یک طبقه از مجتمع تجاری اداری شمیران سنتر که در منطقه 1 تهران قرار دارد؛ به شعبه اقدسیه مجموعه رستوران کافههای ارکیده اختصاص یافته است. این رستوران با دیوارهایی سراسر شیشهای در طبقه دهم ساختمان قرار گرفته و چشماندازی زیبا از فراز تهران را پیش چشم میهمانان رستوران میگشاید. شعبه اقدسیه با مساحتی به بزرگی 1400 مترمربع؛ امکان سفارش از منوی متنوع رستوران با غذاهای فرنگی و ایرانی را فراهم میآورد. هم فضای سرپوشیده دارد و هم فضای باز. پارکینگ، سالنهای اختصاصی برای برگزاری مراسم مختلف، سرو چای و قلیان، عکاسی رایگان، خانه بازی، برنامه عروسکی و گریم کودکان از دیگر خدماتی است که در این رستوران ارائه میشود. معماری و طراحی مدرن، آشپزان و مهماندارانی آموزش دیده و حرفهای، این رستوران را از دیگر همتایانش متمایز میکند.
این شعبه رستوران ارکیده در طبقه دهم مجتمع شمیران سنتر واقع شده است که ویوی زیبایی از شهر قابل دسترسی هست، فضای رستوران شیک و تمیز و لوکس هست، پرسنل عملکرد خوبی دارند، مجتمع دارای پارکینگ هست و مشکل پارک وجود ندارد، رستوران آسانسور اختصاصی دارد، کیفیت غذاهایی که سفارش دادیم باقالی پلو با ماهیچه خوب اما کمی چرب ولی سالاد سزار معمولی بود. قیمت ها بالا اما با خدمات ارایه شده تناسب دارد. #ارکیده۹۸
این رستوران در طبقه دهم مجتمع شمیران سنتر قرار دارد، مجتمع دارای پارکینگ چند طبقه میباشد و از پارکینگ با آسانسور ویژه رستوران میتوان داخل سالن شد، فضای سالن چند قسمت هست که یک بخش سالن اصلی هست و موسیقی زنده به صورت پیانو اجرا میشود، یک بخش وی آی پی که برای جشن های مناسبتی و دورهمی های کاری و خانوادگی مناسب می باشد و سالن کافی شاپ که ما با توجه به شلوغی و سروصدای زیاد سالن اصلی قسمت تراس یا همون سالن کافی شاپی را انتخاب کردیم، سفارش ما سالاد سزار و باقالی پلو با ماهیچه بود، که سالاد سزار این شعبه بر خلاف سالاد سزار شعبه آرژانتین کیفیت چندانی نداشت، باقالی پلو با ماهیچه خوب بود. سرویس دهی هم سریع و خوب بود. به عنوان سرویس نان تازه و ماست هم طبق روال رستوران های ارکیده اوردند، همچنین غرفه ولکام درینک هم در سالن اصلی بود که با شات های نوشیدنی در طعم های مختلف از مهمانان پذیرایی میکردند.
امشب جهت صرف شام به رستوران ارکیده (اقدسیه) رفتیم، رستوران در برج تجاری شمیران سنتر واقع شده است، ماشین را در پارکینگ مجتمع پارک کرده و با آسانسور ویژه رستوران ارکیده وارد رستوران شدیم، ما قسمت تراس را انتخاب کردیم که هم خلوت تر بود و هم ویوی زیبایی از شهر داشت، سفارشات ما باقالی پلو با ماهیچه و سالاد سزار بود که سالاد سزار کیفیت خیلی معمولی داشت و باقالی پلو خوب بود. رسیدگی پرسنل هم خوب بود.
چهارشنبه برای شام به رستوران ارکیده، شعبه شمیران سنتر رفتیم. این رستوران از شعبه های جدید ارکیده هست و فضای بزرگ و قشنگی داره. در ورودی رستوران غرفه ای برای پذیرایی از مهمان ها با نوشیدنی بود.
