"رستوران برادران ایمانی" یه رستوران سنتی و با دکوراسیون متفاوته. درختچه ها و گل ها و نقاشی های روی دیواراینجا نظرهمه رو جلب میکنه. در منو این رستوران علاوه بر انواع کباب، دیزی هم سرو میشه که امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
رستوران ایمانی در سردرود تبریز دو تا رستوران به صورت کلاسیک و سنتی داره که به طور قطع یکی از رستورانهاییه که غذاهای با کیفیت با طعم عالی داره. محیط رستوران سنتیش به صورت سنتی و پر از گیاه و تخت برای نشستنه اما رستوران کلاسیکش که کمی فاصله داره با رستوران سنتی به صورت سلف سرویسه با میز و صندلی های شیک وکلاسیک. هر دو رستوران قیمتهای مناسبی داره. برخورد پرسنلشون هم خوب و محترمانه اس. بهتون پیشنهاد میکنم از دیزی های فوق العاده ی رستوران سنتی به همراه دوغ محلیش میل کنید.
رستوارن ایمانی از رستوران های معروف در حومه تبریز در شهر سردرود است. ایمانی دو رستوران مجزا دارد یکی سنتی و دیگری کلاسیک است. شعبه کلاسیک محیط بزرگی دارد بصورت میز های گرد و صندلی های زیبا . ما به شعبه کلاسیک این رستوران رفتیم رستوران کلاسیک دارای بخش سلف سرویس به قیمت ۲۵ هزار تومان (در فروردین ۹۸) است که در صورت سفارش غذا سلف سرویس بصورت رایگان است . سلف سرویس شامل چند نوع سالاد مثل سالاد الویه سالاد ماکارونی سالاد کلم و .. ، دسر ، ژله، خاگینه ، سوپ شیر (خیلی خوشمزه!) ، سوپ قرمز ، آش رشته و آش دوغ بود که واقعا همگی خوشمزه و خوب بودند و نسبت به مبلغ ۲۵ هزار تومان واقعا می ارزید و با خوردن سلف سرویس کاملا سیر شدیم! غذای اصلی من و همسرم چلو گردن معمولی و چلوبرگ مخصوص بود که چلو گردن بسیار لذیذ و خوشمزه بود اما چلو برگ کم نمک بود و گوشت آن کمی سفت بود.این رستوران در روزهای تعطیل بخصوص پنجشنبه و جمعه خیلی شلوغ است و امکان رزرو کردن از قبل وجود ندارد.در مجموع از غذا و مخصوصا سلف سرویس این مجموعه خیلی راضی بودم که به نظرم سلف سرویس به تنهایی غذای کاملی محسوب می شود.
در سفری که به تبریز داشتیم در مورد غذاهای رستوران ایمانی سردرود تعریف های زیادی شنیدیم
تصمیم گرفتیم برای صرف ناهار به این رستوران برویم
البته کسانی هم که اهل غذاهای فست فودی هستند میتوانند از شعبه دیگر این رستوران که در آن سمت خیابان واقع شده است استفاده کنند.
محیط بزرگ و زیبای این رستوران که بیشتر شبیه گلخانه ای بود که تعدادی میز و صندلی و سکو برای صرف غذا در آن قرار دادند.
سفارش ما برای چهار بزرگسال و یک کودک : چلوبرگ مخصوص، چلوبرگ معمولی و آبگوشت ماهیچه بود.
غذاها باسرویس رایگان بودند که شامل سوپ جو ، سالاد، سبزی و کره بود.
تا قبل از آماده شدن غذا، یک کاسه بزرگ سوپ جو (سفید) برای ما آوردند که واقعا خوشمزه بود.
غذای اصلی هم کمی بعد آماده شد.
چلوبرگ مخصوص فقط از نظر ابعاد کمی بزرگتر از برگ معمولی بود .
طعم و مزه آنها در حد معمول رو به خوب بود ولی فوق العاده نبود.
حتی آبگوشت ماهیچه که به پیشنهاد گارسون آن را سفارش داده بودیم، طعم خیلی معمولی ای داشت.
موقع رفتن، مجددا کمی سوپ سفارش دادیم تا با خودمان ببریم. که بابت این سوپ اضافه،. هزینه پرداخت کردیم.
در کل کباب برگ های این مجموعه در حد تعریفی که شنیده بودیم از لحاظ طعم خیلی فوق العاده نبود و در سطح شهر تبریز هم میتوان کباب برگ به مراتب بهتر از اینجا پیدا کرد.
