در سفر زمینیمان با اتوبوس، به ترابزون و سامسون در فروردین ۹۸ در بازگشت از ترابزون بطرف تبریز، بعد از حدود ۵۰ کیلومتری مسیر و حدود ۵۰ کیلومتر مانده به شهر گوموشحانه، در رستوران بین راهی کارداک هامسی کوی نگه داشتیم.این رستوران با مدیریت آقای عثمان کوناکosman konak که نویسنده هم میباشند ، محیطی بسیار مطلوب و عالی برای استراحت و استفاده از غذاهای مشهور و معروف ترکیه و همچنین دسر معروف هامسی کوی سوتلاچی می باشد.سالن در چند بخش و روی هم رفته حدود ۲۶۰ نفر گنجایش دارد.ما برای ناهار یک پرس برنج به قیمت ۸ لیر، یک بشقاب مخلوط غذای گوشتی به قیمت ۱۵ لیر و دو تا هامسی کوی سوتلاچی(شیربرنج معروف روستای هامسی کوی)به قیمت هر کاسه ۷/۵لیر سفارش دادیم.برنجای ترکیه مثل پلوهای ما نیست و شبیه کته ماست و زیاد باب طبع ما نیست.اما خوراک گوشت که توام با کوفته ترکی همراه با سیب زمینی و گوجه فرنگی و نخود فرنگی بود خوشمزه بود اما مگه میشه به ترابزون آمد و از سوتلاچهای آنجا نچشید؟مخصوصا که نزدیک هامسی کوی باشی.شیر برنج(سوتلاچ)خیلی خوشمزه بود و علت خوشمزگی آن هم به چربی بالای شیر مورد تهیه سوتلاچ برمیگردد.من از میهمان نوازی، لذت غذاها، سالن بزرگ و شیک، نزدیک رودخانه بودن رستوران و احساس آرامش آن، حالت سنتی بودن بخشی از رستوران و برخورد بسیار محترمانه کارکنان این رستوران خیلی خوشم اومد و به همه هم میهنان عزیز توقف و استفاده از محیط و غذاهای این رستوران را توصیه می کنم.