#شهر_فریدونکنار(فریکنار) در غرب #مازندران و در کنار شهرهایی همانند بابلسر و محمود آباد قرار گرفته است. شهری توریستی و سرسبز و زیبا و به سبک قدیمی با ساختمان های قدیمی زیاد و بازارهای محلی و فروش ماهی میباشد. شما در این شهر خانه های ویلایی زیادی را به نسبت آپارتمان مشاهده میکنید و این نشان از این دارد که مردمان این شهر تمایل چندانی به آپارتمان نشینی ندارند. از مشاغل اصلی مردمان این شهر خرید و فروش برنج و صید ماهی و پرندگان صحرایی میباشد. شهرک های ساحلی و ویلاهای زیادی در این شهر برای اقامت گردشگران با قیمت های متفاوت و کیفیت های مختلف وجود دارد و همینطور هم پر است از رستوران های عرضه غذاهای سنتی و فست فود و دریایی. این شهر همانند شهرهای دیگر اطرافش ساحلی میباشد. بسیار مردمان مهمان نواز و دوست داشتنی هستند.
فریدونکنار یکی از شهرهای ساحلی شمال ایران هستش که بین محمودآباد و بابلسر قرار داره. اطراف فریدوکنار شهرک های ساحلی زیادی هست که خزرشهر از قدیمی ترین اونهاست.فریدونکنار تنها زیستگاه درنای سیبری هستش و در تالاب فریدونکنار و در فصل زمستان اگر خوش شانس باشید می تونید امید که درنای نر سیبری هستش رو در این تالاب زیبا از نزدیک ببینید.مراکز خرید زیادی مثل کتان تافته و ایران تافته و خلاصه چندین فروشگاه زنجیره ای معتبر هم اطراف فریدونکنار و در مسیر بابلسر پیدا میشه.یه جاذبه دیگه هم مثل اکثر شهرهای شمالی بازار ماهی و بازار محلی و بازارهای روزانه مثل شنبه بازار،سه شنبه بازار و جمعه بازاره.برای دسترسی به این منطقه ساحلی زیبا می تونید با اتوبوس به آمل و یا بابلسر تشریف ببرید و بعد ادامه مسیر بدید.
از شهرهای ساحلی مازندران که ساحل تمیزی داره ، ما دوبار به این شهر رفتیم ولی از شانس ما روز تعطیل بود ک دنبال یه نونوایی طلف شدیم
ورودی شهر مغازه های شیک و باکلاسی هست ک برا خرید میشه پیشنهاد داد ، برا رزور سویت با اقای نوایی میتونید تماس بگیرید خیلی ادم مودب و با شخصیته ک اتاقای خوبی رو براتون محیا میکنه ، ی کافی شاپ هم نزدیک اونجا هست انواع قهوه و نسکافه میتونید اونحا نوش جان کنیدحتی از انواع نسکافه های میکس به دلخواه خودتون خرید کنید