رستوران ایمانی سردرود تبریز دوشعبه داره نزدیک به هم هستن در سردرود
نمای بیرونی رستوران خیلی معمولی هست اما وقتی وارد میشی انگار وارد یک دنیای دیگری شدی ورودی یک رستوران ساده و شیک که سالن احتمالا 200 نفری باشه از اون سالن که رد بشید چند پله میخوره ووارد یکی از شیک ترین رستورانهای استان آذربایجان شرقی و یا حتی بگم شمال غرب کشور میشد یه سوله 400 متری که انگار بهشت و یا باغی از بهشت هست.همه ی دورادور سوله با درختان طبیعی موز و گیاهان فوق العاده زیبا تزیین شده است .هروقت من میرم لذت عجیبی احساس میکنم تصور کنید در داخل یک جنگل زیبا و بکر هستید با خدماتی بسیار بسیار عالی.کلیه گارسون ها خوش برخورد و مشتری مدار هستن.غذاش که حرف نداره بخصوص پشت گردن و ماهیچه ش، طوری پخته شده که فکر نکنم هیچکس نظیرش را دیده وخورده باشه.بهترین پیش غذای ممکن سوپ مخصوص خامه ای هست که وعده ی غذایی را دو چندان می کند.دوستان پیشنهاد میکنم هر موقع تبریز رفتید حتما برای نهار تشریف ببرید رستوران ایمانی سردرود دوره فلکه اول سردرود.هرکسی هم ناراضی برگشت من حاضرم در مقابلش.باتشکر
رستوران ایمانی در شهر سردرود تبریز هست و دو تا شعبه دارد از رستورانهای خیلی خوب تبریز محسوب میشه و غذای عمده این رستوران انواع کباب هست با برنج ایرانی، غذاهای این رستوران کیفیت خیلی بالایی دارد برای ناهار یا شام هر موقع ما به این مکان رفتیم خیلی شلوغ بوده و همیشه هم از طعم غذا راضی بودیم و بعلت دوری مسافت این رستوران با شهر تبریز ما بیشتر آخر هفته ها ترجیح میدیم رستوران ایمانی بریم. رستوران کلاسیک ایمانی سلف متنوعی داره یعنی اگر کم غذا باشین با سالاد و پیش غذاهای بوفه میشه سیر شد. قیمتها با توجه به کیفیت غذاها مناسب هستند.
سلام به همه دوستان گرامی
یکی از تجربیات خوب سفر تبریز، تجربه ناهار در رستوران سنتی سردرود ایمانی است که همیشه از آن به نیکی یاد میکنیم. این رستوران به نام تبریز که به صورت باغچه بسیار زیبای سنتی ساخته و تزئین شده است در سردرود، میدان امام حسین قرار دارد. افرادی که از ارومیه و یا کندوان به سمت تبریز حرکت می کنند، می توانند در مسیر خود سری به این رستوران بزنند که قطعا امتحان کردن آن خالی از لطف نخواهد بود.
این رستوران دارای دو سالن مجزا از هم می باشد. سالن اول که در ورودی نیز قرار دارد، سالنی معمولی و با میزها و صندلی های رایج تمام رستوران هاست. اما آنچه که این رستوران را از سایر رستوران ها مجزا ساخته است، باغچه سنتی آن است که به معنای واقعی کلمه زیباست. بعد از ورود از سالن اول، از پله ها که پایین می روید، باغچه سنتی این رستوران جلب توجه می کند. گل های زیبا به همراه درختان و درختچه های سر سبز حال و هوای این قسمت رستوران را کاملا متحول کرده اند. سفره خانه ها به صورت جالبی از هم جدا شده اند و بر روی دیوار ها نقاشی های زیبایی قرار دارند. تا چند دقیقه بعد از ورود به رستوران همگی محو زیبایی محیط این رستوران شده بودیم.
قبل از رفتن به این رستوران به نکات زیر دقت کنید.
نکته اول: رستوران ایمانی سردرود، از آن دسته رستوران هایی ست که معمولا شلوغ است. بدین معنی که بهتر است قبل از رفتن جا رزرو کنید. چون به احتمال بسیار قوی حتی اگر وسط هفته به این رستوران بروید، میز یا سفره خالی پیدا نخواهید کرد و باید صبر کنید تا خانواده ایی تمام شود، نظافت محل مربوطه انجام پذیرد و بعد شما به آنجا راهنمایی شوید. در یک کلام، بهتر است حوصله به خرج دهید و اصلا عجله نداشته باشید، مگر اینکه شانس با شما یار باشد.
نکته دوم: تبریز پر است از این رستوران ها و باغچه های سنتی که قطعا همگی ارزش رفتن را دارد. سری رستوران های سردرود، از رستوران های به نام این شهر هستند.
