سلام
من به همراه خانواده ام و 2 خانواده دیگر از فامیل به این هتل مسافرت کردیم. هتل خیلی عالی بود . کیفیت غذا ها هم خوب بود . هر وعده حداقل یکی دو مدل غذا مطابق با سلیقه ایرانی ها پیدا میشد. البته شیرینی ها خیلی عالی بود که همراه با نهار و شام سرو میشد . تیم انیمیشن خیلی عالی بودن. خیلی خونگرم و مهربان. از صبح تا شب مردم را سرگرم می کردن. یکی از نقاط قوت هتل این بود که کارمندان هتل را اصلا در حال استراحت نمی دیدید ، همیشه درحال کار و نظافت بودند.
حتی یک دقیقه هم لیوان یا ظرف کثیف روی میز نمی موند. بچه ها هم در استخر هتل سرگرم بودند . البته اگه سرسره آبی داشت خیلی بهتر بود ولی با این حال بچه های ما از صبح تا شب در استخر بودند و به آنها خیلی خوش گذشت. شب شنبه یک برنامه آتش بازی درساحل داشتند که فوق العاده بود .مثل اینکه هر هفته انجام میشه.در کل به ما خیلی خوش گذشت. اتاق ما در طبقه 6 بود که اون هم خوب بود. کف اتاق موکت نبود و دید خیلی عالی داشت. در مورد ایر کاندیشن هم باید بگم که همیشه روشن بود و هیچ مشکلی نداشت.اگه کسی هم مشکلی داشت سریع برایش رفع میکردند.در مورد رفت و امد به کوش آداسی و مرکز خرید سوکه باید بگویم که میشد با دلموش رفت ولی برای ازمیر ما با تور رفتیم که البته اگه خودمون میرفتیم بهتر بود چون با تور مرکز خرید خوبی نرفتیم.
با سلام اگر میخواهین به این هتل برید هرگز استاندارد روم نگیرید استاندارد روم های هتل بین طبقه یک تا سه هست که برای ایرانیها در نظر گرفته میشه. کیفیت اتاق از هتل های سه ستاره ایران کمتره.سقف حمام اتاق نم می داد.اکثر فیلتر ایر کاندیشن هاش کثیفه.خیلی باید پیگیری کنین تا بیان تمیز کنن.حتما به اژانستون تاکید کنید اتاق 3 به بالا یا سوپریر روم براتون بگیرن
نقاط قوت
1.هتل ساحله خوبی داره.تفریحات خوبی داره
2. از همه مهمتر به مرکز شهر نزدیکه.
3.یک استخر ریلکسیشن داره که من خیلی دوسش دارم.اگه اتاقامونو فاکتور بگیریم بهموم خوش گذشت.
نقاط ضعف هتل
1.ایر کاندیشن خوبی نداره مرتب خاموش می کنن
2.اگه اتاقتون مشکل داشته باشه خیلی باید پیگیری کنید اصلا سرویس دهی خوب نیست
ولی در کل من این هتل پیشنهاد نمی کنم
این هتل 5 ستاره به صورت عمود بر دریا ساخته شده بطوریکه تقریبا تمامی اتاقها دارای بالکن با دید مناسبی از دریا هستند
تنوع غذایی خوب و اینکه از ابتدای صبح تا پاسی از شب شما چیزی برای خوردن پیدا میکنید
هرشب برنامه های متنوعی ارائه میشود از رقصهای محلی تا تاتر ، مسابقه و ...
سه استخرفضای باز و یک استخر داخل ساختمان و جکوزی در اختیار مسافران است
همه روزه در یکی از استخرها بازیها و ورزشهای گروهی انجام میشود
هتل دارای ساحل اختصاصی شنی زیبا یی است ( در این فضا میتوانید والیبال ساحلی هم بازی کنید)
آب پرتقال طبیعی و بستنی تنها مواردی هستند که باید برایشان پول بپردازید
سیستم تهویه هتل تعریفی ندارد و در زمانی که ما آنجا بودیم از ساعت 2-5 بامداد چیلرها خاموش میشد
برخی از شبها کنار استخر موسیقی زنده ملایم و گوش نواز ( گیتار و پیانو ) نواخته میشود
در مجموع هتل محیط خانوادگی مناسبی دارد و میتواند ایام بسیار خوشی را برای شما ایجاد کند
من 2 هفته پیش به همراه همسر و پسر 2 ساله ام به مدت یک هفته در این هتل اقامت داشتیم.
