بی تردید شهر تبریز، مهد چلوکباب و انواع کباب های اصیل ایرانی می باشد، و سالیان سال مردم شریف ایران زمین در زندگی روزمره خود، از این غذای لذیذ و خوش طعم، استفاده کرده اند. در این میان مجموعه “چلوکبابی باختر” ضمن شناخت دقیق ذائقه بی بدیل ایرانیان، با بیش از دو دهه فعالیّت و پشتکار جدّی، و اخذ تجربه وافر ، همّت والای خود را در عرضه بهترین و اصیل ترین نوع غذای ایرانی، بویژه در حوزه ارائه چلوکباب ناب به کار برده، و با دریافت مدرک بین المللی ISO 9001 در مدیریت رستوران، و کسب رتبه های برتر در جشنواره ها و ستاندن
اخیرا در سعادت آباد تهران، شعبه جدید چلوکبابی باختر تبریز افتتاح شده، که واقعا همون غذا با طعم شعبه اصلی تو تبریز رو داره. پیشنهاد میدم که حتما یه سر بزنید.
پیشنهاد میدم میکس میل کنید یعنی کوبیده و برگ رو باهم که بهش چلوکباب سلطانی میگن.
چلوکبابی باختر دارای چندین شعبه در شهر تبریز است. ما به شعبه مرکزی که در جاده تهران، نزدیکی میدان بسیج قرار دارد مراجعه کردیم. غذای تخصصی این رستوران کباب برگ است که در چندین سایز ارائه میشود. در ابتدا سوپ خامه اورده شد که بسیار خوش طعم و غلیظ بود. سفارش ما برگ معمولی بود که به نظر من برای یک نفر کافی و مناسب بود. طعم کباب خوب، خوشمزه و ابدار بود. در کنار غذا کره محلی نیز اورده شد که طعم خوبی داشت. دوغ محلی بصورت پارچی و خوب بود. در انتها نیز در صورت تمایل با چای زعفرانی و نبات از شما پذیرایی میشود. در مجموع طعم و کیفیت غذا خوب بود. محیط رستوران کلاسیک و دارای یک سالن بزرگ و یک نیم طبقه است. اشپزخانه نیز در مجاور سالن است و بوی غذا و همچنین صدای ساتوری کردن کبابها در سالن حس میشود. سرویس دهی خوب بود و غذا در زمان مناسبی اورده شد
شعبه برج شهر رستوران باختر در اواخر مهرماه ۱۴۰۰ افتتاح شده و در بلوار ۲۹ بهمن تبریز و در طبقه دهم(آخر)آن قرار دارد.این شعبه بزرگ و با دیزاین بسیار عالی که دید بسیار زیبائی از تبریز را دارد، دارای ۵۰۰ نفر ظرفیت است. از نظر پارکینگ هیچ مشکلی ندارد و پارکینگ مجتمع تجاری برج شهر مکان مناسبی برای پارک اتوموبیل است. نکته مهم با اخذ برگه از رستوران، مجانی بودن حق پارکینگ است.
از پارکینگ ، مستقیم با آسانسور وارد رستوران در طبقه دهم خواهید شد. به محض ورود به رستوران، دید عالی با دیزاین مخصوص و بزرگی سالن پذیرائی و نظافت بالای آن شما را مبهوت خواهد کرد. میهمان نوازی پرسنل رستوران به محض ورود و نشان دادن میز برای نشستن، از نکات بارز دیگر میهمان نوازی مدیریت بالای هتل است. ما از منوی غذاها چلوکباب برگ نیمه مخصوص و معمولی انتخاب کردیم که کبابها بسیار خوشمزه، آبدار و ترد بود، برنج آن بهترین برنج ایرانی و ارائه کره سفید رنگ گاومیش در ظرف مخصوص ، جلوه خاصی به ارائه مطلوب غذا داده بود. قبل از سرو غذا و تا مدت آماده شدن غذای اصلی، با یک کاسه بزرگ سوپ خامه ای که طعم فوق العاده خوشمزه داشت، پذیرائی شدیم. در انتها هم با باقلوا و چای زعفرانی مجانی لذت غذا خوردن در این رستوران تکمیل و شب بیاد ماندنی و خاطره انگیزی رقم خورد.
چلوکبابی باختر از رستورانهای قدیمی و خوب تبریزه.در روزهای تعطیل و جمعه برای پارک خودرو با مشکل مواجه خواهید شد چون خیابان باختر یک خیابان کم عرض است و بدلیل تعداد زیاد ساختمانهای مسکونی ،مغازه و رستوران، جای پارک مشکل بدست می آد.ما در کوچه بغلی پارک کردیم و برای ناهار به این چلوکبابی رفتیم.رستوران در زیر زمین است و باید حدود ۱۵ تا پله رفت پائین.سالن معمولی است و زیاد شیک نیست و گنجایش حدود ۱۵۰ نفر رو داره.غذاهاش هم فقط چلو کباب برگ و کوبیده است با انواع میکس آنها. نکته جالب ، مشاهده نحوه آماده سازی کباب در جلو دید مشتریان و صدای آشپزخانه است که باعث اذیت مراجعین میشه.ما برای دو نفر یک پرس چلوکباب برگ مخصوص سفارش دادیم که مناسب بود.نکته خوب این رستوران داشتن دوغهای محلی و خوشمزه است.چلو برگ هم از نظر حجم و هم کیفیت خوب و خوشمزه بود و طعم واقعی کباب برگ رو میشد احساس کرد.برنجها ساده بود و رویش زعفران نداشت اما کره محلی دربشقاب جداآورده شد که واقعا خوب بود.سوپ خامه ایش هم بسیار خوشمزه بود.بعد از غذا هم بصورت مجانی یک استکان چای زعفرانی اکرام می کنند که واقعا طعم و رنگ زعفران غلیظ داره و بعد از غذا می چسبه.
حرف از کباب که میاد روح آدم شاد میشه مخصوصا که مهمون هم باشی ? و کباب هم خیلی خوشمزه باشه به لطف دوستان ما رفتیم چلو کبابی باختر که یکی از رستورلنهای خوب و ساده اما خیلی باکیفیت تبریز هست خیابان باختر چلوکبابیهای خیلی خوبی داره که از نظر طعم و کیفیت حرف ندارند.
سفارش ما سوپ خامه ای و کباب برگ و کوبیده بود همشون خیلی عالی و خوشمزه بودند سوپ خامه ای بدلیل داشتن خامه حتما مهمه که تازه باشه بدلیل اطمینانی که داشتیم با خیال راحت سوپ خوردیم کبابها خیلی نرم و ترد و آبدار بودند پلوی ایرانی با کره محلی که عطر خاصی داره برای من خیلی لذیذ بود.
یه غذای خوب توی یه روز خوب با دوستان خوب خیلی بیشتر میچسبه.