رستوران منهتن گریل در سال 1390 شروع به فعالیت کرد.این رستوران ابتدا با انواع ساندویچ هایی که با نان جو ارائه می کرد معروف شد. ساندویچ هایی که به لحاظ شکل و طعم با تمام رستوران های دیگر تفاوت دارد. مرغ و گوشت داخل این ساندویچ ها گریل می شوند و بعد به روش خاصی داخل دستگاه گریل قرار می گیرد تا تردی و لذت ساندویچ چند برابر شود. همچنین در کنار همه این مراحل طعم و مزه سس های کلیه محصولات این رستوران که با فرمول انحصاری تهیه می شوند هم از همان روزهای ابتدایی به سر زبان ها افتاد .سپس انواع غذاهای دیگر را مثل پیتزا و برگر، به منوی خود افزود .
توجه به تازگی مواد اولیه و بهداشت محیط آشپزخانه جزو مهمترین اصول رستوران منهتن گریل است. بطوریکه مدیر این رستوران به صورت پیوسته و مداوم در به روزرسانی خود با استانداردهای کیفیتی روز دنیا در این زمینه ها تلاش می کند. به خاطر همین می توانید مطمئن باشید تمامی غذاهای ارائه شده در این رستوران صد در صد سالم و البته مناسب رژیم غذایی خاص شماست. از دیگر ویژگی های غذاهای رستوران، سبک بودن و بالا بودن ارزش غذایی آنهاست.
رستوران منهتن بعد از گذشت یک سال سالن خود را با ظرفیت 25 نفر افتتاح نمود.و بنا بر استقبال فراوان مشتریان عزیز، اواخر سال 1393 ظرفیت خود را افزایش داد و فضایی جدید به سالن فعلی خود اضافه کرد تا احساس رفاه بیشتر برای مشتریان وفادارش ایجاد کند.
مدیریت منهتن گریل در طراحی داخلی رستوران همواره سعی در این داشته که فضایی فنسی و هیجان انگیز ایجاد کند که به محض ورود حس هیجان و انرژیِ شهرِ همیشه بیدارِ منهتن را تداعی کند تا دوستان منهتنی نهایت لذت را در مدت حضورشان ببرند.
این رستوران در نزدیکی میدان دربند تهران واقع شده است. فضای وسترن و شلوغ رستوران بسیار مناسب اسم آن است.برخورد پرسنل دوستانه و محترم است. من در این رستوران برگر منهتن انواع پیتزا و برگر های دیگر را تست کرده ام. برگر منتهن که از غذا های ویژه و سفارش شده ی آنجا است بسیار لذید است و موقع سرو هر قدر پنیر چدار بخواهید روی غذاتان میریزند. برای من که عاشق پنیر هستم دیدن اینکه پنیر جلوی چشم خودم روی غذام ریخته میشه بسیار لذت بخش است.منتها من در گذشته که به این رستوران رفته بودم برگر منتهن بزرگتر و با سیبزمینی های بیشتری بود که این سری کوچک شده بود.
فضای رستوران در واقع سه بخش است که دو بخش داخلی و یک بخش در حیاط است که از نظر دکوراسیون خاص و به یاد ماندنی است.
در كل رستوران شيك و دنجي بود ولي اسم هايي كه براي غذا انتخاب كرده بودند كاملا من درآوردي بود كه تو خود نيويورك همچين چيزي كسي نشنيده!!! نيويورك استيك برگر ! با قيمت خيلي بالايي كه به نظرم به صرفه نباشه پيتزاش خوشمزه تر بود #تايسيز
در كل رستوران شيك و دنجي بود ولي اسم هايي كه براي غذا انتخاب كرده بودند كاملا من درآوردي بود كه تو خود نيويورك همچين چيزي كسي نشنيده!!! نيويورك استيك برگر ! با قيمت خيلي بالايي كه به نظرم به صرفه نباشه پيتزاش خوشمزه تر بود
#تايسيز
اولین نکته ایی که با ورود به فست فود منهتن گریل توجه هر فردی را جلب میکند,دکوراسیون و تزئینات متفاوت,جذاب و خلاقانه است.سالن تقریبا بزرگ این فست فود با میز و صندلی های رنگارنگ و دکورهای متفاوت در هر قسمت تزئین شده است,کلاه و چوب بیس بال,ماشینهای کوچک فلزی,قفسه سس های متنوع و مختلف از جمله آیتم های استفاده شده در دکور است.علاوه بر سالن,امکان استفاده از فضای حیاط برای مشتریان و صرف غذا در آنجا محیا است.پرسنل مودب و آموزش دیده به خوبی با مشتریان برخورد می کنند. اما بخش خوشمزه این #فست_فود,منو متنوع,شامل پیتزاهای ایتالیایی,آمریکایی,سوخاری ها,همبرگر ها و پیش غذاهاست.در چندین تجربه صرف شام در این رستوران ما از #همبرگر و بال و کتف سوخاری این رستوران استفاده کردیم.طعم بسیار خوب سوخاری ها و کیفیت مناسب و طعم دلچسب همبرگرهایی که به نظر دست ساز می آیند در کنار سیب زمینی سرخ کرده های ترد که همراه هر همبرگر سرو میشود,تجربه بسیار خوبی از فست فود را ارائه می دهد.شاید در ابتدا قیمت های داخل منو کمی بالا به نظر برسد,اما قطعا بعد از صرف غذا از بابت هزینه ایی که کرده اید در مقابل کیفیت و طعم خوب غذاها راضی خواهید بود.مدت زمان حاضر شدن غذاها هم مناسب است و البته لذت صحبت در این فضای فانتزی و رنگارنگ باعث می شود مشتریان وقت بیشتری را در این فست فود صرف نمایند.وضع ظاهری پرسنل و بهداشت محیط نیز مناسب است. در کل بخاطر کیفیت,طعم و سرویس دهی مناسب این فست فود را به شما عزیزان پیشنهاد می کنم.
توجه کنید که در روزهای آخر هفته منهتن گریل شلوغ است و بهتر است رزرو نمایید.
آدرس:تجریش_خیابان فناخسرو_ابتدای خیابان جعفری_پلاک 85
#رستوران #فست_فود #شکم_گردی #خوشمزه #تهران #غذا #منهتن_گریل #تایسیز
رستوران منهتن گریل در خیابان دربند، یکی از کافه رستوران های جدید و به اصطلاح کوله که دکور و فضای جالبی داره. جای پارک توی اون خیابون به خصوص آخر هفته خیلی سخت گیر میاد، ولی یک بار که وسط هفته رفته بودیم خیلی بهتر بود. چند تا میز توی پیاده رو چیده شده ولی فضای داخل باحال تر هست. اینجا از اون کافه هاییه که به مناسبت های مختلف فضا رو تزئین میکنه مثل کریسمس.
همبرگرها از نوع خشکه و یعنی خیلی چرب و آبدار نیست و گوشتش خیلی ضخیمه. من همبرگرهایی که لای کاغذ می پیچند ترجیح میدم چون همبرگر خالی انگار یک چیزی کم داره و زود یخ می کنه! پیتزا هم خوشمزه است و یک چیزی بین پیتزاهای نازک ایتالیایی و پیتزاهای خیلی چاق ایرانیه.
رفتار کارکنان خوبه و همه چیز زود فراهم میشه فقط یادمه یک بار ساعت نزدیک ۱۲ شب شده بود و از نیم ساعت مونده به ۱۲ شروع کردن به هول کردن مشتری ها و مودبانه بیرون کردنشان، به بهانه ی اماکن. من فکر نمی کنم اماکن اونقدرها هم نسبت به چند تا مشتری که هنوز لقمه توی دهانشونه سختگیر باشه !
در کل این رستوران تجربه ی خوبیه چون حس و حال خیلی خوبی داره و میتونه برای قرار دوستانه و دسته جمعی گزینه ی خوبی باشه.