Vijaya Lakshmi Bhavan
این رستوران یکی از بهترین رستوران های گیاهی محله یهودیان در فورت کوچی است.
میل، الا صادیا یا غذای اصلی ترکیبی از برنج سفید و چند توع خورش بسیار تند است که یک تکه ترشی بسیار تند و ترش در کنار خود دارد. معمولا از قاشق استفاده نمی کنند و با دست غذا می خورند. هر رستوران فضایی برای شستن دست قبل و بعد از غذا دارد. آب داغ در پارچ های استیل روی میز است که در لیوان های استیل می شود آب خورد. یک پارچ کوچک دوغ گاومیش هم معمولا روی میز وجود دارد. ظرف خورش هم دائما بین میزها می چرخد تا اگر کسی خواست، ظرف خود را شارژ کند. معمولا بعد از غذا چای که در واقع چای جوشیده در شیر است سرو می شود که به همراه موز سرخ شده سرو می شود. یک پرس دو نفره با دو چای و یک موز سرخ شده، 83 روپیه معادل 1.2 دلار معادل 16 هزار تومان شد