به مناسبتی و بدنبال تجریه ای متفاوت بودیم که سر از رستوران برزیلی رودیزیو در آوردیم.
فضای رستوران شامل یک سالن داخلی و یک تراس تقریبا به همان اندازه است. ترجیح دادیم در فضای تراس بشینیم.
انتخاب غذا به دو حالت معمولی و ویژه (VIP) و بصورت "هر چه میتوانید بخورید" هست. تفاوت دو حالت بالا فقط در ارائه موز سوخاری و آناناس کبابی است که بعنوان دسر برای حالت ویژه سرو میشود. ما ویژه را انتخاب کردیم و البته نفری 100 هزار تومان هم گرانتر است.
برای پیش غذا حق انتخاب بین سوپ و سالاد را دارید که جزو هزینه غذا میباشد.
بر روی میز کارت کوچکی به اندازه یک زیر لیوانی گذاشته شده که یک طرف NO و طرف دیگر آن YES نوشته شده است. پس از صرف پیش غذا و زمانیکه مایل به شروع سرو غذای اصلی بودید باید کارت را از حالت No به Yes برگردانید.
سرو غذا با دیسی از برنج شروع شده و بعد از آن ظرفی از خوراک لوبیای سیاه که یک نوع خورشت برزیلی بنام فیجوآدا است آورده میشود. پس از آن دیسی از سیب زمینی سرخ شده، قارچ سوخاری و سبزیجات پخته آورده شده و از هر کدام به دلخواه و اندازه مورد درخواست در بشقابتان شما ریخته میشود.
پس از موارد بالا شروع به سرو کباب میکنند. در زمان حضور ما 12 مدل کباب مختلف شامل گوشت مرغ، ماهی، بوقلمون، گوسفند و گوساله که با طعم های مختلف مزه دار و کباب شده بودند را همراه با همان سیخی که روی آتش بوده را به سر میز آورده و در بشقاب هر کس به میزان درخواستش سرو کردند.
پس از پایان سرو همه کبابها، میتوانید درخواست کنید تا از همه کبابها و یا آنهایی که بیشتر مورد پسندتان بود مجددا برایتان سرو شود و این کار تا زمانیکه آن کارت کوچک را به حالت No برنگرداندید ادامه خواهد یافت.
در پایان اگر مورد ویژه را انتخاب کرده بودید، موز سوخاری و آناناس کبابی که روی آن پودر دارچین ریخته شده را بعنوان دسر برایتان سرو میکنند.
فضای رستوران قابل قبول بود. تعدادی گارسن هم منتظر ایستاده بودند تا به مشتریها سرویس دهند اما بر خلاف انتظار، هر یک درخواست را به دیگری میگفت ولی کاری انجام نمیشد تا اینکه باید چند بار تکرار میکردیم تا انجام شود (حتی برای آوردن سس یا چند عدد خلال دندان!)
کیفیت و مزه کبابها متوسط و در حد قابل قبول بود. چون گوشتها بصورت تکه های بزرگ به سیخ کشیده شده و کبابها با کارد بصورت لایه ای روی میز بریده میشوند، پشت لایه گوشت بریده شده بعضا قرمز رنگ و نیم پز است و این نکته شاید برای کسانیکه کباب را بصورت کاملا مغز پخت دوست دارند مورد پسند نباشد.
هزینه نوشیدنی و ... جداگانه محاسبه میشود.
تجربه غذاهای ملل دیگه همیشه جذابه. رستوران برزیلی «رودیزیو» یکی از این تجربه ها بود. سالاد بار این رستوران بسیار متنوع است. غذای این رستوران هم انواع گوشته که یک آشپز، سر میز شما میاد و هر کدوم از گوشت ها رو که بخواهید براتون سرو میکنه. از گوشت گوسفند و مرغ گرفته تا بیکن بوقلمون. شما هر وقت که سیر شدید، برگه ای که روی میزتون قرار داره رو از حالت yes به حالت no تغییر بدید تا دیگه گوشتی براتون نیارن. اول ورودتون هم برنج و خورش برزیلی به عنوان پیش غذا براتون سرو میشه. در نهایت بعد از غذا براتون آناناس کباب شده با ادویه دارچین میارن تا سردی گوشت از بین بره. درسته قیمت این رستوران بالاست و ما دو نفر حدود ۳۵۰ هزار تومان پرداخت کردیم اما واقعا ارزش یک بار تجربه کردن رو داره. رستوران برزیلی رودیزیو، در طبقه چهارم مرکز خرید پالادیوم در زعفرانیه تهران قرار داره.