مجتمع گردشگری و اقامتی مزرعه قوها در استان گیلان، شهرستان لاهیجان با ارائه خدمات گوناگون ( رستوران سنتی و فست فود، کافی شاپ، ماهی درمانی، استخر، مینی گلف، کلوپ ورزشی، سالن آموزشی، اتاق کنفرانس، ماساژ، ماز، ورزش پتانک، زمین بازی، مرکز آموزشهای هنری، سالن خدمات پوست و زیبایی، اسبچه های کاسپین، پرندگان کمیاب و … ) میباشد.
استخر این مجموعه دقیقا پشت رستوران قرار گرفته و صبح از ساعت ۸الی ۱۲:۳۰به صورت سانس خصوصی در نظر گرفته میشه که به مهمان مجموعه امکان استفاده خانوادگی رو هم میدادن از ساعت ۱۲:۳۰تا ۴:۳۰ظهر زنانه و بعدتا ساعت ۸شب مردانه تایم سانس استخر در نظر گرفته میشه ؛استخرش ابعاد خیلی کوچیک داره که امکان شنا کردن در آن نیست و فقط به منزله اب بازی میتونید ازش استفاده کنید یه سرویس بهداشتی داخل داره ویک عدد دوش که برای استفاده حدود ۵نفر باید ۲۰دقیقه معطل بشید که ایراد بزرگی بود عمق استخر از ۴۰سانت تا ۱۵۰بیشتر نیست انتهای استخر یه سکو نشیمن داره که به عنوان جکوزی در نظر گرفته بودن که فقط اب استخر رو با فشار کم بیرون میدادو بلا استفاده بود ؛برخورد مسئول بسیار محترمانه خوب بود ؛حوله لوازم شستوشوی حمام داخل کمدها تکمیل بود؛از نظر تمیزی هم خوب بود
زمین مینی گلف این مجموعه پشت هزارتو کنار سالن ماساژ قرار داره که از دو تا زمین کوچیک برای بازی مینی گلف استفاده میشد البته ما از این امکان استفاده نکردیم اونم به دلیل این که وقت کم اوردیم مگر نه حتما امتحانش میکردیم ؛ به نظرم اگه به صورت مسابقه با دوستان بازی کنید هیجان زیادی داره؛ اما هیچ کدوم از دوستان تمایل زیادی به این بازی نداشتن و همگی فقط از این امکان عکاسی میکردن
استخری تمیز و ابعاد حدودی ۵*۳ و عمیقترین قسمتش حدودا ۱/۵ عمق داره.استخر به درد شنا کردن نمیخوره و فقط برای یه آب تنی میخوره.۷تا کمد داره و یک دوش.حوله و شامپو تک نفره هم در کمد هر نفر وجود داره.شما در زمان مشخص شده میتونید به صورت عمومی از استخر استفاده کنید و امکان رزرو استخر به صورت خصوصی هم وجود داره.ضمنا در استخر امکان استفاده از کافی شاپ هم وجود داره.
