یکی دیگر از رستوران های محلی و البته گیاهی در میسور، رستوران آمروتا است. برای شام به رستوران گیاهی معروف دیگری به نام آمروتا Amrutha رفتیم و این بار هم با 140 روپیه دو غذا با چای استکانی -چای جوشیده در شیر- سفارش دادیم. ماسالا دوزا که نوعی پنکیک مسطح برشته است و در پروسۀ سرخ شدن خوراکی از سیب زمینی و ادویه جات را داخلش می گذارند و رول می کنند و دیگری، روتی کاری Roti Curry که از دو تکه نان و دو کاسه خورش کاری بسیار تند درست شده بود. در مورد مزه، طعم غذاهای تند واقعا برای ما خیلی تفاوتی نداشتند، چون تندی فلفل، طعم را از غذاها دزدیده بود.
لیوان یکبار مصرف دیده نمی شود، لیوان ها استیل هستند و همگی بعد از مصرف با آب جوش شسته و به قسمت لیوان های تمیز منتقل می شوند. دستگاه تصفیه آب، سه شیر خنک، معمولی و گرم دارد. از همان رستوران امروتای دیشب، با 140 روپیه غذای گیاهی مخصوص و دو لیوان شیر چای خریدیم. غذای مخصوص شامل پیلی اوگارا، کاری، چیزی شبیه شیر برنج بدون شکر، دو ظرف دسر شیرین زرد و نارنجی، دو تکه فلافل، نان و یک لیوان استیل آبگرم بود.