نکته سوم: چنانچه هتل تان در داخل شهر است، به نظرم زیاد منطقی نیست که این مسافت را تا رسیدن به رستوران طی کنید (البته این یک نظر شخصی است و به خاطر بعد مسافت رستوران تا مرکز شهر تبریز که حدود 20 دقیقه فاصله دارد این نکته رو میگم). می توانید از رستوران های مرکز شهر استفاده کنید. این رستوران برای افرادی که عازم کندوان، ارومیه و شهر های در اون مسیر هستند، گزینه ایی بسیار ایده آل تلقی می شود.
اما در ادامه نگاهی داریم به بررسی جزئی تر این رستوران.
جو و اتمسفر
همانطوری که در بالا نیز اشاره کردم، محیط و باغچه سنتی این رستوران بیشترین نمره رو به خودش اختصاص میده. تهویه این محیط بزرگ کاملا قابل قبول است و سیستم های سرمایشی در تابستان به خوبی عمل می کنند. فقط به این نکته توجه داشته باشین که محیط آرام نیست و سر و صدا های زیادی رو می شنوید. چنانچه در طبقه اول این باغچه سنتی باشید، صدای زیبای آب که توسط فواره ایی در وسط رستوران قرار گرفته است، همواره گوشنواز شما خواهد بود.
سرویس
با توجه به اینکه ما در تعطیلات عید غدیر به این رستوران رفته بودیم، رستوران به شدت شلوغ بود. ولی دوستان تبریزی مون لطف کرده بودند و رستوران رو برای تقریبا 25 نفر رزرو کرده بودند که همین امر باعث شده بود ما معطلی نداشته باشیم و بلافاصله به طبقه دوم باغچه سنتی راهنمایی بشیم. اما به دلیل شلوغی رستوران و ثبت سفارشات مختلفی که دوستانمون انجام دادند، مرحله تحویل غذا ها کمی طولانی بود. درست است که که شاید بیش از 10 نوع غذای مختلف سفارش داده شده بود، ولی واقعیت این است که زمان تحویل سفارش اول تا سفارش آخر بیش از 30 دقیقه بود که به نظرم رستوران باید روی این موضوع کمی بیشتر برنامه ریزی بکند. تازه سفارش های آخر بعد از چندین بار یادآوری و تذکر تحویل داده شده اند و همین امر باعث شده بود کمی دوستان از این قضیه آزرده خاطر شوند. حتی آخرین غذایی که به دوستان تحویل داده شده دیزی مخصوص بود که اصولا در رستوران ها دیزی همیشه آمادست و نباید در تحویل آن تاخیر زیادی وجود داشته باشد.
کیفیت غذا
تقریبا اکثر دوستان از کیفیت غذاهای خودشون رضایت کافی داشتند. خانواده ما هم از این قاعده مستثنی نبود و طعم غذاها دلچسب بود. همچنین سوپ رستوران نیز واقعا خوشمزه بود و من خودم چندین بار سوپ خوردم و از این موضوع خرسند بودم. غذاهای سفارش داده شده ما هم شامل کباب ماهی و چلو ماهیچه بودند که کیفت هر دوی آنها واقعا خوب بود .
قیمت به نسبت کیفیت
قیمت چلو ماهیچه در این رستوران حدود 65000 تومان است که تقریبا در تمامی رستوران های مشابه در یک رنج قیمتی قرار دارد. در حالت کلی قیمت غذاها با توجه به محیط و کیفیت آن برای ما کاملا قابل قبول بود.
یک نقد کوچک در مورد رستوران
بعد از اتمام ناهار، دوستانمان درخواست چایی کردند که متاسفانه با پاسخ منفی مسئولین رستوران روبرو شدند. به نظرم برای یک رستوران و باغچه سنتی، این یک نکته منفی است که چایی نداشته باشد. درست است که سلایق افرادی که به رستوران می روند کاملا از هم متفاوت است، و شاید یکی اصلا چایی دوست نداشته باشد، ولی خوب هستند خانواده هایی که دوست دارند بعد از غذاهای چرب، چایی نیز بخورند و از محیط رستوران بیشتر لذت ببرند. امیدوارم که این نکته که از نظر من منفی بود ( و شاید از دید بقیه دوستان و مدیریت رستوران منفی نیست و شاید هم به دلیل مسائل اقتصادی رستوران ترجیح می دهد محل های غذاخوری سریع تری خالی شوند تا بتواند به مشتریان زیاد تری سرویس بدهد. ) حل شود
در نهایت باید اضافه کنم که رستوران سردرود ایمانی یکی از رستوران های بسیار خوب تبریز است که رفتن به این رستوران و محیط سرسبز اون رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.