از بین تمام جاذبه های دیدنی، رصدخانه، مرکز علوم و ستاره شناسی و آسمان نمای بنگالور -پلنتاریوم- که به نام اولین نخست وزیر هندوستان -نهرو جواهر لعل- نامگذاری شده را انتخاب کردیم.
خوش شانس بودیم که آن روز، یک نمایش ویژه از تاریخچه فضانوردی و فضاپیماهای بشر به زبان انگلیسی بر گنبد آسمان نما اجرا می شد.
هندوستان پر از ادیان، آداب، فرهنگ ها و زبان های متعدد است و این تنوع گویش باعث شده تا حتی در جغرافیای یک کشور، نتوانند زبان یکدیگر را بفهمند. زبان مشترک در هندوستان، زبان انگلیسی است و کودکان از دوران مدرسه به طور جدی زبان انگلیسی را یاد می گیرند و بسیاری از خانواده ها در مکالمات روزمره با زبان انگلیسی صحبت می کنند.
خانواده ها با فرزندانشان، گروه های دانش آموزان و گروه های دوستانه آمده بودند و با علاقه از موزه فضا، ابزارهای آشنایی با علوم و فضا و همین اجرای سه بعدی کروی استفاده می کردند.
نمایشی با کیفیت از تلاش های انسان برای دستیابی به فضا که بر یک پرده گنبدی شکل به نمایش درآمد و در فضایی تاریک که حس معلق بودن می داد، تماشاچیان بر روی صندلی هایی تخت شونده رو به آسمان این فیلم را تماشا می کردند.
در فضای باز و حیاط مجموعه، ابزارهای تجربه پدیده های فیزیکی و همچنین آشنایی با فضا و سیارات هم وجود دارد تا کودکان را به زبان خودشان با علم تجربی فیزیک و فضا آشنا کند.