دنیای فراری ابوظبی اولین تم پارک براساس برند فراری در تمام دنیا است. در این مکان میتوانید انواع سرگرمیهای مرتبط با فراری را تجربه کنید، در مورد تاریخچه و ماشینهای این شرکت اطلاعات بیشتری یاد بگیرید و از سواری با سریعترین رولر کوستر دنیا نیز لذت ببرید. حتی اگر علاقهای به این برند و اتومبیلهایش ندارید، بازدید از این جاذبه گردشگری شگفتانگیز را از دست
فراری ورد اولین و تنها پارک جهان با برند فراری است که در ابوظبی پایتخت امارات واقع شده است. این پارک دارای سریعترین Rollercoaster (ترن هوایی) می باشد. در قسمت ورودیش هم چند تا مغازه لباس فروشی هم با برند فراری هست.
در کل به یه بار رفتنش می ارزه چون فاصلش خیلی زیاده و از جاهایی که معمولا توریست های ایرانی اقامت دارن خیلی دوره و بهتره که با تور برین.
#گلفام_سفر
من کمی ترسو هستم! در این حد که توی پارکهای خودمون رنجر سوار نمیشم و میترسم. اما فراری یچیز دیگست. یعنی نمیتونی سوار نشی. جزو واجبات هست.
آذر ماه ۹۶ بود که خانوادگی به دبی و ابوظبی سفر کردیم. برای یک روز از صبح تا ظهر به پارک آبی یاس و بعد از اون به دنیای فراری زمان اختصاص دادیم. تنها مشکل اصلی نبود وسیله ای ارزان قیمت برای این سفر یک ساعته از دبی به ابوظبی هست!
به سرزمین فراری که وارد میشید یک نقشه دریافت میکنید که تمام جزییات وسایل بازی در اون ذکر شده. چندتا از این وسایل جزو پر سرعت ترین ها هستند که نفستون رو در سینه نگه میدارند.
سرزمین فراری در یک کلام جزو جاهایی هست که قبل از مرگ باید دید و خیالتون راحت باشه که ایمنی ۱۰۰ درصد داره?
یکی از بزرگ ترین شهربازی های سرپوشیده و البته جذاب ترین مجموعه تفریحی در دنیاست در این شهر بازی تمام بازی ها به شکل و شمایل ماشین های جذاب فراری است و تنها شهربازی موضوعی فراری در دنیاست که در جزیره یاس ابوظبی قرار گرفته که از 11 صبح تا 8 شب پذیرای گردشگران هستش.
این مجموعه شامل انواع بازی های متنوع ، سینما سه بعدی ، کارتینگ ،نمایشگاه ، قسمت هی مخصوص بچه ها ،سالن تئاتر و فروشگاه ها و رستوران و ... هستش.
هیجان انگیز ترین بازی این شهر بازی ترن هوایی فرمولا روسا هست که با 240 کیلومتر سرعت سریع ترین ترن هوایی دنیاست و کل مسیر فرمولا روسا ۲.۷ کیلومتره که ۱:۳۰ ثانیه طول میکشه.
این مجموعه دارای انواع بازی های متفاوت دیگه ای هست که هرکدوم جذابیت منحصر به فردی دارن از جمله چندین مدل ترن هوایی دیگه که در ترن هوایی فلایینگ ایس شما بزرگ ترین حلقه ترن هوایی دنیا رو تجربه می کنید و در بازی چرخش تایر توی جایی شبیه به چرخ های ماشین های فراری میشینید و به سرعت چرخش چرخ های ماشین های مسابقه میچرخید و البته که اگه سرگیجه نمیگیرید امتحانش کنید چون من باهمین حرف زدن راجع بهش سرگیجه گرفتم.
با تورهای مجازی مختلف میتونید مثل راننده های فرمول یک رانندگی کنید یا اینکه به کارخونه فراری برید و مراحل طراحی و تولید این ماشین هارو ببینید و توی نمایشگاه مجموعه هم میتونید به دیدن ماشین های واقعی فراری برید .
