شما میتوانید در وبسایت زوماتو بجای یک رستوران نام یک مرکز خرید را جستجو کنید! بله کشف بزرگ خودم که بخاطرش از مادرهمسرم لقب شوالیه دریافت کردم! خوب حالا تایپ میکنین "جواهیر مال" و رستورانها به ترتیب رتبه ظاهر میشوند رتبه هایی که حاصل نقدهای زیاد دوستداران غذا و رستوران گردی هستند و همین از دلایل اعتبار این رتبه هاست. خوب حالا صدر نشین این لیست کیه؟ جناب کارلز..نمره چها ممیز سه یعنی بسیار بسیار بالاتر از برگر کینگ و ...و ایا با قیمت بالاتر؟ به هیچ وجه! کارلز رستوران زنجیره است که هجده شعبه در استانبول دارد. جالب ان که برای اولین بار است که یک فست فود زنجیره ای بالاترین نمره را در میان سایر شعبات خود، در مرکز خرید جواهیر دارد. معمولا رستورانهایی که در این مرکز خرید حضور دارند نمره کمتری از برخی شعب مراکز خرید لوکس تر دارند. به بیان دیگر رستورانهای جواهیر منصفانه بگوییم درجه نسبی متوسطی دارند. ولی این در مورد کارلز صدق نمیکند.در طبقه پنجم جواهیر این رستوران هم از فضای باز و هم مسقف برخوردار است. پس تا اینجا شد دو بار پرچمدار! اول اینکه کارلز جواهیر را میتوان پرچمدار تمام رستورانهای جواهیر - البته به روایت زوماتو- دانست و از سوی دیگر بالاترین رتبه از میان کلیه شعبات کارلز در سطح استانبول...خوب حالا ماییم و خریدهای تمام نشدنی در جواهیر مال ! خستگی و نیاز به تجدید قوا برای ادامه نبرد! چه گزینه ای بهتر از این! این همه را گفتم تا یاداور شو با یه جستجوی سریع بدانیم چه گزینه های بهتر دیگری میتوانیم لااقل روی کاغذ داشته باشیم. حالا برویم سراغ قسمت عملیش. ما از قبل انتخابمان را کرده بودیم: باربیکیو وسترن و هالوپینو برگر...همچنین فرنچ فرایز پنیری جداگانه و پیاز سوخاری حلقه ای جداگانه سفارش دادیم. برای نوشیدنی به شما لیوانی میدهند و پیشنهاد میکنم نوشابه ها را ترکیبی خودتان بریزید و حتما آیس تی انجا را امتحان کنید. کیفیت برگر عالی بود. اما بهتر از بهترین برگرکینگی که خورده بودم؟ صادقانه بگویم در یک سطح بودند. و هردو به سلیقه من پایینتر از شیک شک ایستینیه پارک که خوب قیمتش هم به مراتب بالاتر است. سفارش سیب زمینی پنیری یک اشتباه بزرگ بود چرا که اولا فرنچ فرایز همراه خود برگرها کافی و بیشتر از کافی هم بود از طرف دیگر بوی سسی که به سیب زمینی پنیری افزوده بودند به هیچ وجه مطلوب ما نبود. پیاز سوخاری کاملا معمولی و نقطه قوت غذا فقط خود برگرها بودند. قیمت هالوپینو برگر سی و یک لیر، قیمت باربیکیو وسترن سی و هفت لیر که فقط پنج لیر شاید بیشتر از مشابه آن در برگر کینگ باشد. اعتراف میکنم ما از قبل اصلا نمیدانستیم این قیمت شامل سیب زمینی و نوشابه هم میشود و حتی در وبسایت زوماتو هم قیمتها شامل پکیج نبود! سیب زمینی پنیری جداگانه ۱۲ لیر و پیاز سوخاری نه لیر بود که ما اگر دوباره به انجا برویم از دو مورد آخر صرفه نظر خواهیم کرد. به نظر من اگر بار دیگر در جواهیر هوس برگر کردید بجای انتخاب از روی اسم مغازه ها یا میزان شلوغی آنها سری هم به وبسایتهای ارزیابی غذا بزنید و چه بسا بهتر که قبلتر این کار را بکنید. شاید انتخاب های جالب انگیز دیگری منتظر شما باشند. شما میتوانید انتخاب کنین چه نوع غذایی برای شما جستجو شود...ایا آن رستوران حتما باید تراس داشته باشد ایا باید فضایی برای سیگار هم لحاظ شود و خیلی جزییات دیگر.. البته بر اساس سلیقه خاص خودتان و یادتان باشد اعداد کمتر اغراق میکنند تا ادمها! هرچند نباید هیچ تعصبی حتی در این مورد داشت و سلیقه شخصی است که حرف اولو اخر رو میزند والا هیچ قانونی وجود ندارد که شما هم باید مانند پانصد نفری که رای بر این امر داده اند این رستوران را بیشتر بپسندید مخصوصا اگر خاطره خوبی از جایی با رنکینگ حتی پایینتر داشته باشیم. به بیان دیگر تمامی این مطالب بجای تبلیغ فلان سایت نمره دهی فقط و فقط برای گسترده تر شدن گزینه های انتخابی محتمل ماست نه پیروی از چند عدد. وقتی به یک رستوران نزدیک میشویم گویا اول این مووود ان لحظه ماست و خاطرات قبلی مان که در مغز فرمان انتخاب را صادر میکنن. منظور اینکه این رتبه ها همونقدر که میتونن جالب باشن در عین حال حرف و اولو اخرو نمیزنن و بهتر است بهشون توجه کنیم بدون اینکه خودمونو بهشون مقید کنیم و ترسی از ریسک کردن داشته باشم! اگر کسی همون فلان رستوران قدیمی رو ترجیح میده حتما بهترین انتخاب همان است و هیچ بحثی در ان نیست. تمامی سلیقه ها محترمند و هیچ کدام برتر از دیگری نیست. #گلفام_سفر