Close
رستوران سه کاج
Milad Farahani
نقدها:
گزارش
برای تنوع که یک بار برید بد نیست، اونم فقط تو تابستون

این رستوران از نظر کیفیت غذا اصلا پایداری نداره و هر بار که بری طعم غذاش با دفعه‌ی قبلی فرق داره. مثلا یک بار ازش جوجه شالتو گرفتم خوب بود، ولی دفعه‌ی بعدی هم مواد داخل جوجه خیلی کم بود و هم جوجه درست پخته نشده بود. قیمت‌هاش هم به نسبت بالاست و تقریبا با قیمت‌های رستوران هتل عباسی برابری می‌کنه. البته کیفیت غذاش و از همه مهم‌تر کیفیت سرویس‌دهی‌ش خیلی خیلی خیلی پایین‌تر از هتل عباسی است.
اگر بیشتر از یک ساعت و ربع بمونی، ۲۰ درصد به عنوان حق سرویس ازتون می‌گیرن. حتی اگه وسط هفته باشه و آلاچیق‌های دیگه همه خالی باشن، بازم حق سرویس را برای زمان اضافه دریافت می‌کنن. از من ۱۲۰هزار تومان به عنوان حق سرویس گرفتند. گارسون‌ها هم کاملا غیرحرفه‌ای هستن و پذیرایی درجه‌ی ۲ و ۳ انجام می‌دن.
من ترجیح می‌دم از دفعات بعدی از رستوران هتل عباسی استفاده کنم که هم کیفیت غذاش بهتره و هم قیمت‌هاش تقریبا در همین حدوده، و هم کیفیت خدمات‌رسانی پرسنلش خیلی خیلی بهتره. (ضمنا حق سرویسش هم ۱۵ درصده و محدودیت زمان هم نداره!)

نوع سفر:
تاریخ سفر: