این مکان در اوایل دوره قاجار با کاربری حمام در راسته غربی (راسته بازار پایین) بازار سنتی زنجان ساخته شدهجاذبه معماری این مجموعه فوق العاده، بیشتر از غذای آنجاس، اما خوردن غذاهای سنتی استان زنجان در همچین مکانی واقعا لذت بخش است.
نميدانم چه كسي اين فكر را در سر مسئولين ميراث فرهنگي انداخت كه گرمابه هاي قديمي را احيا كنند تا به سفره خانه تبديل شود.
اما هركه بود ايده جالبي داشت و ميدانست ما ايرانيان به بهانه شكمگردي بايد سري به بناهاي تاريخي بزنيم.
رستوران سنتي حاج داداش زنجان يكي از نمونه هاي خوب مرمت و بازسازي حمام هاي قديميست كه در كوچه سيدلر بازار زنجان در ميان حياطي سرسبز قرار گرفته است.
اين بنا مربوط به اوايل دوره قاجار است و در كنار بازار،كاروانسرا و مسجد مجموعه كاملي را شكل داده است.
مرمت كامل اين بنا ايتدا درسال ٧٨ و مجددا در سال ١٤٠١ صورت گرفته و امروزه با كاشي كاري هاي فيروزه اي و گنبد آجري و حوض آبي،پذيراي گردشگران است.
منوي رستوران با قيمتهاي مناسب(به نسبت تورم سال جاري) شامل انواع كباب،مخلفات و چندنوع غذاي سنتي از جمله باسترما پلو ،كوفته شوربا و ديزي وكشك بادمجان است.
اين مكان زيبا شامل دو سالن پذيرايي همراه با ميز و صندلي و تخت بوده و بسيار تميز است.
سرويس دهي منظم،مديريت باشخصيت و پرسنل مودب در كنار طعم دلپذير غذاها و قيمت مناسب تجربه خوبي براي ما ساخت.
انتخاب ما كوفته و باسترما پلو بود كه نوعي پلوي قاليي همراه با گوشت ماهيچه لذيذ بود.
چايخانه در كنار حياط و جداگانه آماده خدمات رساني بود.
سفره خونه حاج داداش در بازار سنتی زنجان قرار دارد. این سفره خونه که در گذشته گرمابه بوده است امروزه تغییر کاربری داده و تبدیل به رستوران شده. گنبد این گرمابه تنها گنبد ستون سنگی زنجان است و از آثار تاریخی شهر به شمار می رود. معماری داخل سفره خونه بسیار زیباست و معماری دوره قاجار را به نمایش می گذارد، هم تخت و هم صندلی برای نشستن دارد. سفارس ما دیزی و آش گوجه بود که نوعی آش محلی زنجان است. دیزی که واقعا خوشمزه بود ولی حجمش کم بود ولی طعم آش گوجه رو اصلا دوست نداشتم و حتی به دوستانم که تعارف کردیم تست کنن اکثرا دوست نداشتن در واقع پر از روغن بود و اصلا طعم خاصی نداشت، یه چایی زعفرون هم گرفتیم که خوب بود. در کل هزینه ما شد ۱۱۹ هزار تومن که به نظرم خوب بود.