این مجموعه یه بازی واقعا هیجان انگیز هستش که یک در ورود داره و یک در خروج که شما باید از هزارتو ردبشین وبه درب خروجی برسید ؛مسئولین این مجموعه یه مسابقه تدوین کرده بودن که داخل این بازی یک نفر به اسم قاتل دنبال شرکت کنندها میگرده و اگه به هم برسن اون فرد فریز و از دور خارج میشه ؛من در جمع لست سکندیها اولین نفری بودم که از این مجموعه خارج شدم بعدی اقا نادر و به ترتیب اقای رضایی به مقصد رسیدیم ؛ هیجان بازی به قدری بود که خیلی از دوستان با این که زمان به اتمام رسیده بود بازم راه برگشت براشون مشکل بود و گیر کرده بودن که به کمک مسئولین خارج شدن ؛خلاصه که اگه به این مجموعه رفتید حتما حتما از این بازی غفلت نکنید و امتحانش کنید
مِیز Maze یا هزار تو یکی از بازی های فکری و جذابی که در فضای مزرعه قوها ایجاد شده، هزارتو می باشد . این بازی بوسیله گیاه شمشاد طراحی و ساخته شده که میتواند برای ساعتها شما را سرگرم کند . بازدید کنندگان این مجموعه میتوانند با ورود به این فضای تو در تو و قدم زدن در آن حس هیجان را تجربه کنند. مدیریت اکولوژ مزرعه قوها در زمان حضور ما، بازی ای را ترتیب داد که ما هیجان بیشتری را تجربه کنیم. با حضور یک فرد نقاب دار در میانه این هزارتو، کسانی که با انتخاب مسیر اشتباه به سمت این فرد نقابدار حرکت میکردند، توسط نقابدار قاتل از دور مسابقه حذف می شدند. در برخی موارد، قاتل نقابدار افراد شرکت کننده را تعقیب و آنها را دستگیر میکرد و درواقع آنها را از دور مسابقه خارج میکرد. فقط کسانی که در زمان مقرر مسیر درست را انتخاب می کردند و مسیر خروجی را پیدا میکردند، به عنوان برنده نهایی مسابقه انتخاب می شدند. قطعا زمانیکه شمشاد ها رشد کنند، هیجان در این هزار تو بیشتر خواهد شد.
گلخانه و باغ گیاه شناسی مزرعه قو به نظر من یکی از جذابترین بخشهای این مجموعه است. در این گلخانه پانزده هزار نوع گونه گیاهی از اقصی نقاط جهان در طی پانزده سال جمع اوری شده و نگهداری میشود و قرار است در اینده گونه های نادر پرندگان نیز در این فضا حفظ و نگهداری شوند. ما به همراه راهنما بازدیدی که از این مجموعه داشتیم و ایشان با دقت و حوصله فراوان اطلاعات ارزشمندی در اختیار ما قرار دادند. در بخشی از باغ نیز فرش سنگی زیبایی قرار دارد که برای انرژی درمانی و یوگا مناسب است. همه روزه تورهایی برای بازدید از باغ برگزار میشود و حتی اگر در این محل اقامت ندارید نیز میتوانید از این تورها بهره ببرید.
یکی از قسمتهای جالب مزرعه قو زمین مینی گلف آن است که پشت کافی شاپ قرار دارد . همانطور که از اسمش پیداست زمین گلف کوچک است و شاید برای بچه ها مناسب تر باشد اما بزرگترها هم می توانند بصورت تفریحی از آن استفاده کنند ما توپ و چوب گلف را از کارکنان کافی شاپ تحویل گرفتیم و کمی بازی کردیم. تجربه جالبی بود مخصوصا اگر بچه همراه شما باشد.
یکی از امکاناتی که برای مسافران مقیم در سوییتهای مزرعه قو وجود دارد ماز یا میز یا هزار تو است که در واقع شمشادهایی هستند که در مسیری پیچ در پیچ کاشته شده اند و شما باید بتوانید مسیر اصلی را از ورودی تا خروجی پیدا کنید. در زمان حضور ما این بازی بصورت گروهی انجام گرفت که با توجه به موسیقی و شکل بازی، بسیار هیجان انگیز بود البته من نتوانستم مسیر اصلی برای خروج را پیدا کنم اما بازی بسیار جذاب و مهیج بود
ماهی درمانی یا فیش تراپی از امکاناتی است که در اکولوژ مزرعه قو وجود دارد. در این مرکز ماهیهای خاصی وجود دارند که از پوست مرده و زخمهایی که در پای انسان وجود دارند تغذیه می کنند و باعث بهبود آن می شوند. البته فیش تراپی آرامش خاصی هم می دهد. ما در مدت اقامتمان در مزرعه قو از مرکز ماهی درمانی آن استفاده کردیم این ماهیها در استخری با طراحی متناسب و زیبا قرار داشتند و با آهنگ ملایمی که پخش می شود و کار ماهیها حس آرامش بوجود می آید. این ماهی درمانی دردی ندارد فقط حرکت ماهیها روی پوست قلقلک می دهد. سانس صبحها مختص خانمها و عصرها برای آقایان است. البته با پرداخت هزینه بیشتر می توان بصورت خصوصی هم استفاده کرد.
