هندوستان محبوب گیاهخواران است. رستوران ماهش پراساد یکی از بهترین رستوران های گیاهی میسور است که با قیمت مناسب می توانید بشقاب غذای جنوب هند را در آنجا پیدا کنید. رستوران ماهِش Mahesh که قبلا تعریفش را شنیده بودیم پیدا کردیم. تقریبا در همۀ رستوران ها از قاشق استفاده نمی کنند و به جایش، اتاقی دارند که قبل و بعد از غذا بشود دست ها را آنجا شست. رستوران در فضای داخلی و بیرونی پر از میز و صندلی و نیمکت بود و برای پیدا کردن جای خالی، باید منتظر می ماندیم.
با جستجوی مرام و روش غذا خوردن، میزها و غذاهایی که مردم محلی سفارش داده بودند را زیر چشمی نگاه می کردیم و در نهایت با 140 روپیه -تقریبا دو دلار / 26000 تومان- دو غذای پرطرفدار را انتخاب کردیم. یکی پولی اوگارا Puliyodharai که پلویی تشکیل شده از لپه، دانه های خردل، فلفل قرمز و سیاه، تخم گشنیز، شنبلیله، برگ کاری و تمر هندی ترکیب شده با بادام زمینی سرخ شده بود که در سینی استیل که با برگ موز پوشیده شده به همراه کاسه ای ماست در کنارش و دیگری غذای جنوب هندوستان South Indian Meal که ترکیبی از برنج سفید، دو تکه نان گرد خشک به اندازه یک دست بود و در یک سینی استیل با خورش های تند و متنوع، ماست شیرین شده با شکر، دوغ، یک نوع دسر شیرین شبیه به عدسی و یک تکه ترشی انبه که در کاسه های استیل جداگانه کنار هم چیده شده بودند سرو می شد. همراه هر غذا آب گرم -یا حتی داغ- در لیوان استیل داده می شود.