رامادا بود البته شاید هتل های بهتری هم در این شهر باشه ولی در پکیج اعلامی آژانس گزینه ای مناسب تر و شیک تر از رامادا نبود.
خُب مثل اینکه زیاد مقدمه چینی کردم!!!!
روز جمعه ۱۴ مهر ماه ۹۶ بنده به همراه همسر و دختر ۲/۵ ساله ام پس از یک پرواز بسیار خوب و عالی توسط هواپیمایی قشم ایر (ایر باس A300_600) و طی کردن مسافت شهر ازمیر تا کوش آداسی به وسیله اتوبوس های شرکت کارگزار (elan tour)در ساعت ۲۲:۳۰ وارد هتل شده و بلافاصله و در کوتاه ترین زمان اتاقهای خودمون رو تحویل گرفتیم و پس از گذاشتن چمدان ها در اتاق طبق هماهنگی قبلی که در مسیر ازمیر به هتل توسط تور لیدر ما آقای صفا انجام گرفته بود برای وعده شام دیر وقت وارد رستوران شدیم و شامی سبک خوردیم و برای ارزیابی قسمتهای داخلی هتل گشتی در قسمت داخلی هتل زدم و کافه روبروی قسمت رسپشن رو به دقت بررسی کردم و برای در کردن خستگی سفر هوایی به همراه خانواده م ساعتی توی این کافه شیک و زیبا نشستیم و پس از میل کردن چند نوشیدنی به کلوب شبانه هتل رفتیم و تا پاسی از شب اونجا سرگرم بودیم.
روزهای بعد هم از امکانات خوب و ایده آل هتل به نحو احسن استفاده کردیم از حمام ترکی که به صورت آزاد و بدون پرداخت هزینه که در صورت نخواستن دلاک و ماساژور قابل استفاده بود و خیلی هم تمیز بود،استخر آب گرم سر پوشیده و رو باز،استخر اصلی هتل،پارک آبی کوچک ولی کار راه انداز و در حد متوسط که البته با حضور دوستان و هموطنان عزیز و همسفر های خوبم جذابیتش دو چندان هم شده بود.برنامه های سر گرمی هتل نسبت به هتل های که بنده قبلاً در آنتالیا بودم خیلی کم بود و در حد یه مسابقه دارت اونم در ساعات عصر برنامه خاص دیگری نبود که البته با برنامه کف که در عصر روز چهارشنبه برگزار شد تمام نواقص تیم سرگرمی هتل از یاد ما رفت، واقعا کف شلوغ و جذاب و تر تمیزی بود،در مورد غذا سعی میکنم زیاد توضیح ندم چون برای من با توحه به اینکه آدم خوش غذایی هستم و توی سفرهایی که بهم خوش میگذره اصلاً غذا برای من ملاک نیست ولی کلا در طول یک هفته ای که ما در هتل رامادا خلاصه برای شما عرض کنم که صبحانه هتل خوب و کامل بود، مخصوصاً املت ویژه که در حضور مسافران تهیه میشد(به توصیه دکتر هومن عزیز) وعده ناهار بسیار ضعیف بود در عین حال که گوشت و مرغ و ماهی بود ولی بازم بد مزه و غیر قابل تحمل بود و بنده با قاطی کردن چند غذا و سالاد به زور میل میکردم البته دو تا از وعده های ناهار رو در اسنک بار کنار پارک آبی خوردیم که بد نبود و شامل برگر و اسپاگتی و پیتزا و سالاد و یه نوع سیب زمینی تنوری به نام (کومپیه...اگه اسمش رو درست نوشته باشم) بود، که حتماً به شما توصیه میکنم امتحانش کنید. وعده های شام خیلی از ناهار بهتر بود و قابل تحمل بود ولی به مانند هتل های آنتالیا نبود یعنی حتی برای یک شب یا یک وعده ناهار خبری از دُنَر کباب و استیک گوشت و آدانا کباب نبود،ولی از اونجایی که در بالا هم عرض کردم واقعاً اینقدر در این سفر به ما خوش گذشت که بنده به شخصه غذای هتل برام ملاک نبود و فقط برای دوستانی که قصد استفاده از این هتل رو دارن و جهت اطلاع رسانی چند خطی در مورد غذای هتل رامادا نوشتم.البته یک شب رستوران ایتالیایی هتل رو رزرو کردیم که هزینه ای هم نداشت و در کنار همسفر خوب و عزیز و همسر محترمشون استیک و پاستای ایتالیایی خوردیم و یک روز هم که با این عزیزان به مرکز خرید AVM رفته بودیم و چون دیر وقت بود هنگام برگشت در مرکز خرید Kippa که روبروی AVM بود اسکندر کباب خوردیم که مزه عالی اون شبیه هیج اسکندر کباب و دُنَری نبود که تا اون روز بنده میل کرده بودم.
