درود. یکی از معروفترین غذاهای شناخته شده کرمانشاه دنده کباب است که رستورانهای متعددی در کرمانشاه طبخ می کنند. مرکز آنها در شمال میدان طاق بستان هستش. ما به پیشنهاد یکی از اهالی کرمانشاه به این رستوران رفتیم و واقعا لذت بردیم. این رستوران دارای دوطبقه داخل رستوران و محیط بیرونی با تختها می باشد. سفارش ما دنده کباب بود و فکر می کردیم که اگر کم بیاد کوبیده هم سفارش بدیم اما به سختی تونستیم تمومش کنیم. دوغ محلی هم طعم خوبی داشت. دنده کباب بسیار حجیم و چرب و خوشمزه بود و واقعا نمیتونم بگم چقدر لذیذ بود. نان رو خود شاطر مستقر در رستوران در تنور درست می کرد که کیفیت بسیار خوبی داشت. سه عدد شیشلیک هم روش بود که یکم سفت بود. دنده کباب روی زغال بخوبی پخته شده بود و هیچ ایرادی نداشت. سرویس دهی عالی بود. گوجه اضافی هم خواستیم که رایگان آوردن و نان هم هر چقدر بگی برات میارن بدون اخذ هزینه. خود دنده کباب 280000 تومان بود که با هزینه های دوغ و زیتون پرورده شرکتی و ... مجموعا شد حدود 360000 تومان. ما در محیط بیرون نشستیم چون داخلش بوی قلیون اذیت می کرد. در کل بسیار راضی بودیم و برامون خاطره خوبی شد.