جدیدترین قسمت مجموعه ترن توربو ترک هستش که این ترن به صورت عمودی و با سرعت 102 کیلومتر به بالای مسیری میره که انتهای اون از یه حفره به خارج از قسمت سرپوشیده مجموعه میره و چندین دقیقه توقف میکنه و برمیگرده ، قبل از این توی این قسمت جی فورس قرار داشت که تقریبا همین حرکت رو برعکس میزد یعنی آروم آروم بالا میرفت و اونجا وقتی که غرق در تماشای جزیره یاس بودی با سرعت سقوط آزاد میکرد.
خلاصه که در این مجموعه یه روز هیجان انگیز و پر آدرنالین رو میتونید تجربه کنید.#تایسیز
برای علاقه مندان به شهر بازی یا ماشین های فراری یا هر دو ! شاید رفتن به پارک فراری یا FerrariWorld گزینه ی هیجان انگیزی باشد. ساخت فراری ورلد در سال 2007 شروع شد و بعد از سه سال در سال 2010 طی یک مراسم با حضور مقامات دولتی و راننده های فرمول یک افتتاح شد. سازه ی سقف فراری پارک یکی از بزرگترین این سازه ها در نوع خودش است و لوگوی قرمز رنگی هم که از بالا دیده می شود بزرگترین لوگوی فراری در دنیاست. با اینکه این شهربازی سرپوشیده است ولی رولرکوسترها در فضای باز قرار دارند.
برای رفتن به ابوظبی ما اول با تاکسی به ایستگاه اتوبوس دوبی Al Ghubaiba Station رفتیم. آنجا اتوبوس های ابوظبی با شماره E100 هر نیم ساعت حرکت می کنند و نفری 25 درهم قیمت دارند ( البته نفری 6 درهم هم برای هر کارت نقره ای پرداخت کردیم ) ابوظبی در 150 کیلومتری دوبی است و چون سرعت اتوبوس ها زیاد نیست دو ساعت طول کشید تا به ابوظبی رسیدیم. متاسفانه چون اتوبوس فقط در ایستگاه نگه می دارد از نزدیکی فراری پارک رد شد و نیم ساعت دیگر هم رفت تا به ایستگاه اصلی ابوظبی سید . از آنجا یک تاکسی دیگر گرفتیم تا راه رفته را دوباره برگردیم و به جزیره یاس و فراری پارک برویم که چون راه طولانی بود حدود 60 درهم شد. ابوظبی نسبت به دوبی شهر ساده تری بود و برج ها و ساختمان های مدرن کمتری داشت.
بلیط ورودی نفری 275 درهم بود ( که با ووچر اینترتینر، دو نفر 275 درهم می شد . همان طور که می دانید با داشتن این ووچرها پول یک بلیط را می دهید ولی دو تا بلیط می گیرید . ) بیشتر بازی ها رایگان بود ولی برای یک نوع رانندگی سه بعدی و همین طور راندن فراری واقعی باید جداگانه بلیط می خریدیم که از 100 درهم به بالا بود. برای کمد هم 40 درهم دادیم که البته نیازی به گرفتن آن نبود چون کنار بازی ها جعبه ای برای قرار دادن وسایل هست و نگرانی هم از بابت امنیت نبود. ساعت کار پارک هم هر روز از 11 صبح تا 8 شب است . موقع خرید بلیط به ما گفتند برای دو تا از بازی ها ( کارتینگ و رانندگی کامپیوتری ) باید از قبل نوبت بگیریم چون تعداد محدودی می توانند بازی کنند. ما هم اول سراغ این دو بازی رفتیم و برای 2 ساعت بعد به ما نوبت دادند.
معروف ترین بازی این شهربازی طبیعتا Formula Rossa سریع ترین رولرکوستر دنیاست که در عرض 5 ثانیه به سرعت 240 کیلومتر در ساعت می رسد . شدت وزش باد به قدری زیاد است که حتما باید عینک مخصوص زد. نشستن روی صندلی جلو جرات خاصی می خواهد و صف جداگانه ای هم برای این صندلی دارد. در این بازی ها هیچ چیز حتی یک سوزن هم نباید همراه داشته باشید. یک سکوی باز هم برای تماشاگران قرار داده اند که دید خوبی دارد و جالب است که از مانیتور می توانید دوستان خود را ببینید که چه موقع سوار ترن می شوند و در چه حالی هستند !
