Close
رستوران

رستوران جلالی سردرود (شعبه بسیج)

Jalali Sardrud Restaurant (Basij Branch)

رستوران جلالی سردرود (شعبه بسیج)
پیشنهاد کاربران
از نقد و بررسی

شعبه یک : واقع در  میدان بسیج در سال 1382 تاسیس و با 2 طبقه ی مجزا از هم آماده ی پذیرایی می باشد با مدیریت امیر جلالی سردرود

نوع کاربری

رستوران

امکانات رزرواسیون

امکان رزرو

سبک آشپزی

بین المللی
رستوران ایرانی

نوع رژیم غذایی

غذای حلال

نوع وعده های غذایی

ناهار
شام

قیمت

گران

امکانات

فضای باز
صندلی
خدمه رستوران
تلویزیون
دارای پارکینگ
پرداخت الکترونیک

تصاویر کاربران

نقد و بررسی کاربران


امتیاز این رستوران :
  • گزارش
    رستورانی مدرن و بزرگ
    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران امیرسالار در ابتدای جاده قدیم تبریز-تهران، روبروی کارخانه آناتا قراردارد.از افتتاح آن سه ماه نمی گذرد.جای پارک در جلو و جنب رستوران به اندازه کافی وجوددارد. دیزاین داخل رستوران شیک و مدرن است.گنجایش آن با طبقه بالا(بالکن) حدود ۳۰۰ نفر می باشد.پرسنا آن بسیار مودب و مهربان هستند.در بدو ورود به رستوران با خوش آمد گوئی پرسنل که اتفاقا لباس فرم مخصوصی هم به تن دارند، مواجه میشوید.میزها اکثرا گرد و گنجایش ۶ نفر رو دارند.البته میزهای سه نفره هم موجود است. در گوشه رستوران هم یک میز بزرگ تخت موجود بود.اینجا هم رستورانه و هم کافی شاپ.دستشوئی رستوران کوچک و مشترک بود و جا داره در چنین محیطی شیک و بزرگ ،حتما دو سرویس جداگانه بهداشتی مختص آقایان و خانمها وجود می داشت‌.بلافاصله بعد از نشستن پشت میزها، گارسون با چند عدد منو بالای سر شما می آیند.بعد از سفارش غذا هم مدت زمان زیادی طول نکشید که ابتدا نوشابه، بعد سوپ و بعد از مدت کوتاهی غذای اصلی آورده شد.ما چهار نفر بودیم و دو نوع غذا سفارش دادیم ، خوراک زبان و باقلا پلو با ماهیچه.چون میهمانان ما و خود ما کم غذا هستیم این دو پرس غذا که انصافا حجمش هم زیاد بود کاملا مارو سیر کرد و حتی مقداری از غذا هم باقی موند.سوپ خامه ای که سفارش دادیم، به نظر من فوق العاده خوشمزه بود وهیچگونه ایرادی نداشت.خوراک زبان هم که ۵ تکه بود، خوب پخته شده بود اما اول اینکه مقدار زیادی سیر داشت و همچنین زیاد مارینه خوشمزه نشده بود.اما در کل بد نبود.باقلا پلو با ماهیچه که در دو ظرف آورده شد، ماهیچه ، پختش خوب بود ، حجمش خوب بود، اما باز هم از سیر زیاد استفاده شده بود ولی پاز دماغش غذا رو خوشمزه تر کرده بود.اما باقلا پلو به نظرم زیاد خوشمزه نبود.یک نوع ادویه خاصی در ترکیب باقلا پلو استفاده شده بود که من زیاد دوست نداشتم و همچنین احتمال دادم تازه هم نبود، شاید از دیشب مانده بود.حدسم پر بیراه هم نبود چون بعلت تازه بودن رستوران و قیمتهای بالا هنوز به اون صورت مشتری زیادی نداره و تا جابیافته احتمالا چند ماهی طول می کشه.این نوع رستورانها دو حالت داره، یا کلا ورشکسته میشن و بعد از چند ماه بسته میشه و یا آنقدر طرفدار پیدا میکنه که جای سوزن انداختن نمیشه پیدا کزد، مثل چند رستوران معروف تبریز.امیدوارم این رستوران جدید هم با اینهمه هزینه کرد، یکی از رستورانهای پرطرفدار و خوب تبریز باشه.#گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه: