در مرکز شهر آنتالیا، بنایی زیبا و خاص و بلند با شیارهای آجری خودنمایی میکنه که حتی اگه به آثار تاریخی هم علاقهمند نباشید، طرح خاص بنا کنجکاوی شما رو برای تماشا برانگیخته میکنه که این سازهی آجری در اصل مناره و گلدستهی مسجدی یولی مناره به حساب میاد.
این مسجد در مرکز شهر و قسمت تاریخی آنتالیا قرار گرفته و بعد از گشت و گذار و پیادهروی خسته کننده میتونه مامنی برای گردشگران باشه، مخصوصا برای مای مسلمان که حس قرابتی هم برامون داره.
داخل مسجد با دیوارهای آجری تزیین شده، سقف محرابش مقرنسکاری سادهای داره و کلا حس سادگی رو منتقل میکنه و مثل همهی مساجد ترکیه، از سقف بلندش لوسترهای فلزی چند شعله آویختهاس.
مسجد علاالدین که به مسجد یولی مناره نیز شهرت دارد، یکی از مساجد برجسته و از آثار تاریخی آنتالیا است که در امتداد خیابان جمهوریت در نزدیکی دروازهی ورودی قدیمی شهر در کالیچی قرار دارد . کتیبه در ورودی مسجد نشان میدهد که این مسجد در سال 1373 ساخته شده است اما مسجد اصلی توسط علاءالدین کیقباد سلجوقی در سال 1230 با استفاده از دیوارهای کلیسای قدیمِ ویران شده که قبلا در همان محل وجود داشت، ساخته شده است و به همین دلیل مسجد علاالدین نامیده شد. این مسجد شش گنبدی یکی از قدیمی ترین نمونه های ساخت مساجد چندگنبدی است و به یولی مناره نیز شهرت دارد، یولی مناره به معنای مناره های شیاردار است و این مناره تنها مناره در کشور ترکیه با این ویژگی است و ازین لحاظ منحصربفرد است. این مسجد به شکل مستطیل با بنای ساده دارای 12 ستون است و دیوارهای بیرونی آن با سنگ تراشیده شده است و مناره شیاردار آن ۳۸ متر ارتفاع دارد و از سنگ های بسیار مقاوم ساخته شده و بر روی یک پایه مربع بنا شده که با کاشی های آبی تزیین شده و در آخر بدنه مناره از جنس موزائیک با رنگ آبی تیره و روشن استفاده شده است.