بازی بعدی رولرکوستر Flying Aces است که در سال 2016 افتتاح شده و حس خلبان یک هواپیمای در حال سقوط را می دهد! با بزرگترین لوپ جهان به ارتفاع 60 متر این رولرکوستر هر بلایی که فکر کنید سر شما می آورد. به اعتقاد همه ی دوستان این ترسناک ترین تجربه کل زندگیشان و خیلی خیلی هیجان انگیزتر از بازی قبلی بود.
یک رولرکوستر دیگر به اسم Fiorano GT Challenge هم بود که هیجان کمتری نسبت به دوتای اولی دارد و در تایمی که ما آنجا بودیم ( اکتبر 2016 ) به علت تعمیرات بسته بود. بعد سراغ نمایشگاه فراری رفتیم که که انواع ماشین های قدیمی و جدید فراری در آن قرار داشت البته فقط برای بازدید.
نوبت به کارتینگ رسید . آماده شدن و پوشیدن کلاه و پخش فیلم آموزشی بیست دقیقه ای طول کشید و چند بار دیگر توصیه های ایمنی و علامت های پرچم ها را یادآوری کردند و بالاخره در یک گروه ده نفره آماده مسابقه شدیم. کارتینگ از چیزی که فکر می کردیم هیجان انگیزتر بود و کیفیت ماشین ها و زمین عالی بود . بعد از تمام شدن بازی هم به ترتیب اسامی برنده ها و عکس هایی که قبل بازی از ما گرفته بودند نشان داده می شد.
بازی بعدی رانندگی کامپیوتری بود که مثل همه ی بازی های کامپیوتری بود با این تفاوت که صندلی هم تکان می خورد. بیشتر سرگیجه آور بود تا هیجان انگیز. یک بازی دیگر هم بود که داخل تایرهای چرخان می نشستیم و بیشتر برای بچه ها مناسب بود ! دو بار در روز هم برنامه ی زنده Red Show برگزار می شد که ساعت های آن در کاتالوگ نوشته شده بود . حدود بیست دقیقه طول کشید و بیشتر حرکات آکروباتیک و بندبازی بود.
داخل پارک چند رستوران کوچک بود ول زیاد چنگی به دل نمی زد و بیشتر رستوران ها بیرون از پارک بودند. ما برای ناهار از پارک خارج شدیم که مهرهایی به دستمان زدند تا موقع برگشت آنها را به جای بلیط اسکن کنیم. در آنجا هم مرکز خرید Yas Mall و هم تعداد زیادی رستوران و فروشگاه هست.
. یک سینمای جالب دیگر هم بود که صندلی ها چند متر بالا رفتند و ما چند دقیقه ای همراه یک فراری در جاده سفر کردیم . البته اگر این فیلم را هم سه بعدی می کردند شاید جالب تر می شد چون تنها هیجانش همان چند متر بالا رفتن بود .به هر حال برخلاف تصورمان بازی ها خیلی کم بودند . انتظار ما از این شهربازی که عنوان بزرگترین شهربازی سرپوشیده و بزرگترین شهربازی موضوعی جهان را یدک می کشد خیلی بیشتر بود.
. هزینه کل رفت و آمد و بلیط های پارک برای دو نفر ( با توجه به اینکه ما دو خانواده بودیم و هزینه تاکسی نصف می شد و همینطور ووچرهای تخفیفی که داشتیم ) 500 درهم شد . تورهای ایرانی برای فراری پارک نفری 300 درهم بود یعنی ما فقط 100 هزار تومان کمتر هزینه کردیم ، که خب اصلا منطقی نبود و اگر هزینه ای که برای کتاب Entertainer داده بودیم را هم حساب کنیم ، حتی می شد گفت ضرر هم کردیم . به همین علت رفتن به ابوظبی با تاکسی یا حتی اتوبوس به خصوص اگر ووچر تخفیف نداشته باشید اصلا به صرفه نیست . ضمن اینکه با تور رفتن بسیار راحت تر هم است و وقت کمتری هم در رفت و آمد تلف خواهد شد.
دنیای فراری در ابوظبی قرار دارد . در این پارک ، رنگ قرمز آتشین بر همه چیز غالب است و به محض وارد شدن شما هم مثل ما با دهان باز به ماشینهای مسابقه ای و سوپر اسپورت های افسانه ای فراری که از در و دیوار مجموعه بالا رفته اند ، خیره خواهید شد !!
معروفترین وسیله بازی فراری ورلد ، ترن فرمولا روسا Formul Rossa است که بنابر بعضی روایات اولین و بنابر بعضی روایات دومین ترن پر سرعت جهان است . قبل از سوار شدن به این ترن باید تمام وسایل همراه ، موبایل و دوربین و حتی دستبند و گردنبند و ساعت و ... را به قسمت امانات تحویل دهید . برای هشدار به کسانی که قصد زرنگ بازی دارند و می خواهند گوشی یا دوربین را با خودشان به داخل ترن ببرند ، یک تابلو پر از گوشی ها و دوربین های شکسته از زرنگ های قبلی (!) جلوی قسمت ورودی گذاشته اند تا درس عبرت شود ! همچنین باید عینکهای مخصوصی را به چشمهایتان بزنید تا در مقابل باد از شما محافظت کند . سرعت ترن فوق العاده است !
اینطور بگویم هنگامی که سوار ترن بودیم در قسمتی که ریل زیاد بالا و پایین نداشت و جرات کردم در حدود یک ثانیه چشمهایم را باز کنم تا ببینم اوضاع از چه قرار است اما از شدت سرعت زیاد چیزی جز تصاویر کشیده و مبهم ندیدم و سریع چشمهایم را بستم و خدا خدا کردم تا زودتر به مقصد برسیم ! پس از پیاده شدن در جلوی درب خروجی فرمولا روسا عکسهای بسیار بی کیفیتی از ترن سواری افراد وجود داشت و اینقدر افتضاح هستند که حتی یک لحظه هم فکر خریدنشان به مغزتان خطور نخواهد کرد !
از دیگر بازی های فراری ورلد می توان به کارتینگ و شبیه ساز فرمول یک و ... اشاره کرد . همچنین چندین ترن دیگر هم در این پارک وجود دارند که آنها هم هیجان انگیز هستند . در این مجموعه چندین رستوران و کافی شاپ و فروشگاه های خرید سوغاتی نیز وجود دارد اما قیمت ها بسیار بالا است . در کل فراری ورلد مانند تمام تفریحات دیگر دبی ، بسیار گران تمام می شود ! همچنین غذا ها و خوراکی های داخل مجموعه بسیار بسیار گران تر از بیرون هستند ! توجه داشته باشید که همراه داشتن هر نوع خوراکی و نوشیدنی ممنوع است و در هنگام ورود وسایل شما را بررسی می کنند .
بلیت ورودی معمولی برای هر نفر 295 درهم است ! با تهیه ووچر های اینترتینر و یا بلیت های تخفیف دار می توانید کمی از هزینه بلیت بکاهید . برای رفتن به ابوظبی از دبی می توانید با مترو به ایستگاه ابن بطوطه بروید و از آنجا با اتوبوسهای خط E101 که از ساعت ۰۵:۰۰ شروع به کار می کنند و هر نیم ساعت حرکت دارند استفاده کنید و پس از رسیدن به ابوظبی با تاکسی به دنیای فراری بروید ؛ و یا اینکه با تاکسی و مستقیم از دبی به این پارک بروید که خوب هزینه بیشتری دارد . توجه داشته باشید که آخرین اتوبوس برگشت از ابوظبی در ساعت ۲۳:۰۰ می باشد . فاصله زمانی دبی تا ابوظبی با اتوبوس حدود 2 ساعت است . شما هر چه زودتر دبی را ترک کنید زمان بیشتری را در ابوظبی خواهید داشت . ساعت کاری فراری ورلد از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۲۰:۰۰ است . به نظرم چهار الی پنج ساعت زمان مناسبی برای استفاده از تمام بازی های فراری ورلد است .
#جاذبه #جاذبه_شهر #امارات #دبی #ابوظبی #فراری_پارک #پارک_فراری #دنیای_فراری #فراری_ورلد