سفارش های من و همراهانم هم کباب برگ و کباب کوبیده و جوجه فسنجونی بود. به نظرم حجم کباب برگ به نسبت قیمتش کم بود ولی طعم خوبی داشت. دو غذای دیگه هم خوشمزه بودن.
رفتار پرسنل رستوران هم خوب بود و در کل ما از همه چیز راضی بودیم.
من قبلا هم از این رستوران استفاده کرده و نقد و بررسی اون هم ارسال کرده بودم. رستوران به نسبت دفعه قبل بسیار شلوغ تر شده بود. این بار کوبیده مخصوص، جوجه چینی و جوجه با استخوان به همراه سالاد سفارش دادیم و طبق رسم این رستوران بعد از سفارش، خیار ماست و نان تازه سرو شد. سالادها بسیار معمولی، ولی جوجه با استخوان واقعا بسیار عالی بود. ضمن اینکه حجم غذا بسیار زیاد بود. علیرغم شلوغی سرویس دهی مناسب و سریع بود. مجموعه شمیران سنتر، هفت طبقه پارکینگ دارد که فعلا بصورت رایگان است.
سفارش : چلو کوبیده / جوجه با استخوان / جوجه چینی / سالاد فصل / قلیان اینجا یه رستوران با کیفیت با غذاهای خوشمزست . فضای رستوران بسیار عالی برخورد پرسنل بسیار عالی کیفیت غذاها نسبت به کیفیت قابل قبول قلیان عربی قابل قبول در ضمن دسترسی خوب / پارکینگ رایگان هم داره حتما پیشنهاد میشه ❤❤
محیط تمیز و شیک!
کیفیت غذاها خیلی خوب و مقدارشون عالی بود.
قیمت ها نسبت به کیفیت و محیط و مکان رستوران بسیار عالی و راضی کننده بود.
در ضمن سرویس دهی خیلی منظم و به موقع انجام میشد که با توجه به شلوغ بودن واقعا جای تحسین داشت!
باتشکر
برای شام به رستوران ارکیده، شعبه شمیران سنتر رفتیم. تو ورودی رستوران غرفه ای بود که ولکام درینک ارائه میداد. من طعمش رو دوست نداشتم و خنک هم نبود. سفارش من کباب برگ بود. طعم خوبی داشت. سالاد سزار هم سفارش دادیم که به نظرم خیلی معمولی بود. غذاهای دیگه ای هم که سفارش داده بودیم همه خوشمزه بودن. فضای رستوران قشنگه و یک آقایی هم به زیبایی پیانو می نواخت که ما واقعا لذت بردیم.
در کل شب خوبی بود. از غذا و فضای رستوران راضی بودیم.
رستوران ارکیده، شعبه مجتمع شمیران سنتر در اتوبان ارتش قرار داره. رستوران طبقه دهم مجتمع هست. ما برای شام رفتیم و سفارش های ما کبابهای برگ وکوبیده و جوجه فسنجانی بود. هر سه خوشمزه و خوش پخت بودن. برنج به نظر من حجمش کم بود نسبتا. نون خوشمزه ای به عنوان سرویس برامون آوردن که با ماست خیلی چسبید. در کل رستوران خوبیه. هم از نظر فضا و هم کیفیت غذاها
رستوران ارکیده، از رستوران های خوب و با کیفیت هست که چند تا شعبه در تهران و مازندران داره. ما به لطف دوستان لست سکند، برای شام به شعبه اقدسیه این رستوران رفتیم. این شعبه در مجتمع شمیران سنتر، واقع در اتوبان ارتش هست.
