رستوران هتل فورت کوچی، بخش کوچکی از مجموعه اقامتی هتل فورت کوچی است که در واقع یک خانه قدیمی 200 یاله است که مرمت و احیا شده و به صورت یک هتل بوتیک مجلل سرویس دهی می کند. رفتار پرسنل عالی بود و سرو غذا در بشقاب مهمان ها بر عهده پیشخدمت است.
به عنوان پیش غذا از چند تان ترد و دو ظرف ترشی جات تند بر سر میز آوردند و با سرعت خوبی در زمان مناسب بریانی میگو برایمان آماده شد. غذاهای رستوران محدود به چند نوع غذا و پیش غذا است که شامل چند نوع خورش هندی، مرغ، ماهی و سایر غذاهای دریایی به صورت مزه دار و سرخ شده است. بریانی تندی مطلوبی داشت و فضای داخلی و چیدمان معروف این هتل که ترکیبی از قهوه ای چوب و رنگ زرد است با چیدمان کریسمس فضای رویایی را ایجاد کرده بود. فضای سالن برای 40 نفر کافیست. هزینه یک ظرف بریانی دونفره با احتساب مالیات ایالتی و فدرال 714 روپیه معادل 1.02 دلار یعنی 142000 تومان شد.