رستوران

آشپزخانه برادران

Brothers Kitchen

پیشنهاد کاربران
از نقد و بررسی

ماجرای راه‌اندازی و شکل‌گیری آشپزخانه برادران و انتخاب نام آن برمی‌گردد به سال‌ها پیش، در واقع داستان برمی‌گردد به آن زمان که دو برادر نوجوان با شور و نشاط شروع به کار حرفه‌ای در زمینه آشپزی کردند. 
این دو برادر همواره تجربه‌های خود را بطور مداوم در ارائه خدمات و راه‌اندازی کافه و رستوران گسترش دادند، با عده‌ زیادی از پیشکسوتان و فعالان حرفه‌ای این هنر و صنعت همکاری و همفکری داشتند، مدام در مورد آشپزیِ روز و تکنیک‌های نوین سرویس‌دهی مطالعه کردند، در رویدادهای مهم و بزرگی تجربه‌ها و آموخته‌های خود را محک زدند و کم‌کم در حرفه‌ آشپزی و خلاقیت در طعم و مزه به مهارت‌های ویژه‌ای دست پیدا کردند. 
در چند سال گذشته با همکاری بسیار گسترده با تعدادی از کافه‌ها و رستوران‌های مطرح، مراکز مختلف تهیه غذا در تهران تولیدات جدید خود را با سبک و سیاق متفاوتی و به شکل کاملاً تازه به مشتری‌ها و علاقمندان عرضه کردند. 
از سال ۱۳۹۲ به تدریج عنوان «آشپزخانه برادران» جدی‌تر از قبل به فعالیت خود ادامه داد و این نام به عنوان نام اصلی تیم انتخاب و تثبیت شد. البته در این زمان آشپزخانه محلی کاملاً صنعتی برای تولید مواد اولیه و بسته‌بندی بود و محصولات به شکل غیر مستقیم به دست مشتری می‌رسید. 
در سال ۱۳۹۳ فعالیت تیم بیشتر و بیشتر شد و نتیجه این بود که محصولات، خوراکی‌های سرد و گرم و انواع نوشیدنی‌ها بطور مستقیم در فروشگاه کوچکی در همان محل آشپزخانه واقع در در خیابان سئول تهران عرضه گردد. اما با توجه به حجم کار، کمبود فضا، اضافه شدن منوهای خاص به برنامه غذایی روزانه دیگر محل قبلی برای سرویس‌دهی مناسب و کافی نبوده و برادران تصمیم به نقل مکان به آشپزخانه و رستوران جدید و بزرگ‌تری کمی بالاتر از محل قبلی کردند. 
در سال ۱۳۹۴ با توجه به گسترش فعالیتِ این تیم نام و نشان «آشپزخانه برادران» به طور رسمی ثبت و شناخته شده و طی مراحل مختلف قانونی و اخذ مجوزهای مربوطه به تولید محصولات، ارائه خدمات به مشریان و خلاقیت در زمینه آشپزی به فعالیت خود ادامه می‌دهد. 
این روزها آشپزخانه برادران محلی دلنشین، گرم و پر از هیجان است برای آن دسته از افرادی که به دنبال طعم و مزه‌های تازه و ترکیب متُد آشپزی خانگی و مدرن هستند و اقتصادی بودن هم برایشان مهم است. 


این روزها در بیشتر رستوران‌ها و فست‌فودها پیتزا سرو می‌شود اما آشپزخانه برادران یک فست‌فود نیست، حاصل تجربه و ترکیبِ چند روش است برای بدست آوردن طعم تازه و لذت‌بخش در انواع پیتزا، پاستا، ساندویچ، انواع سالاد و نوشیدنی‌های طبیعی. 

چند نکته برای آشنایی بیشتر 

- در حال حاضر آشپزخانه برادران فقط یک شعبه دارد. ( آدرس در قسمت تماس ) 
- در آشپزخانه‌ برادران تمام مواد اولیه بطور روزانه و تازه تهیه می‌شوند. 
- روش طبخ غذاها، ترکیبی از روش‌های سنتی و خانگی با شکل استاندارد و امروزی است. 
- در منوی آشپزخانه‌ برادران به برنامه غذایی سالم و کم کالری هم فکر شده است. 
- برای انواع رژیم‌های غذایی و همچنین گیاه‌خواران هم خوراکی‌های خوشمزه موجود است. 

نوع کاربری

رستوران

سبک آشپزی

ایتالیایی
پیتزا
سوپ
بین المللی
فست فود

نوع رژیم غذایی

غذای حلال

نوع وعده های غذایی

ناهار
شام

امکانات رزرواسیون

امکان رزرو

قیمت

گران

امکانات

صندلی
خدمه رستوران
دارای پارکینگ
پرداخت الکترونیک

نقد و بررسی کاربران


امتیاز این هتل:
  • منصوره اسکندری
    نقدها:
    گزارش
    آشپزخانه برادران
    توصیه شده توسط کاربر

    برای کسایی که دنبال یه صبحانه توپ و خوشمزه هستند یه پیشنهاد بینظیر دارم . آشپزخانه برادران در خیابان سئول از ساعت ۷ تا ساعت ۱۲ صبحانه سرو میکنه. ما املت اسفناج و قارچ و املت مخصوص بیکن رو سفارش دادیم که هر دو فوق العاده بود. فضا خوب قیمت مناسب و طعم و مزه عالی...