سفارش های ما کباب برگ، جوجه فسنجانی و کباب کوبیده بود. هر سه غذا کیفیت خوبی داشت. خصوصا کباب برگ، از بهترین کباب برگ هایی بود که خوردم. جوجه فسنجانی هم طعم خوب و لذیذی داشت. من قبلا چند بار جوجه فسنجانی تو رستوران های دیگه خورده بودم که معمولا روش گردو خورد شده هم میریزن که اینجا اینطوری نبود ولی خیلی خوشمزه بود. برنج خوش پخت بود. سالاد سزار هم سفارش دادیم که تقریبا معمولی بود. ضمنا پیش از غذا به عنوان سرویس، برامون ماست و خیار با نون تازه هم آوردن که نونش خیلی عالی بود. گرم و تازه و خوش طعم. موقع ورود هم نوشیدنی برای مهمانان سرو میشه که اونم خوبه.
فضای رستوران هم دلباز، شیک و تمیز هست. چون تو ارتفاع هست، ویوی خوبی هم داره. برخورد پرسنل و سرویس دهی هم مناسب بود. ضمنا ما چون وسط هفته رفتیم، بیرون مجتمع راحت جای پارک پیدا کردیم و نیاز به استفاده از پارکینگ نبود.
قیمت ها یکم بالاست ولی با توجه به کیفیت غذاها، قابل قبوله. در کل ما از این رستوران راضی بودیم و به دوستان پیشنهادش می کنیم.
#رستوران_ارکیده
رستوران ارکیده در شمیران سنتر تهران از شعبه های جدید این رستوران است.من قبلا از شعبه جاده چالوس استفاده کرده بودم که راضی بودم. روز سه شنبه که تعطیلی عید غدیر بود برای وعده ناهار به این شعبه رفتیم. پارکینگ مجموعه رایگان بود و رستوران یک طبقه کامل را به خود اختصاص داده بود و فضای نسبتا بزرگی را شامل میشد، دور تا دور دیوارهای شیشه ای با قابهای فلزی نصب شده بود و بیشتر میزهای تعداد بالا در کنار پنجره بود که دید و نور خوبی به چهار جهت داشت. فضای کافه از رستوران جداشده بود که دود در آن آزاد بود. دکوراسیون رستوران شامل میز و صندلیهای مبلی،تزیینات سقف و دیوارها سبک کلاسیک بودند. فضای وی آی پی برای مراسم جدا بود.در فضای رستوران هم چند مراسم جشن برگزار بود.ابتدای ورود با شربت از شما پذیرایی میشد و صدای پیانو صدای غالب فضا بود. فضای سرویس بهداشتی مجموعه هم واقعا تمیز و شیک بود.ما به دلیل نبود میز در فضای اصلی از میزهای کافه استفاده کردیم. به دلیل ساعت شلوغی رستوران سرویس کمی کند انجام میشد و زمان زیادی برای ثبت سفارش صبرکردیم. رفتار پرسنل محترمانه بود ولی به دلیل تعداد زیاد مهمانها کیفیت رسیدگی کمی پایین بود. سفارش ما سوپ، کباب شیشلیک و کوبیده همراه برنج بود. طعم کبابها واقعا خوب بود و گوشتها به خوبی پخته و مزه دار شده بودند.دورچین شامل گوجه کبابی و لیمو ریحان و خیارشور بود ولی حجم برنج کم بود و خیلی خشک بود و خیلی عالی پخته نشده نبود.سوپ هم طعم خوبی داشت ولی خیلی غلیظ و کشدار بود. در مجموع کیفیت غذاها مطلوب بودند.در زمان برگشت بدلیل ازدحام جمعیت تقریبا یکربع برای آسانسور منتظر ماندیم.
#ارکیده۹۸
#رستوران
امروز 29 مرداد برای ناهار به همراه خانواده و جمعی از دوستان به رستوران ارکیده رفتیم. رستوران در طبقه 10ام و دارای آسانسور اختصاصی بود. با توجه به ارتفاع رستوران از سطح زمین و وجود پنجره هایی بزرگ در اطراف رستوران، چشم اندازی زیبا ایجاد شده بود. فضای رستوران بزرگ و دلباز بود که علی رغم شلوغی بازم میشد جای خالی پیدا کرد. رستوران داری دو فضا بود، فضای داخلی و تراس(البته تراس سرپوشیده) که بنظرم فضای تراس اش قشنگتر بود.