در مورد رفتار کارکنان هتل هم باید بگم که کلاً در حدی متوسط بود،تیم انمیشین گروه که کلاً گرایشات اروپایی داشتن ولی کارکنان رستوران و خدمه و نظافت چی های اتاق ها بسیار با ادب و کار راه انداز بودن ولی یکی از رسپشن های هتل برخورد خوبی نداشت و اون رو هم بنده به حساب اینکه سرش شلوغ بود گذاشتم .ولی در کل برنامه شبانه ایده آل و خوب بود.
هتل دارای دو ساحل شنی و سخره ای بود که در نزدیکی هتل بودن،ساحل سخره ای زیبا که با ۵ دقیقه پیاده روی در دسترس بود و برای رفتن به ساحل ماسه ای به وسیله مینی بوس هایی که در ساعات مشخص از جلوی هتل حرکت میکردن میتونستید به ساحل برسید.
نمای داخلی هتل هم زیبا و شیک بود،اتاقها و سرویس بهداشتی و حمام بسیار عالی و مرتب بودند و در صورت درخواست هر روز اتاق تمیز و حوله ها تعویض شده و شامپو ها و صابون هم شارژ میشد ولی مسواک و خمیر دندان و دمپایی با خودتون ببرید.مینی بار اتاق فقط یک بار شارژ میشود و در مرتبه های بعدی شامل هزینه خواهد بود، صندوق امنیتی هم در صورتی که هزینه اش رو پرداخت میکردید قابل استفاده بود.برنانه های شبانه هتل هم برای بنده جذاب نبود ولی طرفداران زیادی داشت در ابتدای برنانه به مدت نیم ساعت مخصوص کودکان بود و در ادامه برنامه اصلی آغاز میشد.
خوشبختانه موقعیت هتل طوری هست که خیلی راحت میتوانید به گشت های داخل شهری با استفاده از دولموش های خط یک که از جلوی هتل به مرکز شهر میرفتند و از آنجا بنا به مسیر پیش رو با دلموش های خطوط دیگر خیلی راحت و بی معطلی به مقصد مورد نظر خواهید رسید و از مناظر بی نظیر خودِ شهر از قبیل ساحل زیبای کوش آداسی و مارینا یا همان اسکله قایق های تفریحی و چهارشنبه بازار و مرکز خرید AVM و kippa که شامل همه مارک های معتبر ترک و بین المللی بود ،گرند بازار کوش آداسی و قلعه کبوتر بازدید و استفاده کنید.
در پایان هم از آژانس آمیتیس بال پارس خصوصاً خانم ایزدی کمال تشکر رو دارم.
با سلام
من بهمراه همسر و فرزندم از تاریخ 7 سپتامبر بمدت 6 شب در این هتل اقامت داشتیم
سعی میکنم نکات کلیدی رو خدمتتون عرض کنم
اول اینکه اگه مثل ما بچه کوچک دارید حواستون به کلک اژانس ها باشه من چون تجربه انتا لیا رو داشتم اتاق تریپل از ازانس خواستم که گفتن نیست ویه دبل با یک تخت اکسترا بمن دادند و پول 3 نفره از من گرفتند
هنگام ورود با صحبتی که با رسپشن کردم فهمیدم تریپل واقعی که اتاق بزرگتری هست دارند و به ازای 150 دلار اضافه برا 6 شب بمن دادند
دومین رندی ازانس ها بر سر بیمه هست که میگن بیمه جمعی هست در حالی که بایستی بیمه نامه رسمی بنام تک تک مسافرین صادر کنن و مبلغ تعهد رو به تفکیک توش قید کنن در واقع پول بیمه رو از مسافر میگیرن و به امید اینکه مشکلی نهایتا برا یکی دو نفر پیش بیاد خودشون هزینه درمانش رو میدن.......
