مسجد شاهزاده محمد توسط معمار معروف ترکیه یعنی معمار سینان و در سال 1559 میلادی به دستور امپراطور عثمانی ساخته شد. این مسجد در ناحیه فتیحه و در ترد هیل واقع شده است. مسجد شاهزاده محمد به دستور سلطان سلیمان وبرای گرامیداشت یاد پسرش شاهزاده محمد که در سال 1543 در گذشت ساخته شد. شیشه های این مسجد در سال 2016 طی یک حمله تخریب گشت.
یکی از بزرگ ترین و زیباترین مساجد استانبول که از دوران عثمانی به یادگار مانده همین مسجد شاهزاده باشی است که در مرکز این شهر قرار گرفته.
بعد از یک پیاده رویِ حسابی و خسته کننده در محله ی فاتح بهترین مامن و استراحتگاه همین مسجد است که تعداد زیادِ گردشگرانِ بازدید کننده از مسجد موید همین نکته است، گردشگرانی که هم برای دیدن آمده اند هم برای لَختی استراحت و این از نوع نشستن و حتا دراز کشیدنِ افراد که بیشتر غیر بومی هستند کاملا مشخص است و جالب اینکه هیچکس از خادمان مسجد ممانعتی از استراحت کردن و خوابیدنِ بازدیدکنندگان ندارند و هر فرد خسته ای به راحتی میتواند استراحت کند بدون اینکه کسی برایش ایجاد مزاحمت کند، نکته ای که کاش در کشورِ ما هم رعایت میشد.
برای رسیدن به این مسجد زیبا و تاریخی به راحتی می توان از مترو استفاده کرد فقط کافیست در ایستگاه وزنه چیلر (Vezneciler) پیاده شوید و با یک پیاده روی کوتاه خودتان را به مسجد برسانید.
مسجد شاهزاده در مرکز شهر استانبول، یکی از مسجد های زیبا و در عین حال بسیار آرام در این شهر است. این مسجد به دستور سلطان سلیمان اول و به دست معمار سینان(معمار مشهور دوره عثمانی) ساخته شده و اولین اثر معمار سینان میباشد. روی دیوار های داخلی مسجد اسامی خدا، پیامبر اسلام و خلیفه های اهل سنت نوشته شده. در طول بازدید من، تعدادی توریست آلمانی به صورت تور و دسته جمعه از این مسجد بازدید کردند که برام جالب بود.
برای دسترسی به این مسجد با مترو به ایستگاه وزنجیلر برید و بعد از چند دقیقه پیاده روی به مسجد شاهزاده میرسید. همچنین چهارشنبه بازار فاتح در نزدیکی این مسجد برگزار میشود.
مسجد شازده یا شاهزاده در مرکز شهر استانبول و نزدیک دانشگاه استانبول قرار دارد.مناره ی بلند و گنبد بزرگ آن از دور جلب توجه میکند. این مسجد به دستور سلطان سلیمان به یاد فرزند مرحومش محمد ساخته شده است. مسجد شازده داخل باغ کوچکی قرار دارد و اطراف آن قبرستان است. دور حیاط مستطیلی مسجد شبستان با سقف طاق کشیده شده و در وسط حیاط گنبد کوچکی روی چند ستون قرار دارد. کفشکن و نگهبانی در کنار ورودی مسجد قرار دارد و به خانمها دامن و روسری میدهد. یک لوستر بزرگ در وسط مسجد خودنمایی میکند دیوار و سقف سفید است و خطوطی قرمز رنگ از سنگ خارا در میان سنگها قرار دارد. روی ستونها اسامی خدا پیامبر و خلفای راشدین نوشته شده است.روی پایه ی گنبد و گنبدهای کوچک پایینی نورگیرهای کوچکی تعبیه شده و باعث روشنی بیشتر فضا میشود