یکی از قسمتهای جالب اکولوژ مزرعه قو گلخانه جذاب و منحصربفرد آن است . در این گلخانه انواع گیاهان غیربومی و کمیاب در ایران ، پرورش داده می شوند و برای مهیا کردن شرایط رشد آنها زحمت زیادی کشیده می شود . انواع کاکتوسها، بید ، نمونه هایی از گیاهانی که مختص مکزیک و ژاپن و گیاهان استوایی به شکل زیبا و جذابی در گلخانه قرار گرفته اند . در فضای باز این مجموعه هم دالانی که با گلهای متفاوت بوجود آمده قرار دارد که زیبایی خاصی دارد. همچنین فرشی از سنگهای رنگی که گفته میشد انرژی خوبی در یوگا دارند وجود دارد که ترکیب جالبی بود. بازدید از گلخانه در گشت مجموعه مزرعه قو قرار دارد و برای افراد مقیم رایگان است.
فیش اسپا مزرعه قوها در نزدیکی استخر ان قرار دارد. فیش اسپا فضای مناسبی داشته، رنگ بندی و موسیقی انتخابی مناسب و ارامش بخش است. در بیرون کمد برای قرار دادن وسایل وجود دارد. همچنین دمپایی و حوله نیز دسترس است. ما در این محل تجربه خوبی داشتیم. فقط به نظر میرسد تعداد ماهیها برای حدود چهارنفر مناسب باشد در حالیکه مجموعه توانایی پذیرش همزمان افراد بیشتری را دارد.
این گلخانه با داشتن پانزده هزار نوع گیاه از جمله گیاهان غیر بومی مثل موز، پاپایا، گیاهان نایابی مثل تکیلا، موز کوتاه و.... میشه گفت یک باغ گیاه شناسی بینظیر است و با این تفاوت که در این باغ لیدری همراه شماست که با جان و دل براتون توضیح میده حتی از بوی گیاهان و گیاهان سمی رو بهتون نشون میدن. جالبترین قسمت برای من دیدن درخت ژینکو بود درختی که از حتی از هیروشیما جان سالم به در برده بود و درخت انجیلی یا درخت آهن که تنها در ایران باقی مانده است و همچنین پیچ شجریان که برای اولین بار توسط استاد شجریان به ایران آورده شده است.از دیگر زیباییهای این باغ فرش سنگ زیبایی بود که ازسنگهایی ریز با رنگهایی خاص ساخته شده بود! اگر در این مجموعه اقامت هم نداشته باشید میتوانید از تورهایی که روزانه در ساعتهای 10-15-16:30-18برگزار میشود به دیدن این مجموعه زیبا بروید و از قبل با شماره تلفن 09055977664 هماهنگ کنید!
در مجموعه مزرعه قوها چند گلخانه وجود دارد و در اين گلخانه ها انواع گونه هاي گياهي از جمله گياهان رايج، خاص و در حال انقراض را خواهيد ديد. تيم تحقيقاتي اين مجموعه در حال تحقيق براي رشد انواع گياهان استوايي در اين منطقه هستند. اگر در اين مكان اقامت نداريد، براي ديدن گلخانه ها ميشود از تورهايي كه چند بار در روز به مدت يك ساعت برگزار ميشود استفاده كرد. در اين تورها كليه گلخانه ها و گونه ها گياهي معرفي ميشوند و به نكات جالبي در مورد پرورش گياهان در اين مجموعه اشاره ميشود.
يكي از تجربيات جالب ما در ديدار از مجموعه مزرعه قوها مِيز اين مجموعه بود. اين ميز در فضاي نسبتا بزرگي با گياه شمشاد طراحي شده بود و نقشه كاملا حرفه اي داشت كه مسير خروجي اش به راحتي قابل تشخيص نبود و بازي در اين قسمت مخصوصا برخورد با قاتل ( فردي كه در صورت ورود به راه هاي اشتباه جلويتان سبز ميشود) در پيچ و خم هاي ميز بسيار جالب و هيجان انگيز بود. حين بازي اهنگي پخش ميشد كه هم تم هيجان و هم استرس ايجاد ميكرد. در مجموع تجربه مِيز مزرعه قوها مخصوصا با حضور تعداد زيادي از دوستان تجربه جالبي بود و پيشنهاد ميكنم در صورتي كه با جمعي از دوستان به انجا رفتيد حتما ميز را تجربه كنيد.