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Tina Azimi
    نقدها:
    گزارش
    جایی خوب برای صبحانه ی سریع
    توصیه شده توسط کاربر

    تصمیم داشتیم صبح جمعه با تعدادی از دوستانمان، برای خوردن صبحانه و ترجیحا املت، بیرون برویم. بعد از کمی جست و جو، با دیدن عکس های هوس انگیز اینجا را انتخاب کردیم. حدود نیم ساعتی بیرون منتظر خالی شدن میز بودیم که البته در این حین سفارش ها رو گرفتند و وقتی نوبتمان شد، سفارش ها آماده و روی میزمان چیده شده بود (برای سرعت دادن هرچه تمام تر به فرایند!). بخاری هم بیرون برای جلوگیری از یخ زدگی مشتری ها گذاشته بودند.
    املت ها خوشمزه بودند و همه راضی بودیم. قیمت ها از ۱۴ تومن تا ۲۸ تومن. چای هم ۵ هزار تومن. نکته خیلی مثبت اینجا نان بربری های تازه و خوشمزه بود.کارکنان هم خیلی خوب و سریع بودند.
    نقطه ضعف اینجا، کوچکی فضا بود و اینکه اکثرا برای یک قرار دسته جمعی روز تعطیل اینجا را انتخاب کرده بودند که خب اشتباه بود چون با وجود صفی که بیرون بود عملا امکان نشستن طولانی نبود و باید بلافاصله بعد خوردن بلند می شدی. شاید اینجا برای خوردن یک صبحانه ی سرپایی در روزهای کاری، گزینه بهتری باشد.
    منو شامل ناهار و شام و انواع دیگر صبحانه هم می شد.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Marko polo
    نقدها:
    گزارش
    پاتوقی به نام برادران
    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران خیلی خوبیه من بیشتر برای محیط و برخورد عالیش میرم
    ولی غذا و کیفیتشون خیلی خوبه من بنظر واقعا این ۱ تهران توی فستفود در اپلیکیشن فوراسکور حقشه

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • زهره دشتی
    نقدها:
    گزارش
    بهترين جا براي صبحانه
    توصیه شده توسط کاربر

    يكي هميشه دوست دارم برم آشپزخانه برادران در خيابان سئول هست
    از ساعت ٧ صبح باز هستن و تقريبا ٧:٣٠ ديگه پر ميشه و اين فقط مال آخر هفته ها نيست هميشه همينه.
    سرويس دهي خيلي سريع انجام ميشه.
    از ليست خوراكي هاي متنوع ما املت گوجه ساده و املت مخصوص سفارش داديم
    املت گوجه خوب بود ولي خوب من زياد دوست نداشتم و جزو املت گوجه هاي محبوبم نبود
    ولي مخصوص واقعا عالي بود تركيب عالي از بيكن قارچ اسفناج و تخم مرغ كه با عطر كره قاطي شده بود
    و نكته مثبت ترش اين كه اسفناج به اندازه پخته بود نه خام و نه خيلي پخته و هنوز تازه و سبز بود
    برخورد پرسنل هم عالييييي بود بسيار خوش برخورد و مودب
    فضاي رستوران يه محيط گرم و كوچيك و صميمي بود ميز و نيمكت هايي كه كنار هم چيده شده پس اگه دنبال جايي با فضاي لوكس هستين يا دوست دارين محيط غذا خوردن خيلي دنجي داشته باشين اينجا كاملا متفاوته ..
    تحربه خوبي بود و قطعا باز هم ميرم
    قيمت ها هم با توجه به حجم و كيفيت خيلي خوب بود.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Schima Janghorban
    نقدها:
    گزارش

    اگر برای صبحانه املت رو ترجیح میدید پیشنهاد میکنم حتما به آشپزخانه برادران سری بزنید و املت با نون بربری تازه همراه با نوشیدنی های خنک سنتی برادران رو از دست ندید. شخصا املت بیکن اسفناج رو امتحان کردم و خیلی خیلی راضی بودم. #تایسیز

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Mlk
    نقدها:
    گزارش
    صبحانه جذاب
    توصیه شده توسط کاربر

    ي كافه كوچيك و گرم و نرم،با پذيرايي عالي...
    املت هاشون عاليه با نون بربري تازه و مواد تازه..
    امتحانش كنيد...
    تنها شعبه برادران در ميدان شيخ بهايي-ونك
    #تایسیز

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Fatemeh
    نقدها:
    گزارش
    آشپزخانه برادران
    توصیه شده توسط کاربر

    این کافه رستوران نزدیک میدون شیخ بهایی هست، چون نزدیک دانشگاهه الزهرا هست خیلی از دانشجوها میان اینجا موقع نهار.
    ساندویچ های خونگی و سردش رو توصیه می کنم خیلی بهتر از پیتزاها و فست فودی هاش هستند. سوپ قارچش توی زمستون فوق العادست و سیر میشید باهاش. اب میوه هاش رو خودش میگیره که امتحان کردن اونها هم خالی از لطف نیست. بیرون بر نداره متاسفانه. ناهارها اغلب شروغ هست.
    #خوشمزه

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • Schima Janghorban
    نقدها:
    گزارش
    بهترین املت شهر-آشپزخانه برادران
    توصیه شده توسط کاربر

    اگر برای صبحانه املت رو ترجیح میدید پیشنهاد میکنم حتما به آشپزخانه برادران سری بزنید و املت با نون بربری تازه همراه با نوشیدنی های خنک سنتی برادران رو از دست ندید.
    شخصا از امتحان کردن املت بیکن اسفناج خیلی راضی بودم.
    #تایسیز

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه: