در یک فضای تمیز و شیک می توانید از بهترین غذا های گیلانی لذت ببرید. پیشنهاد این است که حتما جوجه ترش این رستوران را امتحان کنید.
به صورت اتفاقی و از نظرات گوگل پیداش کردیم و واقعا جزو رستوران های خوب بود و تا الان چند بار دیگر هم رفتیم . سینی کباب سفارش دادیم برای 3 نفر اندازه مناسبی داشت . کیفیت غذا خوب بود . فضای دنجی داره. بخشی از فضا میز و صندلی و بخشی هم تخت سنتی دارد . قیمت هم تقریبا تو رنج قیمتهای روز رستوران ها است .
متاسفانه رفتار یکی از پرسنل از ابتدای ورود بسیار غیر مودبانه و طلبکارانه بود و بدتر از همه این بود که هنوز مشغول غذا خوردن بودیم که گفت میخوان سالن رو ببندن و باید بلند شیم و وقتی خواستیم با مدیر رستوران صحبت کنیم ایشون به دروغ خودش رو مدیر معرفی کرد ولی بعدا مشخص شد که مدیر رستوران فرد دیگری هستند که ایشون لطف کردن و برای رفتار بی ادبانه ی پرسنلشون عذر خواهی کردن.
در کل طعم و کیفیت غذا خوب بود . رفتار بقیه پرسنل محترمانه و صمیمانه بود. اما سرویس دهی ضعیف بود. قسمتی از سفارش رو فراموش کرده بودن و بعد از معطلی و یادآوری مجدد آورده شد که غذاهای قبلا آورده شده دیگه سرد شده بود.
اگه در انتخاب پرسنل حرفه ای دقت کنن به خاطر دیزاین سنتی ش رستوران خوبیه اگر نه ارزش تجربه کردن و خراب کردن سفر رو نداره.
این رستوران از نظر دیزاین داخلی کاملا سنتیه اما هم بخش نشستن رو نیز داره و هم تخت. برنج محلی و پختش به صورت کته واقعا عالی بود،چنجه سفارش دادیم که گوشتش واقعا خوش طعم،لذیذ و نرم بود. اشپیل و دیبیجا سفارش دادیم که اشپیل با برگ سیر و رب آلوچه سرخ شده بود که خیلی خوشمزه و خوشطعم بود.زیتون استفاده شده برای پرورده تازه و گوشتی بود،رفتار پرسنل و مدیریت واقعا خوب بود.