زمانی که ما اونجا بودیم 50 درصد مسافرین از ایران بودند 40 درصد ترکیه و باقی اروپایی...
تمیزی و نظافت هتل عالی بود. برا 6 شب بابت سفتی باکس 50 دلار گرفتند
برا تمیزی اتاق که میان معمولا مرتب میکنن حتما 10 تا 15 لیر انعام بدید عوض هم میکنن....
غذای هتل خوب هست گرچه عالی نیست برا ما ایرانیها یک یا دو غذا یا نهایتا 3 غذا باب طبع پیدا میشه.... غذاهای کنار استخر رو من بیشتر میپسندیدم سالاد و باقلوا و دسر ها عالیه کیفیت میوه هاش بنظرم خوب نبست فقط به هیچ وجه تور از تور لیدر ها و داخل شهر نخرید
من با یه تاکسی صحبت کردم در ازای 80 دلار ما رو به غار اصحاب کهف شیرینجه افس و خانه حضرت مریم برد که از 9 صبح برید تا 5 عصر ماشین در اختیارتونه فقط ورودی افسوس و خانه حضرت مریم رو باید بدید که اگه با تور برید علاوه برمعطلی حداقل 4 برابر این باید پول بدید تازه با اتوبوس میبرن .....گروه انیمیشن برا بچه ها خیلی خوبه
کلا هتل رو پیشنهاد میکنم
این هتل را پیشنهاد میکنم چون به مرکز شهر نزدیکه و برای ما که باره سوممون بود و قصد نداشتیم تمام مدت در هتل باشیم عالی بود.غذا خوب فقط گوشت قرمز یک الی دوبار سرو شد،کف پارتی بغل استخر بود که باعث شد عصر به بعد یه مقدار استخر کثیف بشه ولی فرداش دوباره تمیز و عالی بود،نظافت و نو بودنه اتاقها عالی،تمیزی و زیبایی محوطه عالی ،ویوی اتاقها مخصوصاً از طبقه پنجم که ما بودیم عاااالیییی،رفتاره پرسنل رو دوس نداشتم اکثرشون بداخلاق و طلبکار بودن البته مام اهمیتی نمیدادیم چون دوس نداشتیم هیجی یه هفتمونو خراب کنه.تور شیرینجه رو برای بار دوم رفتیم عاشقشم،شراباشون حرف نداره دست ساز و عالی،خریده کوش آداسی عالیه ما فقط آ و م میریم با دلموش یک برید مرکز شهر از اونجا با دلموش شش یا هفت برید مرکز خرید آ و م.رستوران یوسف کوفته در مرکز خریدو از دست ندین منو همسرم عاشقشیم قیمتش عالیه.آدالندو سال نود و سه رفته بودیم دیگه نرفتیم.سوکه و نوادا چیزی بهتر از آ و م نداره.افس رو عید رفته بودیم اگه تو گرما برید اذیت میشین یه بار بد نیست برید.برنامه های شبانه بد نبود ولی من اکثرشو یادم نیست از بس که خسته بودمو چرت میزدم.صبحانه عالی.شام بهتر از ناهار بود.اسنک بار خوب رو به بالا.سرسره ها خیلی حال میداد حیف که ناجیه بداخلاقش دوازده و نیم تا دو میبست که تشریف ببره ناهار ولی دوباره دو تا چهار و نیم باز بود.ساحل صخره ای ویو عالی داشت ولی برای شنا یه کم ترسناک بود چون دریا خیلی خیلی موج داشت من با اینکه ناجی و مربی هستم ولی جرات نمیکردم از پله ها خیلی دور بشم.خلاصه اینکه هتله خوبیه ولی بالای سه تومن پول ندین.ما هفته اول مهر نفری دو و دویست دادیم که به نظرم خیلی خوب بود.هوام عالی بود یه روز سرد بقیه روزام آفتاب سه تیغ.خوش باشین.
