این موزه در خانه تاریخی صحتی قرار گرفته است. با توجه به نوع معماری بنا، میتوان قدمت آن را به اواخر دوره قاجار نسبت داد. این خانه ۴۰۹ متر مربع مساحت دارد و در سه طبقه با نمای آجری احداث شده است و در زمان حیات شادروان دکتر ابوالقاسم صحتی و اوایل دوره پهلوی در ماه محرم در سالیان متمادی به عنوان حسینیه مورد استفاده هیئت های عزاداری قرار گرفته است. دسته های بزرگ و مشهور عزاداری سینه زنی و زنجیر زنی محلات مختلف راسته کوچه، کوچه باغ، خیابان و بازار تبریز صبح زود و آخر شب برای برگزاری مراسم به این مکان می آمدند. امروزه نیز در ماه محرم، مراسم تلاوت قرآن، سخنرانی، عزاداری و روضه خوانی در این موزه برقرار است.
با خواندن برشورهای تبریز 2018 و دیدن عکسهای این موزه موضوعی برای بازدید از این مجموعه در انتهای راسته کوچه و آدرسی که داشتم مراجعه کردم.
در موزه بسته بود و زنگی که بر روی آن موزه محرم نوشته بود فشردم. پس از چند بار پیرمردی به در مراجعه کرد و گفت که اینجا دیگر موزه نیست و وسایل آن نیز جمعآوری شده است.
خلاصه اگر شما هم با دیدن عکسهای این مجموعه که حالا وجود خارجی ندارد و یا خواندن برشورهای گردشگری تبریز قصد بازدید از این مجموعه را داشتید بدانید که جایی برای بازدید نیست. البته فکر کنم پیرمرد آن کاغذی را هم که مقابل زنگ در مانده بود کند تا دیگر نشانی از این موزه باقی نماند.