کافه جیانگ توسط آقای نگویان جیانگ (Nguyen Giang) در سال ۱۹۴۶ میلادی بنا نهاده شد. درآن زمان نگویان جیانگ به عنوان مسئول کافه در هتل پنج ستاره و معروف سوفیتل لجند متروپول هانوی (Sofitel Legend Metropole Hanoi) مشغول بود. اگرچه این هتل دو بار تا کنون جا به جا شده است، اما دستورالعمل قهوه تخم مرغ آن همچنان مانند زمان های گذشته است و مواد آن شامل زرده تخم مرغ، پودر قهوه ویتنامی، شیر تغلیض شده شیرین، کره و پنیر می باشد.
وقتی اسم قهوه تخم مرغ میاد خیلی ها شاید تصور طعم نامطبوع رو دارن یا حتی جزو نوشیدنی های عجیب و غریب (Exotic drinks) دسته بندی می کنند.
اما خیلی از کسانی که این قهوه رو امتحان کرده اند به فوریت نظرشون تغییر کرده و به خیل عاشقان این قهوه اضافه شده اند. (هر چند هنوز به مزاق عده ای خوش نمیاد و خوشمزه گی در این نوشیدنی پیدا نمی کنند که کاملا سلیقه ای هست)
ابداع این قهوه به زمان جنگ و زمان قحطی شیر بر می گرده که باعث می شه خیلی از کافه دارها با خلاقیت از مخلوط شکر و تخم مرغ به جای شیر استفاده کنند، کافه زنگ معروف برخلاف شایعات و نظریه ها مبدع و اولین کافه ای که این قهوه رو سرو کرده نبوده اما یکی از اولین ها و در حال حاضر یکی از قدیمی ترین کافه ها هست که علاوه بر قهوه نوشدنی های دیگه رو هم اضافه کرده مثل شکلات تخم مرغ، چای سبز ماچا تخم مرغ و ...
فضای قدیمی این کافه با ظاهر کهنه و سنتی که با تعمد شکل کافه رو بدون تغییر به این صورت نگه داشته با چارپایه های کوچک که امضاء مخصوص کافه های سنتی ویتنام هستند تجربه جالبی رو می تونه براتون رقم بزنه و حتما توصیه می کنم به کافه زنگ (Giang) سر بزنید.
کافه" GIANG" یک کافه در شهر هانوی که تریپ ادوایزر کلی مطلب در باره آن نوشته .در این کافه قهوه را با تخم مرغ درست میکنند و کنار هر فتجان قهوه یک بشقاب تخمه آفتاب گردان هم برای شما می اورند.
خیابانی که کافه در آنجا قرار داشت و هم چنین نمای بیرونی آن حکایت از این داشت که نباید یک کافه لاکچری باشه..
رفتم داخل ...
یک راهرو دراز و باریک و البته کمی کثیف . و پرسنلی با لباس فُرم نه چندان تمیز و بوی تند قهوه به همراه دود سیگار که فضا را پُر کرده بود.
بعد از حدود یک ربع که منتظر شدم یک فتجان برایم آوردند .یک فنجانی که درهمان نگاه اول رغبت نمیکردی بخوری.نصف فنجان فقط کف بود که به گمانم بخاطر تخم مرغ بکار رفته در تهیه قهوه بود.
طعم خاصی داشت این قهوه و البته خوردن آن در آن محیط خاص و بخصوص خوردن تخمه آفتابگردان پس از آن .