با سلام من هفته اول مهرماه به همراه همسر و دختر 10 ساله ام در این هتل اقامت داشتیم . بنظر من بهترین مزیت این هتل محیط و جو خانوادگی عالی اون هست که کاملا مناسب سفر خانوادگی شماست. هتل دارای چند استخر روباز بهمراه 5 سرسره هست که همه بخصوص بچه ها رو کاملا سرگرم میکنه. فضای هتل کاملا تمیز و نظافت اتاقها روزانه انجام میشه.غذاها خوب و متنوع هست و ماهی ها و بورک و سالادها و انواع زیتون و کیک شکلاتی خیلی خوب بودن ولی غذای گوشتی خیلی کم سرو میشه. دو اسنک بار هم کنار استخرها هست که میتونید از خوراکیهاش استفاده کنید.کارکنان رستوران با توجه به کار سختشون خیلی گشاده رو نبودن ولی به درخواستهای ما ترتیب اثر میدادن. هتل یک ساحل صخره ای بسیار زیبا داره و یک ساحل شنی خوب که با اتوبوس های جلوی هتل 5 دقیقه ای به اون میرسید و میتونید از شنا در دریای اژه لذت ببرید.از جلوی هتل با دلموش شماره 1 به مرکز شهر میرسید که حدود 10 دقیقه یا کمتر طول میکشه.برنامه های هتل در کنار استخر و شبها خوب و بخصوص برای بچه ها سرگرم کننده بود .در کل من از اقامتم در این هتل راضی بودم .برای خرید هم از مرکز شهر با دلموش 6 یا 7 به مرکز خرید Avm برید وقت خودتونو تو سوکه یا ازمیر تلف نکنید
سلام ما از اول مهر در این هتل اقامت داشتیم.هتلی بزرگ و عالی و تمیز.شب ساعت سه رسیدیم اما تا ساعت دو به ما اتاق ندادن و در لابی شب رو گذروندیم.شب سختی هم بود.اما بعدش عالی بود.
داری پنچ طبقه هس که در طبقه پنج یه نیم طیقه هم ایجاد کردن که ما اونجا بودیم خیلی عالی بود با منظره رو به دریا و داری بالکن که خیلی عالی بود.
رفتار کارکنان خوب بود اکثرشون انگلیسی رو خوب بلدن و این خیلی کمک میکنه.رسیدگیشون هم خوب هست .وای فای هتل عالی هست و همه جای هتل انتن میده.غذاهاشون متنوع هسو به صورت سلف سرویس سرو میشه اما به میل ما ایرانیا شاید خیلی نباشه.صبحانش عالی هس.ناهار و شام هم در حد متوسط برای من.داری دو نوع سوپ انواع سالد ها و ماست ها چندین نوع میوه و شیرینی و کیک.مرغ ماهی بوقلمون به صورت سرخ کرده و اب پز سرو میشود.برنجش فقط ابکش میشه.بارها از ساعت هشت باز میشه و تا دوازده شب سرویس میدن داری چندین بار هست و تنوعش هم خوبه اما بعضی چیزاش پولی هس اما اصلا نیازی نیست.داری اسنک بار و بابری گیو هست که در روز سه چهار ساعت کار میکنه.دو تا ساحل داره یکی سنگی که بسیار زیبا و ارامش بخش هست و یکی هم شنی که با مینی بوس میبرن و اونجا هم بار دارن.برای رفتن به داخل شهر دلموش شماره یک سوار شی پنج دقیقه بعد مرکز کوش هستید.
از لیدر ها هم تور گرفتیم با تخفیف خوب و پایبن تر از جاهای دیگه.
روستایی هس به نام شیرینجه که خیلی خیلی زیباست هرکس خواست بره خودش یه روز کامل بره.تیم انیمیشن خوبی داشت و برنامه های جذابی در طول روز و شب داشتن.ساعت دوازده شب به بعد هم یه لایو بار داشت که بزن و برقصش به راه بود.
در کل خیلی خوش گذشت و همه چی عالی بود.
1.غذای هتل خوب بود و هر روز تکرار میشد و توی 7 روز غذای جدیدی اضافه نشد
2.برخورد کارکن ها خوب بود ولی کسی برای بردن و آوردن چمدونها نمیومد(همه جای دنیا مستخدمین هتل چمدونها رو برای مسافر جابجا میکنن )
3.کیفیت بار خیلی پایین بود
4.بدترین قسمت سفر لیدرها هستند چون اصلا کارشون رو بلد نیستن ما از 2تا رستوران هتل نتونستیم استفاده کنیم بخاطر عدم اطلاع رسانی لیدر تورها
5.از لیدرها تور نخرید خیلی گرون میفروشن از شهر بخرید ارزونتره
6.شهر کوش آداسی خیلی زیباست.
