اگر از میدان مرکزی کمال الملک کاشان در امتداد خیابان بابا افضل حرکت کنیم بعد از عبور از ورودی بازار پانخل و کمی پیاده روی در محلهای که به محلهی میدان کهنه شناخته میشود، به این مسجد میرسیم. از همان سر خیابان تک مناره کنار مسجد خودنمایی میکند.شاخصترین بخش این مسجد منارهی آن است که قدمتش به دورهی سلجوقی میرسد. شاید جز معدود آثاری باشد که از زلزلهی مهیب شهر کاشان در عهد کریم خان زند و خرابی گسترده در شهر کاشان در امن مانده است.
آنچه ارزش این منار را بیشتر میکند، خط کوفی است که در پای منار کار شده است و بنا بنوشتهی تابلوی راهنمای مسجد از کهنترین بناهای تاریخدار کشور است.
گویا این مسجد آنقدر قدمت داشته که دارای دو محراب بوده است، مثل مسجد ذوقبلتین. از آن مسجد حالا مناره باقی مانده است.
وضعیت فعلی مسجد که بعد از زلزلهی بزرگ کاشان مرمت و یا شاید بازسازی شده است یک شبستان با گنبد رفیع مسجد بر روی آن است که شاید شبستان تابستانی باشد و در زمان بازدید من یک تیم کارشناسی مشغول بررسی این قسمت بودند. این بخش مسجد زیباترین بخش ان است. یک شبستان هم با ستونهای سنگی ردیف در کنار هم در سمت دیگر و تقریبا شرقی مسجد قرار دارد. نمازخانهی مسجد در زمان بازدید من بخش کوچکی بود که چندان تزیینات معماری نداشت و تنها یک سقف گنبدی داشت. جالب بود که مسجد دقیقا رو به قبله نبود و سمت قبله اندکی به چپ متمایل بود.
به نظر میرسد همت بیشتری برای احیای کامل این مسجد مورد نیاز است!