من تمام هتلهایی رو که در کوش آداسی بود و در مارکت ایران عرضه میشد را قبل از سفر بررسی کردمو تمام نظرات رو در مورد این هتل در TRIPADVISOR خوندم و با توجه به قیمت و شرایط سنی پسرم این هتل رو انتخاب کردم و از انتخابم کاملاً راضی هستم.
این هتل هر سلیقه ای رو کاملاً راضی میکنه و دارای یک تیم سرگرم کننده برای شما و بچه های شما هستن( ANIMATION TEAM) که روی برنامه زمانی مشخص برای داوطلبین تمام ورزشها رو در طول روز اجرا میکنن(والیبال ساحلی،واتر پلو،بسکتبال،دارت،فوتبال،تیروکمان و..........)
در این هتل به بچه ها در هر سنی توجه خاصی میشه و علاوه بر زمین اختصاصی برای بازی کودکان و استخرهای مخصوص بچه ها هر شب راس ساعت 9:30 برای بچه ها در آمفی تئاتر روباز هتل برنامه اجرا میکنن که خیلی متنوع هست و خود بچه ها هم مشارکت دارن.
دارای 3 استخر بزرگ و یک استخر سرپوشیده و سونای خشک و حمام ترکی هست که همه میتونن استفاده کنن ولی برای ماساژ باید پول بدی
(MAIN POOL,ACTIVITY POOL,RELAXATION POOL)
در کوش آداسی اکثر هتلها دارای ساحل اسکله ای هستن و اونایی که ساحل ماسه ای دارن ساحلاشون کوچیکه ولی این هتل جزء هتلهایی هست که ساحل ماسه ای وسیع با سایبونهای مکفی داره که باز برای بازی بچه ها کاملاً امنه.
شما در این هتل هیچوقت گرسنه یا تشنه نمیمونین :
17-18 پیراشکی و نانو پنیر در محوطه و شیرینی
19:30-21:30 شام
19:30-21:30 شام در رستوران ایتالیایی یا الاکارته که باید روز قبل رزرو کنین
24-1:00 شام برای کسانی که گرسنن
و البته در تمام طول این مدت چای و قهوه و کلیه نوشیدنیها در کافی شاپ، کنار استخر ها و کنار ساحل موجود است . تنوع و کیفیت غذا و نوشیدنی و شیرینی و میوه بسیار بالا و گیج کننده است.
اتاقها همگی رو به دریا و غیر از 3 طبقه اول که مبلمان قدیمی داره از طبقه 4 به بالا کاملاً مدرن و نوسازی شده است .اتاقها کاملاً تمیز و هرروز کاملاً نظافت میشود.
SAFE BOX پولی است و روزانه باید برای اون پول پرداخت کنین و در اتاق هست .سرویس بهداشتی عالی و تمیز. حوله برای دریا و استخر با هماهنگی در حیاط به شما میدن. دمپایی ببرین که نداره. تمام اتاقها دارای بالکن اختصاصی است .داخل اتاق سیگار کشیدن ممنوعه و باید داخل بالکن بری. روزانه یک آب معدنی بزرگ در اتاق میگذارن.برخورد کارکنان خوبه
این هتل در 80 کیلومتری ازمیره و 10 کیلومتری کوش آداسی و در همسایگی پارک آبی AQUA FANTASY که پیاده میتونین برین ولی برای رفتن به شهر و AQUA LAND باید دلموش سوار شین که خیلی راحت میری جلوی در هتل و آقایی که مسوول ای کاره با بیسیم دلموش خبر میکنه برات که کرایش از دم در هتل تا شهر 4 لیر هستش.
شما هیچوقت تو این هتل حوصلتون سر نمیره .
راستی بستنی پولیه از 2 لیر به بالا که اصلاً مهم نیست .
دارای کلوپ بازیهای کامپیوتری و اسنوکر که پولیه.
دارای دستگاههای ورزشی و بدنسازی.
دارای آمفی تئاتر سرباز که هر شب برنامه داره.
موسیقی زنده هر شب کنار استخر .
زمین تنیس،بسکتبال و بازیهای گوی دار .
اینترنت رایگان در لابی عالی در اتاق و کنار استخر ضعیف .
ورزشهای آبی کنار ساحل که قایق پارویی رایگان بقیه پولی.
فکر کنم همه چیزو گفتم شما از رفتن به این هتل پشیمون نمیشین.
از فرودگاه اولین هتلی هستین که میرسین و برای رفتن به فرودگاه هم آخری هستین که هردوش حسن این هتله .
بهتون خوش بگذره