7.پتوهای اتاق بسیار نازک شبیحه حوله بودند که دخترم بسیار اذیت شد.
8. در روز آخر ترانسفر بسیار بد و ضعیفی داشتیم وقتی هم که به لیدر ( بهنام و امید اعتراض کردیم گفتند همینه که هست نمیومدید کوش آداسی اینجا همین طوریه )
هتلی با اینکه تازه ساخته ولی در حد هتل 3 ستاره هست . البته بیشتر هتل های کوش آداسی همینه .لابی و رزرواسیون خیلی ضعیف هستن و برخورد خوبی با ایرانی ها ندارن حتی اگر کلا انگلیسی پرفکت صحبت کنید ولی کارکنان دلسوزی داره .گاها بشقابهای هتل کثبف بودن ولی غذا ها قابل قبوله . استخرها خوب و تمیز و تفریحات اون هم برای بچه ها خوب بود . 2 تا ساحل داره یکی صخره ای که بسیار آرامش بخش خلوت بود دومی با اتوبوس هتل میرفتن بدک نبود و شنی . تا دلتون بخواد ایرانی می بینید که برای بعضی ها مهم و برای بعضی ها مهم نیست . انتظار هتلهای آنتالیا رو از اینجا نداشته باشید اونجا رقابت خیلی زیاده و سرویس بهتر میگیرید ولی خوب مناظر اینجا بسیار زیبا تره . اگر رفتید از غذاهای دریایی هتل نگذرید بهترین ماهی ها رو میخورید یعنی ماهی اقیانوس های آزاد که تو ایران نیست . نوشیدنی ها قابل قبول ولی خیلی خسیس بازی در میارن با خودتون از فرودگاه ببرید و لذت ببرید . ور در آخر خانوادهای مومن موندم چرا میان اونجا و با چادر و مقنعه از مردم فیلم میگیرن .....
سلام به همه هموطنان عزیزم
منم در شهریور ماه مسافر این هتل بودم و تمامی نوشته های خانم سنجری رو تایید میکنم ، ایشون به طور کامل و صحیح هتل رو توصیف کردند.هتلی بسیار خوب و فوق العاده تمیز برای افرادی که مثل ما نظافت براشون مهم هست.غذاهای متنوع ،، استخرهای تمیز و پارک آبی خوب برای هر سن و سلیقه ای ، خدمات بسیار خوب پرسنل مخصوصا پرسنل رستوران،، با اینکه زمانیکه ما رفتیم هتل فوق العاده شلوغ بود همه میزها به سرعت تمیز میشد و ظروف غذا بسیار تمیز بودند و نکته ای که خیلی خوبه در مورد این هتل اینه که بین توریستهای ایرانی و اروپایی اصلنا تفاوتی قائل نمیشوند.
من اگه باز هم به کوش آداسی سفر کنم صد درصد همین هتل رو انتخاب میکنم.
ما در شهریور 96 به مدت 6 شب در این هتل اقامت داشتیم.عمده اتاقها تمیز و دارای بالکن با ویوی مناسب هستند.نظافت و شارژ روزانه انجام می شود.وسایل شارژی اتاق شامل شامپوی سر و بدن و کاندیشینر کیفیت پایینی دارندساعتهای سرو نهارو شام بسیار محدود است و در ساعات دیگر تنوع غذای قابل دسترس به شدت پایی می آید..غذاها پر طعم و به ذائقه ما نزدیک است،میز میوه مخصوصاً در شبها دارای تنوع است ولی هیچگونه شیرینی در صبحانه سرو نمی شود.بهمراه سرو نهار و شام انواع خوراکی قابل دسترس هست.به شرط رعایت میزان خوراک در روزهای اول با مشکلی مواجه نمی شوید.تمام نقاط هتل با ویلچر یا کالسکه از طریق آسانسور قابل دسترس هست.کیفیت انیمیشن در شبهای مختلف متفاوت و در 2 شب قابل قبول بود.در صورتی که به دلیل ساعت پروازی صبح زود به هتل برسید میتوانید با پرداخت هر اتاق 50 دلار از چک این زودتر بهره مند شوید.آب استخرها بسیار تمیز ولی کم عمق (140 سانتی متر) هست.ساحل روبروی هتل صخره ای با دسترسی نامناسب هست(بزرگترین ضعف هتل) ولی هتل دارای ساحل اختصاصی هست که از ساعت 10 صبح تا 5 بعداظهر هر ساعت یکبار با اتوبوس رایگان هتل قابل دسترس است.فاصله تا مرکز شهر 15 دقیقه است که براحتی با دلموش انجام می گیرد.
