رستوران بهزاد در شهرک غرب و کنار مرکز خرید پلاتین قرار گرفته و فضای بزرگی داره شامل فضای بسته و باز. فضای باز رستوران در زمستان پوشانده شده و گرم هست. قسمت داخلی هم دکوراسیون جالبی داره و بسیار منظم. منوی رستوران شامل صبحانه، ناهار و شام هست به همراه پیش غذاها و نوشیدنی های سرد. البته منوی کافه هم داره شامل نوشیدنی های گرم. سوپ قارچ و اسفناج با نون تازه پخت شده در رستوران عالی بود و احتمالا از این بعد برای تست این سوپ هر از گاهی باید اینجا سر بزنم! جوجه ترش هم بنظرم کمی چرب بود ولی کنارش سبزیجات پخته هم داشت که خوب بود. رفتار و سرویس دهی کارکنان بسیار مودبانه و محترمانه بود. البته اینجا بنظر سابقا غذاهای گیلکی داشته که در منوی فعلی چیز زیادی نبود و غذاهای معمول همه رستوران ها دیده می شد که احتمالا تغییراتی در کارشون داشتن.
رستوران بهزاد یک رستوران گیلکی است در شهرک غرب، بلوار دریا. رستوران دنج و قشنگی بود با دکور جذاب. برخورد کارکنان بسیار عالی و حرفه ای بود و تمام حواسشان به مشتری ها بود. یک ولکام درینک خیلی کوچک آوردند و غذاها هم بسیار سریع آماده شد. ما غذایی که ترکیبی از سه خورشت فسنجان و انارویج و باقالی قاتوق بود سفارش دادیم. گزینه خوبی بود چون میشد از هر سه امتحان کرد البته همان طور که در عکس مشخص است حجم کمی داشتند. به جز فسنجان، بقیه زیاد چنگی به دل نمی زد و کوچکترین شباهتی به خورشت های شمال نداشت. جوجه ترش هم داشتیم که متاسفانه اصلا از قسمت های خوب مرغ استفاده نشده بود و تقریبا نصف بیشترش آشغال مرغ بود. و حتی ترش هم نبود!
نکته مثبت وجود موسیقی زنده بود که البته فقط در ایام خاصی موسیقی دارند. به دلیل شلوغی گفتند امکان سفارش چای و دسر نیست تا همه زودتر رستوران را ترک کنند. از آنجاییکه از لحظه ورود تا خروج ما نیم ساعت هم طول نکشید، همچنین خوردن غذای نه چندان شمالی و نه چندان خوشمزه، و پرداخت مبلغ ۱۷۰ تومان برای همچین غذایی، این رستوران به نظر من اصلا ارزشش را نداشت و به کسی توصیه اش نمیکنم.
برخورد کارکنان خیلی خوب و محترمانه است ظرفای سرو غذا با دفعه های پیش تغییر کرده و از ظروف مسی و سفالی برای سرو غذا ها استفاده میشه، کیفیت پلو کباب خیلی خوب بود پلو به صورت کته قالبی و برم و خوش طعم همین طور کباب نرم و لذیذ هست و خورشت باقالی قاتق خیلی خوش طعم و عطر بود
به عنوان پیش غذا کال کباب رو امتحان کردم که بادمجون کبابی با اب انار و ... که طعم متفاوت و خوبی داره که با نان داغ که تو رستوران پخت میشه سرو کردن.
فضا و موسیقی حس و حال خوبی داره و غذا ها از کیفیت خوبی برخوردارن
ساعت حدود ۱۱ شب این رستوران رو برای شام انتخاب کردیم بعد از سفارش برای شستن دستام به سرویس بهداشتی رفتم که گویا تو اون زمان با بهار نارنج برای شستن و معطر کردن دستامون اومده بودن و من اون بخشو از دست دادم ?? برای رفتن به سرویس از حیاطی گذشتم که آشپزخونه بود و نونم اونجاخودشون میپختن ? مرغ ناردونی و کباب ترش به همراه ماست اسفناج دوغ و یه شربت که یادم نیست اسمش چی بود سفارش دادیم که مرغ ناردونی رو نداشتن به جاش مرغ و آلو رو انتخاب کردیم محیط جالبی داشت جای مام همونطور که تو عکس مشخصه کنار یه اجاق بامزه و البته خاموش بود کیفیت غذا خوب،ظرفایی که غذا توشون سرو میشد هم جالب بودن ولی دیزاین خوبی نداشت مثلا دور ظرف کباب کلا خالی بود و کاسه خورشت هم که مشخصه حتی خورشت رو دیواره ظرف ریخته شده ? اولین رستوران گیلکی بود که رفتم و نمیتونم با جایی مقایسه ش کنم اما در کل بد نبود و دوسش داشتم
اینجا رو با همسرم ۲-۳ ماه پیش رفته بودیم.ما یه کته کباب گرفتیم؛یه کته با شیشلیک ترش و یه ظرف میکس زیتون با یه دوغ.کیفیت کباب هاش به نظرم خیلی معمولی بود.فکر میکردم باید بهتر از این باشه؛چون عکس های اینستاش خیلی اشتهابرانگیز بودن.کته هاشم که یه لایه ضخیم روش ته دیگ بود که خیلی خیلی سفت و خشک بود و ما اصلا" اینجوری نمیپسندیم.میکس زیتونش هم ما زیاد نپسندیدیم.همه چیز خیلی معمولی بود...فقط فضاش قشنگ بود.غذامونم خیلی طول کشید تا برامون آوردن.