ویدئو های مربوط به امیر انفجار رو تو اینستا خیلی دیده بودم. به نظر خیلی هوس انگیز میومد. برای همین چند شب پیش به شعبه سید خندانش که تقریبا به تازگی باز شده رفتیم. کلا منو سه تا گزینه داره. لقمه کوبیده، لقمه جوجه و لقمه میکس. سفارش ما لقمه کوبیده به قیمت ۱۸ تومن بود. جا برای نشستن هم داشت که فکر میکنم شعبه اصلی اش که تو خیابون کارگر جنوبی هست اینطور نباشه.
لقمه ها نسبتا کوچیک بودن و برای افراد کم غذا مناسبن. خیلی هم چرب و چیلی نبود و بیشتر نونش رو توی آب گوجه زده بودن تا ترکیب گوجه و کره. ولی در کل تجربه بدی نبود و ارزش امتحان کردن داشت ولی خیلی طعم خاصی نبود.
#گلفام_سفر
امیر انفجار از اون انفجارای هست که باید امتحان کنید که خوراک لقمه و جوجه داره لای نون میپیچه و توی کره محلی و گوجه میغلتونه ی چیز خیلی خفنی میشه و برای اینکه موقع خوردن دستا چرب نشن دستکش یکبار مصرف گذاشتن...اگه درخواست نون یا مخلفات اضافه داشته باشین باید هزینه جداگونه پرداخت کنید...امیر انفجار در کارگر جنوبی تقاطع لبافی نژاد قرار داره و جای پارک به سختی پیدا میشه و در محدوده طرح ترافیک واقع شده.
راستش اینقدر این ویدئو های اینستاگرامشو دیدیم مستقیم از محل کار رفتیم امیر انفجار خیابان کارگر جنوبی ..اولش جا خوردم رستوران که نمی شه گفت یه اغذیه فروشی بود یه نفر واستاده بود جلو گاز و تامام....البته ساعت پیک کاریشون نبود .خلاصه با شکمی گرسنه 2 نوع ساندویچ سفارش دادیم یکی که کباب لقمه بود اونیکی هم میکس لقمه و جوجه لقمه تشکیل شده بود از نان تافتون خوابانده شده در گوجه و کره مقداری پیاز و جعفری کباب ....راستش اون اولش که درستش می کنن یه حال و هوای دیگه ای داره و یه طعم دیگه ای رو میاره تو ذهنتون ولی وقتی ساندویچ رو بگیری همون نون و کباب خودمونه...طعم خاص و عجیبی نداشت ولی به امتحانش می ارزید . فکر می کنم قیمت مناسب این لقمه در معروف شدنش تاثیر به سزایی داشته باشه