این رستوران کمتر از یک ماه که افتتاح شده. با سبک خاصی از معماری ولی وقتی داخلش شدیم با سبک کافه آرتیست که درفه کافه همین رستوران تفاوتی در چیدمان نداشت. خوبی رستوران اینه که شما کامل محیط آشپزخونه رو میبینید. من با توجه به تبلیغات به امید امتحان کردن غذاهای عربی و ترکی یا یه منو جدید رفتم که تو منو چندان غذای ترکی یا عربی ندیدیم جز حمص و یه اسم استانبولی ته بعضی از غذاها و تو دسر کونافه و باقلوا، البته شاید بوده ولی اسمشون همون چیزای عادی خودمون بود! در رابطه با رفتار کارکنان بگم که کاملا حرفه ای و محترمانه و حتی دوستانهاس. با اون حال که برای اولین بار بود میرفتیم حس آشنایی چندین سال داشتیم. ما پیتزا استیک و کوه سیب زمینی و اسموتی دوغ و لیموناد سفارش دادیم. اسموتی دوغ، لیموناد و کوه سیب زمینی عالی بودن. پنیز مذاب هم روی میز برای سیب زمینی سرو شد البته یکم از حالت مذابش کم شده بود. اما در مورد پیازا استیکش گوشتش خوب پخته نشده بود و کاملا خونش اومد تو دهنم که با گفتن بهشون برامون بردن و کاملا پختن و دوره آوردن، جیزی که تو پیتزا برام جالب بود سرو کلی جعفری و چندین نوع پنیر با پیتزا بود. طعم پیتزاش به خاطر همون جعفریاش کاملا متفاوت بود و قیمتاش به نظرم گرون بود.