ناهار امروز ما شیشلیک و کوبیده به همراه برنج کته و چلو بود. شیشلیک و کوبیده دارای دورچین گوجه و خیار شور و ریحون بود. من در شهرهای مختلف شیشلیک خوردم، به نظرم شیشلیک های مشهد از همه شهرهای ایران خوشمزه تره. در مقایسه با شیشلیک هایی که توی تهران خورده بودم، بنظرم شیشلیک اینجا هم خیلی خوب بود و کاملا اون طعمی که ازش انتظار داری رو داشت. تعداد واندازه تکه ها هم مناسب بود.
در مورد کوبیده و برنج هم بنظرم هر دو خوب و خوشمزه بودن.در کل تجربه خوبی بود و همه راضی بودن.
ما به همراه دوستان روز سه شنبه که یک روز تعطیل بود به رستوران ارکیده شعبه شمیران سنتر رفتیم. ساعت دو بعدازظهر رسیدیم و خیلی شلوغ بود و بیشتر میزها پر بودند و کلی مراسم برپا بود، به سختی میزی کنار پنجره که دید خوبی به شهر داشت پیدا کردیم، سفارشمون شلیک و کوبیده بود که هر دو طعم خوبی داشتند و کمی سفارشمون دیر رسید ولی گوشت به خوبی پخته شده بود. کمی گارسونها دیر جوابگو بودند ولی رفتار کاملا محترمانه ای داشتند.در مجموع تجربه خوبی بود و فضا و غذا عالی بود.
سلام
جاتون خالی
دیشب رفته بودیم رستوران ارکیده شعبه اقدسیه داخل مجتمع شمیران سنتر بلوار ارتش.
مجتمع که خیلی خوش مسیر بود و دقیقا نبش بلوار ارتش بود. یکی از مهمترین دغدغه های همه ما ساکنای تهران، نبودن جای پارک هست که خداروشکر این مجموعه با پارکینگ اختصاصیش این مشکل رو حل کرده. نگهبانای پارکینگ با برخورد مناسب راهنمایی کافی و داشتند، وارد سالن که شدیم پرسنل خوشروی مجموعه با نوشیدنی های استارتر پذیرای ما بودند. فضای سالن خیلی بزرگ و با صفا بود.بعد از اومدن همراهامون غذامونو سفارش دادیم :
باقالی پلو با ماهیچه ، ماهی کبابی، جوجه چینی، کباب کوبیده.
ویوی سالن فوق العاده قشنگ و دلچسب بود. همه دوستان از سفارشا راضی بودیم و باعث شد همه از غذاهای همدیگه تست کنیم، ماهیش که خیلی طرفدار پیدا کرد.صدای دلنشین پیانو اشتهای ادمو واقعا بالا میبرد. به همه عزیزان توصیه میکنم حتما امتحانش کنید. ما که قراره هفته بعد بریم برای امتحان قلیوناش.#ارکیده۹۸
دیشب من و خواهرام با معرفی و دعوت دوستمون منصوره عزیز در رستوران ارکیده شعبه اقدسیه واقع در شمیران سنتر بلوار ارتش شب خوب و خاطره انگیزی رو سپری کردیم ، سفارش ما باقالی پلو با ماهیچه و گردن ، ماهی و جوجه چینی و کوبیده با نون تازه بود که انصافا همه از سفارشمون راضی بودیم ، خصوصا ماهی کبابی که طعم فوق العاده ای داشت و باعث شد همه طعمشو تست کنن .
