کافه ای که سال تاسیسش همیشه برام جالب بوده و دلیل نامگذاریش بعلت صاحب فرانسوی اون بوده که شیرینی فرانسوی در این مکان عرضه میکرده.در ابتدای ورود از دستگاه نوبت بگیرید و بعد میتونید انتخاب خودتون رو درخواست بدید و از کافه اونجا که فاقد صندلی هست نوشیدنی سفارش بدید و میل کنید.سفارشمون ۳ تاشیرینی کافه کوچک و شیر داغ بود که شیرینی ها خیلی خیلی تازه بودند و شیر داغ هم در لیوانهای یکبار مصرف سرو شد و بعد از میل کردن نوشیدنی و شیرینی باید ظرفتون رو خودتون در یطل زباله بندازید.یدونه کیک مخصوص شب #یلدا هم خریدیم که به پیشوازش رفتیم.کیفیت و تازگی شیرینی ها و کیک خوب بودند.
کافه قنادی «شیرینی فرانسه» تو خیابون انقلاب و در تقاطع وصال شیرازی و یا سر خیابون ابوریحان قرار داره و قدمت آن به بیش از نیم قرن میرسه: از سال ۱۳۴۴ تاکنون. علت نامگذاری اش هم این بود که قناد اصلی اش فردی به نام ژیلبرت بارو فرانسوی بود که شیرینی های فرانسوی در این مغازه تولید و عرضه می کرد. اینجا هم مثل تعدادی از کافه قنادی های تهران که همچنان شکل سابق خود را حفظ کرده اند، باقی مانده و دو بخش داره که شامل شیرینی فروشی و در کنارش کافه است. کافه اینجا از نوع سرپایی هست و صندلی برای نشستن نداره و فقط در سمت راست مغازه و رو به خیابان انقلاب فضای کوچکی تعبیه شده که شما می توانید سفارش تان را روی آن بزارید و ضمن صرف قهوه و شیرینی، رفت و آمد عابران و ماشین ها در خیابان هم تماشا کنید!
منوی کافه شامل شیرینی، نوشیدنی های گرم مثل لاته، قهوه و ... و نوشیدنی های سرد و بستنی است. البته استفاده از لیوان پلاستیکی ممکن است کمی تو ذوق تان بزند اما بهرحال بیشتر مشتریان اینجا به جنبه نوستالژیک کافه اهمیت می دهند و برای یک بار، تجربه بدی نیست. سطح قیمتی کافه هم بالاتر از هم رده های خود است.