هر چند محل مدرسه طالبیه به اشتباه مسجد جامع نامیده میشود ولی باید دقت کرد که مسجد جامع تنها بخشی از این مجموعه است. پیوستگی سه مسجد حجت السلام، مسجد جامع و مسجد اسماعیل خالهاوغلی هم باعث شده که هر سه یک مسجد فرض شود. اگر از سمت بازار وارد مجموعه طالبیه و محوطهی آن شکید، بالای سر در سنگ نوشتهای را خواهید دید که گویا فرمان معافیت این مدرسه از پرداخت مالیات در دوران قاجار است.
اگر از سمت خیابان مطهری و روبروی خانه مشروطه وارد حیاط این مدرسه شوید، سنگ نوشته در سمت دیگر و ورودی به بازار خواهد بود.
همانطور که ذکر شد در این مجموعه چهار مسجد وجود دارد. سه مسجدی که در جانب جنوبی قرار دارند به ترتیب از سمت غربی، مسجد حجت السلام، مسجد جامع و مسجد اسماعیل خاله اوغلی است. مسجد میرزا صادق در بخش شمالی و ورودی جدا از این سه مسجد دارد.
دسترسی به هر سه مسجد از کفشکن مسجد جامع مقدور است و دربهای اختصاصی معمولا بسته است.
مسجد حجت الاسلام تنها در مراسمهایی چون شب قدر استفاده میشود و مسجد جامع برای نماز جماعت و مسجد خاله اوغلی هم در سایر اوقات قابل استفاده است. هر چند در بازدید اخیر هر سه مسجد باز و گردشگران اجازه بازدید داشتند.
ساختمانهای جانب شمالی و شرقی کلاس درس و حجرههای طلبههای دینی است. یک قرائت خانه و کتابخانه به نام جعفریه هم داخل مجموعه وجود دارد که ساختمان آن هم قدیمی است. بخش حجرهها و کلاسها هم جز موقوفات هستند.