در مورد سرویس دهی همه چی عالی بود از پارکینگ تا ورود و پذیرایی و موسیقی زنده و ویو واقعا بی نظیر بود
توصیه من به همه دوستان اینه که حتما این رستوران و غذاهای بی نظیرشو امتحان کنن و یه شب به یادماندنی را در کنار عزیزانشون خاطره بسازن
#ارکیده 98
رستوران ارکیده سیتی سنتر رستورانی بسیار شیک و تمیز و لاکچری در طبقه ۱۰ مرکز خرید شمیران سنتر در شمال تهران است. پارکینگ رایگان و از پارکینگ با آسانسور وارد رستوران میشوید. رستوران شامل یک سالن اصلی بسیار بزرگ ۲ سالن VIP و یک سالن برای استفاده از قلیان و سیگار است. در بدو ورود با شربت well come پذیرایی میشوید. پرسنل بسیار مرتب و حرفه ایی با رفتار بسیار خوب. و اما غذا جوجه چینی ،ماهیچه ،کباب کوبیده و ماهی کباب سفارش دادیم که همه خوشمزه بود. رستوران کافی شاپ هم داره و می تونید بعد از میل کردن غذا چایی یا نوشیدنی دیگه میل کنید که خیلی هم میچسبه البته. #ارکیده۹۸
رستوران ارکیده واقع در اتوبان ارتش سیتی سنتر شمیران طبقه دهم میباشد و دارای فضایی بسیار لوکس و زیباست.کیفیت غذا ها هم بسیار عالی بود سفارش من جوجه چینی بود که خیلی دوست داشتم .این رستوران برای افرادی که به قلیان علاقه دارند هم محل بسیار خوبی است
رستوران ارکیده شعبه اقدسیه در طبقه دهم مرکز خرید شمیران سنتز واقع شده و ویوی بسیار زیبایی از شهر رو داره. رستوران بسیار بزرگ و شیک دارای پارکینگ رایگان آسانسور، دو سالن وی ای پی برای مجالس کافی شاپ است. و یک قسمت از رستوران برای کسایی که میخواهند سیگار یا قلیان استفاده کنند تعبیه شده . و اما غذا سفارش من ماهی کبابی بود که بسیار خوب طعم دار شده و کباب شده بود و فوق العاده خوشمزه بود. #ارکیده۹۸
قبلا از رستوران ارکیده میدان آرژانتین بصورت بیرون بر استفاده کرده بودم و میدانستم کیفیت غذا از کیفیت قابل قبولی برخوردار میباشد. با توجه به بازگشایی مجتمع شمیران سنتر، شعبه جدید رستوران ارکیده بر بام این مجتمع شروع بکار کرده است. فضای رستوران بسیار بزرگ و پاکیزه میباشد. همچنین تراس شیشه ای رستوران ویوی بسیار زیبایی از تهران را به نمایش میگذارد. در بدو ورود با نوشیدنی از ما پذیرایی شد. از غذاهایی که ما سفارش دادیم کوبیده بسیار عالی، جوجه چینی نسبتا خوب و چلوگردن چندان تعریفی نداشت. سوپ و سالاد خوب و ماست معمولی بود. قیمت ها با توجه به خدمات و محل مناسب بود. از لحاظ پارکینگ هم باید از پارکینگ مجموعه شمیران سنتر استفاده نمود. این رستوران از مکان هایی است که باز هم مراجعه خواهم کرد. به خصوص برای میهمانی های رسمی و کاری مناسب است.
یک نهار بینظیر در رستوران ارکیده شعبه اقدسیه با خانواده ساعاتی خوشی را گذراندیم.
نهار شیشلیک سفارش دادیم ، کیفیت غذا عالی بود ولی از لحاظ کمی به جای شیشلیک پنجلیک آوردند.
یعنی به جای 6 تیکه دنده کباب 5 تیکه آوردند.
زیاد حساس نشدیم ، به فال نیک گرفتیم.