وقتی بدنبال غذای خانگی باشید انتخابها محدود میشود. یکی از رستورانهای قدیمی تهران که به نوعی از اولین ارائه کننده غذای به سبک خانگی است رستوران ته دیگ در منطقه پارک وی است. رستوران در طبقه دوم قرار دارد و باید از تعدادی پله در داخل پاساژ بالا بروید. پیدا کردن جای پارک نیز در این محل سخت است. فضای داخلی رستوران نسبت به سالهای قبل بازسازی شده و دکوراسیون خوبی دارد. خیلی بزرگ نیست و چیدمان و فاصله میزها اگر رستوران شلوغ باشد، خیلی مناسب نیست و نزدیک است. منو شامل انواع کباب با برنج کته و غذاهایی مانند لوبیاپلو، ته چین گوشت، ماکارانی، قیمه و قرمه لاپلو و... است که همگی بصورت ته دیگی و قالبی به همراه سالاد شیرازی سرو میشود. سفارش ما لوبیاپلو و قرمه لاپلو به همراه ماست بود. دوغ تمام شده بود که برای یک رستوران سنتی عجیب است.
زمان اماده سازی و سرویس دهی خوب بود. سالاد شیرازی بی مزه بود و مزه ترشی خاصی نداشت و خشک بود. لوبیاپلو طعم خوبی داشت، خیلی چرب نبود و مقدار ان برای یک نفر و نصفی کافی بود. کیفیت و طعم خوب بود اما عالی نیست و میتواند با بکار بردن بهتر ادویه ها بهتر شود گوشت ان هم کم بود. قرمه سبزی مخلوط با پلو تجربه جدیدی بود به نظر سبزی استفاده شده سبزی خشک بود و طعم خاصی داشت. ته دیگ و سیب زمینی کنار غذاها خوب و ترد بود. در مجموع این رستوران در گذشته کیفیت بهتری داشت اما برای ماندن در بازار رقابتی امروز باید کیفیت را بالا ببرد.
مجموع سفارش ما 345هزار تومان شد.
اسم رستوران به اندازه کافی اشتهاآور هست که بخواهیم حداقل برای یک بار آن را امتحان کنیم. انتخاب اسم برای این رستوران واقعا کار خلاقانه ای بوده است. رستوران در طبقه دوم هست و بخشی از میزها رو به خیابان ولیعصر قرار داره. مثل اسمش، فرمِ غذاهاش هم متفاوت هست و برنجش بصورت کته و در کنارش سالاد شیرازی و ماست تو سینی ارائه میشه. فقط از نظر کیفیت، فکر می کنم غذاش خشکه و البته که گرون هم هست.
رستوران ته دیگ تهران چندتا شعبه داره که من شعبه روبروی پارک ملت رو رفتم، رستوران طبقه دوم هست و طراحی ساده و مینیمالی داره و از رنگ سفید خیلی استفاده شده، چند مدل گیاه با گلدون از سقف به صورت برعکس نصب شده و شیشه بندهای بزرگ یه دید خوب به خیابون ولیعصر در اختیارتون قرار میده، دلیل معروفیت این رستوران به دلیل ایده برنج کته قالبی و تزیین خاص غذاش بود که در زمان شروع به کارش جدید بود. از نکات مثبت منوی غذاش اینه که میتونی غذا رو به صورت نیم پرس هم سفارش بدی که برای خانمها انتخاب خوبیه. دیزاین غذاش همونطور که تو عکس مشخصه کته قالبی که سیخ کباب و گوجه رو روی کته میچینه و سالاد وسیب زمینی کنار غذا میزاره، اگر درخواست بدید غذاهاتون تو ظرف روحی سرو میشه.طعم غذاها معمولیه و قیمتها گران محسوب میشه، موقع پرداخت هزینه، رضایتی که باید از کیفیت داشته باشی نداری و به نظرت میاد که هزینه زیادی برای این کیفیت غذا پرداخت کردی.در حال حاضر در مقایسه با رستورانهای باکیفیت جدید در رتبه پایینتری قرار میگیره. ولی یکبار تجربش بد نیست.
بررسي مربوط به شعبه خيابون وليعصر نرسيده به پارك وي هستش، يه پيش غذا دارن همونطور كه در عكس ميبينيد يه پيش دستي روحي نصفش كشك بادمجونه نصفش ميرزا قاسمي
عاااااليه
ولي طعم غذاهاش تعريفي نداره
حتي مرغ لاي برنجشون بوي زهم ميداد توي چلو مرغ
اين ميكس كباب هم معمولي بود
حتي كبابهاش خيلي سفت
ولي از اولين رستورانها بود كه كته قالبي رو رواج داد
يه مدت هم خيلي مشتري داشت ولي الان نه ملخ پر نميزنه
حالا شعبه باملندشون و نميدونم
شايد كيفيتش خوبه و مشتريش زياد
با تعريف هايي كه از اينجا شنيدم، اينجا هيچوقت انتخابم براي رفتن نبود. تا اينكه يه روز تعطيل كه همه رستوران ها تا دم در صف شده بودن، با خانواده مجبور شديم براي ناهار به ته ديگ بريم.
و نتيجه شد شرمندگي من پيش اونا بابت معرفي اين رستوران.
غذاها با كيفيتي كاملا معمولي رو به پايين ، برخورد پرسنل معمولي رو به بد، قيمت هاي الكي بالا
مثلا ما قيمه نثار ى قيمه لاپلو سفارش داديم كه هردو كاملا يكي بود!! اصلا قيمه نثار نبود!! قيمه نثار كه لپه نداره!
غذاها خيلي چرب بودن.
كباب ترش بد نبود فقط
قطعا نه دوباره ميرم و نه به كسي معرفي مي كنم
رستوران ته دیگ تقریبا یکی از اولین رستوران هایی بود که در سبک خاص خودش یعنی غذای اصیل شمالی و کته کباب در قلب تهران شروع به کار کرد.در این رستوران تمامی غذاها به صورت کته قالبی سرو میشه و همراه انواع غذاها سیب زمینی سرخ شده همراه با سس گوجه خانگی سرو میشه.
فضای داخلی و دکوراسیون رستوران مینیمال طراحی شده و شما میتونین با انتخاب میز کنار پنجره دید رو به خیابان ولی عصر رو داشته باشین که تماشای اون خالی از لطف نیست.
شخصا میکس ترش این رستوران رو با هیچ غذای دیگه ای توی دنیا عوض نمیکنم!
حتما امتحانش کنین.
#تایسیز