Close
رستوران عمارت بادگیر
زینب مهرآبادی
نقدها:
گزارش
وعده ناهار در عمارت بادگیر
توصیه شده توسط کاربر

تور ما برای ناهار رستوران سنتی عمارت بادگیر را انتخاب کرده بود. وقتی وارد حیاط اصلی شدیم یکی از کارکنان رستوران درباره خانه توضیحاتی داد. بعد از آن ما از پله ها بالا رفتیم و دو اتاق مهمان خانه و بادگیر عمارت دیدن کردیم. سپس در میزهای حیاط اصلی نشستیم و ترجیح دادم غذای سنتی سمنان را امتحان کنم. از یکی از کارکنان که پرسیدم گفت ته چین غذای محلی ماست و این غذا را سفارش دادم. کارکنان کاملا مودب و مرتب اما خیلی خوشرو نیستن. در ظهر پاییزی با دیدن زیبایی جای جای عمارت بادگیر در خیالم به گذشته ها سفر کردم و با دیدن دکور خلاقانه و متفاوت اتاق ها از اینکه به این رستوران آمده بودم خوشحال بودم. حدود 20_25 دقیقه طول کشید تا غذام رو اوردن. برنج زردچوبه ای با کشمش و لپه و تکه ای گوشت و ته دیگ. تا غذا آماده بشه درباره ته چین سنتی سمنان تو گوگل جستجو کردم. آن چیزی که برامون اوردن با آنچه در گوگل خواندم متفاوت بود. غذا رو دوست نداشتم. گوشت خیلی خوب پخته بود. اما برنج خیلی خوب نبود و به نظر همسفران برنج ایرانی نبود. فضای رستوران را خیلی دوست داشتم. فضای چایی خوری آن هم جای دنجی است و جون میده برا ساعت ها گپ زدن دوستانه.
برای شستن دست ها به سرویس بهداشتی مراجعه کردم که برام جالب بود سرویس بهداشتی آب گرم نداشت و با آب سرد دستامو شستم.

نوع سفر:
تاریخ سفر: