بازار مسگری کرمان در چارسوی دوازدهم بازار سراسری کرمان واقع شده که شما میتوانید پس از ورود به قسمت شرقی بازار از میدان توحید کرمان به سمت چپ بپیچید و وارد آن شوید.
بطور کلی هرچند اصالت گذشتهها را در این بازار نمیتوان دید اما بازار مسگری کرمان هنوز زنده و پویا بوده و در بخشهایی از آن صنعتگرانی مشغول ساختن انواع ظروف مسی و حکاکی بر روی آن هستند و شما میتوانید سر و صدای چکش و قلم آنها را بشنوید.
همچنین برای مشاهده کارگاههای مسگری که کوره مسگری دارند میتوانید به اولین کوچه از سمت چپ چارسوی مسگرها بروید. در این مکان شما شاهد یکی از قدیمیترین کارگاههای مسگری خواهید بود که اکثر محصولات بازار در آن تهیه و تولید میشود. در این کارگاه، روند ساخت ظروف مسی و نحوه قرار گرفتن در کوره را میتوانید ببینید.
در نزدیکی موزه ی سکه بخشی از بازار قرار داشت که بارها و بارها بخاطر خرید به این قسمت بازار رفتیم و البته اجناس هندی و پاکستانی هم کم نبودن در این بین.ظروف مسی که برخی کسبه در حریم رفت و امد چکش میزدند و فالگیر هایی که با ی گوله نخ دنبالتونن و میگن طالعتو ببینم و حسابی افراد ساده رو گول میزدن.ظروف ملیله کاری هم در این بازار کم نبود و قیمتش نسبت به اصفهان بسیار مناسبتر بود و خرید انرژی بخشی رو نیتونید از این بخش از بازار داشته باشید.
قسمتی از مجموعه گنجعلی خان که مربوط به صنایع دستی از جنس مس است.از دیگ های بزرگی که شبیه دیگهای جهیزیه مادربزرگم بود تا ظروف کوچکتر و تزیینی که معمولا دارای کنده کاری و سیاه قلم هستند و البته که زیور آلات.
در باب اثرات و خواص مس هم زیاد گفته اند، و آن را فلز شفابخش نامیده اند از اینکه استفاده از زیور آلات مسی در دردهای مفصلی اثر دارد.یا اینکه برای افزایش انرژی کوثر است،یا خاصیت آنتی باکتریایی و چه و چه و چه که در عکس آخر معلوم است.
با این همه خاصیت و رنگ و لعاب که البته ما هم کلی مسی جات خریدیم و جیبهایمان را خالی کردم.
بازار مسگرهای کرمان در قسمتی از بازار کرمان قراردارد که در آن ظروف و تابلوهای مسی زیبایی طراحی و ساخته میشود و قدمت آن بسیار زیاد میباشد و به ششصد سال پیش برميگردد.به این بازار، بازار گنجعلی خان نیز گفته میشود.و ظروف مسی آن به اکثر نقاط ایران و حتی خارج صادر میشود.