حوضچه ماهی درمانی که در مجموعه مزرعه قو قرار دارد در دو سانس عمومی برای بانوان (صبح ها) و آقایان (عصرها) آماده خدمات رسانی می باشد. این مرکز میتواند پذیرای حدود 16 نفر باشد ولی در حال حاضر به دلیل کمبود ماهی، حداکثر 5 نفر میتوانند از آن استفاده کنند. موسیقی آرامش بخش در فضایی فوق العاده،تمیز و جذاب حتما لحظات خوبی برای شما خواهد ساخت حداکثر زمان استفاده از این مکان، نیم ساعت می باشد. در صورت لزوم میتوان از سانس خصوصی هم استفاده کرد که هزینه آن در حدود 200 هزار تومان می باشد
تور مزرعه قوها به علاقمندان گل و گیاه در فضایی گلخانهای و شبیه به سرزمین اصلی این گونهها انجام میشود. در این تور با مجموعهای از گیاهان زیبای استوایی تا گلها و درختان منحصر به فرد آشنا خواهید شد. در طراحی این باغچهها که در فضای آزاد هم قرار دارد با استفاده از المانهای طبیعی و بیشتر سنگ چینی سعی شده است فضای زیبایی ایجاد شود. برای کودکان علاقمند به علوم و گیاهان این تور میتواند بسیار جذاب باشد. این تور جز خدمات رایگان برای مسافرین مجموعه مزرعه قوها میباشد. بنا به نوشته وب سایت مزرعه قوها اجرای این تور برای گردشگران غیر مقیم با رزرو قبلی امکان پذیر است. این تور در زمانی که شرجیهوا بالاست پیشنهاد نمیشود.
در بخش جنوبی مِیز یا همان هزار تو مجموعه مزرعه قوها دو زمین کوچک برای مینیگلف در نظر گرفته شده است. استفاده از زمین مینیگلف جز خدماتی است که به صورت رایگان به مسافرین این مجموعه ارایه میشود. این بخش برای مسافرینی که همراه خود کودک خردسال دارند میتواند جالب باشد. هر چند این بازی در تمام سنین قابل انجام است.
وقتی قرار بود روی کاغذ خرگوش را به هویج برسانیم، باید هی با مداد خط میکشیدیم و پاک میکردیم تا در آخر مسیر صحیح را پیدا کنیم. حالا در مقیاسی بزرگ در مزرعه قوها این هزارتو ایجاد شده است. استفاده از این مِیز برای کسانی که در این مجتمع اقامت میکنند رایگان است. حتی حالا که گیاهان مسیر به اندازه قد معمول انسان رشد نکردهاند و خروجی دیده میشود باز پیدا کردن مسیر سخت است. اگر فوبیای محلها و راههای تنگ و باریک را دارید این بازی را انجام ندهید. به نظر میرسد تمام علفهای هرز مسیرها باید کنده شود، چون مسیرهای کم تردد کاملا مشخص است. همچنین در عکسهای هوایی مجموعه، نمای مِیز مشخص نباشد، تا بازی جذابتر شود.
در مجموعه گردشگری مزرعه قوها، گلخانه هایی جذاب و زیبا درون مجموعه و همچنین در محیط باز و مسیری جداگانه گیاهان بسیار متنوعی کاشته و نگهداری شده است، از جمله این گیاهان انواع کاکتوسها، درختان بید، سرو، نخل، گیاهان گوشتخوار، گیاهان رونده در سطح زمین و درختان سیب، گلابی، خرمالو و... وجود دارند، برخی از این گیاهان سالی یکبار گل می دهند و باید شانس یارتان باشد که در زمان روییدن گلهای آنها در این مکان باشید. #سفرباطلوع #گلخانه_مزرعه_قوها