سلام دوستان
من چون خودم قبل از سفر خیلی توی سایت های مختلف داخلی و خارجی درباره هتل های کوش آداسی خوندم،و خیلی به انتخابم کمک کرد ،تصمیم گرفتم واقعیت آن چیزی رو که تجربه کردم بی کم و کاستی و اغراق خدمتتون عرض کنم تا دوستانی که قصد سفر دارند بتونن استفاده کنن.
اول اینکه هتل رامادا ریزورت بسیار هتل خوبی بود و هرکس از من بپرسه صد در صد پیشنهادش میکنم.چرا؟به چند دلیل:
ساختمان های هتل و اتاق ها بسیار تمیز و زیبا بودند و کاملا احساس راحتی به آدم دست میداد.لابی بسیار زیبا،تقسیم فضایی در کل هتل از خوانایی کافی برخوردار بود،فضای سبز زیبای هتل حس طراوت و پاکی به آدم منتقل میکرد و واقعا در حد یه هتل پنج ستاره خدمات اراِه میدادن.برخورد پرسنل بسیار خوب بود،با اینکه در سفر قبلیم به آنتالیا تجربه خوبی از این داستان نداشتم.در این هتل اکثر پرسنل انگلیسی میدونن که خیلی بهتون کمک میکنه و اصلا فرقی بین ایرانی ها و مسافرهای کشور های دیگه نمیذارن،خیلی خوش برخورد و خوش رو بودن حتی خدمه ها هم برخورد خیلی موذبانه و خوبی داشتن.با اینکه هتل به نسبت بزرگ و یکم شلوغ بود اما اتاق ها کاملا ساکت بود و آرامش مطلق حاکم بود.از بالکن اتاق منظره ای بی نظیر رو شاهد بودید که اول صبح نیم نگاهی به این منظره انرژی کل روز شما رو تامین میکرد.استخر های هتل بسیار خوب و تمییز بودن و پارک آبی عالی بود تمام سرسره ها فعال بودن و خیلی جذاب.یه استخر ریلکسیشن داشت که فضایی آروم و آرامش بخش در اختیارتون قرار میداد.یه استخر سربسته خوب و استخر های کودکان و پارک آبی کودکان و استخر های بزرگسالان و پارک آبی بزرگسالان.هتل هرشب یه نمایش مخصوص و فوق العاده قوی داشت مٍثل وایت پارتی آتیش بازی و نمایش های دیگه که بسیار عالی بود. آهنگ ایرانی تا دلتون بخواد میذاشتن و پرشین بود واسه خودش.تنوع غذایی خوب بود ولی به شرطی که روز اول از همه ی غذاها تست نکنید،اگه تقسیم بندی کنید و روزی دو سه جور فقط غذا بخورید تا روز آخر غذاهای متنوع میخورید.برای هرنوع سلیقه ای هم غذا وجود داشت.دسر ها فوق العاده بود و یامی اسنک هم حرف نداشت.هتل بسیار به مرکز شهر نزدیک بود که با دلموش به راحتی رفت و آمد امکان پذیر بود.در کل بسیار هتل خوبی بود و برای هر تایم از روز شما برنامه های متنوع داشت،دارت و تیر اندازی و والیبال و واترپلو و استخر و پارک آبی و رستوران ها و ..... .بسیار سفر خوبی بود و این هتل رو پیشنهاد میکنم
این هتل از نطر استخر های بزرگ و خوب و پارگ آبی کوچیک و تفریحات خوب واسه بچه ها عالی است
ولی مشروباتی که تو بار سرو میشه اصلا کیفیت نداره و کوکتل های خوب همه پولی هستند ولی هات چاکلت هاش خوشمزه اس و وافل شام و املت صبحانه و سوپ های خوشمزه اش رو پیشنهاد میکنم
تفریحات شبانه اش متوسط هست
و ایرانی زیاد میبینید